Cum să decoreze un copac de crăciun disney tematic

Dacă aveți tendința de a decora un pom de Crăciun în timpul sărbătorilor, dar se gândesc la alte idei de utilizat pentru decorarea copacului în acest an, acest articol vă poate oferi o idee care vă va da copacului un aspect spumant. Acest copac inspirat Disney vă va ține pe tine, copiii tăi și oaspeții tăi distrați zile de zile până la sfârșit. Începeți să citiți pașii cu pasul 1 de mai jos pentru a începe călătoria dvs. în proiectarea acestui copac în acest an și în fiecare an următor.

Pași

  1. Imagine intitulată Decorează un copac de Crăciun Disney Themed Pasul 1
1. Achiziționați un pom de Crăciun. Indiferent dacă arborele este real sau artificial nu va avea importanță. Cu toate acestea, dacă copiii dvs. sunt alergici la pin sau molid, mergeți cu copacul artificial.
  • Imagine intitulată Decorează un copac de Crăciun tematic Disney Pasul 2
    2. Determinați tema pe care doriți să o păstrați pentru decorarea copacului de Crăciun Disney. Vrei ca copac să aibă o temă care se ocupă de filmele Disney? Parcuri tematice? Sau chiar altceva Disney inspirat? Amenda!Atâta timp cât oamenii nu pot fi răniți, totul pe un copac de Crăciun inspirat Disney este joc gratuit!
  • Dacă aveți o lume a magazinului Disney în zona dvs., obțineți idei acolo, dacă aveți nevoie de orice. În plus, dacă vedeți ceva care poate completa stilul dvs. existent pe care nu îl aveți deja, acestea pot completa copacul.
  • Ați decis să mergeți cu tema parcurilor tematice Disney și sunt la domiciliu acum?Ați cumpărat Magicbands pentru călătoria dvs? Au o altă utilizare pentru ei, deoarece pot fi atârnați pe copac, cum ar fi ornamentele agățate. (Dacă dețineți un apartament la Disney World, va trebui să renunțați la utilizarea acestei idei ca ornament și să utilizați banda așa cum ar fi utilizat în mod normal).
  • Au fastpasses-urile neutilizate dintr-o excursie la parc mai devreme în anul (dacă vizitați Parcul Disneyland California)? Șir un șir în trecere și atârnați pe cei de pe copac.
  • Imagine intitulată Decorează un copac de Crăciun tematic Disney Pasul 3
    3. Atârnă niște ornamente inspirate de Disney pe copac. Uită-te în jurul magazinelor pentru ei sau face niște ornamente Mickey Classic cu trei maluri din trei bile circulare albe, cu scobitori pentru a le atașa împreună. Asigurați-vă că toate ornamentele pe care le închideți au o temă Disney (sau au logo-ul la elementul Disney atașat). Hang ornamente mai grele pe ornamentele de jos și mai ușoare deasupra.
  • Imagine intitulată Decorează un copac de Crăciun Disney Themed Pasul 4
    4. Topul copacului cu un Mickey "urechi" pălărie sau alt animal umplute inspirat Disney.
  • Imagine intitulată Decorează un copac de Crăciun tematic Disney Pasul 5
    5. Arunca Praf pixie (sclipici sau orez uscat) pe copac pentru a desemna calea lui Tinker Bell prin cer deasupra ramurilor copacilor de Crăciun. Puteți folosi, de asemenea, o cantitate mică de ghirlandă de aur pe copac pentru a da acest gust deosebit care invită pe oricine să se uite la el care poate ajuta la desemnarea stilului Pixie Pixie al lui Tinker Bell, dacă nu dețineți (sau nu doriți să utilizați) sclipici sau orez uscat pe copac.
  • Imagine intitulată Decorează un copac de Crăciun Disney Tematic Pasul 6
    6. Hang aurul sau luminile de culoare albă de sus în jos pentru a desemna praful lui Tinker Bell fiind răspândit în tot arborele.
  • sfaturi

    Parcurile Disney și Magazinul Disney au o capotă specială Mickey Mouse Hood "ornamentes" care pot fi utilizate (cu ajustări) ca ornamente de pom de Crăciun, dacă alegeți să le puneți "ornamentes" în copac.
  • Sprinkle New Pixie Praf pe copac cel puțin o dată pe săptămână, pentru a vă asigura că colorarea magică este încă prezentată în mod proeminent pentru vizitatori atunci când sosesc.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar