Cum să faci ceea ce vrei

Atingând ceea ce vrei să fii și să trăiești că visul este esențial să-ți trăiești viața la maxim. Nimic nu poate înlocui găsirea a ceea ce vrei să fii și să faci acel lucru. Cu toate acestea, aflarea a ceea ce doriți este, de asemenea, despre tine. Ceea ce vrei să legi în ceea ce poți face pentru alții. Nu lucrați pentru opiniile altor persoane - în schimb, găsiți ceea ce puteți învăța să faceți pentru alții. Numai tu poți să-ți alegi pasiunea și să o faci o realitate. Faceți un stil de viață și un plan de cinci ani acum pentru a vă deplasa spre a fi și a face ceea ce doriți.

Pași

Metoda 1 din 4:
Realizând că nu aveți nimic de pierdut
  1. Imaginea intitulată face ceea ce vrei pasul 1
1. Renunțați la lucrul pentru afirmarea de la alții. Viața ta nu trebuie să fie despre plăcerea oamenilor care îi pasă de tine. Ei nu pot înțelege la început, dar fac ceea ce vrei ar trebui să fie o investiție de viață. Ei au mult timp să se obișnuiască cu ideea.
  • Poate fi mai ușor de la început să facă lucrurile pe care alții le doresc pentru tine. Cu toate acestea, ceea ce doriți este o decizie care trebuie făcută numai de dvs. Și pe termen lung, lucrul pentru pasiunile voastre se va dovedi în cele din urmă a fi cel mai profitabil lucru pe care îl puteți face pentru dvs.
  • Dacă lucrați pentru ceea ce vă gândesc alți oameni despre dvs., probabil că veți ajunge pe o cale care este mai puțin satisfăcătoare pentru dvs.
  • Luați în considerare ceea ce trebuie să oferiți altora. Nu confunda ceea ce doresc alți oameni pentru dvs. cu ceea ce doriți pentru dvs. De exemplu, dacă alegeți un colegiu major, nu alegeți majoritatea celorlalți vă spun să urmăriți dacă nu vă excită cu adevărat.
  • Imaginea intitulată face ceea ce vrei pasul 2
    2. Luați proprietatea asupra lucrurilor pe care le doriți. Fiți răbdători și persistenți în a face ceea ce doriți. Luarea de proprietate înseamnă că va trebui să faceți ca acțiunile să corespundă ceea ce doriți să fiți atât zilnic, cât și anual anual.
  • Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 3
    3. Fi un solver de probleme. Pentru a deveni ceea ce doriți, va necesita rezolvarea problemelor. De exemplu, dacă doriți să mergeți la un colegiu care are programul de care aveți nevoie pentru a vă urmări visul și este la îndemâna dvs. ca un boboc, mergeți mai întâi la un colegiu comunitar și apoi transferați. Un rezolvator de probleme este cineva care se crede în mod activ idei pentru a rezolva o problemă, evaluează acele idei pentru a vedea cum ar putea lucra și apoi execută ideea.
  • Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 4
    4. Luați riscuri pentru lucrurile pe care le doriți. Aceasta înseamnă urmărirea instinctelor. Gândiți-vă la cel mai rău lucru care s-ar putea întâmpla. Riscul este atunci când sunteți dispus să acceptați cel mai rău lucru care se poate întâmpla. De multe ori va trebui să eșuați pentru a obține lucrurile pe care le doriți. Odată ce învățați cum să trăiți cu această posibilitate, nimic nu vă va putea opri.
  • Dacă veți avea succes în a face ceea ce doriți, veți fi singurul dvs. șef adevărat. Pentru că tu ești ghidul tău, ar trebui să fii bun în urma instinctelor tale. Numai tu sunt cele mai cunoscute despre munca ta. Profitând de la riscurile dvs. va lua încercare și eroare, iar eșecul ar trebui să devină prietenul tău apropiat dacă vrei să faci ca instinctele tale să plătească pentru tine.
  • Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 5
    5. Recunoașteți temerile. Toată lumea are temeri și aceste temeri ghidează uneori modul în care alegem să trăim viețile noastre. A trăi în reacție la temerile tale nu va servi visele tale. Veți fi mai bine atunci când sunteți conștienți de temerile dvs. și le veți lupta în mod activ. Din fericire, dacă sunteți cognizant de temerile voastre, ei pot avea mai puțină putere asupra deciziilor pe care le faceți.
  • Când vă confruntați cu anxietate din cauza fricii, scrieți despre sentimentele și experiențele negative. La început acest lucru poate fi dificil, dar în timp se va plăti. Jurnaling zilnic timp de douăzeci de minute este un obicei util care vă va ajuta să faceți față emoțiilor negative și vă va reintroduce ceea ce doriți.
  • Metoda 2 din 4:
    Imaginați ceea ce doriți
    1. Imaginea intitulată face ceea ce vrei pasul 6
    1. Aflați ce abilități aveți pe care doriți să le oferiți altora. Oferind pentru a obține ceea ce doriți poate părea contra intuitiv, dar știind ceea ce aveți de oferit este prima parte a găsirii a ceea ce doriți. Există multe domenii de carieră pentru a alege de la: arhitectură, planificare și proiectare de mediu, arte și educație, afaceri, comunicații, inginerie și informatică, mediu, guvern, relații internaționale, drept și politică publică, nonprofit, sănătate și medicină, științe și tranzacționează, de exemplu, devenind un dulgher sau un electrician.
    • Fiecare dintre aceste domenii implică practici și discipline. Știind care dintre aceste discipline sau practici este pasiunea dvs. vă va ajuta să știți ce doriți.
    • Pasiunea ta vă poate susține financiar dacă deveniți foarte calificați la unul sau mai multe dintre aceste domenii. Aceste domenii conțin toate nevoile umane care nu pleacă. Modul în care sunt îndeplinite aceste nevoi (serviciile, practicile și disciplinele) se pot schimba și cresc, dar vă puteți schimba și adapta cu ei.
    • Nu vă simțiți obligați să alegeți o singură abilitate sau un domeniu. Gândiți-vă la modul în care aceste zone s-ar putea intersecta într-un mod care are sens pentru pasiunea dvs. sau pentru ceea ce doriți să faceți.
  • Imaginea intitulată face ceea ce vrei pasul 7
    2. Aflați activ despre câmpurile care vă interesează. Cu cât aveți mai multă experiență și cunoștințe despre câmpurile pe care le-ați putea interesa mai mult, veți găsi gravitarea către o anumită zonă. Fiecare câmp are tradiții, idei, practici și cunoștințe pe care le puteți învăța și de la de la. Ar trebui să vă provocați întotdeauna în mod intelectual.
  • Faceți un obicei în afara literaturii asociate cu câmpul dvs. Începeți să citiți cărțile asociate cu câmpul care vă interesează. De exemplu, puteți citi bucuria de gătit, o carte de bucate influentă și clasică, dacă vă place gătitul. Cu toate acestea, puteți citi, de asemenea, o mulțime de bloguri de gătit mare pentru a deveni bine informați despre pasiunea ta.
  • Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 8
    3. Fă-ți prieteni cu oameni în diferite domenii pe care sunteți interesat. Fiecare domeniu, disciplină sau practică conține în mod obișnuit o comunitate activă de lucru. Dacă locuiți într-un oraș suficient de mare, va fi un grup de oameni care urmăresc, de asemenea, câmpul (domeniile) care vă interesează. Dacă vă apropiați de acești indivizi, puteți găsi un sentiment puternic de apartenență care vă poate ajuta să vă motiveze creșterea în acea zonă.
  • Prietenii pe care îi faci și conexiunile lor vă pot ajuta să vă aducă într-un loc de muncă, un stagiu, mentorat sau acceptare la un program pe care doriți să îl aflați.
  • Imaginea intitulată face ceea ce vrei pasul 9
    4. Vorbește despre visele tale cu ceilalți. Vorbind este o modalitate bună de a vă procesa ideile despre deciziile mari pe care le faceți. Spuneți altor oameni despre ceea ce doriți și nu fiți nervosi despre cum ați sunat. Discutați cu alți oameni care sunt atât de susținători cât și știți foarte bine. Ei vă pot oferi încurajări și feedback care vă vor ajuta să creșteți.
  • Nu luați lucrurile personal. Dacă oamenii nu înțeleg visele tale, asta e în regulă. Găsiți o comunitate cu oameni care urmăresc, de asemenea, aceleași interese pentru a rămâne susținute. Continuați să solicitați feedback cinstit de la o varietate de persoane. Și feedback de la oameni care cunosc despre ceea ce faci va fi deosebit de util.
  • Prietenii sau familia se vor simți adesea obligați să vă dea ceea ce cred că este cel mai bun sfat. Cu toate acestea, este posibil să nu se potrivească întotdeauna ceea ce vrei. Fii un bun ascultător, dar continuați cu planul care face cel mai mult sens pentru ceea ce vrei să faci. Este natural ca oamenii să se simtă obligați să vă ajute să vă rezolvați rapid viața. Dar nu va fi mai probabil un răspuns rapid.
  • Imaginea intitulată face ceea ce vrei pasul 10
    5. Cereți feedback cinstit. Discutați cu oamenii care sunt buni să facă ceea ce doriți să faceți și să le cereți feedback. Ar trebui să faci o practică. De exemplu, dacă sunteți profesor, cereți altor profesori să vă privească să vă învățați și să vă dați feedback.
  • De multe ori este dificil de a percepe corect ceea ce faci greșit. Cu toate acestea, noi toți facem lucrurile în neregulă și avem nevoie să se cheme la atenția noastră.
  • Locuiesc pe progresul pe care doriți să-l faceți în loc de sentimentele de nesiguranță. Este dificil să nu luați lucrurile personale - totuși, aceasta este o abilitate excelentă de a se alinia.
  • Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 11
    6. Faceți calea pentru locul în care doriți să ajungeți. Nu vor exista căi drepte pentru locul în care doriți să mergeți, pentru că se bazează pe cine sunteți. Cine sunteți, de asemenea, unic și schimbat, deci fiți conștienți de faptul că calea dvs. se poate schimba de câteva ori în călătoria dvs.
  • De exemplu, dacă doriți să fiți un muzician pentru a vă închina comunităților, ar trebui să lucrați la una dintre numeroasele părți pe care le va lua pentru a face acel loc de muncă. Poate doriți să studiați spiritualitatea sau să jucați muzică în trupe. Mai târziu, puteți decide că doriți să lucrați ca un terapeut muzical, mai degrabă decât să fiți un lider de închinare. Veți putea să vă ocupați de această schimbare, deoarece ați lucrat deja la ceva într-o venă similară.
  • Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 12
    7. Revizuiți-vă decizia cu privire la ceea ce doriți. Uneori creștem și schimbăm oamenii prin experiențe și relații și ne dăm seama că pasiunile noastre s-au schimbat. Să fie flexibil și receptiv dacă acesta este cazul. Găsiți modalități de a vă mobiliza abilitățile anterioare în noua pasiune care vine în viața voastră.
  • Schimbarea minții despre ceea ce doriți este ceva care se întâmplă cu o mulțime de oameni la un moment dat în viața lor. Acesta este un semn că probabil sunteți doar învățați și creșteți foarte mult.
  • Metoda 3 din 4:
    Învățați cum să faceți ceea ce doriți
    Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 13
    Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 13
    1. Faceți acțiunile mici să lucreze pentru ceea ce doriți să faceți. Începeți făcând lucruri mici care vă direcționează în direcția obiceiurilor pe care doriți să le faceți. De exemplu, dacă doriți să faceți zilnic yoga. Scoate-ți mat de yoga în fiecare zi timp de patru zile la rând la momentul în care vrei să faci yoga. Destul de curând vă veți găsi întinderea și lucrați.A face aceste acțiuni minuscule vă vor conduce în a face acțiunile mai mari.
  • Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 14
    2. Cunoașteți diferența dintre sentimentele dvs. și ceea ce doriți. Ceea ce doriți este mai mare decât starea dvs. de spirit. De exemplu, doriți să deveniți un muzician bun, astfel încât să puteți vindeca pe alții prin terapie muzicală. Cu toate acestea, este posibil să nu simțiți importanța acestui obiectiv dimineața când trebuie să vă treziți mai devreme pentru a vă practica instrumentul înainte de a lucra.
  • Vizualizați lucrul pe care doriți să îl faceți. În momentele în care sentimentele dvs. diferă de ceea ce doriți, imaginați-vă că faceți chestia pe care trebuie să o faceți. Gândiți-vă la câți pași trebuie să luați pentru a ajunge la chitara voastră. Gândiți-vă la ceaiul sau cafeaua pe care o puteți bea pentru a vă trezi. Gândiți-vă la piesele de muzică pe care le veți juca.
  • Imaginea intitulată face ceea ce vrei pasul 15
    3. Treziți-vă când ați decis să vă treziți. Când vă puteți începe ziua cu un impuls bun, veți găsi mult mai capabil să faceți lucrurile pe care le-ați stabilit pentru dvs. Opusul se poate întâmpla dacă nu vă ridicați la timp. Fi vigilent în rezolvarea problemei de a vă ridica dimineața dacă aveți probleme în somn.
  • Setați o alarmă de al doilea, mai tare pentru a ieși la câteva minute după prima alarmă. În cele două minute înainte ca cea de-a doua alarmă să se stingă, vizualizați ce ar trebui să faceți. Când a doua alarmă se stinge, va fi mult mai ușor să ieșiți din pat.
  • Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 16
    4. Alegeți-vă și încercați din nou. În fiecare oră și zi poate fi o resetare. Cu toții, sentimentele noastre să ne primească cele mai bune dintre noi uneori. Cu toate acestea, cu atât mai multe victorii veți obține pe partea de a face ceea ce doriți, cu atât mai multe sentimentele noastre vor începe să se alinieze cu ceea ce vrem să facem.
  • Imaginea intitulată face ceea ce vrei pasul 17
    5. Puneți parametrii în jurul muncii pe care trebuie să o faceți. Setați obiective inteligente pentru dvs. Obiectivele inteligente sunt specifice, măsurabile, orientate spre acțiune, relevante și legate de timp. Dacă doriți să deveniți un scriitor publicat, de exemplu, primul dvs. gol ar putea fi să extindeți o poveste scurtă de 5 pagini într-o poveste de 20 de pagini într-o lună. Următorul obiectiv ar putea fi să cheltuiți două săptămâni de cercetare, scris scrisori și trimiterea manuscrisului la cel puțin trei publicații.
  • Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 18
    Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 18
    6. Îmbrățișați-vă provocarea. Realizați că lucrarea pe care ați tăiat-o pentru dvs. va fi mai dificilă, chiar dacă munca pe care alții vă vor da. Veți trece printr-o mulțime de zile în care vă simțiți înfrânți din cauza imposibilității aparente de a face ceea ce doriți să faceți. Amintiți-vă, totuși, că această lucrare vă va ajuta să creșteți și să vă maturizați în persoana pe care doriți să o fiți. Cea mai grea lucrare care merge spre servirea scopului dvs. este, în cele din urmă, vă va oferi cel mai mult.
  • Acceptați sentimentele rele și neliniștele. Când lucrați spre un scop dificil, nu se va simți întotdeauna bine. Permiteți-vă să experimentați aceste emoții și să continuați să lucrați în ciuda acestora. Aceste sentimente vor trece și veți fi cel puțin un pic mai aproape de ceea ce doriți.
  • Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 19
    7. Să vă angajați să faceți ceva pentru ceea ce doriți pentru cincisprezece minute pe zi. Avem multe obligații de a participa la viață și, uneori, este ușor să ne petrecem timpul față de ceea ce vrem de fapt. Cei 15 minute vă pot motiva la lucruri mai mari în același mod care să facă acele lucruri mici, cum ar fi punerea dvs. de yoga, vă va duce să vă faceți yoga. De-a lungul timpului, veți realiza că puteți face progrese în direcția obiectivelor dvs. Această abilitate de a vedea progresul poate continua să vă motiveze să lucrați pentru ceea ce doriți.
  • De exemplu, lucrați spre un obiectiv inteligent în fiecare zi. Dă-ți parametri în munca ta, chiar și în cele cincisprezece minute. De exemplu, dacă sunteți muzician, aveți locul de muncă pe trei melodii în cincisprezece minute. Încercați să practicați două melodii vechi și un cântec nou.
  • Metoda 4 din 4:
    Făcând mișcări practice
    1. Imagine intitulată face ceea ce vrei pasul 20
    1. Găsiți un loc de muncă care vă va ține pe linia de plutire. Pentru că vă veți urmări în mod activ visul, este posibil să nu aveți timp să urmăriți o întreagă carieră, cum ar fi învățarea sau lucrul la 9 până la 5 locuri de muncă. Este posibil să aveți nevoie de un venit pentru a vă urmări visul, totuși. Deci, căutați un loc de muncă pe care îl puteți lucra în mod constant în timp ce vă urmăriți pasiunea. În cele din urmă, cu suficientă educație și experiență care lucrează în câmpul pe care îl urmăriți, veți putea face bani făcând ceea ce vă place.
    • Câteva exemple de locuri de muncă flexibile includ efectuarea de marketing de lucru independent, scris, design grafic sau de lucru în social media.
    • Lucrul la un restaurant, cafenelele sau barul este un alt mod de a vă oferi financiar în timp ce vă urmăriți visul.
  • Imaginea intitulată face ceea ce vrei pasul 21
    2. Găsiți locuințe la prețuri accesibile. Lucrați pentru a găsi o cameră sau un loc de a trăi care vă oferă spațiul pe care trebuie să-l urmăriți visul, dar vă permite să vă salvați banii. Încă o dată, ceea ce doriți va fi nevoie de timp înainte de a începe să plătească financiar. Găsirea unor modalități durabile de a trăi va fi esențială pentru a rămâne linia de plutire în timp ce lucrați spre visul dvs.
  • Trăiesc cu alți oameni. Distribuiți o cameră sau o casă cu prietenii sau familia. Cu toate acestea, asigurați-vă că aranjamentele dvs. de viață sunt utile și nu dăunătoare. A trăi cu prietenii sau familia poate fi grozav, dar nu dacă vă doare capacitatea de a vă urmări obiectivele.
  • Imaginea intitulată face ceea ce vrei pasul 22
    3. Face un plan de cinci ani. Acest lucru vă va ajuta să identificați ceea ce trebuie să faceți pentru a obține unde doriți să mergeți.
  • Decideți ce doriți ca obiectivul dvs. final să fie primul. Ce vrei ca stilul tău de viață să arate și unde ar trebui ca cariera ta să fie în cinci ani? Aceasta ar trebui să fie o idee largă despre ceea ce doriți. De exemplu, este posibil să doriți să trăiți pe cont propriu și să vă sprijiniți pe deplin vânzarea de clase de muzică muzicală.
  • Setați un termen realist pentru obiectivele mai mici care vor duce la sfârșitul anului creat. De exemplu, scrieți obiectivele ca să primiți antrenament, să obțineți un stagiu, să lucrați cu un mentor, să obțineți un loc de muncă la o școală.
  • Scrieți-vă obiectivele și afișați-le undeva le veți vedea adesea. De exemplu, semnalizați obiectivele spre oglinda sau lângă biroul dvs. pentru a vă reaminti de lucrurile în care lucrați.
  • Urmăriți progresul pe care îl faceți. Dacă nu obțineți acest stagiu, de exemplu, traversați acest obiectiv și înlocuiți-l cu un obiectiv comparabil sau un scop care va servi în continuare pentru a vă duce la scopul final.
  • Reevaluați planul de 5 ani. Dacă vă schimbați mintea despre ceea ce doriți, este bine. Faceți un alt plan de 5 ani.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar