Cum de a desena caractere disney

Disney animat clasic au fost o parte importantă a copilăriei aproape a tuturor. Din Alba ca Zapada la Povestea jucariilor, Toți am crescut pe Disney, și toți avem personaje de Disney preferate, de la ticălosul tău preferat la erou, învățați cum să vă atrageți pe urmele pașilor de mai jos! (Caracterele sunt enumerate în ordinea cronologică a creației pentru confortul dvs.)

Pași

  1. Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 8
1
Desenați Mickey și Minnie Mouse. Ce modalitate mai bună de a începe decât cu două dintre primele personaje Walt Disney însuși a inventat? Utilizați cercuri pentru fețele și urechile lor pentru a le desena în stilul original Disney.
  • Imagine intitulată Curățarea pasului 14 1
    Imagine intitulată Curățarea pasului 14 1
    2
    Desenați câinele lui Mickey, Pluto, să-l însoțească și la Minnie. Pluto este un pointer de limba engleză, deci încercați să căutați fotografii ale câinilor reale pentru a-și face forma corpului mai precis.
  • Imagine denumită Final Color Intro 2
    Imagine denumită Final Color Intro 2
    3
    Draw Dorald Duck, Un alt dintre tovarășii loiali ai lui Mickey. Donald este cunoscut pentru temperamentul său rapid, dar această ilustrație își arată partea mai pozitivă: zâmbește fericit, cu mâinile ascunse în spatele lui.
  • Imagine intitulată Culoare Pinocchio Pasul 6
    Imagine intitulată Culoare Pinocchio Pasul 6
    4
    Trageți pinocchio. Acest păpușă-reală-bay-bay are o mulțime de margini rotunjite și culori moi - păstrați-vă în minte în timp ce îl trageți.
  • Imagine intitulată Pasul 7 8
    Imagine intitulată Pasul 7 8
    5
    Desenați Dumbo elefantul care zboară. Concentrați-vă pe urechile sale, desigur, deoarece acestea sunt pretențiile lui de faimă.
  • Imagine intitulată Pasul 9 4
    Imagine intitulată Pasul 9 4
    6
    Trage bambi. Accentuează membrele sale lungi și ochii mari pentru al face să arate foarte jucăuș și nevinovat. Culoarea corpului său maro deschis și capul ușor mai întunecat.
  • Imagine intitulată Curățați pasul 15
    Imagine intitulată Curățați pasul 15
    7
    Trageți zaharul zână din Cinderella. Utilizați linii lungi, înfășurate pentru a-i desena capele și pentru a-și face față.
  • Imagine intitulată Cum să atrageți PETER PASUL 7
    Imagine intitulată Cum să atrageți PETER PASUL 7
    8
    Desenați PETER PAN, Băiatul care nu a crescut niciodată. Desenați-vă brațele întinse și o grindă largă și răutăcioasă pe față.
  • Imagine intitulată trage Tinkerbell Pasul 19
    9
    Trageți tinkerbell. Ea este un prieten al lui Peter Pan și are membrele și aripi mici, mici. În același timp, ea este foarte Sassy și Vivace, iar poza ei ar trebui să reflecte asta!
  • Imagine intitulată Draw Lady și trampul pas 8
    Imagine intitulată Draw Lady și trampul pas 8
    10
    Draw doamnă și tramp, Caracterele titulară ale filmului din 1955. Deși această poză nu este din faimoasa scenă de mâncare, pozițiile și expresii ale celor doi câini arată în mod clar că le pasă unul de celălalt.
  • Imaginea intitulată trage fiara de frumusețe și fiară Pasul 9
    Imaginea intitulată trage fiara de frumusețe și fiară Pasul 9
    11
    Trageți fiara de la frumusețe și de fiară. El poate începe ca înfricoșătoare, atât în ​​maniere, cât și în aparență, dar Belle reușește să-l transforme într-un gentleman până la sfârșitul filmului (așa cum se arată aici).
  • Imagine intitulată Pasul 10 6
    Imagine intitulată Pasul 10 6
    12
    Desenați Aladdin. Ca și fiara, el este introdus ca un caracter complet diferit decât se termină. Această încarnare este Aladdin înainte de a se întâlni cu genia.
  • Imagine intitulată Cum de a desena Mufasa Pasul 9
    Imagine intitulată Cum de a desena Mufasa Pasul 9
    13
    Desenați Mufasa, Tatăl lui Simba Regele Leu. Mufasa are o anumită poziție regală și un aspect feroce în ochii lui - asigurați-vă că încorporați aceste detalii în desenul dvs.
  • Imagine intitulată 07 Hips și picioare Pasul 07
    Imagine intitulată 07 Hips și picioare Pasul 07
    14
    Draw Buzz Lightyear. Fiind o jucărie, mai degrabă decât o persoană, liniile lui Buzz sunt mai curate și caracteristicile sale mai artificiale, deci păstrați-vă în minte!
  • Imagine intitulată Crueladevil Culoare Pasul 9
    Imagine intitulată Crueladevil Culoare Pasul 9
    15
    Trage cruzla de vil, Antagonistul principal al 101 Dalmatieni. Cruzla are o față și un corp ascuțit și hainele ei sunt bogate în mod bogat în contrast cu pielea ei albă și părul negru.
  • Imagine intitulată trage Cinderella Pasul 10
    16
    Desenați Cinderella , Printesa preferată a lui Walt Disney, Cinderella are o coadă prințesă de căpșună blondă și are rochie albastră / albă și are o față încântată.
  • sfaturi

    Trageți ușor în creion, astfel încât să puteți șterge cu ușurință greșelile.
  • Urmăriți desenul final cu stilou negru sau creion.
  • Dacă doriți să utilizați markeri sau acuarele pe desen, utilizați hârtie relativ groasă și linia peste creionul dvs. mai întunecat înainte de a face acest lucru.
  • Amintiți-vă că desene animate nu trebuie să fie realistă, deoarece este un desen animat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar