Cum să fii un blogger profesionist

Blogging-ul este o distracție distractivă pentru a distra și a informa o audiență mare. Dacă vă simțiți serios despre blogul dvs. sau căutați să faceți bani începând cu unul, piața este ușor de accesat pentru a intra în. Faceți un angajament și începeți blogging-ul astăzi și puteți vedea recompensele plătite!

Pași

Partea 1 din 3:
Pornirea unui blog
  1. Imaginea intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 1
1. Fii un expert pe un subiect despre care te bucuri. O audiență mare nu va dori să audă despre viața de zi cu zi, dar vor citi dacă sunteți pasionați de ceva. Utilizați ceea ce știți bine în avantajul dvs. pentru a crea conținut interesant pentru un cititor.
  • Asigurați-vă că ceea ce scrieți nu este prea nișă. De exemplu, dacă sunteți interesat de răsucirea balonului, asigurați-vă că audiența balon-twistrelor care vor citi conținutul dvs. este suficient de mare.
  • Imagine intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 2
    2. Determinați dacă doriți să scrieți opinii, recenzii sau eseuri. Fiecare dintre aceste stiluri va satisface o audiență diferită atunci când vine timpul să postați blogul dvs. Luați în considerare categoria în care vădeți ca un blogger și rămâneți în concordanță cu stilul dvs.
  • Blogurile de opinie precum Huffington Post atragem mulți cititori politici.
  • Recenzii vor ajuta cumpărătorii potențiali de produse să înțeleagă cum ați simțit despre un produs care să-i ajute la baza deciziilor lor.
  • Eseurile pot fi povești sau anecdote care sunt relaționate pentru o audiență.
  • Imaginea intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 3
    3. Alegeți un site de blogging pentru a începe. Site-urile web precum WordPress sau Blogger ajută la furnizarea de setări pentru un novice sau un blogger cu experiență care doresc să devină profesioniști. Aceste site-uri vă vor oferi instrumente și opțiuni, cum ar fi editarea metadatelor pentru a ajuta blogul dvs. să reușească.
  • Imaginea intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 4
    4. Achiziționați propriul nume de domeniu. Domeniile sunt de obicei în jur de 15 dolari pentru un an de găzduire prin Godaddy sau Hover. Având propriul nume de domeniu vă va ajuta să arătați mai profesionist și veți permite o legătură ușoară pentru publicul dvs. să introducă pentru a accesa postările dvs.
  • Când decideți pe un nume de domeniu, luați în considerare utilizarea numelui dvs. sau ceva legat de subiectul despre care vorbești.
  • Când alegeți un serviciu de găzduire, asigurați-vă că ați evaluat-le-ori și viteza pe care o oferă. Mulți vor avea aceste statistici disponibile din pagina de pornire.
  • Partea 2 din 3:
    Menținerea posturilor dvs
    1. Imaginea intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 5
    1. Scrieți mesajele în fiecare zi. Luați în considerare blogul dvs. ca un loc de muncă de care aveți nevoie pentru a întreține în fiecare zi. Audiențele nu vor dori să aștepte luni între postările de blog, oferindu-le astfel conținut nou zilnic pentru a menține traficul site-ului și cititorii dvs. interesați.
    • Este o idee inteligentă de a scrie postări de blog înainte de timp și să le salvezi ca niște proiecte de publicare atunci când aveți nevoie de ele.
  • Imaginea intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 6
    2. Utilizați titluri postale clare și specifice. Pentru a ajuta la optimizarea motorului de căutare (SEO), încercați să utilizați titluri concise pentru a explica ce discută postarea dvs. Există un motiv pentru care multe articole încep să înceapă "10 lucruri pe care nu știai despre ______".
  • Utilizați cuvinte cheie și fraze care sunt introduse în mod obișnuit în motoarele de căutare pentru a ajuta la vizibilitatea pentru blogul dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 7
    3. Includeți imagini în posturile dvs. pentru a atrage atenția cititorului. Utilizarea imaginilor legate de conținutul dvs. va ajuta la ruperea blocurilor mari de text și, de asemenea, păstrați un cititor intrigat în ceea ce trebuie să spuneți. Includeți 2-3 imagini pe post dacă puteți.
  • Asigurați-vă că ați creditat corect sursele de imagine dacă acestea nu sunt propriile dvs. fotografii.
  • Imagine intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 8
    4. Limitați posturile la 2.500 de cuvinte. Cititorii doresc să profite la maximum de timpul lor, așa că încercați să utilizați fiecare cuvânt în profunzime. 2.500 de cuvinte este o lungime care poate fi ușor de citit într-o singură ședință și va părea umplut cu mai multe informații decât un post de blog care are doar 1.000 de cuvinte.
  • Imaginea intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 9
    5. Legătura cu alți bloggeri pentru a vă sprijini ideile. Legarea la alte bloguri vă va ajuta să vă sprijiniți opiniile și să furnizați mai mult conținut pentru cititorul dvs. Cititorii se vor aștepta să primească informații credibile în posturile dvs. și vă vor ajuta să evitați plagiația altor bloggeri.
  • Link-ul înapoi la postările mai vechi pe care le-ați scris pentru a vă ajuta să vă dovediți punctul dvs. și să obțineți traficul pe posturi care altfel ar putea fi uitat.
  • Imaginea intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 10
    6. Promovați-vă blogul prin intermediul social media. Creați o prezență pentru blogul dvs. prin Facebook, Twitter și Instagram pentru a vă promova noul conținut. Scopul dvs. este de a construi o audiență mare de cititori, astfel încât să utilizați hashtags cu cuvinte cheie legate de blogul dvs. pentru a ajuta la mutarea înainte.
  • Nu vă faceți griji că sunteți o prezență enervantă prietenilor dvs., așa cum faceți acest lucru. Luați în considerare promovarea blogului dvs. ca construirea afacerii dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Câștigați bani pe conținutul dvs
    1. Imaginea intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 11
    1. Utilizați Google AdSense pe site-ul dvs. pentru a rula anunțuri. AdSense ajută la plasarea anunțurilor contextuale pe pagina dvs. blog care vă ajută să câștigați bani când primesc clicuri. AdSense prin Google necesită un cont și o înscriere și poate fi adăugată direct pe site-ul dvs. de acolo.
    • Google analizează conținutul blogului dvs. și va posta anunțuri corelate pentru cititorii dvs.
    • Când începeți un blog, luați în considerare faptul că aveți anunțuri corecte atunci când începeți. În acest fel, nu va deveni un șoc atunci când anunțurile apar pe blogul dvs. mai târziu.
  • Imagine intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 12
    2. Link-ul afiliaților la site-ul dvs. pentru a câștiga bani pe clic. Recomandă un produs pe blogul dvs. care vă va câștiga bani atunci când oamenii se înscriu folosind legătura afiliată. Puteți să vă înscrieți prin multe companii pentru a seta un link afiliat, cum ar fi Amazon sau Target care vă poate ajuta să câștigați venituri.
  • Imaginea intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 13
    3. Luați în considerare găsirea unei afaceri pentru a scrie bloguri pentru. Dacă construirea propriei afaceri printr-un blog personal nu este potrivit pentru dvs., căutați pe panouri de muncă, cum ar fi într-adevăr sau monstru pentru a găsi companii care caută servicii de bloguri. Multe companii caută scriitori pentru conținutul original.
  • Imaginea intitulată Fii un blogger profesionist Pasul 14
    4. Știți că este nevoie de timp pentru a construi o audiență și venituri. Câștigul de bani pe un blog nu este un proces overnight. Găsirea cititorilor interesați pentru blogul dvs. poate dura ceva timp, deci aveți răbdare și continuați să scrieți. Cu cât este mai mult conținut pe care îl puteți manevra, cu atât mai mulți ochi puteți obține pe blogul dvs.
  • Continuați să lucrați un alt loc de muncă pe măsură ce obțineți blogul de pe teren pentru a vă ajuta să rămâneți în mod constant cu finanțele dvs.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar