Cum să câștigi bani online ca educator

Profesorii îndeplinesc o cerință critică în dezvoltarea fiecărui copil. Cu toate acestea, salariul pe care mulți profesori le câștigă nu reflectă suficient eforturile și contribuțiile pe care le fac societății. Acest lucru a forțat mulți să caute oportunități de angajare în plus față de predare. Lumea competitivă din afara necesită mai mult decât nivelul mediu al cunoașterii pentru a reuși. Un număr bun de profesioniști în domeniul didactic au văzut potențialul de a face venituri suplimentare pe Internet și au realizat astfel că munca online nu este numai convenabilă, ci și profitabilă, fiind ușor de accesat cu puține cunoștințe despre Internet. Profesorii de astăzi, se ocupă deja de multe sarcini online, pe măsură ce folosesc pe larg pe Internet informații de cercetare. Tutorii online pot oferi asistență studenților din întreaga lume în toate subiectele variind de la chimie în engleză la istorie la matematică avansată. Internetul oferă căi abundente pentru profesori și tutori pentru a face venituri suplimentare.

Pași

  1. Imagine intitulată Câștigați bani online ca educator Pasul 1
1. Identificați obiectivul dvs. de predare și cunoașteți setul de calificări. Formarea clienților corporativi, fluența limbii didactice, predarea unui anumit subiect avansat etc. necesită cunoștințe individuale de specialitate. Evaluați-vă competența în acest subiect înainte de a aplica pentru posturile de predare online.
  • Imagine intitulată Câștiga bani online ca educator Pasul 2
    2. Evaluați-vă cunoștințele despre Internet și comunicarea într-un mediu online. Predarea online este mai dificilă decât livrarea în prelegeri. Dispozitivele tehnologice nu sunt rezistente la nebun. Practicați sesiunile de predare online cu mentori care pot oferi feedback cinstit și își perfecționează abilitățile.
  • Imagine intitulată Câștigați bani online ca educator Pasul 3
    3. Obțineți certificat. Înscrieți-vă într-un program online de certificare a predării. Deși toate agențiile de îndrumare nu specifică certificările de profesori, este mai bine să dețină unul pentru a dovedi competența dvs. la un subiect. Multe universități oferă programe online de certificare a cadrelor didactice, concepute special pentru a ghida profesorii prin cele mai recente instrumente tehnologice și practici de predare online.
  • Imagine intitulată Câștiga bani online ca educator Pasul 4
    4. Înainte de a aplica locuri de muncă online, obțineți o experiență online în domeniu. Vă puteți înscrie cu site-urile de resurse educaționale cum ar fi abilitatea-Guru și creați teste de practică sau înscriere cu temele și obțineți un feedback pozitiv pentru a vă îmbunătăți profilul. Voluntariatul în școlile locale ca asistent didactic este o modalitate bună de a câștiga experiență cu interacțiunea elevilor. Nu toate oportunitățile de predare online necesită o experiență de predare prealabilă, dar mulți preferă. Creșteți șansele de a fi luate în considerare.
  • Imagine intitulată Câștiga bani online ca educator Pasul 5
    5. Evidențiază eficient abilitățile dvs. în utilizarea și utilizarea tehnologiei. Angajatorii instructorilor online caută ambele abilități cu o importanță egală. Trebuie să demonstrați capacitatea de a preda în timp ce utilizați în mod eficient tehnologia. Lista experienței de predare anterioare, împreună cu cunoștințele dvs. de aplicații tehnologice și instrumente de instruire. Dacă este necesar, creați un videoclip care demonstrează capacitatea dvs. de a comunica instrucțiunile pas cu pas pe un anumit subiect. Acest lucru oferă potențialilor angajatori o idee corectă despre stilul dvs. de predare și vă demonstrează confortul cu tehnologia.
  • sfaturi

    Alte căi pentru profesori pe Internet:
    • Vindem conținut educațional privind profesorii plătiți profesorilor: Profesorii plătesc profesorii este o piață deschisă online, unde profesorii pot cumpăra și vinde resurse educaționale originale în formatele descărcabile. Este un site unic care permite profesorilor interesați să-și vândă planurile de lecție, lucrările de cercetare, foile de lucru etc., la alți profesori. Orice profesor din orice disciplină la orice nivel de clasă poate lua aderarea aici. Membrii de bază este gratuit, în timp ce membrii premium sunt percepute o taxă minimă de înregistrare.Vânzătorii de bază câștigă 60% din vânzările lor brute după deducerea taxelor de tranzacție, în timp ce vânzătorii premium câștigă 85% din vânzările brute și nu trebuie să plătească taxe de tranzacție.
    • Construiți cursuri pe udemy și le vindeți: Udemy este o platformă online care oferă instructorilor un loc pentru a construi cursuri pe orice subiect pe care doresc să-l învețe. Instructorii pot folosi fișiere video, powerpoint, audio, zip și clase live pentru a proiecta convenabil un curs și pentru a împărtăși expertiza cu oricine din întreaga lume, având o conexiune la Internet. Utilizarea Internetului, Udemy conferă oportunități potențiale pentru tutori să câștige bani pentru a preda publicul în toate tipurile de categorii și subiecți. Instructorii primesc 70% din veniturile din vânzările de curs plătit, în timp ce 30% sunt reținute de UDEMY.
    • Creați și vindeți chestionare online cu Guru de îndemânare: Instructorii pot Creați chestionare online ca o alternativă pentru a face venituri suplimentare prin crearea testelor plătite și a testelor de practică și le-a vinde online. Crearea testului online este ușor cu încărcăturile de ajutor multimedia disponibile pe web. Skill-Guru este o resursă educațională în care educatorii pot crea un quiz online gratuit. Veți obține 80% din rețea din fiecare vânzare. Nu există taxe lunare sau taxe de setare. Mulți tutori pe abilitate-Guru câștigă 1000 de dolari în fiecare an prin crearea de chestionare online plătite pe diverse subiecte.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Un computer personal
    • Acces la internet de mare viteză
    • Abilități bune de comunicare și competență lingvistică
    • Software de telefon Internet Skype
    • Microfon și set cu cască
    • Pensulă digitală
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar