Cum să atragă fericit de cei șapte pitici

Fericit este unul dintre cei șapte pitici din Animația Disney din 1937 Alba ca Zapada. Acest tutorial vă va arăta cum să atrageți fericit în câțiva pași simpli.

Pași

Imagine intitulată Circle de tragere Pasul 1 6
Imagine intitulată Circle de tragere Pasul 1 6
1. Desenați un cerc cu îndrumări pentru cap. Toți șefi de șapte dwarves sunt foarte rotunzi, cum ar fi baschetele - uită-te la ilustrație pentru ao obține exact corect.
  • Imagine intitulată Draw semicerc Pasul 2
    Imagine intitulată Draw semicerc Pasul 2
    2. Sub capul trage o formă ovală orizontală. Aceasta va fi partea superioară a corpului.
  • Imagine intitulată Draw Un alt semicerc Pasul 3
    Imagine intitulată Draw Un alt semicerc Pasul 3
    3. Sub forma ovală orizontală, în partea stângă, face o formă ovală verticală mai mare. Aceasta va fi partea inferioară a corpului.
  • Imagine intitulată Draw mâinile Pasul 4 1
    Imagine intitulată Draw mâinile Pasul 4 1
    4. Desenați mai multe ovale suprapuse pe ambele părți ale formei lacterilor. Acestea vor fi brațele și mâinile fericite.
  • Imagine intitulată Desenarea picioarelor Pasul 5 1
    Imagine intitulată Desenarea picioarelor Pasul 5 1
    5. Desenați mai multe ovale pentru picioare și picioarele peste partea inferioară a formei corpului. Ovalele picioarelor ar trebui să fie mai lungi decât celelalte, deci luați în considerare acest detaliu.
  • Imagine intitulată Draw Head și Face Pasul 6 1
    6. Descrieți capul și adăugați caracteristici faciale peste schiță. Faceți o față chubby cu ochi mari, sprâncene ciudate, un nas mare și o gură deschisă și zâmbitoare. Puneți un capac peste cap și o barbă înfricoșată sub fața lui.
  • Imagine intitulată Draw Corp și îmbrăcăminte Pasul 7 1
    Imagine intitulată Draw Corp și îmbrăcăminte Pasul 7 1
    7. Schițați corpul și detaliați îmbrăcămintea peste schiță. Desenați o tunică pe o burtă chubby, fixată cu o centură cu buzunar, precum și pantofi dulci pe picioare.
  • Atitudinea fericită este absolut necredincioasă - faceți acest lucru evident prin tragerea mâinilor jubilante pe șolduri.
  • Imagine intitulată Cerneală și color Pasul 8 1
    Imagine intitulată Cerneală și color Pasul 8 1
    8. Liniați desenul cu cerneală neagră. Încercați să faceți o linie modulară, care trece de la o linie subțire la o linie groasă și invers. Acest lucru va face ca desenul dvs. să arate mai bine și mai profesionist. Ștergeți orice creion rămas și adăugați culoarea!
  • sfaturi

    Trageți ușor în creion, astfel încât să puteți freca cu ușurință greșeli.
  • Dacă doriți să utilizați marcatori / acuarele pentru a colora desenul, utilizați hârtie relativ groasă și linia peste creionul dvs. mai întunecat înainte de a face acest lucru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar