Cum să câștigați venituri suplimentare pentru gospodine

Fiind o gospodină nu înseamnă că a fost condamnată să câștige bani puțin sau deloc și multe gospodine generează venituri semnificative, oferind o întreagă varietate de produse și servicii atât online, cât și offline. Odată cu apariția internetului, tot mai multe femei sunt capabile să publice ofertele lor și să-și genereze abilitățile și abilitățile prin bloguri și site-uri de socializare.

Pași

Partea 1 din 4:
Explorând abilitățile și abilitățile
  1. Imagine intitulată Scrieți un jurnal Pasul 3
1. Explorați interesele dvs. Călătoria dvs. pentru a câștiga venituri suplimentare începe prin a arunca o privire la ceea ce vă place să faceți, sunteți interesați sau sunteți pasionați de. Adesea, interesele pot fi traduse în venit, mai ales dacă sunt susținute de competențe sau experiență.
  • Scrieți o listă a tuturor lucrurilor care vă interesează sau ar putea interesa potențial. Văzând aceste scrise în fața dvs. este o modalitate excelentă de a vă imagina oportunități de venit potențial și, în mod ideal, oportunități de venit care sunt aliniate cu interesele dvs.
  • De exemplu, vă puteți bucura de gătit, sport, scriere, matematică, reparații de automobile sau grădinărit. Acestea pot fi traduse în oportunități de venit.
  • De asemenea, fi foarte conștienți de ceea ce vă place absolut să faceți. În timp ce uneori ar putea fi necesar să faceți activități pe care nu le place (mai ales dacă există venituri disponibile, este posibil să lăsați aceste activități ca o ultimă soluție. Puteți, de exemplu, nu vă place să scrieți imens.
  • Imaginea intitulată decide dacă are sau nu un copil Pasul 1
    2. Evaluați experiența dvs. anterioară. Privind experiența dvs. anterioară, poate fi o modalitate excelentă de a descoperi oportunitățile de venit. Experiența poate include ocuparea forței de muncă, dar și educația, activitățile de agrement sau orice altceva pe care l-ați făcut.
  • De exemplu, dacă sunteți profesor (sau aveți experiență în predarea ceva), puteți genera acest lucru. Acest lucru poate fi valabil pentru aproape orice experiență anterioară, inclusiv experiența de a face arte și meșteșuguri, lucrări de administrare a birourilor, scrierea, îngrijirea animalelor sau chiar babysitting.
  • Imagine intitulată Barter Pasul 9
    3. Examinați-vă abilitățile. În cele din urmă, examinând ceea ce sunteți bun poate fi un mod util de a descoperi oportunități de a face bani. A fi calificat la ceva sau de a putea face ceva ce alții nu pot face, poate însemna că alții ar putea fi dispuși să vă plătească pentru a face acest lucru.
  • Dacă sunteți un brutar destul de talentat, de exemplu, sau aveți un cadou pentru a vorbi foarte bine una sau mai multe limbi, puteți să vă gândiți să o generați.
  • Uită-te la interesele, abilitățile și experiența combinată pentru a câștiga idei utile.
  • Imagine intitulată Salvare pentru o mașină pasul 19
    4. Planificați să echilibrați munca cu responsabilitățile casnice. Fiind o gospodină sau la domiciliu-home-mama necesită multă muncă și mulți consideră că este locul de muncă cu normă întreagă. Efectuarea timpului pentru a câștiga venituri suplimentare va însemna luarea timpului de la responsabilitățile casnice. Aruncați o privire la modul în care vă petreceți zilele acum și decideți ce puteți renunța pentru a face loc pentru munca exterioară.
  • De exemplu, poate petreceți mai multe ore de curățare în fiecare zi. Aflați ce treburi pot fi făcute mai rar sau le atribuie altcuiva în casa dvs.
  • Îngrijirea copiilor este în sine, destul de consumatoare de timp. În funcție de tipul de muncă pe care ați decis să o faceți, poate doriți să vă gândiți să vă alăturați unui coop de îngrijire a copiilor sau solicitați o rudă pentru a vă urmări copiii pentru o anumită perioadă de timp, astfel încât să puteți dedica acel moment pentru a lucra.
  • Partea 2 din 4:
    Alegerea unui mijloc de a face bani în plus
    1. Imagine intitulată face bani cu ușurință (pentru copii) Pasul 8
    1. Babysit alte copii. Dacă sunteți în prezent o mamă, aveți deja un set de calificări valoroase și resurse care pot fi incredibil de utile altor părinți. Mulți părinți caută servicii de babysitting sau de îngrijire de zi, iar cu îngrijirea de zi fiind adesea scumpă, puteți găsi probabil mulți părinți care sunt dispuși să plătească o rată ușor mai mică pentru îngrijirea personalizată.
    • Puteți face publicitate pe site-uri precum Kijiji sau Craigslist sau puteți face postere pentru semnalizări. De asemenea, puteți utiliza Facebook sau alte medii sociale pentru a face publicitate.
  • Imaginea intitulată Încurajați obiceiurile de studiu bune într-un copil Pasul 4
    2
    Tutore fie online, fie la reședința ta. Dacă aveți cunoștințe de specialitate pe care le puteți împărtăși, puteți rula o afacere de îndrumare la domiciliu sau online pentru o taxă. Acest lucru este deosebit de util dacă cunoașteți foarte bine o disciplină academică, dar poate fi, de asemenea, incredibil de utilă dacă cunoașteți oa doua limbă.
  • Pentru a face publicitate acasă tutoring, puteți utiliza un site web cum ar fi Kijiji sau Craigslist, faceți publicitate prin școli de copii sau alte școli locale sau rețea cu părinții locali.
  • Pentru o afacere online, site-uri precum tutorele.com poate fi de ajutor. Predarea se face în întregime online și vi se plătește o rată orară. Captura este că trebuie să aveți o diplomă de colegiu pentru a învăța anumite discipline și, de asemenea, trebuie să fiți disponibili pentru tutore cel puțin cinci ore pe săptămână.
  • Dacă cunoașteți o altă limbă, Italki.com vă poate permite să învățați o altă limbă online și să vă plătiți orar să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată face bani cu ușurință (pentru copii) Pasul 3
    3. Vindem produse pe care le-ați creat. Dacă puteți crea ceva valoros, îl puteți vinde probabil. Ideile în acest sens sunt nesfârșite și pot include lucruri cum ar fi produsele de coacere, fotografiile, artele și meșteșugurile, rochii și aproape orice altceva. Dacă aveți ceva ce puteți crea, principala provocare este cunoașterea modului de comercializare și de vânzare.
  • Utilizarea rețelelor dvs. sociale online poate fi o modalitate excelentă de a face publicitate dacă începeți doar. În plus, făcând o pagină Facebook pentru afacerea dvs., care oferă fotografii ale produsului dvs. poate fi o modalitate excelentă de a împărtăși ceea ce faceți cu prietenii dvs. imediați și, sperăm să generați recomandări de la acestea.
  • Anumite produse au, de asemenea, site-uri web corespunzătoare pe care la vinde-le. De exemplu, dacă faceți fotografia, site-urile precum Shutterstock și Istock vă pot permite să vindeți imagini. Etsy este, de asemenea, un site web util pentru vânzarea lucrărilor de artă. Vindem modele de tricotat pe raverly. Desigur, site-urile web precum Kijiji și Craigslist pot fi, de asemenea, utile pentru conectarea cu cumpărătorii locali.
  • De asemenea, puteți să vă faceți propriul site web sau un magazin electronic dacă sunteți ambițios și utilizați publicitatea online (cum ar fi Google AdSense) pentru a genera trafic.
  • Etsy.com este un alt loc pe care îl puteți folosi pentru a vinde produse de casă. Vedeți cum să vindeți meșteșuguri pe Etsy pentru mai multe informații.
  • Imaginea intitulată deveni un model petite Pasul 5
    4. Freelance scrie sau blog. Dacă sunteți un scriitor calificat și dacă aveți cunoștințe și / sau aveți experiențe unice sau perspective pentru a împărtăși un subiect, este posibil să faceți bani online prin scrierea independentă sau Blogging.
  • Crearea unui blog este destul de simplă. Puteți utiliza un site web ca Blogger pentru a crea un blog gratuit sau puteți utiliza un site ca WordPress.Org pentru o mică taxă de aproximativ 4 USD pe lună. Este important să știți că a face bani pe un blog poate fi o perspectivă dificilă, deoarece suma de bani pe care o faceți este dependentă de dimensiunea bazei dvs. de cititor.
  • Scrierea și / sau editarea independentă este, de asemenea, o opțiune viabilă. Există multe site-uri web care oferă locuri de muncă independente de scriere destul de repede, cum ar fi elance sau textbroker. Aceste site-uri web sunt potrivite pentru cei doar începutul, deoarece ratele de plată nu sunt de obicei excepționale. Alte modalități de a găsi o lucrare de scriere independentă sunt de a căuta plăci de locuri de muncă independente, utilizați site-uri precum FreelanceWriting.com sau chiar idei de articole de la publicații.
  • Partea 3 din 4:
    Având în vedere opțiunile alternative de venituri
    1. Imaginea intitulată trăiește într-un buget Pasul 14
    1. Considera Couponing. Uneori, creșterea veniturilor dvs. nu trebuie să vină de la câștigarea mai mult, dar poate proveni și de la cheltuieli mai puțin. "Couponing," Sau utilizarea strategică a numeroaselor cupoane și oferte promoționale, poate atinge acest rezultat prin localizarea și colectarea cupoanelor care pot fi apoi puse în evidență a reducerii costului elementelor de zi cu zi.
    • Unde localizați cupoanele? Există o multitudine de surse. Locația standard este în ziarul de duminică, dar cupoanele imprimabile sunt, de asemenea, disponibile online de pe site-uri precum cupon.com, sau site-uri producător pentru elementul special pentru care sunteți cumpărături.
    • Telefonul dvs. mobil poate fi, de asemenea, o resursă excelentă pentru localizarea cupoanelor și potrivirea acestora la vânzări la magazinele din regiunea dvs. O aplicație mobilă care este deosebit de populară este Favado, care vă permite să găsiți ambele vânzări în regiunea dvs. și să imprimați cupoanele corespunzătoare acestor vânzări.
    • Dacă sunteți interesat să urmăriți cuponul în continuare, blogurile populare precum Couponul Krazy Lady pot oferi o serie de resurse pentru a vă începe.
  • Imaginea intitulată live pe un buget pas 15
    2. Monetizați activitatea dvs. online. Există site-uri web online care vă vor plăti pentru a face activități cum ar fi căutarea, vizionarea videoclipurilor, completarea sondajelor, cumpărăturile online sau jocurile de jocuri. În prezent, unele resurse populare pentru realizarea acestui lucru sunt Swagbucks și Ebates.
  • Swagbucks vă permite să câștigați moneda Swagbucks pentru a face activități online prin intermediul site-ului lor, care sunt apoi rambursabile pentru cărțile de numerar sau cadou. Ca un exemplu al modului în care funcționează, puteți alege să faceți cumpărături pentru produse prin intermediul magazinului Swagbucks (prin care puteți achiziționa produse din mii de magazine majore). Pentru fiecare dolar pe care îl cheltuiți, ați primi un Swagbuck, care este echivalent cu primirea de 1% cashback.
  • Ebates.COM oferă un beneficiu similar, prin care puteți câștiga bani înapoi pentru achiziții pe care le-ați fi făcut în mod normal, indiferent. Este mai puțin diversă decât Swagbucks (de când Swagbucks vă permite să câștigați bani prin multe alte activități online decât cumpărături), dar pot oferi oferte excelente.
  • Rețineți că acestea sunt multe site-uri precum aceste două. O căutare online va dezvălui multe opțiuni potențiale de utilizat.
  • Fiți atenți să cumpărați lucruri pe care nu trebuie să obțineți beneficii pe aceste site-uri. Luați în considerare cu atenție orice achiziție mai întâi pentru a decide dacă aveți nevoie de ea, apoi determinați cel mai mic cost.
  • Imagine intitulată Faceți bani online Pasul 17
    3. Examinați produsele online. Există nenumărate site-uri web online, care vă vor plăti direct, fie vă vor oferi reduceri pe produse pentru scrierea de recenzii. Recenzii pot fi scrise pentru toate, de la site-uri la produse de baie. O căutare Google de "Faceți bani online de revizuire a banilor" sau ceva similar poate produce nenumărate resurse.
  • Userstesting.com este un site popular care plătește prin Paypal pentru revizuirea site-urilor web și aplicații online. Deși există limitări la cât puteți câștiga, poate fi o modalitate utilă de a face câteva dolari suplimentari.
  • Snagshout.com este un alt site popular care vă permite să primiți reduceri mari pe produse pe care le achiziționați pe Amazon în schimbul scrisului pentru a scrie o revizuire a produsului după ce îl primiți. Acest lucru poate fi o modalitate utilă de reducere a cheltuielilor dvs. globale și, prin urmare, creșteți venitul disponibil.
  • Partea 4 din 4:
    Gestionarea timpului
    1. Imagine intitulată Focus pe studii Pasul 6
    1. Creați un program. Odată ce alegeți un mijloc suplimentar pentru a face bani, veți avea probabil un deficit de timp în comparație cu înainte. Dacă aveți copii sau alte responsabilități, aceasta înseamnă că gestionarea timpului este critică. Crearea unui program și a bugetării timpului dvs. este cel mai important pas în gestionarea timpului.
    • Va trebui să creați un bloc de timp în fiecare zi pentru a aloca în ceea ce privește oportunitatea de a face bani pe care doriți să o urmăriți. Pentru a face acest lucru, scrieți rutina zilnică curentă pentru fiecare zi a săptămânii (sau cât de aproape de aceasta, după cum puteți reprezenta cu exactitate), cu orele asociate pentru fiecare activitate. Încercați să găsiți un timp gol - sau cel puțin un timp mai puțin ocupat - în timpul căruia puteți lucra la noua dvs. loc de muncă.
  • Imaginea intitulată înțelege împreună cu oamenii pe care îi faceți
    2. Eliminați activitățile inutile. Dacă vă aflați scurt la timp, eliminarea activităților inutile pot fi de ajutor. Ce este o activitate inutilă? Orice activitate care poate fi ușor eliminată din programul dvs. cu un impact redus. Majoritatea oamenilor, indiferent dacă o cunosc sau nu, cheltuiesc mult timp în fiecare zi făcând activități inutile.
  • Observați-vă pentru o zi. Vă puteți realiza că petreceți o oră pe Facebook în fiecare zi, de exemplu, sau două ore vizionând TV. În timp ce eliminând aceste activități, este probabil înțelept (timpul de nefuncționare și timpul social sunt importante), puteți reduce atât aceste activități în jumătate.
  • Timpul nou liber poate fi alocat unor activități mai productive.
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 6
    3. Creați obiective. Crearea unei liste de obiective zilnice, săptămânale sau lunare poate fi o modalitate excelentă de a rămâne pe drumul cel bun și de a vă gestiona timpul. Pur și simplu creați o listă a principalelor lucruri pe care alegeți să le realizați în fiecare zi. De exemplu, dacă sunteți babysitting, puteți face ca obiectivul dvs. zilnic să vă faceți publicitate într-un fel.
  • Acest lucru se poate face în orice moment potrivit pentru dvs. Dacă utilizați obiective zilnice, stabilirea deoparte a zece minute pe timp de noapte pentru a planifica a doua zi poate fi o strategie utilă.
  • Păstrați lista de goluri undeva care este clar vizibilă. Vă va păstra axat pe sarcinile pe care trebuie să le faceți și pe departe de sarcinile pe care nu trebuie să le faceți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar