Cum să flirtezi cu o fată timidă

Ești interesat de o fată timidă și vrei să flirtezi cu ea pentru a testa apele, dar nu sunt sigur cum să spargi gheața. Nu sunteți sigur dacă vă place și ea ar putea fi că este prea nervoasă sau frică să facă o primă mișcare sau să flirteze înapoi. Dacă ți-ai ochi pe o fată timidă, există câteva tehnici pe care le poți încerca să te apropii de ea și să o aducă să se deschidă, așa că te vede ca mai mult decât un străin sau un prieten.

Pași

Metoda 1 din 4:
Apropiindu-se de o fată timidă
  1. Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 1
1. Începi o conversație. Păstrați această interacțiune casuală - ar putea fi intimidată dacă veniți prea puternică. Introduceți-vă dacă aceasta este prima dată când vorbiți cu ea. Puteți să arătați ceva ce ați văzut-o făcând că vă place și să o faceți sau să o complimentați.
  • S-ar putea să spuneți ceva la fel de simplu ca "Bună, numele meu este Michael. Te văd în bibliotecă în fiecare zi, ce studiezi?"Sau" Ai dat o prezentare minunată! Ce te-a inspirat să cercetezi acest subiect? Numele meu este Sarah, apropo."
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 2
    2. Întrebați-i întrebările deschise. Acest lucru va continua să meargă conversația și să o permită să se deschidă și să împărtășească lucrurile despre ea însăși. Puteți să-i întrebați nimic din modul în care ziua ei era la fel de muzică pe care o ascultă la ceea ce este restaurantul ei preferat. Aflați ce întrebări ce întrebați în funcție de contextul conversației - nu doriți să întrebați o serie de întrebări complet independente la rând, deoarece acest lucru ar putea să o confundă.
  • Puneți întrebări care încep cu "Cum" sau "de ce" pentru a obține răspunsuri mai detaliate.
  • Ia act de interesele ei, astfel încât, dacă ajungeți la punctul de dating, puteți aranja date care sunt interesante pentru ea.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 3
    3. Ia interes în interesele sale. Figurați ceea ce îi place, de la trupe la filme la hobby-uri la sport, pentru ao scoate din cochilie ei. Puteți face acest lucru, întrebându-i întrebările despre ea în timpul conversațiilor dvs. și, de asemenea, prin împărtășirea cu ei plăcile și displacerile tale. Figurați zonele de interes comun și discutați-o în privința lor. Recunoașteți că poate da răspunsuri scurte și nu se deschide la început. Cu toate acestea, dacă vă dați timp și sunteți persistenți, probabil că va încălzi și chiar exprima entuziasmul în legătură cu dvs. despre interesele ei.
  • O modalitate de a vorbi cu fata pe care o place despre interesele comune este de a spune: "Mi-a plăcut Găsirea Dory de asemenea! A fost atât de distractiv să vedeți din nou toate personajele. Care a fost partea dvs. preferată a filmului?"
  • Dacă mergeți la aceeași școală, ați putea chiar să o întrebați pentru ajutor cu o problemă de teme. Acest lucru vă va oferi o oportunitate de a petrece mai mult timp împreună.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 4
    4. Nu vă grăbiți. Răbdarea este cheia când flirtează cu o fată timidă. Rămâneți în zona ei de confort, fiind prietenoasă, întrebându-i întrebările despre sine și împărtășiți detalii despre dvs. și arătați un interes suficient pentru ea că ea nu este timidă de dvs. Dacă la început ea este doar confortabilă spunând "Bună" pentru tine, petreceți o săptămână făcând doar asta. Săptămâna viitoare, puneți-i o întrebare despre ziua ei. Creșterea treptată a cantității de comunicare.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 5
    5. Creșteți timpul petrecut împreună. Găsiți scuze pentru a fi aproape de ea, cum ar fi ședința cu ea la prânz sau lângă ea în clasă sau lucrează cu ea pe un proiect. Dacă știți că merge la sala de gimnastică dimineața, du-te în același timp cu ea, ca să poți vorbi, chiar dacă doar să spui un salut rapid. Vrei ca ea să te vadă ca o prezență obișnuită în viața ei.
  • Aveți grijă să nu exagerați să mergeți oriunde o face. Tot ce trebuie să faceți pentru a crea un sentiment de familiaritate este alegeți câteva momente strategice în fiecare săptămână pentru a fi aproape de ea și faceți cunoscută prezența.
  • Metoda 2 din 4:
    Făcând prima mișcare
    1. Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 6
    1. Abordați-o singură. Contactul unu-la-unu este mai bun pentru flirt cu o fată timidă decât să se apropie de ea când ești cu un grup, care ar putea să o intimideze. Separați de grupul dvs. de prieteni și găsiți ceva timp pentru a vorbi cu fata pe care o doriți când sunteți singuri singuri.
    • Dacă sunteți în școală, acest lucru poate însemna să vorbim cu ea de către dulapul ei sau când merge la mașina ei.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 7
    2. Complimentaz-o pe ea. Ea poate fi timidă, dar probabil va aprecia că am observat noul ei tunsoare sau cămașă drăguță. Chiar mai bine, subliniați un atribut non-fizic despre ea care vă place, cum ar fi bunătatea, veselia ei sau simțul umorului ei. Acest lucru va construi încrederea ei și o va face să se simtă mai sigure în jurul tău.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 8
    3. Sugerează o activitate pe care o puteți face împreună. Acest lucru vă va permite să petreceți mai mult timp cu ea și să vă construiți relația când vă cunoaște mai mult. Sugerează ceva simplu ca apucarea prânzului împreună în timpul nopții sau ieșiți la un film cu prietenii, dacă vedeți că este confortabilă în grupuri.
  • Nu vizitați situațiile asemănătoare datelor. Tot ce doriți să faceți pentru moment este să găsiți oportunități pentru a vă permite să vă cunoașteți reciproc. Dating, pentru o fată timidă, poate fi un concept pe care trebuie să-l încălzească, iar încălzirea include cunoașterea persoanei pe care ar putea merge la o întâlnire cu.
  • Metoda 3 din 4:
    Flirtează prin limbajul corpului
    1. Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 9
    1. Sparge bariera de atingere. Atingeți ușor brațul, umărul sau mâna pe măsură ce vorbiți - doar o secundă sau două va începe să vă transmiteți mesajul. Atingeți-o ușor când spune ceva cu care sunteți de acord sau spune ceva amuzant.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 10
    2. Păstrați limbajul corpului deschis. Faceți-o cu întregul corp și să vă sprijiniți să ascultați mai aproape dacă vorbește încet. Aceasta va ajunge confortabilă cu o distanță fizică mai mică între voi doi. Cu toate acestea, dacă ea se îndepărtează, trageți, de asemenea, ca să nu pară intimidantă.
  • Să vă abțineți de la trecerea brațelor. Dacă ea plătește o atenție deosebită mișcărilor dvs., ea ar putea să greșească acest lucru pe măsură ce arătați o lipsă de interes.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 11
    3. Țineți contactul cu ochii. Faceți acest lucru doar câteva secunde, suficient încât să vă prindă că vă uitați și vă uitați departe. Contactul cu ochii este un instrument puternic pentru ao face intrigați de dvs. La început, puteți schimba doar priviri rapide, dar în timp puteți prelungi lungimea contactului cu ochii în cazul în care ea reciproc.
  • Metoda 4 din 4:
    Măsurarea reacției ei și urmărindu-se mai departe
    1. Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 12
    1. Observați dacă flirtează înapoi. O fată timidă nu va flirta cu nimeni, astfel încât să puteți fi siguri că este interesată de dvs. dacă vedeți că ea încearcă să flirteze înapoi. Ea poate flirta înapoi prin contactarea mai frecventă a ochilor, plănind starea dvs. pe social media, inițierea discuțiilor mici sau afișarea indiciilor de limbă a corpului flirt.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 13
    2. Fii consistent. Cineva care este timid poate avea nevoie de armare că sunteți serios să le urmăriți. Ceea ce doriți să faceți este să trimiteți mai multe semnale consistente, astfel încât ea este sigură că flirtează cu ea.
  • Dacă ați spus-o de la ea ieri, spuneți-i astăzi. Dacă ați zâmbit la ea când ați traversat căi în cantină, zâmbiți-o din nou, astfel încât ea nu crede că sunteți politicos. Încercați să faceți contact vizual de mai multe ori. Ea va primi sugestiile dvs. dacă le repetați de câteva ori.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 14
    3. Dă-i timp. Poate să-și ia timpul, ca și câteva săptămâni sau chiar o lună sau două, pentru a se încălzi până la ideea de a flirta sau a fi flirta cu. Ea poate dura mai mult pentru a recunoaște și a recunoaște indicii.
  • Setați o perioadă de timp pe care sunteți dispus să încercați să rupeți gheața. De exemplu, spuneți-vă că, dacă după două luni de flirtează cu ea, încă nu mai petreceți mai mult timp unul cu celălalt, veți continua sau să încercați o tehnică mai directă de flirturi.
  • Dacă ea face clar că nu este interesată, respectați-i dorințele.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 15
    4. Flirt prin mesaj text sau social media. Dacă observați că nu răspunde la indicii de limbă corporală, încercați să flirtați cu ea prin intermediul textului sau a mediilor sociale. Ea poate fi mai puțin confortabilă cu sau mai puțin obișnuită cu conversațiile în persoană decât cu răspunsul prin Facebook Messenger. Utilizați textul ca o modalitate pentru ca ea să se obișnuiască cu discuții mici și să aibă conversații cu dvs. În acest fel, s-ar putea deschide în persoană, deoarece ea devine mai confortabilă cu tine în timp.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 16
    5. Variază stilul de flirt. Vedeți cum reacționează la diferitele dvs. metode de flirt. Ea se poate închide în totalitate când încercați să țineți cont de ochi, dar să fiți vorbind atunci când îi puneți o întrebare despre hobby-urile ei. Scopul este să fii flexibil și să-ți asumi stilul de flirt în zona ei de confort. Puteți apoi să mutați treptat comunicarea la un teren mai reciproc.
  • Imagine intitulată flirt cu o fată timidă Pasul 17
    6. Identificați dacă vă place sau nu. Dacă ea este interesată și receptivă la indiciile limbii corpului, va răspunde probabil cu limbajul corpului deschis. Ea poate, de asemenea, să devină nervoasă în jurul tău și roșie sau stommer, ambele ar putea însemna că ea este în tine. Dacă ea este nervoasă pentru că te place, ea ar putea să te tachineze sau să arunce o glumă în conversație.
  • Dacă nu te place, o vei vedea inconfortabil cu gesturile tale. Limbajul corpului ei va fi închis, ea ar putea să nu facă contact vizual și ar putea fi chiar mai liniștită decât de obicei.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar