Cum de a desena cinderella

Acest articol vă va ghida prin pașii de desenul Cinderella, de la Classicul Animat din 1950. Urmați instrucțiunile de mai jos și veți putea să atrageți singur Cinderella lui Disney.

Pași

  1. Imagine intitulată trage Cinderella Pasul 1
1. Începeți prin colectarea tuturor ustensilelor de care aveți nevoie: hârtie, creion și o radieră.
  • Odată ce ați terminat desenul de câteva ori ați putea începe să utilizați un stilou sau un marker, dar creionul este de obicei cel mai bine pentru prima dată în jur.
  • Imagine intitulată Draw Cinderella Pasul 2
    2. Desenați o formă ovală pentru cap, în partea superioară a hârtiei. Amintiți-vă că restul corpului trebuie să se potrivească și pe hârtie și să încerce să o păstreze proporțional. Schița orientărilor orizontale și verticale pe față - ar trebui să se întâlnească în mijloc, așa cum se vede aici.
  • Imagine intitulată trage Cinderella Pasul 3
    3. Descrieți poziția corpului personajului. Faceți o altă orientare de la gâtul lui Cinderella în partea de jos a rochiei ei, pentru a sugera mișcarea și schițați jumătatea superioară a corpului așa cum se arată.Fusta ar trebui să fie plină și să meargă aproximativ două treimi din calea spre corpul ei. Mai multe caracteristici vor fi adăugate ca progresul progresează, dar în acest moment dorim doar elementele de bază.
  • Imagine intitulată Draw Cinderella Pasul 4
    4. Începeți să detaliați forma corpului. Indentul dintre fruntea ei și cheekbone pentru a-i da fața mai multă definiție și ascuți bărbia ei. Fă-i gâtul robust, asigurându-se că curba începând de la spatele capului este netedă. Finalizați-vă cu umeri cuplați mai atent, ceea ce va da drumul spre brațele ei superioare.
  • Imagine intitulată Draw Cinderella Pasul 5
    5. Continuați detaliile dvs. prin trunchiul ei. Descrieți cu atenție pieptul și faceți talia foarte subțire. Brațele ar trebui, de asemenea, să fie raționalizate, terminând în degete discernebile. (Dacă nu puteți obține degetele chiar pe cont propriu, uitați-vă îndeaproape imaginea de exemplu în dreapta și încercați să o copiați exact.) Cheia este să o păstrați simplu - nu gândiți prea mult la ceea ce faceți sau veți deveni prea preocupați de lucruri mici, cum ar fi degetele.
  • Imagine intitulată Draw Cinderella Pasul 6
    6. Sfârșitul cu o formă mai definită a fusta și câteva crigării. Includeți liniile în formă de ciuperci de pe ambele părți, astfel încât mai târziu puteți completa dantelul Cinderella petticoat. De asemenea, ar trebui să existe secțiuni din rochia ei prinși în ambele mâini, deci au linii pentru a însemna acest lucru.
  • Imagine intitulată Draw Cinderella Pasul 7
    7. Trageți capul și fața. ochi ar trebui să fie localizate chiar deasupra liniei orizontale, cu partea stângă puțin mai mică datorită unghiului feței. Nasul și sprâncenele lui Cinderella sunt delicate, așa că nu le atrage prea întunecate, iar gura ei este un zâmbet deschis. Părul ei este foarte plin pe frunte și deasupra banda de cap, dar pe lângă aceste lovituri este doar o altă linie netedă din spatele capului ei până la vârful ei. Umărul de colier este ușor mai subțire decât banda de cap și aliniată la curba gâtului ei.
  • Imagine intitulată trage Cinderella Pasul 8
    8. Detaliați restul corpului lui Cinderella. Manșoanele înfundate ale rochiei ei sunt ovale perfecte. Ar trebui să existe mai multe crigări pe fustă, de asemenea, și aici este umplut dantela de dedesubt, stratificat, astfel încât pare să poarte într-adevăr un petticoat. Adăugați mănuși lungi doar prin desenarea liniilor pe brațele superioare și la coatele ei să arate ca creasta. Degetele ei nu trebuie să se schimbe, dar dacă sunteți atât de înclinat, le puteți schița mai mult. Odată ce ați finalizat toate aceste caracteristici, ștergeți cu atenție liniile directoare ale schiței.
  • Imagine intitulată Draw Cinderella Pasul 9
    9. Utilizați negru pentru a schița desenul, ștergeți creionul și apoi culoarea sau culoarea în contur. Puteți colora cu evidențieri și umbre sau cu culoarea plană, oricare doriți. Se recomandă ca culorile să rămână așa cum se vede în imagine. (Cu toate acestea, Cinderella va fi în continuare Cinderella, indiferent dacă rochia ei este albastră.)
  • Imagine intitulată trage Cinderella Pasul 10
    10. Bucurați-vă de. Și încercați din nou dacă doriți să vă îmbunătățiți, deoarece, după cum se spune, practica face perfect!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar