Cum să te înțelegi cu legile copilului tău

Obținerea împreună cu legile copilului dvs. poate fi o afacere dificilă. Diferitele tradiții, ideologii și medii culturale determină adesea familiile să se ciocnească în timpul planificării nunții și dincolo de.Vestea bună este că, cu un anumit respect și bune abilități de comunicare, puteți rămâne în termeni prietenoși cu in-legile copilului dumneavoastră. Faceți-vă partea în a vă obține împreună prin construirea de bunăvoință între familiile dvs., împărtășirea responsabilităților și a sărbătorilor pe cale amiabilă și păstrarea canalelor de comunicare deschise.

Pași

Metoda 1 din 3:
Respectând diferențele dintre celelalte
  1. Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
1. Lăsați așteptările. Păstrați o minte deschisă despre familia fiului sau fiicei dvs., pe măsură ce le cunoașteți și nu presupuneți că diferențele lor sunt defecte. Fiecare familie are propriile lor tradiții, cultură și ciudățenii, deci nu este realist să se aștepte ca in-legile copilului dvs. să facă totul în același mod în care o face familia ta. De asemenea, trebuie să vă gândiți că va trebui să "acțiune" copilul și familia lor cu in-legile.
  • De exemplu, de îndată ce s-au născut nepoții dvs., s-ar putea să vă așteptați să fiți babysitterul primar. Cu toate acestea, în cazul în care celelalte legi trăiesc în apropiere, ei pot dori să împărtășească și la sarcinile de îngrijire a copiilor.
  • Legile copilului dvs. ar putea avea, de asemenea, tradiții diferite care înconjoară nunțile, sărbătorile și alte sărbători.
  • Amintiți-vă că, prin acceptarea culturii copilului dvs., veți sprijini copilul dumneavoastră.
  • Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
    2. Adresați-vă copilului să vă completeze în legătură cu legile lor. Înainte de a vă întâlni cu legile copilului pentru prima dată, adresați-vă copilului dacă există ceva ce trebuie să știți despre ei. Aflați dacă există subiecte pe care ar trebui să le evitați să vorbiți despre orice regulă de etichetă culturală pe care ar trebui să o observați.
  • S-ar putea să spuneți: "Vrem să ne asigurăm că prima întâlnire este plăcută. Completați-mă în legile voastre, dragă."
  • Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
    3. Puneți întrebări pentru a vă cunoaște reciproc. Fii prietenos și curios când te întâlnești cu legile copilului tău. Încercați să stabiliți un teren comun prin aflarea dacă împărtășiți orice interese sau ați avut experiențe similare.
  • Fiind cu adevărat interesați de in-legile copilului dvs. este o modalitate bună de a începe relația pe piciorul drept. Toată lumea este flatată când altcineva vrea să știe mai multe despre ele.
  • Păstrați subiectele luminii de conversație atunci când vă cunoașteți încă unul pe celălalt. Evitați subiectele touchy care ar putea ofensa sau a deranja pe cineva.
  • Dacă sunteți îngrijorat de faptul că nu aveți suficient pentru a vorbi, cereți-vă copilului să vă ajute să stabiliți un teren comun cu legile lor.
  • Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
    4. Căutați trăsăturile lor bune. Să mențină un cadru pozitiv de minte față de in-legile copilului dvs. și să se concentreze asupra calităților pe care le apreciați în ele. Dacă nu sunteți sigur de faptul că le place, le oferiți beneficiul îndoielii - timpul și familiaritatea vă pot ajuta să le plac mai mult în viitor.
  • Dacă vă place soțul copilului dvs., începeți prin aprecierea faptului că acești oameni au ridicat fiul sau nora dvs. Ai putea spune, "Nu te cunosc bine, dar ai ridicat o fiică bună. Suntem atât de bucuroși să avem Jessica ca parte a familiei noastre." Concentrându-vă pe pozitiv, veți crea o bază pentru relațiile de familie cooperative în viitor.
  • Metoda 2 din 3:
    Împărtășirea responsabilităților familiale
    1. Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
    1. Să fie adaptabil atunci când vine vorba de planurile familiei. Vacanțe, vacanțe de vară și alte evenimente de familie pot deveni complicate atunci când copilul dvs. și soțul / soția lor trebuie să-și împărți timpul între cele două familii. Să înțeleagă problemele logistice și să ia în considerare celebrările familiei în vremuri mai puțin tradiționale pentru a evita planificarea conflictelor și a ghemblaturilor.
    • De exemplu, poate că ați putea avea Crăciunul familiei dvs. să se întâlnească în loc de box.
    • Când vine vorba de sărbători, asigurați-vă că ați planificat departe în avans. Vacanțele pot fi un timp stresant, dar planificând înainte, vă veți asigura că există o mulțime de timp pentru a vă vocea nevoilor dvs. înainte de timp.
  • Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
    2. Evitați încercarea de a concura cu legile copilului dumneavoastră. Nu încercați să depășiți părinții fiului sau fiicei dvs. în ceea ce privește calitățile personale, favorurile sau darurile. Tu și ei sunt oameni diferiți și nu are rost să-ți compari cu ei. În schimb, fii tu și concentra pe întreținerea celor mai bune relații pe care le puteți cu copilul și cu legile lor.
  • Este deosebit de important să evitați concurența asupra oricărui nepoților pe care îi aveți. Dragostea și timpul de calitate sunt mai importante pentru copii decât cadouri scumpe sau excursii.
  • Rețineți că copiii și nepoții voștri vor învăța multe dintre comportamentele lor de la dvs. Încercați să vă concentrați asupra petrecerii timpului cu ei, mai degrabă decât să cheltuiți bani pe ele.
  • Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
    3. Rezista geloziei. Nu o luați personal dacă copilul dvs. își petrece mai mult timp cu legile lor. Uneori nu este practic ca un cuplu tânăr să-și împărtășească vizitele între familiile lor, în special dacă distanțele lungi și costurile de călătorie sunt o preocupare. Copilul dvs. a devenit parte din familia soțului lor când s-au căsătorit, așa că încercați să nu vă simțiți răniți dacă își vizitează frecvent legile.
  • Dacă vă simțiți ca și faptul că copilul dvs. face mai mult efort pentru a vedea legile lor decât să vă viziteze, aveți o inimă cu ei despre situație. Fi cinstit despre sentimentele tale, dar evita să-i acuze că nu te îngrijește de tine. Încercați să utilizați o declarație "Simt", cum ar fi, "Simt că nu vă prețuiți și familia când faceți mai mult efort pentru a petrece timp cu in-legile voastre decât cu familia dvs."
  • Spune ceva de genul: "Ne lipsește și ne deranjează că veniți să ne vedeți atât de rar, mai ales pentru că vedeți familia lui Jane atât de mult. Ce putem face pentru a vă ușura mai ușor?"
  • Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
    4. Compromite. Când aveți un conflict de familie, lucrați cu copilul dvs. și cu legile lor pentru a veni cu o soluție acceptabilă pentru toată lumea. Luați personalitatea și nevoile tuturor căutării pe măsură ce căutați o rezoluție.
  • Legile copilului dvs. vor avea mai multe șanse de a lucra cu dvs. dacă luați o abordare pozitivă, proactivă pentru găsirea unei soluții bune.
  • Amintiți-vă că vă puteți controla numai propriile acțiuni. Dacă in-legile copilului dvs. refuză să coopereze, este firesc să vă simțiți dezamăgiți, dar ar trebui să luați încă drumul ridicat pentru a evita deteriorarea relației.
  • Rețineți că in-legile copilului dvs. vor fi întotdeauna o parte din familia copilului dvs. Puteți să vă sprijiniți copilul rămas civil și calm când vă confruntați cu personalități care sunt diferite de la propria dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Comunicând bine
    1. Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
    1. Rămâneți în bucla de familie. Să comunice în mod regulat cu copilul dvs. și să le cereți să vă mențină actualizarea cu privire la întâmplările familiei lor. Neînțelegerile și resentimentele pot apărea dacă oamenii sunt lăsați în afara discuțiilor sau nu au fost informați despre planuri.
    • Dacă locuiți departe unul de celălalt, luați în considerare faptul că aveți un apel telefonic săptămânal sau sesiune Skype cu copilul dumneavoastră și soțul / soția lor.
    • Este deosebit de important să comunicați mai devreme și frecvent despre subiectele sensibile la timp, cum ar fi planurile de vacanță.
  • Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
    2. Setați limitele. Dacă interacționați frecvent cu legile copilului dvs., creați limite care vă vor ajuta să păstrați relația pozitivă și plăcută pentru toți cei implicați. Stabilirea unor reguli de bază pot preveni mai târziu conflictele.
  • Dacă in-legile copilului dvs. fac sau spune lucruri pe care le găsiți inconsiderate sau inconfortabile, luați în considerare vorbirea cu copilul dumneavoastră și cu soțul lor despre el. Fiul sau nora dvs. este probabil cea mai bună persoană care se ocupă de problemele cu părinții lor.
  • De exemplu, dacă ați făcut planuri de a mânca cina cu copilul dvs. și familia lor, dar in-legile încurajează planurile dvs., ați putea să vă exprimați frustrarea. Adresați-vă copilului și soțului dvs. să vă ceară să vă respecte planurile.
  • Rețineți că, deși limitele încrucișate se pot simți ca un atac personal, atunci acțiunea a fost probabil mai mică despre dvs. și mai mult despre nevoile emoționale ale in-lege. Rămâneți calm când vă exprimați preocupările față de copilul dvs. și cereți-i să reamintească în legătură cu această limită.
  • Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
    3. Ia inițiativă pentru a rezolva dezacordurile. Dacă aveți un conflict cu legile copilului dvs., ajungeți să faceți modificări imediat. Ignorarea problemei va deteriora relația mai mult în timp.
  • Nu trebuie să deveniți cei mai buni prieteni cu in-legile copilului dvs., dar din motive de bunăstare a familiei viitoare, este o idee bună să încercați să păstrați pacea.
  • Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
    4. Stați împreună ca o familie pentru a discuta despre planuri. Profitați de întâlnirile de familie sau de alte evenimente în care toată lumea este prezentă pentru a vorbi cu legile copilului dvs. despre planurile viitoare care sunt importante pentru dvs., cum ar fi tradițiile de vacanță, reuniunile familiei, întâlnirile de familie și vacanțele. Acestea pot fi oportunități minunate de a construi relații și obligațiuni.
  • Ai putea spune, "Rose, David, am vrut să ne asigurăm că ați știut despre vizita noastră anuală la plasturele de dovleac. Se cade în weekend-ul dvs. pentru a obține copiii, dar suntem dispuși să trecem astfel încât să nu pierdeți o vizită. În plus, toți sunteți bineveniți să vă alăturați. Este foarte distractiv!"
  • Imaginea intitulată înțelege cu copilul dvs
    5. Păstrați toată lumea actualizată pe planurile de nuntă. Dacă copilul dvs. se căsătorește și vă ajutați să planificați nunta, să rămâneți în contact cu viitoarele lor legi în timpul procesului. Puteți utiliza un chat de grup sau o aplicație, cum ar fi grupul, pentru a facilita menținerea legăturii cu toată lumea. Asigurați-vă că toată lumea se află pe aceeași pagină despre pregătirile făcute.
  • Planificarea unei nunți poate fi o modalitate bună de a face prieteni cu viitorii copii ai copilului dumneavoastră.
  • Dacă tu și în legi nu sunt de acord cu privire la un aspect al planificării nunții, căutați o soluție devreme în loc să o părăsiți până în ultimul minut. Dacă nu găsiți un compromis, luați în considerare amânarea dorințelor cupluului angajat.
  • Amintiți-vă să faceți un pas înapoi dacă lucrurile devin prea stresante sau încălzite. Luați în considerare dacă acest aspect al evenimentului merită durerea emoțională și stresul pe care îl poate provoca persoanele implicate sau dacă este ceva pe care îl puteți compromite din motive de a crea un început fericit și fericit pentru noii năpuși.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar