Cum să se ocupe de o soravă geloasă sau de soacră

Gelozia dintre legile este prea comună. Un cititor scrie: "Fratele soțului meu este un tip atât de frumos, dar nu-mi pot face soția să mă placă. Vreau ca toată lumea să se înțeleagă, dar ea refuză să-mi dea o șansă corectă. E destul de drăguță cu soțul meu și de restul familiei sale, dar îmi respinge încercările mele de a se lega de ea și acum mă acuză să-mi fură lumina reflectoarelor."Se pare că întotdeauna concurează cu mine sau încercând să mă facă să mă simt prost și nedorit. Ce ar trebuii să fac?"Aceste drame de familie pot fi complicate, dar suntem aici pentru dvs! Împărtășim câteva dintre cele mai eficiente modalități de a face față membrilor familiei gelos.

Pași

Întrebarea 1 din 6:
De unde știi dacă sora ta în drept este geloasă?
  1. Imagine intitulată Deal cu fratele tău în drept
1. Ea poate fi nepoliticoasă pentru tine direct, dar juca frumos în fața altora. De asemenea, ea poate apărea fericită sau nemulțumită dacă întâmpinați probleme sau obstacole. Ea ar putea deveni într-adevăr judecată sau încercați să vă faceți să arătați rău în fața altor membri ai familiei. Oamenii răspund la gelozie într-o varietate de moduri diferite, deci este greu de știut dacă este gelos sau dacă se întâmplă altceva.
  • Dacă nu ați vorbit cu sora dvs. în drept, acest lucru poate fi un prim pas bun. Este posibilă că nu este chiar geloasă sau nu are nicio idee că ea este nepoliticoasă pentru tine.
Întrebarea 2 din 6:
Cum te ocupi de o soră geloasă în drept?
  1. Imagine intitulată Deal cu fratele tău în drept
1. Opțiunea cea mai bună ar putea să o omoare cu bunătate. Dacă toată lumea vede că ești foarte drăguț cu sora ta în drept, în timp ce este snooty și nepoliticos, ei o pot corecta în cele din urmă. Ea este, de asemenea, mai probabil să o lase să meargă dacă nu poate obține un răspuns din tine. Cealaltă opțiune este să înscrieți ajutorul partenerului dvs. Dacă sora lor se comportă ca un ticălos, ar trebui să fie dispuși să se ridice pentru tine și să-și corecteze fratele.
  • Nu lăsați sora voastră să traverseze linii grave. Dacă ea încalcă o limită sau spune ceva despre tine în fața altora, te ridici pentru tine.
Întrebarea 3 din 6:
Cum mă ocup de fratele meu în soția dificilă a legii?
  1. Imagine intitulată Deal cu fratele tău în drept
1. Acest lucru are probabil mai mult de-a face cu ei decât tine, așa că încercați să nu vă faceți griji despre asta. Fratele tău în soția legii este destul de îndepărtat din relația ta cu partenerul tău că nu ar trebui să aibă atât de multă energie investită în tine decât dacă au de-a face cu probleme personale. Fie faceți un efort pentru ao cunoaște mai bine, astfel încât cei doi să vă puteți începe să vă întâlniți sau să o lăsați singuri și să o lase peste problemele ei în timpul ei.
  • Încercați să fiți puțin auto-reflectorizant cu privire la modul în care v-ați comportat, de asemenea. Dacă puneți vibrații reci, sau sunteți puțin hipercritic al fratelui vostru în soția legii, ei pot pur și simplu să se joace din energia voastră.
Întrebarea 4 din 6:
Cum te descurci cu soția geloasă a lui Sibling?
  1. Imagine intitulată Deal cu fratele tău în drept
1. Vorbește cu fratele tău despre asta, de când sunt în mijloc aici. Siblingul tău îi pasă de tine și de soția lor, deci este în interesul lor cel mai bun pentru a ajuta această problemă să se odihnească. Nu-i forțați să aleagă o parte sau nimic, dar să vedeți dacă vă pot ajuta să ajungeți la rădăcina problemei. Dacă soția lor traversează serios o linie la adunările familiale sau încalcă limitele importante, se ridică la ei. O politică de toleranță zero față de abuzul de la soția lui Sibling ar trebui să pună capăt oricăror izbucniri geloase.
  • În mod realist, multe dintre acestea vor cădea pe fratele tău. Ar trebui să se ridice pentru tine dacă soția lor acționează și ar trebui să fie corectați tu Dacă sunteți nedrept.
Întrebarea 5 din 6:
De ce este mama mea în drept gelos?
  1. Imagine intitulată Deal cu fratele tău în drept
1. Gândiți-vă la lucrurile din punctul ei de vedere. Ea și-a dedicat viața pentru a crește un copil și apoi veniți din nicăieri și să le îndepărtați de ea! Da, este un gând ridicol, dar asta ar putea fi modul în care se simte. Este, de asemenea, posibil ca mama ta in drept sa vede cat de fericit si copilul ei sunt si acum se simte nesigur despre modul in care au elaborat relațiile ei. Ea poate fi, de asemenea, speriată că nu va vedea copilul ei aproape la fel de des ca ea obișnuia.
  • Ar putea fi, de asemenea, că mama ta în drept se simte ca și cum își pierd copilul pe cineva pe care nu-l cunosc. Dacă este cazul, ea se poate relaxa în timp când vă cunoaște mai bine.
  • Încearcă să fii cam empatic cu mama ta în drept. Relația partenerului dvs. cu mama lor este probabil importantă pentru ei, și dacă nu vă întâlniți cu ea, poate pune o anumită tulpină asupra partenerului dvs.
Întrebarea 6 din 6:
Cum te ocupi de o mamă geloasă în drept?
  1. Imagine intitulată Deal cu fratele tău în drept
1. Treceți cu atenție și încercați să nu vă înclinați la nivelul ei. Unele dintre acestea pot obține mai bine în timp ca mama ta în lege se încălzește la tine, dar dacă nu, luptând cu mama partenerului tău nu te poate pune pe un drum spre succes. De asemenea, nu vă puteți ignora în legi, deci este locul în care abilitatea dvs. de a rămâne în controlul emoțiilor dvs. este esențială. Simțiți-vă liber să luați pauze la adunările de familie și doar ieșiți din afară pentru un aer curat, sau să vă petreceți cu un nepoată sau un unchi în loc de mama dvs. în lege în timpul vizitelor de vacanță.
  • Relația partenerului dvs. cu mama lor ar trebui să ghideze parțial modul în care vă ocupați de acest lucru. Dacă îi iubesc pe mama lor, ești mai bine să o joci și să nu se angajeze. Dacă nu sunt cel mai mare fan al mamei lor, puteți avea mai multă cameră de wiggle atunci când vine vorba de a se ridica la ea.
  • Dacă mama ta în drept traversează o limită, se ridică pentru tine. Doar păstrați-o cât mai respectuoasă posibil. Dacă vă pune în mod deschis ceva, spuneți: "Nu apreciez că vorbești cu mine așa."Nu angajați sau argumentați - opriți conversația chiar acolo și continuați.

sfaturi

Cu excepția cazului în care problema este într-adevăr în afara mâinii, vorbind privat cu persoana geloasă este întotdeauna un prim pas sigur, productiv. Întrebați-le ce se întâmplă și încercați să fiți vulnerabili și cinstiți cu ei. Este posibil să treacă doar prin ceva personal sau ați făcut accidental ceva pentru al supăra.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar