Cum de a desena pinocchio

Pinocchio este caracterul principal al filmului de disney animat din 1940 Pinocchio. Un bătrân singuratic îl scutură din lemn și el este mai târziu adus la viață de o zână magică. Învață să-l desenezi în picioare urmând pașii acestui tutorial.

Pași

Imagine intitulată Cercul cu linii directoare Pasul 1
Imagine intitulată Cercul cu linii directoare Pasul 1
1. Desenați un cerc cu îndrumări pentru cap. Faceți-o cât se poate de rotundă, cu linii arcând orizontal și vertical, care trece aproximativ unde va fi nasul.
  • Imagine intitulată Draw Skeleton Pasul 2
    Imagine intitulată Draw Skeleton Pasul 2
    2. Schițați corpul și poziția corpului folosind forme geometrice. Desenați un dreptunghi vertical pentru trunchi și un dreptunghi orizontal pentru corpul inferior, conectat unul la altul și cu capul printr-o linie curbată (ca o coloană vertebrală). Trageți linii drepte pentru mâini și picioare, cu cercuri pentru articulații. Adăugați dreptunghiuri pentru mâini și picioare.
  • Imagine cu titlu de schiță Pasul 3
    Imagine cu titlu de schiță Pasul 3
    3. Ovale de schiță în locul ghidurilor unghiulare din pasul 2. Corpul ar trebui să fie de fapt mai subțire cap, în stilul păpușii pe care Pinocchio este, cu o ovală verticală pentru tors și brațe care sunt aproape atâta timp cât picioarele. Picioarele lui ar trebui să fie ovagale destul de mari, iar degetele sale ar trebui să se suprapună principalele porțiuni ale mâinilor sale.
  • Imagine denumită conturul corpului pasul 4
    Imagine denumită conturul corpului pasul 4
    4. Descrieți corpul peste schiță și adăugați în detalii. Dați-i o chip chubby, băiat cu un nas lung (caracteristica sa comercială) și o linie curbată pentru zâmbetul său. Părul lui ar trebui să se topească în față de sub pălăria lui cu pene, iar hainele lui este destul de de bază.
  • În mod specific, faceți un arc mare sub cap, o vesta și o bluză cu mâneci lungi. Pantalonii lui au suspendatori atașați de ei. De asemenea, puneți mănuși pe mâini și pantofi rotunzi, doar ușor modificați de la ovalele pe care le-ați tras în pasul anterior.
  • Imagine intitulată Ink Pinocchio Pasul 5
    Imagine intitulată Ink Pinocchio Pasul 5
    5. Line desenul cu cerneală neagră și umpleți părul în întregime cu negru. Încercați să faceți o linie modulară care trece de la o linie subțire la o linie groasă și invers. Acest lucru va face ca desenul dvs. să arate mai bine și mai profesionist.
  • Imagine intitulată Culoare Pinocchio Pasul 6
    Imagine intitulată Culoare Pinocchio Pasul 6
    6. Adăugați culoarea așa cum se vede la dreapta.Ștergeți creionul de la desenul dvs. și încercați să puneți umbrirea și evidențiați. Utilizați ilustrația ca referință.
  • sfaturi

    Încercați să urmați pașii scrisi înainte de a viziona videoclipul, altfel va trebui să continuați să terminați schițele.
  • Dacă doriți să colorați cu markeri de benzi desenate, utilizați o căptușeală impermeabilă și hârtie care nu este prea groasă.
  • Pinocchio este o păpușă de lemn care visează să fie un băiat real. Când îl desenați, nu-i face nasul prea lung, dar nu prea scurt. Dați-i picioarele o textură de box pentru ao arăta ca și cum ar fi fost făcută din lemn.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar