Cum să atragă în stilul disney

S-ar putea să plângi în timpul înghețată, râde din greu în fiecare minut de încurcare sau de a obține o emoție de la entuziasmul marelui erou 6. Dacă animațiile Disney sunt aproape și dragi în inima voastră, poate doriți să învățați cum să vă atrageți ca ei.

Pași

  1. Imagine intitulată disney_animation_style_1 1.jpg
1. Începeți cu capul. După cum puteți vedea, capul este mare, gâtul este subțire, capul înapoi este puțin punct, iar fața este oarecum lungă.
  • Imagine intitulată disney_animation_style_2 1.jpg
    2. Adăuga "nasul Disney." Este dimensiunea unui nas real al bebelușului și are un pod lung și arată în sus. Se poate trage de orice dimensiune cât mai lungă, deoarece stilul nu va fi schimbat.
  • Imagine intitulată disney_animation_style_3 1.jpg
    3. Trageți ochii. În majoritatea filmelor Disney, personajul principal are adesea ochi mari cu iris mari și elevi mari.Forma ochiului este mai mult ca pătratul rotund, cu o parte mare și o parte mică, iar partea mare întotdeauna în față, pentru sprâncenele. Sprâncenele sunt perfecte, ordonate, pline de păr și mai mult decât zona de formă a ochiului. Adăugați și genele groase, ordonate.
  • Imagine intitulată disney_animation_style_4.jpg
    4. Trageți gura. Majoritatea animațiilor Disney au buze normale, ceea ce înseamnă că buzele nu sunt prea subțiri sau pline și sunt la fel de dimensionate. Cu cât gura se întinde, cu atât buza devine mai lungă și mai subțire. Buzele în animațiile Disney nu au neapărat un stil, deci nu ezitați să vă alegeți propria dvs.
  • Imagine intitulată disney_animation_style_5.jpg
    5. Obțineți creativ cu părul. În toate filmele Disney, inclusiv animațiile, fiecare personaj a avut propriul stil de păr, culoare și lungime, deci alegeți orice stil de păr care vă place, fie dintr-un personaj Disney, o celebritate sau doar din imaginația ta.
  • Imagine intitulată disney_animation_style_7.jpg
    6. Adăugați culori dacă doriți.
  • Imagine intitulată disney_animation_style_8.jpg
    7. Încercați să gândiți 3D în timp ce trageți animația. Adăugați toate detaliile de care aveți nevoie, inclusiv umbre și smocuri de păr strălucitoare sau mai întunecate. Adăugați toate atingerile de finisare pentru ao face mai realiste.
  • sfaturi

    Continua sa te antrenezi. În curând veți fi capabil să vă folosiți stilul propriu și poate să vă faceți propriile animații.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Creion
    • Hârtie
    • Creioane sau alte unelte de colorare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar