Cum să eviți o îmbrățișare

Dacă îmbrățișările nu sunt lucrurile voastre, situațiile sociale pot deveni rapid stresante. Știind cum să eviți îmbrățișările în primul rând, precum și ce să faceți dacă se întâmplă cel mai rău, vă va reduce numărul de îmbrățișări nedorite în cel mai scurt timp. Având timp pentru a comunica sentimentele despre îmbrățișări pot, de asemenea, să lucreze minuni și vor lăsa oamenii să știe că sunteți mai mult de o strângere de mână, de cinci ani sau un val de tip de persoană.

Pași

Metoda 1 din 3:
Deflectarea îmbrățișării
  1. Imagine intitulată Evitați o îmbrățișare Pasul 1
1. Pasați înapoi dacă simțiți că se apropie o îmbrățișare. Acest lucru va crea un spațiu mai larg între dvs. și potențialul Hugger. Sperăm că va indica faptul că o îmbrățișare nu ar fi adecvată în situație.
  • Crearea unui spațiu mai mare între dvs. și Hugger le va da, de asemenea, un sens fizic al spațiului dvs. personal, pe care îl vor învăța să nu treacă dacă nu le invitați.
  • Imagine intitulată Evitați o îmbrățișare Pasul 2
    2
    Oferă o strângere de mână și un zâmbet ca o alternativă politicoasă. Când sunteți o distanță mai confortabilă de potențialul hugger, spuneți-o clar că, în ciuda faptului că nu este deschisă pentru o îmbrățișare, pe care doriți să o angajați într-un salut. Extindeți-vă mâna înainte și zâmbiți într-o manieră prietenoasă.
  • O strângere de mână va fi acceptată ca un salut alternativ în majoritatea cazurilor, iar acest lucru ar trebui să contribuie la clarificarea viitoarelor interacțiuni sociale cu această persoană că îmbrățișările nu sunt calea de urmat.
  • Inițierea strângerii de mână cât mai curând posibil, va ajuta cealaltă persoană să vă urmeze conducerea, chiar dacă intenționau să vă îmbrățișeze.
  • De asemenea, ați putea oferi un alt salut, ca o ciocnire a cotului sau un val.
  • Imagine intitulată Evitați o îmbrățișare Pasul 3
    3. Întoarceți un umăr spre hugger pentru a deflecta o îmbrățișare. Mișcându-ți umărul față de hugger elimină corpul tău din zona de îmbrățișare. De asemenea, puteți lua un mic pas înapoi cu un picior, care vă transformă în continuare corpul în lateral.
  • Având partea corpului dvs., mai degrabă decât orientarea înainte, oferă o țintă mult mai mică pentru o îmbrățișare potențială, ceea ce face mai puțin probabil să se întâmple.
  • Imagine intitulată Evitați o îmbrățișare Pasul 4
    4. Strângeți mâna celeilalte persoane dacă ajung la o îmbrățișare. Înfășurați-vă mâinile în jurul mâinilor sau brațului, dacă este necesar, strângeți ușor și faceți contact vizual. Scuturați mâna călduros timp de câteva secunde înainte de a lăsa să meargă.
  • Dacă este o situație casuală, încercați să intrați pentru o înălțime de cinci ani sau o lovitură de pumn, în loc de strângerea mâinii celeilalte persoane.
  • Tăierea huggerului înainte de a ajunge la tine este o soluție eficientă, ultima minut pentru a evita o îmbrățișare viitoare.
  • Nu vă simțiți vinovați sau rușine să vă tăiați o îmbrățișare înainte de a începe chiar. Acoperiți-l cu un salut prietenos, cum ar fi "Este atât de frumos să vă văd!"
  • Metoda 2 din 3:
    Ieșirea din îmbrățișări nedorite
    1. Imagine intitulată Evitați o îmbrățișare Pasul 5
    1. Păstrați-vă mâinile lângă părțile dvs. dacă persoana vă îmbrățișează oricum. Recipientul este cheia unei îmbrățișări de succes, astfel încât să nu vă îmbrățișați înapoi Ar trebui să obțineți mesajul spre cealaltă persoană. Asigurați-vă că brațele se așează direct lângă părțile voastre și nu dați în niciun moment.
    • O îmbrățișare nerecipitată va fi o îmbrățișare ciudată. Aceasta înseamnă că, în ciuda faptului că îmbrățișarea nu se ridică la indicii sociale, prima dată, se vor aminti cât de ciudat a fost îmbrățișarea și vă salută diferit în viitor.
  • Imagine intitulată Evitați o îmbrățișare Pasul 6
    2. Spargeți îmbrățișarea repede dacă nu vă îmbrățișați înapoi te face inconfortabil. Încercați să acordați hugger un pat de umăr rapid și apoi să vă îmbrățișați rapid. Acest lucru ar trebui să primească mesajul dvs. în mod clar.
  • Imagine intitulată Evitați o îmbrățișare Pasul 7
    3. Amintiți-vă persoanei că nu vă place îmbrățișările. Dacă îmbrățișarea a mers înainte, amintește politicos, dar ferm îmbrățișarea pe care ați prefera să o îmbrățiți. Pasiți înapoi de la îmbrățișare și spuneți: "Îmi pare rău, nu sunt un hugger!"
  • Dacă persoana încearcă să vă îmbrățișeze din nou în viitor, puteți folosi un memento mai drastic. Spunând "STOP!"Cu voce tare, și punerea brațelor în fața pieptului tău este de obicei suficientă.
  • Metoda 3 din 3:
    Comunicând sentimentele tale
    1. Imagine intitulată Evitați o îmbrățișare Pasul 8
    1. Face clar că nu vă place îmbrățișările dacă vă alăturați unui nou loc de muncă. Așa cum vă prezentați noului dvs. grup de colegi, fiți în avans dar prietenos cu privire la modul în care nu sunteți o persoană huggy. Oferiți tuturor un salut alternativ prietenos, cum ar fi un înalt cinci, un val de pumn, un val sau o strângere de mână în funcție de formalitatea situației.
    • "Nu sunt un hugger, sunt un fel de personaj de mână" va funcționa bine în majoritatea situațiilor.
  • Imagine intitulată Evitați o îmbrățișare Pasul 9
    2. Vorbește despre sentimentele tale dacă cineva nu înțelege. Dacă o cunoștință sau un coleg nu se ridică pe limbajul corpului, folosiți-vă cuvintele pentru a le spune cum vă simțiți. Trageți-le deoparte, fii politicos și prietenos, și spune ceva de-a lungul liniilor "S-ar putea să fi observat că nu sunt prea mult de hugger și mă simt mai confortabil cu strângerea de mână."
  • Onestitatea dvs. în aceste situații se poate întâlni la fel de bine ca o îmbrățișare cu căldură reciprocă!
  • Imagine intitulată Evitați o îmbrățișare Pasul 10
    3. Evitați presiunea copiilor dvs. pentru a vă îmbrățișa când nu doresc. Deși s-ar putea să vă fie frică că va veni la fel de nepoliticos, nu-ți face copiii să-ți îmbrățișeze sau sărute membrii familiei când se simt în mod clar incomod. Compromite cu ei și le-a spus că nu trebuie să îmbrățișeze o rudă dacă nu, dar că vă așteptați ca ei să facă contact vizual și să dea un zâmbet, cinci ani sau undă în schimb.
  • Copiii care nu doresc să fie îmbrățișați nu încearcă să fie nepoliticoși. Ei pot fi doar timizi, incomod, sau în continuare învață despre situațiile sociale. Oricum, forțându-i să îmbrățișeze când nu vor să creeze o situație pozitivă pentru ei.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că majoritatea oamenilor îmbrățișați au cele mai bune intenții. Ei doresc doar să te salute cu căldură și nu vor să te facă să te simți inconfortabil. Un salut alternativ, cum ar fi o strângere de mână sau un pat pe umăr, alături de conversația caldă, va ajuta la evitarea oricăror sentimente rănite.

    Avertizări

    Dacă o persoană din locul de muncă vă îmbrățișează de mai multe ori, în ciuda faptului că vă faceți sentimentele clare și cereți-le să se oprească, acest lucru poate fi clasificat ca hărțuire sexuală. Raportați persoana la HR, pentru că nu ar trebui să vă simțiți incomod în propriul loc de muncă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar