Cum să faci dropul francez "

Pamarea franceză este o lovitură de mână în cazul în care faceți o monedă sau un alt obiect mic "dispar" când îl transferați între mâini. Trucul picăturii franceze este că moneda nu părăsește niciodată mâna pe care a început-o, dar audiența dvs. nu va observa că o ascundeți. Odată ce stăpâniți căderea franceză, puteți adăuga alte tehnici în truc pentru a face mai impresionant. Cu puțină practică, veți putea să vă păcăli publicul!

Pași

Metoda 1 din 2:
Făcând moneda să dispară
  1. Imaginea intitulată face
1. Țineți moneda între sfaturile degetelor și degetul mare al mâinii stângi. Utilizați o monedă care este dimensiunea unui sfert sau mai mare pentru trucul dvs., deoarece va fi mai greu să efectuați trucul cu ceva mic. Țineți-vă palma stângă cu fața în sus și strângeți moneda orizontală între degetul arătător, degetul mijlociu și degetul mare. Țineți moneda în sus, astfel încât audiența dvs. să o poată vedea clar în mână.
  • De asemenea, puteți ține moneda pe mâna dreaptă dacă doriți.
  • Dacă doriți să adăugați mai multă performanță trucului, adresați-vă unui membru publicului dvs. pentru o monedă, astfel încât să se simtă mai implicați.
  • Dacă nu aveți o monedă, puteți folosi și o mică minge sau un obiect similar.
  • Imaginea intitulată face
    2. Ajungeți la mâna dreaptă peste moneda pentru ao ascunde. Țineți mâna stângă și moneda în fața dvs. și ajungeți rapid cu mâna dreaptă. Asigurați-vă că palma dvs. dreaptă se confruntă cu tine în timp ce ajungeți sau altfel va fi dificil să vă ascundeți următoarea mișcare. Glisați degetul mare al mâinii drepte sub monedă și plasați degetele peste el pentru ao ascunde de la audiență. Această mișcare va face să arate că sunteți pe cale să luați moneda.
  • Nu stați prea mult timp să ascundeți moneda sau altfel publicul dvs. poate prinde pe truc și nu va fi păcălit de ea.
  • Imaginea intitulată face
    3. Puneți moneda în palma stângă. În același timp, ascundeți moneda, prefaceți că l-ați apucat cu mâna dreaptă. În loc să luați moneda, lăsați-o să cadă în palma stângă. Pe măsură ce renunți la moneda, faceți ambele mâini în pumnii pentru a ascunde moneda de la audiența dvs. și a face ca acesta să pară că ați luat moneda. Păstrați moneda ciudată în palmă, astfel încât să nu cadă din mâna stângă.

    Bacsis: Practicați căderea monedei într-o oglindă, astfel încât să puteți vedea dacă mișcările dvs. arată naturale sau dacă moneda este vizibilă deloc.

  • Imaginea intitulată face
    4. Trageți mâna dreaptă departe și urmați-o cu ochii. Odată ce moneda scade în palma stângă, mutați mâna dreaptă spre partea dreaptă a corpului și țineți-o de capul tău. Pe măsură ce vă aduceți mâna, urmăriți-i tot timpul, astfel încât audiența dvs. urmeze privirea voastră. Acest lucru îi va ajuta să-i distragă atenția de mâna stângă, care continuă să țină moneda. Coborâți mâna stângă spre partea dvs., astfel încât audiența dvs. nu o acordă atenție.
  • Nu acordați atenție mâinii stângi după ce ați "apucat" moneda, deoarece audiența dvs. se va uita la ea dacă sunteți.
  • Imaginea intitulată face
    5. Deschideți încet mâna dreaptă pentru a arăta că este goală. Strângeți-vă pumnul mai strâns, astfel încât apare ca și cum ați zdrobi moneda în palmă. Ridicați încet degetele unul câte unul pentru a dezvălui că moneda a dispărut. Audiența dvs. va crede că ați apucat moneda și ați făcut-o să dispară atâta timp cât nu atrageți atenția asupra mâinii stângi.
  • Încercați truc în fața unei oglinzi sau a unui public mic când începeți mai întâi, astfel încât să puteți construi încrederea și să faceți trucul să arate natural.
  • Metoda 2 din 2:
    Adăugând performanța dvs
    1. Imaginea intitulată face
    1. Puneți moneda în buzunar pentru a dezvălui că nu este în mâna stângă. După ce vă "luați" moneda și mutați mâna dreaptă departe, mutați mâna stângă cu moneda în fața dvs. Pe măsură ce vă concentrați pe mâna dreaptă, deschideți-vă la palma și aruncați moneda într-un buzunar de pantaloni. În acest fel, la sfârșitul trucului, puteți deschide mâna stângă pentru a arăta că moneda nu există nici o monedă.
    • Poate dura câteva încercări de a renunța la moneda într-un buzunar fără ca cineva să observe.
    • O monedă mai grea poate face ca țesătura pe pantalonii să se miște când o dați în buzunar.

    Bacsis: Pe măsură ce vă concentrați pe mâna dreaptă, discutați cu audiența dvs. despre truc sau ceva legat de truc, așa că trebuie să vă privească și să vă asculte. În acest fel, ei nu vor acorda atenție la ceea ce faci cu mâna stângă.

  • Imaginea intitulată face
    2. Atingeți mâna dreaptă cu o baghetă magică pentru a adăuga mai multe vizuale în truc. Înainte de a vă îndeplini trucul, practicați strângerea monedei în palmă, astfel încât să nu cadă când vă folosiți mâna. După ce ați "apucat" moneda cu mâna dreaptă, apucați o baghetă magică sau lipiți pe o masă în fața dvs. cu mâna stângă, având grijă să nu arătați sau să aruncați moneda. Atingeți mâna dreaptă de câteva ori cu vârful baghetei înainte de a vă deschide pumnul.
  • Nu faceți o mare afacere de a prinde bagheta magică. În schimb, concentrați-vă pe mâna dreaptă, astfel încât audiența dvs. să acorde atenție acestuia.
  • Imaginea intitulată face
    3. Faceți moneda reapare în spatele urechii altcuiva pentru a vă surprinde publicul. Odată ce ați "apucat" moneda cu mâna dreaptă, țineți-vă pumnul drept pentru un membru al audienței și cereți-i să-i sufli. Când membrul audienței suflă pe pumnul dvs., deschideți mâna dreaptă pentru a dezvălui moneda lipsește. Pretindeți ca și cum ați observat ceva în spatele urechii stângi ale membrilor audienței și ajungeți cu mâna stângă. Deplasați moneda la vârful degetelor și trageți moneda pentru a vă arăta publicului dvs.
  • Acest truc funcționează cel mai bine cu un grup mic sau unu-la-unu, deoarece alte persoane pot observa că mutați moneda.
  • Practicați-vă trucul de câteva ori, astfel încât să fiți capabili să o faceți fluidly atunci când efectuați în fața oamenilor.
  • sfaturi

    Încercați prima picătură franceză în jurul prietenilor și familiei, deoarece nu vor fi la fel de dure dacă ați greșit accidental trucul.
  • Practicați ascunderea monedei în ambele mâini, deci sunteți mai versatil când efectuați.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Monedă
    • Magic Wand (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar