Cum să elaboreze anime hands

Învățarea de a desena anime poate fi o provocare, dar este, de asemenea, o mulțime de distracție! Anime este un amestec de viață reală și fantezie, deci luați inspirație din întreaga lume din jurul dvs., permițându-vă și imaginația să se elibereze. Începeți prin a face forma de bază a unei palme și de acolo adăugați degetul mare și degetele pentru a crea gesturi diferite. Utilizați mâna proprie ca o vizibilă pentru a obține lungimile degetelor corecte și nu uitați să atrageți linii pentru a reprezenta articulațiile!

Pași

Metoda 1 din 2:
Desenarea unei mâini deschise
  1. Imagine intitulată Draw Anime Hands Pasul 1
1. Formează palmier Prin desenarea unui dreptunghi rotunjit. Utilizați lumina luminoasă, curse scurte pe măsură ce începeți schița dvs. - va fi o mulțime de timp pentru a face să arate mai bine definit mai târziu. Uită-te la mâna ta pentru referință și vezi cum o parte este puțin rotundă decât cealaltă. Replicați acea formă pe hârtie, ignorând complet degetul mare și degetele pentru acum.
  • Acesta vă poate ajuta să vă studiați mâna sau imaginile mâinilor pe măsură ce lucrați la desenul dvs.
  • În anime, mâinile de sex feminin tind să fie pe partea mai mică și mai subțire, în timp ce mâinile de sex masculin sunt puțin mai mari, astfel încât acestea să arate mai intimidante.
  • Imagine intitulată Draw Anime Hands Pasul 2
    2. Desenați 5 cercuri pe palma unde vor fi fiecare deget și degetul mare. Așezați cercul de articulare a inelului roz pe marginea palmei. Fă-o cel mai mic cerc cu inelul, mijlocul și degetele pointerului, toate plasate ușor mai mare decât el. Plasați cercurile articulează alături, astfel încât marginile lor să atingă. Pentru a poziționa degetul mare:
  • Când trageți partea din spate a mâinii drepte: Așezați cercul degetului mare pe partea stângă a palmei, aproximativ la jumătatea drumului sau inferior.
  • Când desenați partea din față a mâinii drepte: puneți capacul degetului mare pe partea dreaptă a palmei, aproximativ la jumătatea drumului sau inferior. Această poziție este, de asemenea, în sus.
  • Când trageți partea din spate a mâinii stângi: plasați degetul mare pe partea dreaptă a palmei, la jumătatea drumului sau inferior.
  • Când desenați partea din față a mâinii stângi: plasați degetul mare pe partea stângă a palmei, aproximativ la jumătatea drumului sau inferior. Aceasta este poziția Palm-up.
  • Imagine intitulată Draw mâinile anime Pasul 3
    3. Schițând degetele bazate pe cercurile de articulație pe care le-ați tras. Utilizați cercurile articulației ca referință pentru locul în care fiecare deget trebuie poziționat pe palmă. Desenați mai întâi degetul mijlociu, deoarece este cel mai lung, apoi utilizați această lungime ca o referință pentru a desena restul degetelor. Utilizați lovituri scurte și blânde pentru a forma laturile și sfaturile fiecărui deget pentru a stabili forma generală a fiecăruia.
  • În anime, degetele extinse pot arăta ca degetele realiste sau pot fi mai lungi și mai subțiri decât ceea ce vedeți în lumea reală. Simțiți-vă liber să jucați cu proporțiile astfel încât esteticul să se potrivească cu restul personajului pe care îl desenați.
  • De asemenea, puteți începe prin trasarea degetului indicatorului. Este adesea aproximativ aceeași lungime ca și palma însăși, astfel încât să vă pot ajuta să obțineți proporțiile dvs. chiar dacă doriți ca mâna să arate realiste.
  • Imagine intitulată Draw mâinile anime Pasul 4
    4. Desenați degetul mare din cercul inferior. Faceți degetul mare în cea mai mare parte pe partea exterioară și ușor curbată în interior, așa că nu arată prea rigidă. Curba marginea de sus a degetului mare pentru a reflecta modul în care arată degetul mare real.
  • Dacă faceți o greșeală, ștergeți-o și începeți să începeți. Încercați să faceți degetul mare sau mai scurt pentru a vedea ce vă place cel mai bine.
  • Imagine intitulată Draw Anime Hands Pasul 5
    5. Faceți cercuri mici pe degete pentru a reprezenta articulațiile mijlocii și superioare. Faceți acest lucru pentru a adăuga o anumită dimensiune vizuală la mâna pe care o desenați - văzând cercurile vă vor ajuta să vizualizați modul în care degetele se îndoaie, ceea ce va facilita completarea detaliilor mai mici mai târziu. Face ca cercurile superioare cercurile cele mai mici și mijlocii cercuri ușor mai mari decât acestea.
  • A face acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, dacă oricare dintre degete sunt înclinate în lungime sau spațiere.
  • Imagine intitulată Draw mâinile anime Pasul 6
    6. Descrieți mâna reală, inclusiv degetul mare, degetele și palma. După terminarea schiței generale, luați-vă creionul și treceți peste forma mâinii cu lumină, curse scurte. Completați părțile laterale și vârfurile fiecărui deget și continuați întărirea tuturor laturilor palmei.
  • Dacă vă simțiți încrezători, încercați să utilizați un stilou sau un marker pentru această schiță finală a palmei și degetelor. Aceasta va facilita ștergerea liniilor de schiță fără a pierde niciunul dintre contururile mai târziu. Asigurați-vă că așteptați până când cerneala este uscată înainte de a șterge oricare dintre liniile de schiță, astfel încât desenul nu se înghesuie.
  • Imagine intitulată Draw Anime Hands Pasul 7
    7. Adăuga umbrire, riduri și crestături de articulație pentru a face mâna pe viață. Aruncați o privire la palma dvs. și observați toate liniile pe care le face când o mutați. Ați putea desena crestături unde fiecare articulație ar trebui să fie de a arăta că mâna este ușor îndoită și puteți adăuga linii de palmier pentru ao face mai detaliate.
  • Mâinile anime sunt, de obicei, puțin mai puțin detaliate decât mâinile "reale", astfel încât desenul dvs. nu va suferi dacă nu includeți cât mai multe detalii. Ochii anime, părul și hainele sunt cele mai detaliate părți ale oricărui desen anime.
  • Imagine intitulată Draw Anime Hands Pasul 8
    8. Ștergeți cercurile de articulație și alte linii interioare din palmă. Utilizați eraserul dvs. pentru a elimina cu atenție fiecare cerc pe care l-ați tras pentru articulații. De asemenea, trebuie să ștergeți linia care separă fiecare deget de la palmier, astfel încât totul să fie conectat.
  • Dacă ați folosit marcatorul sau stiloul, așteptați ca acesta să se usuce complet înainte de a șterge orice linii, astfel încât desenul dvs. să nu semească.
  • Bacsis: Dacă ștergeți accidental o parte dintr-un deget real sau palmier, mergeți mai departe și faceți-o înapoi în poziție.

    Metoda 2 din 2:
    Creând gesturi diferite
    1. Imagine intitulată Draw mâinile anime Pasul 9
    1. Face o pumn clenched. Decideți dacă doriți să trageți un pumn privit din lateral, partea de sus sau de jos. Schițați un dreptunghi rotund pentru prima palmă, apoi trageți cercuri în care articulația pentru fiecare deget se sprijină pe palmă. De acolo, schițați forma fiecărui deget, așa că imită cum se află pe palmă în viața reală. Rețineți că degetele se culcă adesea unul împotriva celuilalt când faceți un pumn, deci nu adăugați spațiu între ele.
    • Amintiți-vă să vă întoarceți și să ștergeți cercurile și liniile interioare după ce ați terminat, astfel încât mâna să se poată fi perfectă.

    Bacsis: Utilizați mâna sau o imagine pentru referință - va fi mult mai ușor de a crea forma potrivită dacă aveți altceva să vă uitați! Chiar de la caracterul anime la caracterul anime, veți vedea că stilurile sunt diferite. Găsiți ceva ce vă place și imită-l până când îl puteți face pe cont propriu.

  • Imagine intitulată Draw Anime Hands Pasul 10
    2. Practicați desenarea unei mâini care deține un obiect. În anime, este obișnuit ca caracterele să dețină săbii, arme sau alte obiecte, deci este sigur să spunem la un moment dat că doriți să puteți desena acest lucru. Poate să ia o practică suplimentară, dar odată ce obțineți atârnă de această tehnică, veți simți încrezător în abilitățile dvs. de desen! Pentru a desena o mână care deține ceva:
  • Trageți forma unei palmă făcând un dreptunghi rotunjit.
  • Schițați degetele și degetul mare ca și cum ați fi desenat un pumn închis.
  • Adăugați obiectul real care se extinde de pe ambele părți ale pumnului (este în regulă dacă trageți peste degete - puteți să ștergeți întotdeauna aceste linii mai târziu).
  • Curățați schița prin ștergerea cercurilor de articulație și a liniilor suplimentare și adăugați curse de creion mai definitive pentru a schița mâna și obiectul.
  • Imagine intitulată Draw Anime Hands Pasul 11
    3. Desenați o mână relaxată atârnând la partea cuiva. Începeți prin schițarea unui dreptunghi rotunjit pentru a reprezenta partea laterală a palmei. Desenați un al doilea dreptunghi rotunjit mai mic care se suprapune primului pentru a crea baza pentru degetul mare. Schița degetul mare și degetul pe pointer - face vârful degetului degetului mare opus articulației mijlocului degetului pointerului. Adăugați sfaturile degetelor de mijloc, inel și roz în spatele degetului indicator prin desenarea liniilor curbate care se întind spre degetul mare.
  • Puteți face acest lucru practicând desenarea mâinii pe cont propriu sau trageți un caracter anime și practică schițând mâna de acolo.
  • Când mâna se află într-o poziție relaxată naturală, ar trebui să vedeți 3 sau 4 degete din lateral, deși doar părți ale fiecărui deget. Studiați imagini ale mâinilor în această poziție pentru a obține un sentiment de ceea ce arată mai natural.
  • Imagine intitulată Draw mâinile anime Pasul 12
    4. Desenați gesturi diferite pentru a deveni un expert anime-manual. Începeți prin imitarea unor desene preferate până când le puteți copia perfect, apoi începeți să creați cele ale dvs. Practicați unele dintre aceste gesturi comune, astfel încât să puteți crea caractere dinamice în toate situațiile:
  • Semnul păcii
  • Bate palma
  • Strângere de mână
  • Pumnul încleștat de partea laterală
  • Mâna care ține un obiect rotunjit, ca un măr
  • Bravo
  • Arătând la ceva
  • sfaturi

    Nu vă descurajați dacă vă duce un timp pentru a obține o atârnă de mâini anime! Mâinile sunt într-adevăr dificil de a obține bine, iar artiștii peste tot petrece mult timp perfecționând această abilitate.
  • Dacă sunteți un cursant vizual, vizionați videoclipuri ale oamenilor desenând mâinile. Există o mulțime de tutoriale gratuite online care vă pot arăta diferite metode artiști folosiți pentru a schița mâinile.
  • Mâinile se mișcă în același mod în viața reală și anime, studiați mai întâi poziționarea mâinilor umane și apoi faceți schimbări în desenele dvs. pentru a le face să se potrivească cu estetica animei.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Desenarea unei mâini deschise

    • Hârtie
    • Creion
    • Radieră

    Creând gesturi diferite

    • Hârtie
    • Creion
    • Radieră
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar