Cum de a desena mickey mouse

Mickey Mouse este o figură clasică de desene animate, iar urechile sale mari și aspectul expresiv îl fac o alegere excelentă atunci când încercați să decideți ce să atrageți. El este, de asemenea, destul de ușor de ilustrat, chiar dacă nu ai o tona de desen de experiență. Între nasul butonului, 2 ochi și 2 urechi, el este în esență o grămadă de ovale care se întinde într-o anumită ordine. Cea mai ușoară modalitate de a-l trage se confruntă cu înainte, dar îl puteți atrage în privința laterală dacă vrei să spori complexitatea puțin. Odată ce capul se termină, puteți adăuga un corp prin desenarea unor trunchiuri și niște pantofi mari Goofy!

Pași

Metoda 1 din 3:
Ilustrând Mickey în profil
  1. Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 11
1. Desenați un cerc pentru a face partea principală a capului lui Mickey. Utilizați un creion pentru a schița un cerc. Acest prim cerc va servi ca porțiune principală a capului lui Mickey, așa că faceți-o la aproximativ cât de mare doriți ca desenul să fie. Faceți cercul dvs. cât mai perfect posibil.
  • Dacă doriți ca un cerc perfect să înceapă, puteți începe prin a evidenția un obiect circular, ca o sticlă de medicament sau un pahar.
  • Această metodă implică ștergerea multor linii după ce a schițat forma generală a lui Mickey, deci nu apăsați creionul în jos greu în timp ce faceți primul set de desene.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 12
    2. Puneți 2 linii rotunde, intersectați în partea stângă a cercului pentru ao face sferici. Faceți prima linie pornind de la partea de sus a cercului. Aduceți-vă creionul în jurul stângii cercului pentru a face o formă de semilună pe partea din stânga a cercului. Plasați o altă linie rotundă începând de la mijlocul părții din stânga. Aduceți creionul în jos pentru a face un arc în formă de U. Acest lucru va da cercului impresia de a fi rotund.
  • Aceste 2 linii sunt adesea numite linii centrale sau linii de contur. Ele sunt folosite pentru a servi ca ghid pentru plasarea nasului și a ochilor. Le veți șterge în cele din urmă, așa că le faceți lumină.
  • Dacă doriți ca Mickey să se confrunte cu dreapta, inversați instrucțiunile și puneți liniile din partea dreaptă. Inversați laturile pentru fiecare pas, astfel încât acestea sunt pe cealaltă parte.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pas 13
    3. Trageți un mic cerc care se stinge din intersecția în care se întâlnesc liniile. În locul exact unde se întâlnesc cele două linii centrale, începeți să trageți un cerc mai mic de aproximativ 1/10 dimensiunea cercului mare. Plasați cercul mai mic astfel încât partea superioară dreaptă a cercului împărtășească punctul în care se întâlnesc cele două linii centrale.
  • Acest cerc mai mic va fi mijlocul nasului lui Mickey. În cele din urmă veți șterge jumătatea inferioară.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 14
    4. Puneți o formă de ou ușor mai mică pe partea de sus a cercului mai mic. În partea stângă sus a cercului pe care tocmai ați atras, trageți un ou așezat pe partea de sus. Înclinați-o astfel încât să fie orientată la 15 grade distanță de restul desenului. Acesta va fi butonul pe nasul lui Mickey. Nu veți șterge aceste linii.
  • Dacă nu unghiți butonul de pe nasul lui Mickey ușor departe de restul capului, Mickey va arăta ca nasul lui este tras înapoi. Dacă butonul este prea plat, Mickey va arăta confuz și furios.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 15
    5. Adăugați 2 urechi în partea dreaptă și cea dreaptă a cercului mare. Desenați cele două urechi prin adăugarea a 2 cercuri de dimensiuni egale pe partea superioară dreaptă și extremă a cercului mai mare. Puneți-le astfel încât partea inferioară a fiecărui ureche să se suprapună cu cercul mare.
  • Veți șterge secțiunea în care urechile se suprapun cu restul capului, dar nu și porțiunea exterioară.
  • Faceți fiecare ureche aproximativ 3/5 dimensiunea cercului mare.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 16
    6. Împărțiți capul prin desenarea unui 3 în mijlocul cercului mare. Pentru a separa porțiunea neagră a capului lui Mickey de pe față, trageți 3 cu bară de sus înclinată în jos și bara de jos înclinată înapoi ca și căderea în stânga. Îmbinați bara de jos în linia care formează partea inferioară a cercului, dar păstrați bara de sus separată de partea de sus a cercului. Lăsați un spațiu mic între partea de sus a cercului și bara de sus a dvs. 3. Odată ce bara de sus ajunge în partea stângă sus a cercului, trageți o linie care rulează direct în cap.
  • Acest lucru ar trebui să fie un accident vascular cerebral continuu.
  • Gura lui Mickey va merge în decalajul inferior din stânga. Ochii lui Mickey vor merge în decalajul superior din stânga.
  • Bacsis: Acest lucru este un fel de formă ciudată și poate simți un fel de nenatural să-l adăugați. Faceți această linie într-adevăr lumină, astfel încât să o puteți ajusta pe măsură ce lucrați prin desen.

  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 17
    7. Conectați partea inferioară a cercului mic și a centrului cercului mare cu o linie. Începeți pe partea inferioară a cercului mic (nu oul, dar cercul de sub ea) și trageți un arc în formă de U în mijlocul cercului dvs. mare, ușor sub centru. Aceasta va fi partea de jos a botului lui Mickey și a vârfului buza.
  • Veți șterge partea dreaptă a cercului mic, lăsând arcul de la intersecția liniilor centrale la începutul liniei pe care tocmai ați făcut-o.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 18
    8. Adăugați o formă de U mai mică, mai profundă sub linia pe care tocmai ați făcut-o pentru a face gura. Începeți exact unde cercul mare îndeplinește botul. Glisați-vă creionul în jos și extindeți-l puțin peste marginea cercului mare. Aduceți creionul înapoi, astfel încât să se întâlnească cu sfârșitul liniei pe care tocmai ați făcut-o.
  • Face ca arata ca un u deasupra unui u mai profund u.
  • Veți șterge totul în interiorul acestor 2 linii pentru a face gura lui Mickey.
  • Face o limbă prin desenul 2 bucăți de legătură în partea de jos a deschiderii. Arată ca un soft-m cu margini rotunjite.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 19
    9. Trageți buza inferioară prin adăugarea unui arc paralel sub fundul gurii. Desenați un al doilea arc în formă de U doar în afara buzei de jos. Începeți de la boot și opriți odată ce ajungeți puțin la marginea cercului mare.
  • Decalajul dintre aceste 2 arce ar trebui să fie foarte mic. Veți șterge totul între aceste 2 linii.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 20
    10. Adăugați 2 ochi prin desenarea unui oval mai mare pe dreapta și o ovală mai mică din stânga. Fă-ți primul ochi prin desenarea unui oval subțire în partea dreaptă a liniei centrale și partea stângă a liniei de fixare cu 3 în formă de. Faceți o ovală mai mică pe partea stângă a liniei centrale, dar din dreapta marginea stângă a cercului mare.
  • Adăugați elevi în partea de jos a ochilor lui Mickey. Le puteți umple sau le puteți lăsa gol.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 21
    11. Descrieți schița inițială în cerneală sau marcator și ștergeți liniile de suprapunere. Puteți șterge liniile de suprapunere și de ghidare înainte sau după ce ați evidențiat desenul în stilou sau marcator. Ștergeți conexiunile dintre urechi, interiorul gurii, liniile de ghidare și dreapta jos a botului. Descrieți liniile rămase în cerneală neagră pentru a vă termina desenul.
  • Dacă adăugați culori, faceți totul în partea dreaptă a liniei dvs. de separare negre. Culoarea tonului de carne a pielii și face limba roșie.
  • Imagine intitulată 83061 m2
    12. Terminat.
  • Metoda 2 din 3:
    Desenarea corpului lui Mickey
    1. Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 22
    1. Porniți pantalonii lui Mickey prin desenarea unei talie rotunde și extinderea părților laterale. Pantalonii lui Mickey arată un fel de dreptunghi rotunjit. Le puteți pune în mijloc sau în afara unei părți. Desenați partea stângă, dreapta și partea de sus a pantalonilor lui Mickey prin plasarea lor sub cap. Lăsați un spațiu puțin între cap și partea superioară a pantalonilor. Încercați să faceți din partea de sus a pantalonilor lui Mickey netedă și rotunjită, lipind puțin în centru. Acest lucru va da impresia că el își va lipi burta.
    • Cantitatea de spațiu pe care o părăsiți între partea superioară a pantalonilor și a fundului capului va determina modul în care este torsul lui Mickey. În mod tradițional, el este un coleg destul de stupid, deci nu ai nevoie de o tona de camera.
    • Puteți face acest lucru în stilou dacă doriți, dar nu veți putea să vă ștergeți semnele dacă faceți greșeli.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 23
    2. Adăugați fundul fiecărui picior de pantaloni prin desenarea deschiderilor largi pe fiecare parte a trunchiurilor. Puteți desena fie fiecare picior de pantalon care se împrăștie unul de celălalt sau trage un picior în față pentru al face să stea la un unghi. Adăugați 2 dreptunghiuri mici în partea de jos a pantalonilor. Lăsați linia de sus pe fiecare dreptunghi goală pentru a face ca picioarele de pantalon să pară o bucată.
  • Deschiderile pentru pantaloni sunt destul de stupi. Acestea ar trebui să arate ca niște pantaloni scurți, cu o talie înaltă.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 24
    3. Puneți 2 butoane mari în mijlocul trunchiului prin desenul ovalelor. Cele două butoane sunt esențiale dacă doriți ca corpul să arate că aparține lui Mickey. Puneți 2 ovale pronunțate în partea superioară a pantalonilor. Acestea ar trebui să fie puțin mai verticale decât ovală medie.
  • Dacă doriți ca Mickey să arate că se confruntă cu stânga, faceți butonul din stânga un pic mai mic decât butonul din dreapta pentru a crea impresia că este mai departe.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 25
    4. Desenați 2 linii mai scurte care vin din părțile laterale ale pantalonilor spre capul lui Mickey. Unghiul Fiecare linie ușor spre interior pentru a da impresia că corpul lui Mickey indică centrul capului. Acestea ar trebui să fie linii destul de mici. Nu le conectați la cap.
  • Acestea vor forma laturile lui Mickey pe trunchiul său.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 26
    5. Adăugați brațele și îndoiți-le în spate pentru a face lucrurile ușor. Adăugați linia pentru un braț superior pornind de la cap. Adăugați linia pentru brațul inferior începând de la doar sub capătul liniei de tors pe care tocmai l-ați făcut. Aduceți aceste 2 linii afară și în jos la un unghi de 45 de grade. Opriți odată ce vă apropiați de mijlocul butoanelor și apoi să le îndoiți înapoi spre interior pentru ao face ca Mickey să-și țină mâinile în spatele lui. Repetați acest proces pe cealaltă parte.
  • Acesta este un Poze clasice Mickey.
  • Mâinile lui Mickey sunt cam complicate pentru a trage. Puteți încerca să le adăugați dacă doriți. El are de obicei 4 degete, iar mâinile lui sunt despre mărimea capului lui. Nu uitați că întotdeauna purtând mănuși!
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 27
    6. Ilustrează unele picioare lipite din mijlocul pantalonilor lui Mickey. Face ca fiecare picior să rămână în direcția dorită. Fiecare picior ar trebui să fie la fel de larg ca și brațele lui Mickey pentru a le face să pară proporționale. În mod tradițional, picioarele lui Mickey sunt despre lungimea pantalonilor, așa că opriți odată ce credeți că ați atins lungimea corespunzătoare.
  • Faceți un picior ușor mai larg dacă doriți să-l faceți ca Mickey să stea într-un unghi.
  • Lăsați deschiderea de jos a picioarelor goale pentru o clipă, astfel încât să puteți adăuga pantofi.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 28
    7. Dați Mickey niște pantofi mari, rotunzi cu glezne în formă de gogoși. Mickey are pantofi mari, rotunzi, dar conexiunea la gleznă seamănă cu o gogoașă cu piciorul lipind prin gaura din mijloc. Desenați un arc mic sub deschiderea unui picior pentru ao închide. Desenați un halo, pornind de la marginea de deasupra gleznei și înfășurați-o în jurul frontului arcului. Lăsați o mică cameră în mijloc și trageți un oval mare pentru a termina pantofii lui Mickey.
  • Color Mickey`s Trunks roșu și pantofi galben Dacă doriți să adăugați o culoare.
  • Bacsis: Mickey este uneori dat o coadă, deși uneori oamenii lasă-o afară. Dacă doriți ca Mickey să aibă o coadă, trageți-o lipind din partea din spate, pornind de la dreapta jos a pantalonilor lui. Este de obicei o coadă foarte subțire. Împingeți-l în jur pentru a face să pară lichid cu cât veți ajunge la picioare.

  • Imagine intitulată 83061 m3
    8. Terminat.
  • Metoda 3 din 3:
    Desenarea Mickey cu fața în față
    1. Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 1
    1. Desenați o ovală aplatizată în mijlocul paginii pentru a face nasul. Începeți cu nasul lui Mickey prin desenarea butonului de la capătul botului său. Plasați o ovală în mijlocul paginii dvs. care arată că este aplatizată puțin. Acest lucru ar trebui să arate ca un ou simetric înclinat pe partea sa.
    • Începând cu mijlocul feței sale și de a lucra în afară, se asigură că caracteristicile faciale vor rămâne proporționale.
    • Această metodă nu necesită nici o ștergere, astfel încât să puteți începe cu un stilou dacă sunteți încrezător în loviturile dvs. În caz contrar, utilizați creionul și scoateți-l mai târziu. Acest lucru facilitează remedierea greșelilor înainte de a deveni permanente.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 2
    2. Adăugați o linie curbată deasupra nasului și lăsați o cantitate egală de spațiu între nas și linie. Plasați un arc care este identic cu jumătatea superioară a ovalului dvs. puțin deasupra nasului. Aceasta va funcționa ca bază pentru ochii lui Mickey.
  • Nu faceți această linie mai lungă decât ovală în sine sau Mickey va arăta bug-eyed.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 3
    3. Trageți 2 ovale mai subțiri care duc în arc pentru a face ochii. Din față, partea de jos a ochilor lui Mickey arată ca și cum ar fi ascunși în spatele botului lui Mickey. Desenați 2 ovale de dimensiuni egale care se extind din partea inferioară a arcului care stă deasupra nasului.
  • Partea inferioară 1/8 a ovalelor ar trebui să lipsească pe măsură ce ochii se hrănesc chiar în linie.
  • Faceți ovanei mai subțiri decât nasul și ar trebui să se extindă în sus, cu un mic spațiu între ele.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 4
    4. Adăugați elevii prin desenarea lor în interiorul fiecărui ochi. În interiorul fiecărui ochi, trageți elevii în fundul fiecărui oval. Plasați-le astfel încât ambii să se umple cel mai apropiat colțul de mijloc. Cu alte cuvinte, trimestrul inferior al fiecărui elev ar trebui să fie ascuns.
  • Partea de jos a elevului stâng și partea din stânga jos a elevului dvs. drept ar trebui să fie ascunse.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 5
    5. Desenați un zâmbet simplu cu 2 linii de obraz pe fiecare capăt al liniei. Sub nas, trageți un zâmbet larg într-un singur proces de stilou. Zâmbetul trebuie să se extindă la planul orizontal, unde centrul nasului se sprijină pe fiecare parte a feței. Capac fiecare capăt cu o linie mică, perpendiculară pentru a da gurii aspectul clasic Mickey.
  • Faceți unghiul acestei linii aproape identice cu o față zâmbitoare de bază.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 6
    6. Adăugați o formă mai profundă U sub această linie pentru a face gura deschisă. Pentru a deschide gura lui Mickey, trageți o linie mai adâncă în formă de U, atârnată de porțiunea de mijloc a liniei pe care tocmai ați făcut-o. Începeți-vă linia puțin în stânga nasului și aduceți-o până când ajungeți la axa centrală a nasului. Aduceți linia înapoi chiar lângă dreapta nasului.
  • Adăugați limba prin punerea a 2 lovituri care se conectează în mijloc în partea de jos a deschiderii dintre aceste 2 linii.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 7
    7. Creați conturul feței lui Mickey prin desenarea în jurul caracteristicilor. Începe să schițeze fața lui Mickey prin desenarea unei linii care plutește în jurul ochilor și a gurii. Începeți în partea de jos și lucrați în jurul restului feței. Asigurați-vă că ați suflat puțin obrajii când mergeți în jurul capacelor la sfârșitul zâmbetului.
  • Uneori Mickey are sprâncene, câteodată nu, este total de până la tine dacă vrei să le incluzi. Pentru a adăuga sprâncene, trageți 2 arce mici peste fiecare ochi între această schiță și marginea ochiului.
  • Bacsis: Trageți tot drumul în jurul fiecărei caracteristici faciale. Aceasta ar trebui să fie o linie care rulează în jurul ochilor, obrajii și fundul gurii.

  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 8
    8. Adăugați 3 linii pe laturile și partea superioară a capului lui Mickey. Lângă marginea în care obrazul stâng se stinge, trageți o linie paralelă care rulează de pe obraz în spațiul dintre ochi și contur. Lăsați un spațiu puțin gol pentru urechea stângă, apoi trageți o continuare a acestei linii deasupra capului lui Mickey de la centrul unui ochi la centrul celuilalt. Lăsați un alt decalaj pentru urechea dreaptă și apoi trageți o imagine oglindită a primei linii din dreapta, care se scurge în partea de sus a celeilalte obraz.
  • Faceți golurile pe fiecare parte o dimensiune egală pentru a vă asigura că urechile sunt simetrice.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 9
    9. Desenați 2 cercuri pe fiecare parte pentru a face urechile. Porniți fiecare ureche în cazul în care o linie exterioară se termină și trageți cercul de repaus care duce în linia adiacentă. Lăsați partea inferioară a fiecărui ureche gol pentru a da impresia că cele 3 linii și 2 urechi au fost făcute într-o singură lovitură continuă.
  • De fapt, puteți face acest lucru în 1 linia continuă dacă aveți un control stilou bun și un ochi constant.
  • Poate fi ușor să faci accidental urechile să arate ca ovalele. Dacă faceți acest lucru, adăugați mai mult la contur când colorați urechile și spatele capului.
  • Imagine intitulată Draw Mickey Mouse Pasul 10
    10. Culoarea în spatele capului și urechilor lui Mickey cu negru. Culoarea în urechi și spatele capului lui Mickey prin colorarea lui negru. Dacă doriți să dați restul mickey o culoare, faceți limba roșie și tonul pielii.
  • Imagine intitulată 83061 m1
    11. Terminat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Pix
    • Creion
    • Hârtie
    • Markere sau creioane colorate
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar