Cum de a crea un incendiu în mână

Deși este necesară întotdeauna o atenție deosebită și supravegherea adulților la manipularea lichidelor inflamabile, câteva trucuri spectaculoase de incendiu pot fi în jos cu consumabilele de uz casnic și cu tehnici simple. Puteți impresiona prietenii dvs. cu trucuri demn de circuri, sau să le păcăliți să vă gândiți că sunteți un incendiu la nivel de avatar. Vedeți pasul 1 pentru mai multe informații.

AVERTISMENT: Utilizați o atenție deosebită. Manipularea lichidelor inflamabile fără protecție adecvată nu este recomandată.

Pași

Metoda 1 din 2:
Folosind o brichetă de butan
  1. Imaginea intitulată Creați un incendiu în mâna dvs. Pasul 1
1. Luați măsuri de siguranță. Dacă veți face acest truc, trebuie să luați măsuri pentru a vă asigura că nu veți se aprinde casa în foc și să vă ardeți. Ieșiți afară pentru a face acest truc și găsiți o zonă clară, fără nici o perie în jurul sau orice altceva care este un risc de incendiu. Trebuie să aveți o găleată de apă la îndemână, în cazul în care aveți nevoie să stingeți flăcările rapid și trebuie să aveți supravegherea adulților.
  • Dacă utilizați mănuși, utilizați o mănușă din piele veche sau o mănușă de grădină cutanată care se fixează cu o suprafață de palmier tare. În timp ce purtarea mănușilor voluminoase cu flacără este o precauție excelentă de siguranță pentru a vă proteja de a fi arsă, mănușile de pânză în general păstrează cel mai mult truc de lucru și poate face de fapt trucul mai periculos. Mănuși rezistente la flacără va stinge adesea flacăra înainte de lumini, în timp ce o mănușă obișnuită poate absorbi lichidul mai ușor, sporind posibilitatea ca să aprinzi mănușa în foc și să te arzi singur.
  • Imaginea intitulată Creați un incendiu în mâna dvs. Pasul 2
    2. Mingea pe o mână, lăsând un decalaj între pinkie și palma ta. Faceți un pumn, dar lăsați suficient spațiu pentru a introduce sfârșitul mai ușor în el confortabil. Degetele tale trebuie să fie relativ strânse, așa că butanul nu va scăpa când îl eliberezi în palma ta. Utilizați degetul mare pentru a acoperi decalajul din partea de sus a pumnului dvs., unde indexați degetul vă întâlnește palma.
  • Încercați să vă imaginați că țineți apă în palmă și păstrați cât mai mult posibil de la scăpare. Trickul implică, practic, umplerea pumnului cu butan, apoi iluminați-o când vă deschideți mâna.
  • Imaginea intitulată Creați un incendiu în mâna dvs. Pasul 3
    3. Introduceți capătul brichetei în pumn. Puneți flacăra-capătul brichetei în mână, suficient de departe pentru a împinge butanul în buzunar pe care îl creează pumnul. Nu va funcționa dacă țineți bricheta doar la marginea palmei tale, trebuie să o înțelegi cu adevărat acolo.
  • Imaginea intitulată Creați un incendiu în mâna dvs. Pasul 4
    4. Țineți apăsat butonul pentru aproximativ 5 secunde. Pentru a începe trucul, țineți apăsat butonul roșu de pe brichetă, eliberarea gazului. Nu loviți pietrișul prin rularea rolei degetului mare, ci doar apăsați butonul roșu.
  • Diferitorii interpreți ai acestui truc vor ține jos butonul mai mult sau mai scurt, în funcție de fluxul de gaz ai brichetei, iar dimensiunea mingelor de foc pe care doriți să o faceți. Pentru a fi pe partea sigură, este mai bine să o țineți în jur de aproximativ cinci secunde - suficient de lungă pentru a obține suficient gaz ușor, dar suficient de scurt pentru ca mingea de foc rezultată să fie relativ scurtă.
  • Dacă aveți mai confortabil manipularea mai ușoară, ați putea încerca apoi să creați unul mai mare dacă doriți, ținându-l în jos timp de 10 secunde sau puțin mai mult mai lung. Dar când începeți mai întâi, mergeți mici. Acesta este un truc periculos și nu vrei să intri peste cap.
  • Imaginea intitulată Creați un incendiu în mâna ta Pasul 5
    5. Scoateți bricheta de la pumnul dvs. și aprindeți-o. După ce ați numărat la cinci, trebuie să vă mișcați repede, așa că Butanul nu se va evapora. Țineți bricheta aproximativ un picior distanță de pumn, apoi loviți pietrișul prin rularea degetului mare peste cilindru și țineți din nou butonul de gaz.
  • În nici un caz nu ar trebui să lovești pielea în timp ce bricheta este încă introdusă în pumnul tău, după ce a eliberat butan în ea. Acest lucru este extrem de periculos.
  • Imaginea intitulată Creați un incendiu în mâna dvs. Pasul 6
    6. Aduceți flacăra spre deschiderea din pumn la Pinkie și deschideți-vă pumnul. Aduc rapid bricheta aprinsă spre pumn, în timp ce deschideți simultan palma, un deget la un moment dat, începând cu Pinkie. Fă-o repede. Butanul se va aprinde, arsând repede și veți putea "Control" Fireball-ul prin deschiderea rapidă a mâinii pentru ao afișa.
  • Timpul ia o practică. Doriți să "ventilator" degetele voastre departe de brichetă, ridicându-vă mai întâi Pinkie, apoi degetul de inel și așa mai departe pentru a vă deschide pumnul. Dacă vă deschideți toate degetele simultan, butanul nu poate să se aprindă, în timp ce dacă nu vă deschideți pumnul, riscați să vă ardeți. În nici un caz nu ar trebui să-ți părăsești pumnul închis.
  • Metoda 2 din 2:
    Utilizând sanitizatorul de mână inflamabil
    1. Imaginea intitulată Creați un incendiu în mâna dvs. Pasul 7
    1. Fi extrem de atent. Această metodă descrie un truc de partid oarecum și un fenomen YouTube, dar nu este ceva care ar trebui încercat fără o atenție deosebită și supravegherea adulților. Este o modalitate bună de a vă răni cu adevărat dacă nu o faceți repede și în siguranță.
  • Imaginea intitulată Creați un incendiu în mâna dvs. Pasul 8
    2. Cumpărați o varietate inflamabilă de sanitizer de mână. Această versiune a trucului implică iluminarea unui dezinfectant de mână și frecându-ți mâna foarte repede, apoi lăsând-o imediat. Pentru a face acest truc, va trebui să vă asigurați că obțineți un fel de dezinfectant bazat pe alcool: Uită-te pe etichetă pentru "etil" sau "izopropil" alcool.
  • Probabil vor exista o mulțime de ingrediente în unele dezinfectări și numai una sau două în altele, dar prezența uneia sau a celeilalte dintre aceste soiuri de alcool va face pe Sanitizer inflamabil, indiferent de ce altceva este inclus. Din ce în ce mai mult, dezinfectanții mâinii sunt fără alcool, ceea ce înseamnă că nu vor lucra pentru acest truc. Asigurați-vă că ați citit eticheta pe sanitizatorul de mână sau trucul ar putea să nu funcționeze.
  • Imaginea intitulată Creați un incendiu în mâna dvs. Pasul 9
    3. Luați măsurile de siguranță adecvate. Ideea trucului este de a răspândi un mic patch de dezinizator pe suprafață și să-l lumineze, creând un strat mic de flacără albastră, pe care îi puteți purta foarte repede cu degetul, punându-l imediat. Folosind mănuși pentru acest truc este cel mai bun și este, de asemenea, important să aveți o găleată de apă la îndemână, în cazul în care trebuie să renunțați la foc.
  • Găsiți o suprafață adecvată a flacării pe care să funcționeze. Trebuie să ieși afară pentru a face acest truc, de preferință pe un patch de beton departe de orice inflamabil. Flatterul, cu atât mai bine. Șterge spațiul oricărui inflamabil-mici crengi, sod, biți de hârtie. Trebuie să fii foarte atent că nimic nu va prinde focul, dar dezinfectant.
  • Imaginea intitulată Creați un incendiu în mâna dvs. Pasul 10
    4. Răspândiți un strat subțire de dezinfectant pe bază de alcool pe beton și îl aprinde. Squirt O cantitate mică de dezinfectare pe beton și subțire, în mod egal, folosind degetul. Ștergeți sanitizatorul de pe deget, pentru a vă asigura că nu există nici o șansă că degetele voastre vor lumina prematur. Înainte de evaporarea alcoolului, utilizați o brichetă și aprindeți goo-ul. Ar trebui să strălucească cu o flacără albastră blândă care ar putea fi oarecum greu de văzut.
  • Cel mai bine este să faceți acest truc pe timp de noapte, astfel încât să puteți vedea mai bine strălucirea. Asigurați-vă că puteți vedea încă destul de bine că ceea ce faceți totuși. Poate încercați seara, când există lumină moale și strălucirea flacării va fi vizibilă.
  • În nici o împrejurare Ar trebui să vă acoperiți mâinile cu dezinfectare și apoi să o aprindeți. Trickul funcționează numai din cauza vitezei la care o faceți, nu pentru că sanitizatorul de mână este în siguranță. Acest lucru vă va arde sever și ar fi extrem de periculos. Nu face asta.
  • Imaginea intitulată Creați un incendiu în mâna dvs. Pasul 11
    5. Rulați un deget rapid prin Sanitizer. Dacă o faci repede, poți scoate un pic de dezinformator care este pe foc și va arăta momentan ca degetele tale sunt o flacără. De îndată ce faceți acest lucru, totuși, nu aveți prea mult timp să o admirați, pentru că vă veți arde dacă lăsați-o mai mult de o secundă sau două.
  • Ar trebui să simțiți o căldură sau o senzație ciudată, cum ar fi caldă și rece. Sanitizatorul de mână are, de obicei, un sentiment de răcire, care vă poate păcăli în gândire că este fierbinte. Oricum, nu veți avea suficient timp pentru a simți cu adevărat ceva, pentru că vă veți glis doar cu degetul, uitați-vă la ea pentru o secundă și puneți flacăra afară.
  • Imaginea intitulată Creați un incendiu în mâna dvs. Pasul 12
    6. Puneți flacăra afară prin închiderea forțată a încheieturii mâinii. Cel mai bun mod de a ucide flacăra este prin lovirea ei. Suflarea pe ea cu o rafală ascuțită se poate mișca în jurul dezinfecției, făcându-l probabil periculos. Nu poate fi subliniat suficient: trebuie să puneți flacăra de îndată ce atingeți-o sau vă ardeți.
  • Păstrați apa aproape și dunați mâna în ea, dacă este necesar. Nu lăsați focul să ardă tot alcoolul sau riscați vătămări grave.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu uitați să purtați o mănușă grea atunci când faceți asta. Poate deveni extrem de periculos și puteți să vă dați arsuri foarte rele.
  • Asigurați-vă că faceți acest lucru rapid, deoarece dacă nu vă puteți evapora.
  • De asemenea, puteți face acest lucru pe alte suprafețe. Cum ar fi o masă sau un capac de sticlă, în special un mic pahar. Asigurați-vă că utilizați ceva incomod la foc.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că țineți mâna departe de tine și de corpul prietenului tău. Nu ar fi atât de îngrijit dacă ați fi să vă cântați părul.
  • Asigurați-vă că aveți un martor când încercați mai întâi acest lucru, astfel încât să vă găsească ajutor dacă vă ardeți accidental.
  • Aveți întotdeauna atent când jucați cu foc. Nu practică obiecte inflamabile sau copii mici.
  • Cascadorii cu incendiu necesită o mulțime de echipamente de protecție personală, inclusiv gel ignifug și îmbrăcăminte ignifugă. Dacă nu aveți banii pentru a investi în oricare dintre acestea, atunci nu încercați trucuri de incendiu.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Brichetă simplă.
    • Sanitizer de mână sau lichid inflamabil.
    • Mănuși grele rezistente la incendiu
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar