Cum să activați hotstar vip

Disney + Hotstar VIP este un plan acceptat numai de anunțuri din India, care este mai ieftin decât planul premium și oferă șapte filme multiplex, acces la sporturi vii, spectacole exclusive HotStar, DISNEY + spectacole și Seriale Star. Thisewill vă învață cum să vă abonați și să urmăriți Disney + Hotstar VIP. Dacă aveți o ofertă gratuită pentru Hotstar VIP cu un serviciu ca Airtel, asigurați-vă că vă conectați la Disney + cu aceleași informații despre cont, ca un număr de telefon, pentru a pretinde că un cadou gratuit.

Pași

  1. Imagine intitulată Activează HotStar VIP Pasul 1
1. Mergi la https: // Hotstar.COM / IN / Abonare / Select-Plan Într-un browser web. Puteți utiliza orice browser web pentru a vă înscrie pentru HotStar VIP.
  • Imagine intitulată Activează HotStar VIP Pasul 2
    2. Faceți clic pentru a selecta VIP. Un marcaj va fi afișat în colțul din dreapta sus al planului de abonament pentru a indica faptul că l-ați selectat.
  • Imagine intitulată Activează HotStar VIP Pasul 3
    3. Clic Continuați cu VIP. Este un buton albastru mare în partea de jos a ferestrei.
  • Imagine intitulată Activează HotStar VIP Pasul 4
    4. Conectați-vă pentru a vă abona la. Puteți utiliza numărul dvs. de telefon, Facebook sau e-mailul pentru a continua.
  • Trebuie să aveți un număr de telefon cu 91 ca codul țării să continue.
  • Dacă aveți un serviciu ca Airtel, care oferă un abonament gratuit la Hotstar VIP, asigurați-vă că utilizați numărul dvs. de telefon Airtel pentru a vă conecta și nu va trebui să plătiți pentru a activa Disney + Hotstar VIP.
  • Imaginea intitulată se aplică pentru o subvenție antreprenorială Pasul 10
    5. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza achiziția. Este posibil să fie necesar să introduceți informațiile dvs. de plată și adresa de facturare dacă nu solicitați un an liber al unui abonament.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar