Cum sa faci stiluri de par cu o ciocnire

"cucui" coafura este o modalitate trendiata si relaxata de a trage parul inapoi in timp ce adauga un volum. Deși poate părea dificil de creat, făcând o bombă bună este într-adevăr despre tachinarea secțiunilor părului tău și netezi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând o simplă lovitură
  1. Imagine intitulată face stiluri de păr cu o etapă de bombă 1
1. Puneți-vă părul. Periați părul cu o perie sau pieptene pentru a elimina orice noduri și încurcări din păr. Vrei ca părul tău să fie la fel de gestionabil atunci când creați o nouă coafură.
  • Imagine intitulată face stiluri de păr cu o etapă de bump 2
    2. Decideți unde vreți să fiți bomba. Există multe modalități de a purta o ciocnire în părul tău. Unii ca înălțimea ridicată, spre fața capului, în timp ce alții preferă ciocul spre coroana capului lor. Este o preferință personală.
  • Crearea unei lovituri spre partea din față a capului are nevoie de păr mai puțin, în timp ce creați o lovitură spre coroana capului, necesită un păr mai mare.
  • Bumps care sunt spre partea din față a capului lucrează bine pentru a obține breton și a ieși din față.
  • Loviturile făcute spre coroana capului, funcționează bine pentru anumite up-dos și creând coafuri inspirate retro-inspirate.
  • Imagine intitulată face stiluri de păr cu un pas cu pas 3
    3. Separați secțiunea de păr Bump. Utilizați degetele sau vârful pieptenei pentru a aduna secțiunea de păr pe care doriți să o utilizați pentru a vă face bomba. Asigurați-vă că secțiunea de păr pe care o separați pentru bombă este centrată pe cap.
  • Dacă vă faceți lovitura spre coroana capului, adunați părul pornind de la părțile din față ale capului tău și opriți adunarea spre vârful coroanei capului tău. Această secțiune a părului nu ar trebui să includă părul inferior decât fundul coroanei capului.
  • Dacă vă faceți ciocirea spre partea din față a capului, adunați părul întins din jurul celor două temple pe părțile laterale ale capului și opriți-vă secțiunea de păr chiar înainte de coroana capului tău.
  • Imagine intitulată face stiluri de păr cu o etapă 4
    4. Creați o ciocnire fără teasing. În timp ce mulți oameni găsesc că loviturile lor rămân mai pline și mai sigure atunci când părul lor este tachinat, nu este obligatoriu. Dacă nu doriți să vă tachinezi, pur și simplu adunați secțiunea Bump de păr, strângeți părul în care doriți capătul din spate al loviturii să fie, împingeți-l înainte de a crea o bombă și pentru a fixa baza bump cu Bobby Pins.
  • Veți avea nevoie de cel puțin un PIN Bobby pe fiecare parte a ciocnirii, dar două pe fiecare parte vă va oferi mai bine. Traversați știfturile Bobby deasupra celorlalți pentru cele mai bune rezultate.
  • Dacă aveți păr texturat afro, puteți crea cu ușurință o ciocnire fără teasing. Pur și simplu suflați-vă părul afară și trageți secțiunea Bump înapoi. Apoi, strângeți baza de bombă și împingeți-o înainte, fixându-l cu știfturile Bobby. Dacă părul este suficient de scurt, puteți plia capetele părului sub ciocni înainte de ao asigura cu știfturile Bobby.
  • Puteți folosi niște spray de păr pentru a vă menține lovitura în poziție și a toage flyaways.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind tehnici mai avansate pentru a crea o bombă
    1. Imaginea intitulată face stiluri de păr cu o etapă de bombă 5
    1. Sectiunea parului pentru tachinare. Dacă intenționați să vă taie părul, ar trebui să faceți acest lucru în secțiuni mici pentru a crea cel mai mult volum. În funcție de cantitatea de păr pe care o aveți, ar trebui să planificați împărțirea secțiunii bump în trei sau patru straturi. Veți trimite cele două la trei straturi de jos ale acestui păr, dar lăsați secțiunea cea mai apropiată de fața dvs. ne-tached.
    • Poate doriți să separați secțiunea frontală a loviturii dvs. (partea care nu va fi tachinat) acum pentru a evita tragerea accidentală într-una din celelalte secțiuni. Puteți să-l răsuciți pe lateral și să-l fixați cu un știft Bobby pentru a vă separa.
  • Imagine intitulată face stiluri de păr cu o etapă de bump 6
    2. Începeți tachinarea primei secțiuni. Țineți secțiunea Bump a părului drept și separați stratul inferior al părului pentru tachinare. Puteți lăsa celelalte straturi de bombă să cadă înainte sau în partea laterală, dar păstrați stratul pe care lucrați cu drept în sus. Pentru a tachina, folosiți-vă cealaltă mână pentru a vă combina părul înapoi de la capetele la rădăcini cu un pieptene dințate fine. Înainte de a lăsa părul tău, spray sub acest strat cu un spray de păr.
  • Cel mai bine este să vă permiteți spray-ul de păr pentru a seta aproximativ cinci până la 10 secunde înainte de a vă elibera părul. Apoi, puteți răsturna ușor porțiunea de păr înapoi spre partea din spate a capului.
  • Odată ce ați terminat tachinarea, părul tău ar trebui să aibă un pic de volum la ea. Dacă doriți să se ridice și mai mult, o tachinează mai mult. Nu vă faceți griji dacă pare dezordonat, deoarece veți piepți părul ne-tachinat deasupra lui.
  • Nu trebuie să utilizați foarte mult hairpray. Un spray rapid ar trebui să fie bine.
  • Imagine intitulată face stiluri de păr cu o etapă de bump 7
    3. Continuați să vă tachineze secțiunea de păr pe secțiunea. Odată ce primul strat al loviturii dvs. a fost tachinat, continuați să utilizați aceeași metodă pentru a tachina straturile rămase. (Veți avea unul sau două straturi, în funcție de grosimea părului.) Nu uitați să păstrați secțiunea frontală a loviturii dvs. separate și nemișcate.
  • Țineți minte că cu cât vă tai mai mult părul, vrăjitorul tău va fi, dar părul tău va fi, de asemenea, Knottier.
  • Imaginea intitulată face stiluri de păr cu un pas cu pas 8
    4. Luați în considerare adăugarea într-un instrument de bum. Acest pas este opțional, dar unii oameni le place să-și creeze părul cu ajutorul unui instrument de bombă. Uneltele de bump sunt bucăți mici de plastic pe care le puteți plasa între straturile de tease ale părului dvs. pentru a adăuga mai mult volum la coafura dvs. de bombă. Acestea sunt disponibile online și la multe magazine de vânzare cu amănuntul. Ele vin în diferite dimensiuni pentru a crea umflături mari și mici.
  • Pentru a introduce instrumentul bump, separați pur și simplu secțiunea Teased a părului în două jumătăți și plasați instrumentul de bombă pe scalpul dvs. între cele două straturi, chiar lângă rădăcinile părului. Este posibil să trebuiască să vă plimbați puțin pentru a ajuta dinții din plastic să rămână la păr.
  • Utilizați degetele pentru a răspândi partea superioară a părului dvs. tachinat, astfel încât acesta acoperă complet instrumentul de bombă. Instrumentul Bump ar trebui să fie ascuns de părul tău.
  • Puteți folosi un pieptene pentru a piepita ușor părul peste instrumentul de bombă și pulverizați un pic de spray de păr pentru a păstra totul în poziție. Părul tău tachinat care acoperă instrumentul de bombă nu are nevoie să arate perfect pentru că o să-l acoperiți cu porțiunea de păr ne-tached.
  • Imaginea intitulată face stiluri de păr cu o etapă de bump 9
    5. Acoperiți părul tachinat cu părul neted. Indiferent dacă utilizați un instrument bump sau nu, atunci când toate porțiunile de păr de păr sunt răsturnate înapoi, răsturnați secțiunea netedă, ne-tacheată a părului peste porțiunile de tease. Porțiunile de tease ale părului tău vor fi puse și mari. (Așa vine aspectul bump.) Folosiți degetele pentru a vă răspândiți în mod egal părul și ușor de pe părul dvs. pentru a vă ușura totul.
  • Nu pieptene deasupra porțiunii dvs. netede de păr folosind o mulțime de presiune sau puteți să vă aplatizați bumpul voluminos.
  • Imaginea intitulată face stiluri de păr cu un pas cu pasul 10
    6. Asigurați-vă ciocnirea. Când sunteți mulțumit de ciocnirea voastră, introduceți știfturile Bobby la baza bombătului din partea dreaptă și din stânga pentru ao fixa în poziție. Poate doriți să utilizați două sau mai multe știfturi Bobby pe fiecare parte pentru a vă asigura că buf-ul dvs. nu se mișcă în jur.
  • Puteți folosi o cravată de păr elastică pentru a fixa bombă, dar Bobby Pins vă permit părului să cadă în mod natural din spatele capului, în timp ce o cravată de păr vă va pune părul într-o mică coadă.
  • Pentru a obține mai multă înălțime în ciocnirea voastră, luați în considerare ciupercarea bazei bombăi și împingeți ușor lovitura înainte, pentru a da mai multă înălțime.
  • Coafura dvs. poate fi completă cu o ciocnire ca și cum este sau puteți să vă încurcați capetele părului pentru a vă oferi stilul un aspect mai moale.
  • Metoda 3 din 3:
    Crearea coafurilor bump
    1. Imagine intitulată face stiluri de păr cu o lovitură de bum 11
    1. Creați o coadă de soare. Acest stil funcționează excelent cu o ciocnire poziționată lângă coroana capului și poate fi făcută cu păr mai lung sau mai scurt (atâta timp cât îl puteți potrivi într-o coadă de cal). Când vă deplasați părul pentru a vă face bombă, separați-vă părul în două părți: partea părului pe care o veți tachina (pentru a face bumpul) și partea părului vostru care va servi ca și coadă de coadă baza.
    • Legați partea inferioară a părului, baza de coadă, cu un suport de coadă liberă.
    • Tasează partea superioară a părului dvs. în secțiuni mici din spate în față pentru a crea bombă, asigurându-vă că setați fiecare secțiune cu Hairspray.
    • Îmbunătățește ușor ciocnirea, și scoateți suportul de coadă care leagă partea inferioară a părului. Țineți coada de coadă într-o mână și adăugați părul din ciocnirea dvs. cu cealaltă mână.
    • Utilizați peria pentru a lucra ușor la părul în coadă și chiar totul afară.
    • Trageți o bucată de păr de aproximativ jumătate de cilindru de la fundul părului adunat și lăsați-l din coadă în timp ce vă retrageți coaja cu părul încorporat.
    • Odată ce coada de coadă este sigură, împachetați bucata de păr în jurul cravată a părului și fixați-o în poziție prin tucking-o în cravată de păr. Utilizați Hairspray pentru a vă stabili ușor stilul.
  • Imagine intitulată face stiluri de păr cu un pas cu pasul 12
    2. Creați o coadă de coadă împletită cu o bombă frontală. Această coafură pune o răsucire unică pe o coadă obișnuită și adaugă un pic mai mult de o lovitură exagerată în aspectul dvs. Începeți mai întâi prin secționarea porțiunii frontale a părului dvs. care vă va crea bumpul frontal. Pin sau clipați această secțiune de păr din cale și trageți restul părului într-o coadă mare.
  • Puteți folosi un gel, ser strălucind sau spray de păr pentru a vă asigura că coaja dvs. este trasă din spate și netedă.
  • Utilizați o mică parte a părului de la coada de coadă și înfășurați-o în jurul cravată de păr pentru a ascunde elasticul.
  • Eliberați secțiunea din față a părului și țineți-o în timp ce îl tachinezi. Prinde această secțiune a părului în jurul zonei coroanei, aproximativ 3 până la 5 centimetri (aproximativ 7 până la 12 centimetri) înapoi de la linia de păr. Răsuciți-vă părul odată, apoi împingeți-l spre partea din față a coroanei voastre. Asigurați-vă ciocnirea cu două știfturi Bobby CrissCrossing.
  • Înfășurați restul părului bump care se află peste coada de coadă în jurul cravată de păr elastic, folosind un știft Bobby pentru ao asigura.
  • Puneți-vă coada de cal, și vă îmbrățișați în mod liber coadă într-o panglică de trei strad. O panglică liberă va face ca ponei să pară mai plin. Asigurați capătul panoului cu un elastic mic, clar sau cu unul care se potrivește cu culoarea părului. Scoateți ușor firele de îmbrăcăminte pentru a vă face panglicul să apară chiar mai fuller.
  • Finalizați-vă aspectul prin răsturnarea ușoară a părului cu niște spray de păr.
  • Imaginea intitulată face stiluri de păr cu o lovitură de bump 13
    3. Creați o jumătate de bouffantă. Această coafură este excelentă pentru canalizarea vedetelor de film de epocă din anii `60. Un buffant creează aspectul unei ciocniri exagerate cu o mulțime de volum, în special pentru cei cu păr lung. Creați două secțiuni de păr: unul de la vârful de mijloc al capului tău la părul tău și o secțiune în spatele asta, de la vârful de mijloc al capului tău, în partea de jos a coroanei tale.
  • Luați partea inferioară a părului și răsuciți-o în întregime până când faceți o bună răsucite cu acea secțiune. Asigurați-vă bunul răsucite cu știfturi Bobby sau o cravată de păr subțire, elastică. Acest lucru va acționa ca bază de Bouffant.
  • Separați secțiunea frontală a părului în porțiuni mai mici și tachinează fiecare strat (deplasându-se din spate în față) pentru a crea o mulțime de volum pentru buffantul Bump. Lăsați ultima porțiune frontală a părului și ne-tachinați, astfel încât acesta poate fi netezit peste tot părul tachinat.
  • Răsturnați părul tachinat înapoi, peste bunul răsucite și folosiți un pieptene pentru a peria ușor înapoi orice păr de păr flyaway. Răsturnați porțiunea ne-tachinală de păr peste părul tachinat și vă lăsați ușor părul cu o perie.
  • Folosește-ți unghiile pentru a aduna părul de-a lungul părților din cap și țineți părul adunat în loc de sub Bun răsucite. Împingeți părul înainte și în sus pentru a crea un buffant mare.
  • Prinde părul sub bunul și folosiți aproximativ patru până la șase pini Bobby pentru a ține acest buffant mare în loc. O dată în poziție, spray ușor cu un pic de hairpray.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Când fixați cu știfturile Bobby, utilizați cel puțin două pentru o bună așteptare.
  • Nu vă spălați prea mult tachinarea. Doar periați partea de sus a părului, astfel încât pare a fi netedă.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un pieptene dinți fine
    • Hairspray
    • Tăierea pensulei / periei de păr moale
    • Elastica de păr
    • agrafe
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar