Cum să afli dacă ceva este ilegal înainte de ao face

Există o multitudine de legi în Statele Unite în numeroase state și localități, ceea ce înseamnă că este imposibil să cunoaștem fiecare lege de pe vârful capului tău. Ca rezultat, mulți oameni se găsesc într-o situație în care nu sunt siguri dacă o anumită activitate este ilegală. Din păcate, ignoranța legii nu este o scuză dacă ați fost prinși făcând ceva ilegal. Dacă nu sunteți sigur, ar trebui să faceți unele investigații înainte de a decide să efectuați o anumită activitate.

Pași

Metoda 1 din 2:
Cercetarea subiectului
  1. Imaginea intitulată Aflați dacă ceva este ilegal înainte de a face acest lucru Pasul 1
1. Citiți semnele din zona în care vă aflați. Pentru circumstanțe simple, răspunsul la întrebarea dvs. ar putea fi o chestiune simplă de a acorda atenție împrejurimilor dvs. Foarte des, semnele spun dacă anumite activități sunt interzise. De exemplu, dacă vă întrebați dacă skateboarding-ul este permis în parc, vezi dacă există semne în jurul valorii de a spune acest lucru.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă ceva este ilegal înainte de a face acest lucru pasul 2
    2. Faceți o căutare pe Internet. Una dintre cele mai simple modalități de a afla dacă ceva este ilegal introduce într-un motor de căutare pe Internet. Când introduceți, introduceți activitatea pe care intenționați să o faceți și despre cuvintele cheie cum ar fi "ilegal," "legalitate," sau "legal." De asemenea, asigurați-vă că intrați în zona pe care o veți opera, deoarece localitățile au adesea legi diferite pe cărți. Este posibil să întâlniți unul sau mai multe hit-uri care să indice dacă actul pe care îl considerați este sau nu legal.
  • Rețineți că puteți întâlni o mulțime de surse nesigure cu această metodă. Dacă primiți un răspuns de pe un site web non-oficial, ar trebui să verificați în continuare informațiile cu un site guvernamental sau un expert juridic înainte de a continua.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă ceva este ilegal înainte de a face acest lucru pasul 3
    3. Vedeți dacă localitatea dvs. a digitizat cărțile de lege. Multe guverne locale au cărțile de lege tipărite și ușor disponibile pe Internet. Încercați să faceți o căutare pe Internet folosind cuvinte cheie cum ar fi "Legile in..." și apoi zona specifică. Dacă sunteți norocoși, documentul va fi căutat, astfel încât să puteți introduce rapid în câteva cuvinte cheie și puteți găsi informațiile pe care le căutați.
  • Dacă legile locale nu sunt disponibile pe Internet, acestea vor fi disponibile în continuare pe hârtie. Încercați să contactați orașul sau primăria și întrebați despre căutarea unei anumite legi. Cineva poate fi capabil să-l vadă pentru tine, sau poate că trebuie să te duci în jos și să-l privești.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă ceva este ilegal înainte de a face acest lucru pasul 4
    4. Investigați legile statului. Uneori, activitatea în cauză este o chestiune de drept de stat. În acest caz, va trebui să vă luați investigația la nivelul următor și să investigăm legile statului.Click aici Pentru legăturile cu toate cele 50 de state și legile și reglementările acestora.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă ceva este ilegal înainte de a face acest lucru pasul 5
    5. Căutați legile naționale ale Statelor Unite. Dacă nu aveți noroc să localizați activitatea în legile statului sau locale, va trebui să mergeți la un nivel mai mult și să vă uitați la legea federală. Există mai multe niveluri de lege federală.
  • Click aici Pentru Constituția SUA, care este considerată legea supremă a țării.
  • Desigur, există multe alte legi în țară decât cele numite în Constituție. Click aici Pentru un registru de lege de căutare în SUA.
  • Metoda 2 din 2:
    Solicitarea profesioniștilor
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă ceva este ilegal înainte de a face acest lucru pasul 6
    1. Consultați un avocat. Avocații primesc o pregătire legală extinsă și vor cunoaște dacă ceva dacă sunt ilegali sau vor avea resursele pentru a investiga și a afla. Dacă aveți probleme în a afla dacă ceva este legal sau nu, încercați să solicitați un avocat.
    • Asigurați-vă că oricare avocat pe care îl consultați operează în zona pe care intenționați să le luați această acțiune specială, deoarece legile se schimbă pe baza localității particulare.
    • Dacă cunoașteți un avocat personal sau aveți în familia dvs., utilizați acea resursă.
    • Dacă nu cunoașteți personal un avocat, vedeți dacă orice firme din zona dvs. oferă consultări gratuite. Avocații vor da uneori o consultare gratuită introductivă, sperând să achiziționeze noi clienți.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă ceva este ilegal înainte de a face acest lucru pasul 7
    2. Întrebați un ofițer de poliție. În timp ce poliția nu primește aceeași formare juridică pe care o fac avocații, sunt foarte bine familiarizați cu legile locale și pot răspunde probabil la orice întrebări pe care le-ați putea avea.
  • Aproape toate departamentele de poliție au o "Contactează-ne" secțiunea pe site-ul lor, care vă va direcționa la numărul de telefon al incintei. Utilizați acest lucru pentru a cere departamentului local dacă ceva este ilegal.
  • Imaginea intitulată Aflați dacă ceva este ilegal înainte de a face acest lucru pasul 8
    3. Întrebați cu personalul de la clădirea administrației locale. Chiar dacă legile locale nu sunt tipărite online, acestea vor fi disponibile la City / Primăria sau la tribunal. Puteți apela această locație și puteți întreba personalul din birou dacă sunt conștienți dacă ceva este ilegal. Ei pot ști de pe lilieci sau pot să vă ofere resursele de care aveți nevoie pentru a afla.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că sursele dvs. de internet citează și legea specifică pe care o referă prea sau sunt din surse de reputație.
  • Amintiți-vă că legea în multe cazuri este deschisă pentru interpretare și s-ar putea să nu fie un răspuns direct la întrebarea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar