Cum să flirtezi prin mesageria instantanee

Deci, doriți să flirtați cu un tip sau Gal pe MSN, AIM, Chat Facebook sau orice alt serviciu de mesagerie instant și nu doriți să arătați ca un creep? Felicitări - Căutarea ajutorului, ați demonstrat deja mai multă conștiință de sine decât cea mai mare majoritate a flirtelor online. Vedeți pasul 1 de mai jos pentru a începe să flirtezi inteligent și respectuos.

Pași

Partea 1 din 2:
Flirt DoS
  1. Imagine intitulată 166511 1
1. Începeți conversația ocazională. Ca și în lumea reală, primul pas spre flirtul este să treci peste picioarele tale reci și să sară în dreapta!Textul cealaltă persoană un mesaj scurt, întrebându-le despre ziua lor, întrebându-le o întrebare specifică despre muncă sau școală sau pur și simplu spunând "Salut!". Cea mai grea parte a flirtei este de a rupe prin reticența dvs. inițială, deci dacă aveți un timp greu să luați plonjarea, să vă amintiți că indiferent cât de rău merge, va fi mai puțin stresantă decât o întâlnire echivalentă din lumea reală.
  • Nu există nici un motiv să fii nervos atunci când vine vorba de flirting - dacă persoana pe care vrei să o vorbești nu vrea să vorbească cu tine, el are întotdeauna opțiunea de a nu răspunde pur și simplu la mesajul tău, ca, din punctul tău de vedere, acest lucru este indistinguizabil de el sau de ea pur și simplu departe de computer.
  • Acest lucru fiind spus, dacă tu Abia știu Cineva, poate fi o idee bună să aveți o scuză pentru a începe o conversație pentru a evita stânjenirea. Solicitarea ajutorului cu o problemă sau o problemă legată de școală este aproape întotdeauna un pariu bun, așa cum se pune o întrebare despre ceva izbitoare despre persoana. De exemplu, dacă persoana are un nume de utilizator legat de bandă, puteți spune: "Hei, nume rece. L-ai văzut pe acei tipi când au venit în oraș?"
  • Imagine intitulată 166511 2
    2. Începeți discuții mici. După salutul inițial și schimbul de plăcere, probabil că veți dori să întrebați cum face persoana (la fel cum ați putea în lumea reală). Întreabă-l despre muncă sau școală, interesele sale sau orice excursii recente, de exemplu. Mai degrabă decât să punem o întrebare, puteți, de asemenea, să oferiți pur și simplu comentariile dvs. cu privire la aceste lucruri. Când răspunde, adăugați propriile comentarii sau întrebați întrebările de urmărire și continuați de acolo! Nu vă opriți în viața personală - păstrați lucrurile ușoare, distractive și concentrate asupra subiecților fără îngrijorări.
  • Nu locuiesc prea mult pe discuții mici. Un minut sau două este minunat pentru a rupe gheața, dar mult mai mult poate fi plictisitor rapid.
  • De exemplu, după ce ne-am deschis, întrebând despre interesul acestei persoane în trupa din numele său de utilizator, este logic și rezonabil să întrebați despre cum ar fi muzicalele și neplăcerile acestei persoane. Puteți chiar să vă oferiți propriile opinii și sugestii. De exemplu, ați putea spune ceva de genul: "Dacă vă plac tipii ăștia, ați putea dori să verificați această bandă numită Manic Albatross - sunt ca Beatles, doar mai întunecat. Ce fel de alte benzi vă place?"
  • Imagine intitulată 166511 3
    3. Glumă. Toată lumea îi place un bun simț al umorului. În cuvintele nemuritoare ale lui Marilyn Monroe, "Dacă poți face o femeie râde, o poți face să facă ceva" (Nu vă faceți griji, doamnelor - același lucru este valabil pentru bărbați!) Încercați să fiți jucăuș și chiar ușor sarcastic pe măsură ce răspundeți la declarațiile persoanei cu care vorbiți.
  • De exemplu, dacă vi se întreba ce faceți mai degrabă decât să spuneți, "Căutați oameni să lovească pe Facebook", S-ar putea să aflați că este o idee mai bună să dați un răspuns sarcastic "Scrierea marelui roman american" sau "înecându-mi durerile". Aceste răspunsuri au avantajul suplimentar de a fi puncte de lansare naturală pentru conversațiile despre hobby-urile dvs., cum ar fi scrisul pe care îl faceți pe partea și cel mare bourbon ați gustat a doua zi.
  • În conversația noastră de exemplu, ați putea lucra o glumă sau două în discuțiile mici legate de muzică. De exemplu, ați putea spune ceva, "Nu știu de ce fiecare melodie de pe radio în zilele noastre are o caracteristică Texas Flynn. Are chiar și el timp să înregistreze între standardele de reabilitare?"
  • Imagine intitulată 166511 4
    4. Tease jucăuș. Când ați stabilit un raport bun cu persoana cu care vorbiți, este o idee bună să faceți ante, obținându-vă într-o bună tease sau două. După cum faceți acest lucru, mențineți un aer jucăuș pentru a menține lumina atmosferei. Ca o bună regulă generală, cu atât mai bine știți această persoană, "mai ascuțit" tachinarea dvs. poate fi.
  • Fii rezonabil cu privire la tachinarea ta. Evident, veți dori să evitați subiecții răniți care trebuie să facă cu viața personală a acestei persoane, cariera, aspirațiile și așa mai departe.
  • Linia dintre a fi un flirt și de a fi un ticălos poate fi oarecum subțire uneori, așa că, atunci când aveți îndoieli, jucați-l în siguranță. Este ușor să vă gândiți mai târziu, dar nu este atât de ușor să vă vorbiți din situație după rănirea sentimentelor cuiva. În exemplul nostru, s-ar putea să vă ridicați cu grijă partenerul dvs. de conversație despre o anumită bandă / îi place cu o linie ca, "Haide, ei? Hahaha." Cu toate acestea, dacă spui ceva de genul ăsta, "Acei tipi nu sunt altceva decât poses și fanii lor sunt cei mai răi", veți suna puțin mai amenințător.
  • Imagine intitulată 166511 5
    5. Utilizați emoticoane. Unul dintre lucrurile la îndemână despre flirtul prin intermediul serviciilor IM cu emoticoane, spre deosebire de canalele pur bazate pe text, cum ar fi e-mailul este că este posibil să se facă emoția dorită în spatele cuvintelor dvs. în mod explicit clar. Dacă flirtează, veți dori să vă bazați destul de mult pe linking (-)) și "Limba a ieșit afară" (: P) emoticons că aproape toate serviciile im au construit. Însoțesc remarcile dvs. de flirtatious, cu aceste tipuri de emoticoane pentru a vă face intenția evidentă, dar gustoasă.
  • Un cuvânt de precauție - nu excesul de emoticoane. Presați-le cu ușurință pe tot parcursul conversației pentru a vă face jabii flirtacioși puțin mai dulci și pentru a face intenția în spatele propozițiilor ambigue puțin mai clare. Dacă folosiți în mod constant emoticoane, veți ajunge să păstrăm minorul minor sau enervant.
  • Imagine intitulată 166511 6
    6. Dacă primiți un răspuns bun, încălziți lucrurile! Dacă partenerul dvs. de conversație pare să reacționeze cu umor bun la glumele și tachinarea dvs., poate doriți să faceți tranziția pe un teritoriu mai intim. Fa asta ușor - Nu mergeți de la teasingul luminos în modul plin-on. În schimb, faceți subtil innuendos. Implică lucruri, nu le spuneți. Aceasta se numește "fiind netedă" Și este o abilitate valoroasă căutată de mulți atât online, cât și în lumea reală.
  • Încearcă să rămâi limba în obraz cu remarcile tale. Există un anumit grad de silliness pentru orice fel de flirturi sau a venit. Recunoscând această silliness face multe pentru a vă face să parcă mai jos până la pământ și mai puțin înfiorător.
  • De exemplu, în exemplul de conversație a trupei, dacă partenerul dvs. de conversație spune că acesta găsește un anumit cântec sexy, joacă de-a lungul și întoarce căldura. Închidere înapoi cu un faux-scandalizat "Comporta!" Sau arătați că sunteți joc cu o rătăcire "Oh reeeally? -)".
  • Imagine intitulată 166511 7
    7. Dacă primești un răspuns rău, înapoi. Flirtează cu oamenii oriunde înseamnă să se ocupe de posibilitatea respingerii. Online, în cazul în care comunicarea este ieftină și impersonală, această posibilitate este într-adevăr foarte reală. Dacă persoana pe care o flirtează nu pare să fie reciprocă, vă tăiați pierderile și ieșiți din conversație grațios. De exemplu, ați putea încerca să spuneți că aveți ceva ce trebuie să faceți (temele sau activitățile legate de locul de muncă funcționează bine ca scuze) sau că trebuie să dormiți. Scuza exactă pe care o utilizați pentru a ieși din conversație nu este importantă - ce este important este că respectați dorințele persoanei pe care le flirtați și evitați tragerea unui schimb de jenant inutil.
  • De exemplu, în exemplul de conversație a trupei, dacă menționați un anumit cântec și partenerul dvs. spune că este sau ea.O.Song preferat, veți dori să faceți în cele din urmă o ieșire politicoasă. Acest lucru poate fi la fel de simplu ca tastarea, "Hei, trebuie să alerg. Vorbim mai tarziu!"
  • Imagine intitulată 166511 8
    8. Fi persoana care a terminat conversația. O regulă bună pentru flirtul online și în viața reală este de a pune capăt întâlnirii, lăsând cealaltă persoană care dorește mai mult. În lumea flirtului IM, aceasta înseamnă că ar trebui să trageți un mesaj rapid la revedere înainte ca conversația să înceapă să crească învechite. În acest fel, persoana pe care ați primit-o va avea doar distracție, amintiri pozitive ale întâlnirii - nu amintiri ciudate de a se lupta pentru a găsi ceva de spus când conversația continuă și pe.
  • Dacă partenerul dvs. de conversație a răspuns bine la flirtul dvs. până acum, faceți semnarea dvs. un Saucy pentru a vă asigura că nu vă uită. Emoticoanele pot ajuta aici. De exemplu, în timp ce mesajul "Noapte bună." este oarecum clar și neinspirați, "Noapte bună. -)" poate purta conotația subtilă că vă veți gândi la ele (și, eventual, viceversa).
  • Partea 2 din 2:
    Flirt NuS
    1. Imagine intitulată 166511 9
    1. Nu fi prea deprecieri. Pur și simplu pus, încrederea este sexy. Aceasta este Mai mult Adevărat pentru situațiile din viața reală decât este online, dar această mantra are un adevăr în lumea de flirtare. De exemplu, veți dori să evitați să faceți o mulțime de glume pe cheltuiala dvs. Doar unul este o mulțime - nu ar trebui să fie o temă recurentă pe tot parcursul conversației. A face acest lucru prea des poate transforma rapid o conversație altfel flirtatică într-una în care apare nevoiași și auto-lipire.
    • Pe de altă parte, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să faci neapărat glume la Alte oameni cheltuială, deoarece acest lucru vă poate face să pari meni și minuțios. Orice fel de remarci ascuțite sau caustice despre tine sau altcineva nu are un loc în conversații flirtatice.
  • Imagine intitulată 166511 10
    2. Nu fi prea prost. Oamenii ca flirtul să fie distractiv. Pentru majoritatea oamenilor, primirea complimentelor este doar distractiv până la un punct - obținerea mai mult de una sau două poate face pe cineva să se simtă jenat și conștient de sine. De asemenea, îl poate face să-i întrebe motivele, conducând persoana să creadă că ați încerca să obțineți ceva din el sau ei. În plus, puterea de uimire a floriului, complimentele gushing este diminuată (pentru a spune cel puțin) când complimentele sunt afișate într-o cutie mică din partea de jos a ecranului, alături de Fețele desenului de desene animate.
  • În loc să se bazeze prea mult pe complimente, în schimb, concentrați-vă asupra unei conversații obișnuite și autentice. Urmați mantra "arată, nu spuneți." Cu alte cuvinte, arătați că sunteți atras de această persoană, oferindu-i o mare conversație, nu prin a spune că este direct.
  • Imagine intitulată 166511 11
    3. Nu fi prea aglomerat. Flirtul cu cineva pentru prima dată prin IM este o dovadă amplă că relația dvs. este foarte, foarte casual. Din acest motiv, vei absolut Doriți să vă păstrați conversația casuală. Nu aduceți dragoste, angajament pe termen lung sau ceva similar când flirtează - acestea sunt gigant Flagurile roșii către persoana cu care vorbești și, în majoritatea cazurilor, va sabota complet șansele de a câștiga în cele din urmă o dată.
  • Imagine intitulată 166511 12
    4. Nu fi vulgar. Oamenii diferiți au atitudini diferite față de momentul potrivit pentru a folosi limbajul murdar, umorul olar, referințele sexuale și așa mai departe. Respectați această diferență. Online, unde limbajul rău, violența, umorul nepoliticos, și sexul sunt doar câteva clicuri distanță, este ușor să uitați că mulți oameni nu le place să se confrunte cu aceste tipuri de conținut șocant. Deci, păstrați conversația relativ pg până când știți că această persoană este mai bună. Cel puțin, încercați să fiți conștiincioși de modul în care puteți apărea cealaltă persoană dacă nu este obișnuit cu aceste tipuri de lucruri.
  • O regulă bună a degetului mare nu trebuie să fie vulgară până când partenerul dvs. de conversație este. Cu alte cuvinte, dacă flirtează cu cineva, nu blestemați, faceți glume murdare sau faceți comentarii lewd până la primul.
  • sfaturi

    Nu fi prea impuls dacă celălalt este ocupat sau nu răspunde. Nu știi ce se întâmplă.
  • Fiind prea sexual, nu flirtează. Sigur, unele sugestii sexuale sunt acceptabile, dar fiind pline de Kinky pot fi deranjante și ciudate, mai ales dacă celălalt nu se simte în același mod.
  • Nu menționați niciodată sexul sau subiectele similare dacă ați întâlnit recent, deoarece acest lucru poate fi copleșitor pentru persoana cu care discutați.
  • Încercați să vă uitați peste ceea ce ați scris pentru a evita erorile de ortografie / tastare.
  • Gândiți întotdeauna de două ori despre ceea ce spuneți și asigurați-vă că utilizați un emoticon pentru a vă asigura că intenția mesajului dvs. este primită. Cealaltă persoană nu poate auzi tonul vocii tale.
  • Nu răspundeți instantaneu, se pare că sunteți prea disperați! Lăsați mesajul pentru un minut sau două și apoi vorbiți: Asta vă permite să vă gândiți la ce să spuneți.
  • Când încercați să flirtați pe MSN sau pe orice alt mesager, râdeți ușor de multe ori cum ar fi "ha ha". Ajută la conversație și face ce cealaltă să creadă că vă place să vorbiți cu acea persoană.
  • Nu răspundeți imediat. Vă va face să parcă să vă gândiți și mai puțin de viață. În schimb, așteptați câteva minute. Vă va ajuta să vă gândiți la ce să spuneți și va dori ca cealaltă persoană să vrea mai mult!!
  • Avertizări

    Păstrați-o distractivă, lumină și pozitivă.
  • Nu spuneți prea mult mesajul, poate părea că sunteți disperată. Din când în când, este în regulă dacă doar spuneți că nu veți fi online în acea zi sau dacă este prea important să așteptați până în ziua următoare.
  • Încercați să nu mai menționați alte persoane, deoarece va părăsi persoana care se simte puțin zdrobită.
  • Ca și în cazul altceva online, acest lucru ar putea fi periculos. Nu dați niciodată numărul dvs. de telefon sau adresa de domiciliu sau orice altă informație de identificare a persoanelor pe care nu le aveți încredere!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar