Cum să zbori în visele tale

Flying în timpul unui vis poartă un sentiment de libertate, greutate și putere care este greu de replicat în viața trezită. Fiind capabil să zboare în visele tale, vă poate oferi un sentiment de a face imposibilul și cu o anumită practică în arta lui visare lucida, Puteți învăța să zburați în visele voastre la Will.

Pași

Partea 1 din 4:
Parwiz Khan sfat
  1. Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 1
1. Vizualizați zborul. Înconjurați-vă cu imagini de zbor. Uita-te la filme de diferite tipuri de zbor: zboară în stil super-erou, păsări care zboară, și oameni care zboară cu dispozitive. Uită-te la imaginile de vedere aeriană și imaginați-vă că zboară peste scenele descrise. Uită-te la imaginile spațiului și încercați să vă imaginați că zboară fără efort prin golurile complete.
  • Închideți ochii și încercați să vă imaginați în creștere peste peisajul de sub tine.
  • Petreceți câteva minute în fiecare zi, imaginați senzațiile legate de zbor. Imaginați-vă că bouncing pe o trambulină, grăbindu-se în sus pe un roller coaster și sărind de la o placă de scufundări.
  • Joacă jocuri video în care personajul tău poate zbura. Redarea jocurilor video vă pot ajuta să aveți vise lucidă și chiar dacă nu, vizuale vă vor oferi idei pentru visele zburătoare.
  • Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 2
    2. Scrieți-vă visele într-un jurnal. Amintiți-vă visele vă vor ajuta să construiți o conștientizare a acestora, care la rândul lor vă va ajuta să le controlați. De îndată ce vă treziți de la un vis, petreceți câteva minute amintiți-l și scrieți-l. Citiți jurnalul la fiecare câteva zile și luați notă de teme repetate.
  • Când vizualizați zborul, încercați să vizualizați zborul peste scenele pe care le-ați visat cel mai frecvent.
  • Începeți într-o poziție comună în visele voastre și imaginați-vă că plutiți-o sau săriți în aer.
  • Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 3
    3. Verificați dacă visezi. În timpul zilei, ori de câte ori apare, verificați pentru a vă asigura că sunteți foarte treji. Se poate simți evident că sunteți, dar practicați verificarea în timp ce treaz vă va ajuta să o faceți în visuri. Puteți fi complet lucid într-un vis, dacă sunteți sigur că visezi. Verificați prin încercarea de a pluti sau zbura.
  • Alte controale s-ar putea uita la un ceas de două ori într-un minut. Timpul rar arată același lucru de două ori în vise.
  • Dacă nu ați reușit încă să plutească, verificați dacă puteți face altceva imposibil fizic, cum ar fi împingerea degetelor printr-o pernă.
  • Partea 2 din 4:
    Vorând să dormi cu un scop
    1. Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 4
    1. Face un obiectiv. Odată ce ați practicat vizualizarea, amintiți-vă de visuri și verificați realitatea, puteți începe să vă concentrați asupra unui anumit tip de zbor. Dacă ați zburat înainte în visele voastre, ați putea încerca să replicați acest mod de zbor. Ai crescut ca un vultur? Plutea ca un balon? Izbucni prin aer? Imaginați-vă cum veți zbura și unde.
    • Nu setați o cronologie pentru obiectivul dvs. Poate dura oriunde de la câteva zile de la câteva luni pentru a avea primul dvs. vis lucid. Odată ce începeți să încercați, continuați calm și încercați o metodă la un moment dat.
  • Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 5
    2. Precizați-vă obiectivul înainte de a dormi. Dacă scopul dvs. este de a pluti, să zboare, sau să vă înmuiați în somn, repetați-vă la tine după ce ați ajuns în pat. Spune "Voi zbura în visul meu" sau "Când visez voi observa, când văd că voi zbura." Recitați-vă obiectivul în cap, calm și ferm. Alternativ cu vizualizare.
  • Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 6
    3. Fantasizează visul dorit. Imaginați-vă că adormi și ai un vis. Vizualizați-vă că vă realizați că visezi, poate făcând o verificare a realității sau observând ceva ciudat în peisaj. Imaginați-vă că zboară, apoi și imaginați fiecare detaliu pe care l-ați vedea.
  • Încercați să mergeți înainte și înapoi între imaginarea viselor dvs. de zbor lucid și recitarea obiectivului dvs.
  • Dacă adormiți să faceți acest lucru, puteți crește șansele de a avea un vis lucid.
  • Partea 3 din 4:
    Zboară în timp ce visează lucid
    1. Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 7
    1. Realizați că visezi. Uită-te în jurul tău pentru semne de ciudățenie de vis. Faceți o verificare a realității, cum ar fi privirea la ceasul dvs. sau încercarea de a pluti. Visezi? Dacă verificarea realității dvs. nu reușește, spuneți-vă că visezi. Nu fiți supraexplicați, sau ați putea să vă treziți.
    • S-ar putea să te trezești foarte repede după primele ori deveniți lucid într-un vis. Practicați-vă în vis, concentrându-vă asupra acțiunilor din vis, cum ar fi înotul sau, da, zboară.
  • Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 8
    2. Se împături în vis. Observați unde vă aflați și încercați să vă mutați prin el. A face ceva activ este o modalitate bună de a crește luciditatea, pentru că observați senzații fizice. Încercați să interacționați cu peisajul. Rideți o bicicletă, alergați și încercați mirosind și atingeți și mutați lucrurile.
  • Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 9
    3. Practicați plutitoare. Săriți în aer și vedeți dacă plutiți. Puteți încerca să săriți lucrurile și să zburați departe. Odată ce puteți pluti, încercați să vă mișcați la stânga, la dreapta și în diferite poziții. Trucul este să se aștepte la lucru. Primele tale mici vise lucid, s-ar putea să ai probleme în a crede în tine "Abilitate" a zbura.
  • S-ar putea să plutiți puțin și apoi să vă scufundați. Această criză de încredere nu este neobișnuită când nu sunteți pe deplin lucid.
  • Amintiți-vă că este un vis și că puteți zbura pentru că este visul dvs.
  • Nu vă descurajați dacă efortul de a rămâne lucid te face să te trezești. Un prim vis Lucid este un semn minunat de zboruri viitoare care urmează să vină.
  • Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 10
    4. A zbura. Odată ce sunteți pe deplin lucid (sigur că visezi, capabil să interacționeze cu peisajul, sunteți convins că sunteți în stare să zburați), ar trebui să puteți zbura totuși. Împingeți pământul spre cer sau luați un început de funcționare. Dacă sunteți într-o cameră, zburați în jurul camerei și apoi ieșiți pe fereastră. Încercați pentru spațiul cosmic dacă vă simțiți ambițios.
  • Puteți intra în obstacole repetate, cum ar fi copacii sau liniile electrice. De fiecare dată când faceți, practicați plutirea în jurul lor sau doar treceți prin ele.
  • Dacă începeți să cădeți, amintiți-vă că puteți zbura în visul dvs.
  • Amintiți-vă, ați putea să vă treziți, dar nu puteți fi răniți. E un vis.
  • Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 11
    5. Stați în vis. Pentru a rămâne lucid, concentrați-vă pe zborul dvs. și pe peisaj. Dacă mintea ta se rătăcește, așa că visul tău. Păstrați-vă ochii pe pământ sau pe mare, sub tine sau pe stele din jurul tău. Încercați să vă provocați pentru a observa tot ce puteți despre zbor: Cum se simte, care este temperatura, ce culoare este peisajul, ce simt ca atunci când zburați printr-un nor?
  • Partea 4 din 4:
    Zboară într-o sălbăticie
    1. Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 12
    1. Învață să mergi direct într-un vis. Dacă ați practicat visul lucid, sunteți buni să vă amintiți visele și sunteți obișnuiți să verificați realitatea, ați putea fi capabili să faceți o formă mai rară de visare lucidă numită Wake-inițiată visând (sălbatic). Aceasta este atunci când adormiți cu intenția de a merge direct într-un vis lucid. Când intrați într-o sălbăticie, încercați să rămâneți relaxați și suficient de atenți pentru a rămâne conștienți de procesul de adormire.
    • Flying este tipic în toate visele lucide, dar este chiar mai tipic în sălbăticie, care sunt adesea comparate cu experiențele corpului.
  • Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 13
    2. Treziți devreme și luați un pui de somn. Setați o alarmă pentru a vă trezi cu 90 de minute înainte de timpul de trezire normal. Mergeți la culcare la timpul normal și ridicați-vă când inelele de alarmă. Dacă ai avut un vis, scrie-l jos. Rămâi în încă 90 de minute, apoi du-te înapoi în pat. Puteți citi jurnalul de vis sau citiți alte texte despre visul lucid în acest timp, dacă doriți.
  • În pat, stați într-o poziție confortabilă și relaxați-vă cu respirații adânci și lente.
  • Repetați obiectivul. "Mă duc să merg într-un vis," sau o anumită variație.
  • Imaginați-vă un vis recent. Dacă v-ați trezit de la un vis, încercați să vă întoarceți la el.
  • Dimineața de nuntă de acest fel sunt cel mai fiabil declanșator pentru vise lucid inițiate.
  • Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 14
    3. Simți-vă că vă întoarceți adormiți. Rămâneți atenți la fiecare parte a procesului de adormire, dar nu încercați să o grăbiți sau să o controlați. Păstrați-vă ochii ușor închise. Urmăriți pentru orice imagini care pot apărea și se pot juca cu ei dacă puteți. Simțiți-vă membrele să crească greu și inima voastră încetinește.
  • Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 15
    4. Zburați din paralizie de somn. Paralizia somnului se întâmplă atunci când corpul tău începe să adoarmă și te provoacă să te simți ca și cum ai fi treaz, în patul tău, dar incapabil să te miști. Să recunoască primele semne de paralizie de somn pentru a evita să devină înspăimântătoare când apare. Paralizia somnului poate fi neplăcută, dar este de fapt un punct de sărituri utile pentru visele lucide, dacă este folosit corect.
  • S-ar putea să visezi o prezență înfricoșătoare în camera ta în timpul paraliziei somnului. Amintiți-vă că visezi și trimiteți-o departe.
  • Dacă doriți să ieșiți din paralizia de somn, vă mișcați în mod persistent degetele și degetele de la picioare.
  • Plutesc din corpul tău. Dacă intrați într-o paralizie sălbatică din paralizie, puteți zbura în jurul camerei voastre.
  • Imagine intitulată zboară în visele tale Pasul 16
    5. Zburați imediat. S-ar putea să intri într-o sălbăticie doar de la vizionarea imaginilor care se desfășoară pe pleoape. Pe măsură ce vă minți, vizionați imaginile din mintea dvs., începeți să căutați detalii. Dacă vedeți o scenă, puneți-vă în mijlocul acesteia. Începeți zborul sau mersul pe jos, atingeți lucrurile și spuneți-vă că visezi.
  • Dacă începeți să vă treziți, spuneți-vă că puteți continua să zburați. E visul tău.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar