Cum se îmbracă pentru muncă

Fie că este corect sau nu, modul în care sunteți îmbrăcat la locul de muncă este uneori folosit pentru a evalua nivelul de competență sau cât de serios vă luați cariera. Din fericire, urmând câteva orientări pe măsură ce vă îmbrăcați pentru muncă în fiecare zi vă va ajuta să vă asigurați întotdeauna ascuțiți și profesioniști și puteți adăuga propriile dvs. atingeri personale pentru a vă face aspectul propriu. Rețineți, totuși, că fiecare industrie și companie are propriile linii directoare, deci dacă nu sunteți sigur ce să purtați, întrebați colegii, șeful sau reprezentantul HR.

Pași

Metoda 1 din 5:
Afaceri casual pentru femei
  1. Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 1
1. Îmbrăcați-vă dacă sunteți vreodată îndoieli cu privire la ce să purtați. În ciuda numelui, "ocazional afaceri" Încă implică îmbrăcarea pentru muncă. De fapt, uneori rochia casual de afaceri pentru femei poate arăta similar cu îmbrăcămintea formală de afaceri. Cu toate acestea, stilul dvs. poate fi mai relaxat, de obicei aveți mai multă libertate de a vă exprima stilul personal și mai multe pantofi casual sunt acceptabile.
  • Dacă locul de muncă are un cod obișnuit de afaceri, hainele dvs. ar trebui să se potrivească corect.Deși nu trebuie să purtați un costum adaptat, ar trebui să evitați încă îmbrăcămintea bagată sau strânsă.
  • Amintiți-vă, Casual nu înseamnă mai puțin profesional. Bluze de vârf și fustele cu fantă înaltă nu sunt adecvate pentru muncă.
  • Fustele și rochii de lungime a genunchiului sunt potrivite, precum și pantaloni de rochie cu o cămașă de îmbrăcăminte sau bluză.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 2
    2. Îmbrăcați în jos pentru un birou mai detaliat sau în zilele casual. Multe birouri îmbrățișează acum un cod de îmbrăcăminte mai relaxat pe întreaga săptămână, în timp ce alte companii aleg să aibă vineri casual sau alte zile când este acceptabil să te îmbraci. Dacă este cazul, amintiți-vă că doriți să arătați profesioniști.
  • Verificați ce poartă colegii dvs. înainte de a opta pentru piese extrem de casual, cum ar fi blugi sau pantofi sportivi. Dacă denim este uneori adecvat, optați pentru o spălare mai întunecată, care va arăta dardsier și mai profesionist decât blugi de spălare ușoară.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 3
    3. Purtați rochii casual, la genunchi și fuste pentru un aspect feminin. Pentru a vă asigura că întotdeauna arătați profesioniști, fusta dvs. ar trebui să vă atingeți cel puțin genunchii când stați, și ar trebui să vă deplasați peste corpul dvs., mai degrabă decât să-l îmbrățișeze îndeaproape. Culori neutre precum Marina, Negru, Gri, Brown și Khaki arată de obicei cel mai profesionist. Cu toate acestea, în multe setări, este posibil să puteți purta și culori mai îndrăznețe, mai ales dacă restul costumului este toned.
  • Dacă fusta dvs. scade sub genunchi, este bine să aveți o fantă deasupra genunchiului. Cu toate acestea, dacă fusta este foarte lungă, flaconul ar trebui să vină doar la genunchi, mai degrabă decât deasupra. Fante în partea din spate a unei fuste nu trebuie să se extindă mai mare decât spatele genunchiului.
  • Bacsis: Cosiery nu este esențială, dar arată mai mult profesional dacă fusta dvs. este lungimea genunchiului. Alegeți furtunul care se potrivește cu tonul pielii pentru cel mai subtil și efect profesional, deși puteți purta, de asemenea, ciorapi de culoare închisă dacă preferați.

  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 4
    4. Optați pentru pantaloni de rochie dacă preferați să purtați pantaloni. Rochii de rochii sunt o opțiune sensibilă și confortabilă dacă preferați să nu purtați o fustă la locul de muncă. Alegeți pantaloni crescuți care se drapează îngrijit de șolduri prin tivul, cu o lungime care cade doar la partea de sus a pantofilor.
  • Dacă lucrarea dvs. vă cere să faceți o muncă fizică sau manuală, pantoții de îmbrăcăminte este cea mai sensibilă.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 5
    5. Purtați o cămașă de îmbrăcăminte sau o bluză cu o fustă sau pantaloni. Când alegeți un vârf, optați pentru unul care vă se potrivește confortabil și rămâneți departe de orice lucru care este mai mare sau strâns sau care vă arată clivajul. Câteva opțiuni bune includ cămăși butoane, bluze, pulovere tricotate montate sau o cămașă și vesta.
  • Spre deosebire de uzura formală de afaceri, este bine să purtați culori strălucitoare într-un cod de îmbrăcăminte casual de afaceri, dacă le place. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a injecta o mică personalitate în aspectul dvs!
  • Bumbacul, mătase și amestecuri de țesături sunt toate corespunzătoare pentru topuri. Cu toate acestea, este mai bine să evitați purtarea de catifea sau orice țesătură de strălucire, cum ar fi ceva pe care l-ați putea purta unei petreceri.
  • Dacă lucrarea dvs. vă cere să purtați o cămașă uniformă a butonului, purtați-o perfect apăsată și ascunsă în pantaloni sau fusta.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 6
    6. Purtați tocuri, pompe sau apartamente de înaltă calitate. Pantofii dvs. trebuie să fie făcuți din piele, țesătură sau un alt material de îmbrăcăminte, cum ar fi micro-fibră. În mod obișnuit, pantofii închise sunt cei mai conservatori, dar sandale care nu sunt prea dulci sau prea casual pot fi uneori adecvate. Evitați pantofii cu curele subțiri, platforme și tocuri spinoase sau ciudate.
  • Pantofii ar trebui să fie negru, marine, maro, bronz sau taupe. Albul și pastelurile nu sunt de obicei în afaceri.
  • Alegeți pantofii care se potrivesc confortabil și sunt ușor de mers pe jos.
  • În timp ce pantofii dvs. nu ar trebui să fie flashy, aveți o versatilitate în ceea ce purtați, deci alegeți pantofi pe care vă simțiți să vă exprimați personalitatea! De exemplu, dacă stilul dvs. este mai feminin, ați putea opta pentru pompele elegante, dar dacă sunteți mai atletic, ați putea opta pentru o pereche frumoasă de loafers.
  • Bacsis: Unele locuri de muncă non-profesionale pot necesita o muncă fizică sau o mulțime de mers pe jos.În această situație, uzura încălțămintei atletice poate fi acceptabilă.Nu uitați să observați colegii sau să consultați cu supraveghetorii înainte de a purta adidași.

    Metoda 2 din 5:
    Afaceri casual pentru bărbați
    1. Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 7
    1. Optați pentru un aspect rossier dacă nu sunteți sigur de purtați. În timp ce unele industrii devin din ce în ce mai relaxate în codurile lor de îmbrăcăminte, este mai bine să fie mai degrabă suprasolicitat decât subdestimat într-un cadru de afaceri. Dacă nu sunteți sigur ce va fi codul de îmbrăcăminte sau dacă participați la o întâlnire importantă, seminar sau alt eveniment legate de afaceri, purtați o cămașă buton-jos, cravată, pantaloni și pantofi de rochie. În vremea rece, puteți adăuga și o jachetă.
    • Dacă descoperiți că sunteți suprasolicitat, vă puteți îndepărta cravată și jacheta și puteți chiar să vă rotiți mânecile până la coatele pentru a vă simți mai mult într-un cadru foarte informal.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 8
    2. Purtați o cămașă cu mâneci lungi sau cu mâneci lungi. Când alegeți ce să purtați la lucru, nu puteți merge niciodată în neregulă cu o cămașă de culoare albă, albastră sau conservatoare cu dungi. Butoanele sunt cea mai comună alegere, dar cămășile Polo sunt, de asemenea, acceptabile în majoritatea situațiilor casuale de afaceri. Indiferent de stilul pe care îl alegeți, cămașa dvs. ar trebui să fie presată și înclinată.
  • Cămășile nu trebuie să fie adaptate, dar nu ar trebui să fie bagate. Deși pot fi mai puțin potrivite de formă, trebuie să arătați în continuare profesional.
  • Nu purtați cămăși cu logo-uri sau cuvinte pe față.
  • Unele locuri de muncă non-profesionale au o uniformă standard pe care toți colegii trebuie să o poarte. În timp ce acest lucru include de obicei doar o cămașă uniformă, cămașa dvs. ar trebui să fie încă presată, dimensionată în mod rezonabil și ascunsă în pantalonii tăi.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 9
    3. Optați pentru un polo sau un buton, fără o cravată în zile ocazionale. Oficiul dvs. ar putea avea anumite zile când este bine să te îmbraci, cum ar fi vineri ocazionali. Unele birouri ar putea avea chiar și un cod de îmbrăcăminte mai casual pe tot parcursul anului. În aceste cazuri, puteți fi profesionist și casual prin lipirea cu un buton frumos în jos sau polo cu o pereche de khakis sau alte pantaloni.
  • Dacă blugi sunt acceptabili în biroul dvs., optați pentru o spălare mai întunecată, care arată dressier decât denim lumina. Purtați pantofi casual, dar dressy, cum ar fi loafers, cu excepția cazului în care pantofii atletici sunt obișnuiți în biroul dvs.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 10
    4. Purtați Khaki, gabardină presată sau pantaloni de bumbac. Pantalonii de rochii nu sunt obligați în afaceri casual, deși le puteți purta în continuare asociate cu cămăși de afaceri casual. Cu toate acestea, materialele mai casual ca Khaki și bumbac sunt mai frecvente într-un cadru casual de afaceri. Pantalonii tăi nu trebuie să fie adaptați, dar ei nu ar trebui să fie prea strânși sau prea baggii. De asemenea, asigurați-vă că acestea nu sunt prea lungi sau scurte în majoritatea cazurilor, pantalonii dvs. ar trebui să scadă cu ușurință vârfurile pantofilor dvs.
  • Potrivirea pantalonilor dvs. vă poate ajuta să vă comunicați stilul personal. De exemplu, ați putea alege o pereche de pantaloni cu lungime de gleznă, subțire, pentru a arăta mai modern, în timp ce puteți opta pentru o potrivire dreaptă dacă stilul dvs. este mai tradițional.
  • Pantalonii de culoare neagră, maro, marinei și kaki sunt preferabile, deși puteți purta pantaloni într-o culoare mai îndrăzneață dacă le purtați cu o cămașă conservatoare. Pantalonii Corduroy sunt, de asemenea, acceptabili.
  • Deși blugi sunt uneori acceptabili în anumite industrii, observați colegii și șefii dvs. pentru a vedea dacă sunt cu adevărat acceptabili la locul de muncă. Dacă purtați blugi, alegeți o culoare întunecată peste culori mai ușoare sau decolorate.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 11
    5. Purtați o haină sportivă colorată sau un pulover de înaltă calitate. În unele locuri, nu va trebui să purtați o jachetă în fiecare zi pentru a lucra dacă nu este rece sau preferați, în timp ce în alte companii se așteaptă o jachetă, indiferent de vremea. Dacă aveți nevoie să purtați o jachetă sau un pulover pentru a lucra, nu puteți merge prost cu opțiunile ca o blazer marină, un strat de sport Tweed, un pulover cu gât de culoare V-color, un sacou de corduroy sau un cardigan.
  • Jacheta sau puloverul pe care îl alegeți este unul dintre cele mai bune modalități de a vă exprima stilul personal!
  • Pentru pulovere și cardiganuri, este mai bine să selectați dimensiuni confortabile. Cu toate acestea, când purtați un blazer, este în regulă dacă nu este la fel de potrivită.
  • Dacă purtați un pulover de gât V, ar trebui să fie suficient de adânc pentru a expune gulerul cămașa de îmbrăcăminte.
  • Nu purtați un strat de costum negru sau blazer, deoarece acest lucru probabil va arăta prea formal.
  • Bacsis: Dacă purtați o cămașă uniformă, o jachetă este adesea inutilă.Majoritatea locurilor de muncă care folosesc o uniformă doresc ca tricoul companiei să fie văzut clar.

  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 12
    6. Purtați pantofi de îmbrăcăminte care sunt confortabili, dar încă profesioniști. Asigurați-vă că pantofii dvs. nu vă strângeți degetele de la picioare sau frecați cu călcâiul piciorului, deoarece nu veți arăta foarte profesionist dacă vă limpezi în jurul biroului. Cele mai frecvente alegeri pentru încălțămintea casual de afaceri sunt fie pantofi din piele, fie loafers, deci alegeți cele care vă plac cele mai bune.
  • Alegeți pantofi într-o culoare conservatoare, cum ar fi Marina, Negru sau Brown.
  • În unele situații, purtarea adidași care sunt etichetate în mod specific "ocazional afaceri" este, de asemenea, acceptabil.Aceste adidași au tendința de a fi de culoare maronie sau întunecată.
  • Unele locuri de muncă non-profesionale necesită să faceți o muncă manuală sau fizică, cum ar fi articolele de stocare într-o cameră din spate.În această situație, încălțămintea atletic poate fi standardul, dar nu uitați să vă observați colegii și să vă adresați supervizorilor înainte de a trece la mai multe pantofi casual.
  • Metoda 3 din 5:
    Formale de afaceri pentru femei
    1. Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 13
    1. Purtați haine care se potrivesc și care nu sunt dezvăluite.Dressing profesional înseamnă evitarea hainelor care sunt provocatoare și distrage atenția. Asigurați-vă că fustele vin în genunchi și vă acoperă coapsele atunci când stați și nu purtați cămăși care sunt supuși sau tăiat suficient de scăzut pentru a vă expune clivajul.
    • În plus, îmbrăcămintea dvs. nu ar trebui să fie prea strânsă sau prea liberă. De asemenea, îmbrăcămintea dvs. nu ar trebui să arate niciodată, inclusiv liniile cusăturii sau hemul de alunecare.
    • Fustele ar trebui să aibă doar fante centrale care nu sunt mai mari decât spatele genunchiului. Acestea sunt acceptabile deoarece vă permit să mergeți și să urcați mai ușor scări. Cu toate acestea, fantele proiectate pentru a crește vederea picioarelor dvs. nu sunt adecvate.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 14
    2. Optați pentru un costum de fustă pentru a arăta dressy, feminin și profesional. Într-un cadru oficial de afaceri, cea mai comună îmbrăcăminte pentru femei este un costum de fusta, care este o fusta si o jacheta potrivita cu bluza de dedesubt. Asigurați-vă că fusta se extinde la genunchi și acoperă coapsa când stai.
  • Fustele mai lungi sunt, de asemenea, adecvate, dar ele nu ar trebui să fie atât de înguste încât nu puteți merge confortabil, nici nu ar trebui să fie înfloritoare.
  • Culorile negre și întunecate sunt cele mai profesioniste alegeri pentru uzul formal de afaceri.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 15
    3. Alegeți un costum de pantaloni de culoare închisă dacă preferați să purtați pantaloni. Dacă preferați să nu purtați o fustă sau o rochie, un costum de pantaloni poate fi o alternativă confortabilă. Alegeți pantaloni care se potrivesc cu ușurință, asociate cu o bluză frumoasă și o jachetă personalizată.
  • Pentru aspectul cel mai profesionist, jacheta ar trebui să fie lovită la șoldurile voastre. Placile dvs. ar trebui să cadă pe vârfurile pantofilor dvs. și nu ar trebui să fie strâns peste șolduri sau coapse când stați.
  • Purtarea unui blazer personalizat este, de asemenea, acceptabilă, atâta timp cât se potrivește cu uzura de jos.
  • Costume ar trebui să fie făcute din țesături de calitate, cum ar fi lână, amestecuri de lână sau sintetice grele.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 16
    4. Purtați o bluză sau o cămașă personalizată cu o fustă sau un costum de pantaloni. Când alegeți partea de sus pentru a merge cu costumul dvs., optați pentru o țesătură de înaltă calitate, cum ar fi bumbacul, mătase sau un amestec. Partea superioară ar putea fi o coajă sau un vârf de mâneci, dar puteți alege, de asemenea, un pulover tricotat sau un set de pulover.
  • Alegeți un vârf care nu este prea mare, strâns sau scăzut.
  • Partea de sus trebuie făcută din țesătură de calitate, cum ar fi bumbacul, mătase sau amestecuri.Evitați țesăturile de catifea sau strălucitoare pe care le-ați purta la o petrecere.
  • În timp ce vârfurile neutre sunt preferabile într-un cadru formal de afaceri, tăierea bluzei dvs. vă poate ajuta să vă arătați personalitatea. De exemplu, ați putea purta un top structurat cu un bărbat pătrat dacă stilul dvs. este mai pus împreună și chic, sau ați putea purta o bluză cu flori sub costumul dvs. dacă stilul dvs. este mai feminin și romantic.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 17
    5. Selectați o rochie pentru o alternativă simplă. O rochie conservatoare poate fi o optiune frumoasa pentru birou, mai ales atunci cand vremea este cald. O rochie ar trebui să se extindă la genunchi sau la mijlocul vitezei, dar purtarea de rochii lungi ar trebui să fie de obicei evitată, deoarece acestea pot arăta prea formale.
  • Nu purtați rochii sau rochii nepotrivite cu curele de spaghete sau cu ghișeul plonjat.Fără mâneci, rochii cu mâneci scurte și cu mâneci lungi sunt acceptabile.
  • Dacă vremea este rece, purtați o jachetă de coordonare cu rochia dvs.
  • Alegeți neutre colorate solide, inclusiv negru, fildeș, cămilă, gri, marină și maro.
  • Bacsis: Purtarea unei alunecări poate ajuta la crearea unei siluete netede sub rochia voastră.

  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 18
    6. Purtați ciorapi cu fusta sau rochia în vreme rece. Într-o setare formală de afaceri, furtunul sunt în general preferate, deoarece picioarele goale sunt considerate mai casual. Cu toate acestea, în funcție de locul de muncă, este posibil să fie acceptabil să vă lăsați picioarele goale în timpul verii.
  • Dacă faci furtun, ar trebui să fie solid de culoare, fără modele.
  • Furtunul este cea mai bună alegere, deoarece este cel mai conservator.Dark Hosiery care se potrivește cu costumul și pantofii este, de asemenea, adecvat, dar evitați ciorapiul care este opac.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 19
    7. Purtați toate tocurile, fie pompele. Într-o setare formală de afaceri, optați pentru tocuri și pompe închise. Nu purtați tocuri care se extind dincolo de 4 inci (10.2 cm), și evitați să purtați sandale, tocuri ciudate, pantofi cu acoperis, stilettoși și platforme.
  • Pentru aspectul cel mai profesionist, alegeți pantofi care sunt din piele, țesătură sau micro-fibră.
  • Într-o setare formală de afaceri, optați pentru pantofi sensibili și evitați ceva prea strălucitor.
  • Este important să puteți merge confortabil în pantofii dvs.Hobbling în pantofii incomodă arată stângace și neprofesională.
  • Bacsis: Pentru un aspect elegant, coordonați pantofii pentru a se potrivi cu punga dvs.

    Metoda 4 din 5:
    Formale de afaceri pentru bărbați
    1. Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 20
    1. Purtați un costum sau un panou și un sacou. Afaceri formale înseamnă, de obicei, purtarea unui costum, cravată, cămașă de îmbrăcăminte și pantofi de rochie. Când alegeți un costum, optați pentru culori conservatoare, cum ar fi negru, gri sau albastru marin. Materialul pe care îl alegeți ar trebui să reflecte climatul, deci optați pentru țesături mai grele în meteorile reci și materiale mai ușoare (dar încă îmbrăcăminte) atunci când este mai caldă.
    • Îmbrăcămintea de lucru ar trebui să fie confortabilă fără a fi constrictivă. Dacă hainele tale sunt prea strânse, ei vor fi incomod să lucrezi, dar dacă sunt prea liberi, vor arăta nedorite și neprofesionale.
    • Observați modul în care colegii dvs. se îmbracă și îl utilizați ca standard.Încercați să vă îmbrăcați la același nivel ca și alții la locul de muncă.

    Bacsis: Au un croitor să vă ia măsurile exacte și să sugerați îmbrăcăminte specifică pentru dvs.Deși este posibil să nu cumpărați aceste articole, veți avea o idee exactă a măsurătorilor dvs. atunci când achiziționați îmbrăcăminte în viitor.

  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 21
    2. Alegeți pantaloni care se potrivesc cu ușurință în jurul taliei și acoperă șosetele. Pantalonii dvs. ar trebui să stea la talie, deasupra șoldurilor, nu ar trebui niciodată să se bare. În plus, aveți pantalonii tăi de rochie, astfel încât să acopere complet șosetele și să atingă vârfurile pantofilor.
  • Pants tăieturile vin în mod obișnuit în tăietura tradițională, tăietură dreaptă sau tăietură subțire. Pantalonii tăiate tradiționali sunt mai relaxați de pe coapsă prin picior, tăiat drept sunt puțin mai înguste, dar încă se încadrează într-o linie dreaptă și pantalonii tăiate subțire devin mai înguste la gleznă. Toate sunt potrivite pentru uzura de afaceri.
  • Nu purtați pantaloni de khaki sau corduroy, deoarece aceste materiale sunt considerate mai casual.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 22
    3. Purtați un strat de costum sau blazer care se potrivește cu culoarea pantalonilor. Având un strat de costum personalizat sau blazer este preferat, deși nu este așa cum este necesar ca pantalonii și cămășile. Având un sacou ușor bulcal sau mai puțin de formă de formă este acceptabil.
  • Dacă haina dvs. sport are două butoane, doar butonul de sus. Dacă are trei, doar butonul butonului de mijloc. Aceasta nu este doar o funcție de stil - facilitează mișcarea.
  • Când stai, dezbate jacheta ta. Dacă lăsați-o fixată, butoanele pot apărea când stați. În plus, dezbaterea jacheta dvs. va ajuta la prevenirea ridurilor.
  • Unele locuri de muncă nu necesită să purtați un blazer sau un costum complet.Dacă sunteți incert, optați pentru un costum de două piese, deoarece aceasta este cea mai sigură și mai profesionistă alegere.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 23
    4. Purtați o cămașă de rochie de culoare albă sau ușoară, cu mânecă lungă. Cel mai profesionist aspect cu un costum este întotdeauna o cămașă buton-jos în jos. Alb arată cele mai formale, dar tricourile pastelate sunt, de asemenea, acceptabile. Purtați fie o cămașă colorată solidă, fie una cu dungi subtile.
  • Întotdeauna vă puneți cămașa în pantalonii tăi.
  • Evitați culorile puternice, cum ar fi galben strălucitor, portocaliu și roșu.
  • Dacă nu sunteți sigur de potrivirea unei cămăși, întrebați un croitor care arată cel mai profesionist.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 24
    5. Purtați o cravată care se potrivește cu cămașa, pantalonii sau ambii. În timp ce vă puteți folosi cravată pentru a vă exprima personalitatea, asigurați-vă că culoarea pe care o selectați este conservatoare. Legăturile cu modele simple sau culorile solide sunt cea mai bună alegere, dar puteți personaliza aspectul ușor, alegând culori diferite, modele subtile și o lățime pe care o preferați.
  • Evitați legăturile care sunt culori strălucitoare sau cu designuri prea elaborate. Acest lucru poate fi distrage atenția și oprirea la unii.
  • Nu vă legați cravata prea scurtă - partea de jos trebuie să se oprească chiar deasupra vârfului centurii.
  • Nu vă faceți griji cu privire la utilizarea Fancy sau Special noduri. Nodurile afectează, în general, lungimea și lățimea cravată. Orice nod va face într-un set formal de afaceri.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 25
    6. Purtați pantofi de rochie de culoare închisă. Cele mai profesioniste pantofi sunt de obicei negru, fie Cordovan (piele maro). Puneți-vă pantofii la fiecare câteva săptămâni și încercați să le păstrați în căutarea strălucitoare.
  • Găsiți pantofi de îmbrăcăminte care nu sunt mai mult decât /2 în 1.3 cm) mai mult decât picioarele dvs. reale. Amintiți-vă că pantofii de îmbrăcăminte sunt tăiate diferit și că dimensiunea dvs. normală a pantofului nu poate fi cea mai potrivită pentru pantofii de îmbrăcăminte. Pentru a vă ajuta să vă păstrați aspectul, să vă depozitați pantofii în caseta originală atunci când nu utilizați.
  • Mereu purtați șosete de rochie întunecată cu pantofii tăi.Nu purtați niciodată șosete albe atletice cu îmbrăcăminte de afaceri tradițională.
  • Bacsis: Pentru a ajuta la reducerea creșterilor și a ridurilor, cumpărați un arbore de pantofi pentru a pune în fiecare pantof ori de câte ori nu sunt purtați.

    Metoda 5 din 5:
    Accesorizator
    1. Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 26
    1. Optați pentru accesorii conservatoare, dar gustoase. Este normal să doriți să arătați un ceas frumos sau un colier atrăgător, dar fii judiciar în ceea ce purtați să lucrați. Câteva accesorii bine alese vă pot face de fapt să arătați mai profesionist și să vă puneți împreună. Încercați să vă optați pentru piesele clasice care vă prezintă stilul fără a vă distrage aspectul profesional.
    • Exemple de piese clasice ar putea include o pereche frumoasă de manșete, un colier pandantiv sau o pereche de cercei perle.
    • Eșarfe, pălării și alte haine opționale ar trebui să fie conservatoare și de înaltă calitate.
    • În majoritatea industriilor, va fi de așteptat să eliminați orice piercing care nu sunt în urechi, precum și să acopere orice tatuaje.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 28
    2. Purtați o centură din piele neagră sau maro cu o cataramă de dimensiuni standard. Cataramele curelelor mari sau personalizate nu ar trebui să fie purtate în setările de afaceri. De asemenea, evitați centurile care sunt culori viu sau împodobite cu strasuri sau alte ornamente evidente.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 29
    3. Utilizați fie o servietă sau o pungă de afaceri pentru a vă transporta elementele în.Nu trebuie să cheltuiți sume obscene de bani pentru un caz de transport adecvat. Asigurați-vă că sacul dvs. arată că aparține unui cadru profesional.
  • O pungă frumoasă din piele sau o servietă este ideală.
  • Dacă purtați și o pungă, păstrați-o mică și simplă pentru a evita transportul a două pungi mari. Dacă este necesar, puteți pune punga în punga dvs. mai mare.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 30
    4. Purtați părul curat și optați pentru machiaj minim, dacă purtați orice. În fiecare zi, ia ceva timp pentru a-ți forma părul într-un mod care arată curat și măgulitor. Dacă aveți păr facial, asigurați-vă că sunteți bine îngrijiți în fiecare zi. În plus, purtarea unor machiaj vă poate ajuta să arătați mai mult lustruit, dar purtarea prea mult vă poate face să arătați neprofesional.
  • Încercați un aspect simplu, cu un mic concealer sau fundație, o fundație, o fishadow neutră, mată, rimel și un mic ruj.
  • Dacă aveți păr foarte lung, asigurați-vă că ați pus-o într-un bun sau la o coadă, astfel încât să nu pară murdar. Evitați vopsirea culorilor extreme de păr sau coafați-o în moduri prea elaborate, deoarece aceasta va arăta distragerea și neprofesională.
  • Dacă vă decideți să purtați Köln sau Parfum, aplicați doar un mic spritz pentru a vă asigura că nu este prea puternic.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 31
    5. Păstrați-vă unghiile îngrijite îngrijorate. Când vă spălați mâinile, curățați-vă sub unghii, astfel încât ei nu arată murdar. Dacă vă pictați unghiile, optați pentru o culoare neutră care se potrivește cu tinuta dvs. și pentru a evita utilizarea unor unghii false, în special cele care sunt excesiv de lungi.
  • Nu vopsiți culorile neobișnuite sau vopsea culorile alternative pe fiecare cui.
  • Imagine intitulată rochie pentru locul de muncă Pasul 27
    6. Alegeți un ceas conservator. Într-un cadru profesional, ceasul dvs. nu ar trebui să fie flashy, dar nu ar trebui să fie cel mai ieftin ceas de plastic pe care îl puteți găsi, fie. Optați pentru un ceas frumos cu o bandă metalică sau din piele, cu un cadran sau afișaj ușor de citit, într-un stil care se potrivește cu gustul dvs. personal.
  • Chiar dacă vă puteți permite un ceas scump, strălucitor de aur cu diamante în ea, locul de muncă nu este locul potrivit pentru ao afișa.
  • sfaturi

    Dacă vă simțiți încă nesigur în ceea ce privește modul în care sunteți îmbrăcați, nu vă fie frică să întrebați un supraveghetor sau un manager dacă îmbrăcămintea dvs. este adecvată.
  • Amintiți-vă că îmbrăcămintea va depinde în mare măsură de context.Dacă lucrați într-un mediu casual de afaceri, dar participă la un eveniment legate de muncă, este posibil să trebuiască să vă îmbraci mai formal decât în ​​mod normal.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar