Cum de a desena dumbo

Dumbo este un elefant care învață să-și folosească urechile mari în avantajul său în Disney Dumbo cu ajutorul unui cricket. Are urechi mari și o inimă mare pentru a merge cu ea. Învață să-l desenezi cu acești pași simpli!

Pași

  1. Imagine intitulată Draw Dumbo Pasul 1
1. Trageți capul. Schițați un trapezoid curbat (așa cum este arătat) și adăugați instrucțiuni pentru caracteristicile faciale.
  • Imagine intitulată Draw Dumbo Pasul 2
    2. Desenați două curbe pentru sprâncenele sale și adăugați ovalele pentru ochii lui, nu uitați genele lui. Desenați ovale mai mici pentru elevi
  • Imagine intitulată Draw Dumbo Pasul 3
    3. Desenați trunchiul. Desenați două linii curbate care se apropie reciproc pe măsură ce vă îndepărtați mai departe de fața lui. Nu o face prea mult, apoi adăugați două cercuri mici la sfârșit și nu uitați să-i dați un zâmbet!
  • Imagine intitulată Draw Dumbo Pasul 4
    4. Desenați o ovală mare pentru corpul său. Acest lucru ar trebui să fie doar un pic mai mare decât capul lui. Adăugați ovale pentru picioare și pătrate pentru picioare. Dă-i o coadă mică.
  • Imagine intitulată Draw Dumbo Pasul 5
    5. Pentru urechile sale mari, trageți o formă ca cea a aripilor fluturelor. Acestea ar trebui să fie aproape la fel de mari ca și corpul său.
  • Imagine intitulată Draw Dumbo Pasul 6
    6. Adăugați detalii, schiță și colorați-l în! Utilizați gri pentru corpul său și pasteluri pentru urechi și ochi (culori ușoare de când este doar un elefant pentru copii).
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dumbo este în mod constant tachinat pentru urechile sale, dar își păstrează spiritele bune pe tot parcursul filmului - acest lucru ar trebui să fie evident în expresia și poziția sa. Urechile sale sunt întinse deschis, emoționat, cu trunchiul întins. Asigurați-vă că vă transmiteți atitudinea optimistă folosind fiecare element al aspectului său posibil.
  • Trageți ușor în creion, astfel încât să puteți freca cu ușurință greșeli.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar