Cum de a atrage strănimii de la cei șapte pitici

Sneezy este unul dintre cei șapte pitici din Animația Disney din 1937 Alba ca Zapada. Acest tutorial vă va arăta cum să atrageți Sneezy în câțiva pași simpli.

Pași

Imagine intitulată Circle de tragere Pasul 1 7
Imagine intitulată Circle de tragere Pasul 1 7
1. Desenați un cerc cu îndrumări pentru cap. Toți șefi de șapte dwarves sunt foarte rotunzi, cum ar fi baschetele - uită-te la ilustrație pentru ao obține exact corect.
  • Imagine intitulată Draw Leadrop Etapa 2 3
    Imagine intitulată Draw Leadrop Etapa 2 3
    2. Desenați o formă de lacrimă plină cu cea mai mare parte înclinată spre dreapta. Conectați-l sub cap ca arătat. Această parte va fi corpul.
  • Imagine intitulată Desenarea mâinilor Pasul 3 2
    Imagine intitulată Desenarea mâinilor Pasul 3 2
    3. Desenați mai multe ovale suprapuse pe ambele părți ale formei lacterilor. Acestea vor fi brațele și mâinile strănene.
  • Imagine cu titlu de remiză Pasul 4 4
    Imagine cu titlu de remiză Pasul 4 4
    4. Desenați mai multe ovale pentru picioare și picioarele peste partea inferioară a formei corpului. Ovalele picioarelor ar trebui să fie mai lungi decât celelalte, deci luați în considerare acest detaliu.
  • Imagine intitulată Desenarea capului și a feței 5 3
    Imagine intitulată Desenarea capului și a feței 5 3
    5. Descrieți capul și adăugați caracteristici faciale peste schiță. Faceți o față chubby cu ochi mari, jumătate deschisi, un nas mare și o gură deschisă. Puneți un capac peste cap și o barbă înfricoșată sub fața lui.
  • Trageți mâna stângă a lui Sneezy sub nas, ca și cum ar fi sufocat un mare Achoo!.
  • Imagine intitulată Draw Corp și îmbrăcăminte Pasul 6 2
    Imagine intitulată Draw Corp și îmbrăcăminte Pasul 6 2
    6. Schițați corpul și detaliați îmbrăcămintea peste schiță. Desenați o tunică pe o burtă chubby, fixată cu o centură cu buzunar, precum și pantofi dulci pe picioare.
  • Imagine intitulată Cerneală și culoarea Pasul 7 2
    Imagine intitulată Cerneală și culoarea Pasul 7 2
    7. Liniați desenul cu cerneală neagră. Încercați să faceți o linie modulară, care trece de la o linie subțire la o linie groasă și invers. Acest lucru va face ca desenul dvs. să arate mai bine și mai profesionist. Ștergeți orice creion rămas și adăugați culoarea!
  • sfaturi

    Dacă doriți să utilizați marcatori / acuarele pentru a colora desenul, utilizați hârtie relativ groasă și linia peste creionul dvs. mai întunecat înainte de a face acest lucru.
  • Trageți ușor în creion, astfel încât să puteți freca cu ușurință greșeli
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar