Cum să depuneți o declarație de impozit pe venit zero

În general, nu sunteți obligat să depuneți o declarație fiscală cu IRS dacă venitul dvs. este sub pragul impozabil. Cu toate acestea, chiar dacă nu ați avut un venit pentru anul, este posibil să doriți să depuneți o întoarcere dacă sunteți eligibil pentru credite fiscale rambursabile. Dacă depuneți o declarație fiscală cu venit zero, puteți utiliza sistemul de fișiere gratuit al IRS pentru a evita taxele de pregătire.

Pași

Partea 1 din 3:
Raportarea venitului zero
  1. Imagine intitulată Fișierul O declarație de impozit pe venit zero Pasul 1
1. Alege forma corectă. Există 3 versiuni diferite ale declarației fiscale standard: 1040, 1040A și 1040EZ. Dacă depuneți o declarație de impozit pe venit zero, probabil că nu veți folosi un 1040EZ, care este pentru persoane fizice fără persoane dependente care nu pretind credite. Cel mai probabil, veți depune 1040a.
  • Dacă utilizați software-ul de pregătire a taxelor online, acesta va alege automat formularul corect pentru dvs. pe baza informațiilor pe care le furnizați.
  • Imagine intitulată Fișierul O declarație de impozit pe venit zero Pasul 2
    2. Furnizați informațiile dvs. de identificare. Când începeți să completați declarația dvs. fiscală, trebuie să introduceți numele, adresa și numărul dvs. de securitate socială. Dacă sunteți căsătoriți, trebuie să completați aceste informații pentru soțul / soția dvs.
  • De asemenea, veți introduce informații pentru starea dvs. de depunere (singură sau căsătorită) și orice persoane dependente pe care le revendicați.
  • Imagine intitulată Fișierul Un zero Impozit pe venit Pasul 3
    3. introduce "-0-" Pentru toate categoriile de venituri. Următoarea porțiune a declarației fiscale întreabă venitul dvs. Deoarece nu ați câștigat venituri pentru anul, veți intra într-o "-0-" în fiecare martor. Venitul dvs. total va fi, de asemenea, "-0-."
  • Verificați dublu pentru a vă asigura că niciuna dintre categoriile de venit nu vă aplică. De exemplu, dacă aveți bani într-un cont de economii care câștigă interes, este posibil să fie necesar să raportați acest interes ca venit.
  • Imagine intitulată Fișierul O declarație de impozit pe venit zero Pasul 4
    4. Faceți orice ajustare aplicabilă a venitului dvs. Deoarece nu ați avut nici un venit pentru anul, probabil că nu aveți nicio ajustare. Orice ajustări ar duce la un număr negativ pentru venitul brut ajustat (AGI). Cu toate acestea, AGI nu poate fi mai mic decât zero, așa că încă mai introduceți "-0-" În linia pentru AGI.
  • Partea 2 din 3:
    Revendicarea creditelor rambursabile
    1. Imagine intitulată Fișierul O declarație de impozit pe venit zero Pasul 5
    1. Adunați documentele și informațiile necesare. Chiar dacă nu aveți niciun venit, vă puteți califica pentru unele credite rambursabile. Dacă o faceți, ați putea obține o rambursare de la IRS, chiar dacă nu ați plătit niciun impozit pe parcursul anului.
    • Dacă ați achiziționat asigurările de sănătate prin intermediul pieței, ar fi trebuit să obțineți un formular 1095a în e-mailul care a rezumat orice credit de impozit Advance Premium pe care l-ați primit pentru a vă subvenționa primele de asigurări de sănătate pe tot parcursul anului.
  • Imagine intitulată Fișierul O declarație de impozit pe venit zero Pasul 6
    2. Reconciliați orice credit de impozitare avansată pe care ați primit-o. Dacă ați achiziționat asigurarea de sănătate prin intermediul pieței privind asistența medicală.Gov, este posibil să fi primit toată sau o parte din creditul dvs. de impozitare premium în avans pentru a vă subvenționa primele de asigurare lunară.
  • Dacă ați fost eligibil pentru un credit fiscal mai mare decât ați primit în prealabil, puteți obține unele din acel spate ca o rambursare. Pe de altă parte, puteți datora banii IRS înapoi dacă ați avut prea mulți bani avansați. Deoarece nu ați avut nici un venit pentru anul, este puțin probabil ca cazul.
  • Imagine intitulată Fișierul O declarație de impozit pe venit zero Pasul 7
    3. Figurați-vă creditul fiscal pentru copii dacă aveți copii. Creditul fiscal pentru copii permite ca fiecare copil eligibil să fie scăzut direct de la răspunderea dvs. fiscală. Deoarece nu aveți niciun venit (și, prin urmare, nici o datorie fiscală), este posibil să fiți eligibili pentru creditul suplimentar al impozitelor pentru copii, care este rambursabil.
  • Finalizați foaia de lucru cu declarația dvs. fiscală pentru a afla dacă sunteți eligibil pentru acest credit fiscal. Dacă vă completați taxele dvs. online utilizând software-ul de pregătire fiscală, veți răspunde în mod obișnuit doar câteva întrebări.
  • Imagine intitulată Fișierul O declarație de impozit pe venit zero Pasul 8
    4. Calculați creditul fiscal pentru educație dacă ați fost la școală. Mulți oameni care raportează venituri zero au mers la școală cu normă întreagă pe parcursul anului și ar fi putut avea un stagiu neplătit în timpul verii.
  • Dacă sunteți eligibil pentru creditul fiscal de învățământ, cea mai mare parte a acesteia scade doar răspunderea fiscală. Din moment ce nu aveți nicio datorie fiscală, acest lucru nu face nimic pentru dvs. Cu toate acestea, 40% din creditul fiscal este rambursabil. Puteți obține banii înapoi, chiar dacă nu ați datora nimic în impozite.
  • Partea 3 din 3:
    Utilizarea fișierului gratuit IRS
    1. Imagine denumită fișierul o declarație de impozit pe venit zero Pasul 9
    1. Alegeți software-ul gratuit de fișier. IRS oferă descărcări gratuite de software de pregătire fiscală de marcă pe care le puteți utiliza pentru a vă depune gratuit taxele dacă venitul dvs. este sub 66.000 de dolari. Unele software vor face declarațiile de stat.
  • Imagine intitulată Fișierul O declarație de impozit pe venit zero Pasul 10
    2. Verificați-vă identitatea pentru a vă depune în mod electronic. Pentru a depune declarația dvs. fiscală în format electronic, utilizați venitul brut ajustat (AGI) pe care l-ați raportat la declarația fiscală din anul precedent pentru a vă verifica identitatea. Dacă ați depus în mod electronic anul trecut și ați creat un cod PIN din 5 cifre pentru a vă semna formularele, puteți utiliza și acesta.
  • Dacă nu aveți o copie a declarației fiscale de anul trecut, mergeți la https: // IRS.Gov / Persoane / Transcriere și obțineți o transcriere online gratuită. Acesta va lista AGI.
  • Imagine intitulată Fișier Un zero Impozit pe venit Pasul 11
    3. Hârtia poștală revine la adresa corectă pentru starea dvs. Dacă nu doriți să vă depuneți întoarcerea în format electronic sau nu sunteți în măsură să faceți din orice motiv, puteți trimite în continuare în hârtie returnează IRS. Există o adresă separată pentru contribuabilii din fiecare stat.
  • Aflați unde să trimiteți revenirea dvs. de a merge la https: // IRS.Gov / Depunere / Unde-la-File-Paper-Tax-Returns - cu-sau fără a-plata și făcând clic pe numele statului dvs.
  • sfaturi

    Dacă ați primit plăți în avans ale creditului fiscal de la Healthcare Premium pentru a vă ajuta să vă subvenționați primele lunare de asigurări de sănătate, trebuie să depuneți o întoarcere chiar dacă nu ați avut venituri.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar