Cum de a face publicitate afacerea dvs. Gratuit

Majoritatea experților de marketing recomandă ca întreprinderile să petreacă oriunde de la 2 la 5% din vânzările lor brute pe publicitate. Dar dacă tot crește afacerea dvs., este posibil să nu aveți bugetul pentru campanii de anunțuri mari sau ați putea fi concentrarea capitalului dvs. în alte zone. Și tu poți profita de modalități gratuite de a ajunge la potențialii clienți și de a face publicitate afacerii tale.

Pași

Metoda 1 din 3:
Marketing online
  1. Imaginea intitulată publicitate afacerea dvs. pentru pasul liber 1
1. Începe o prezență pe web. Valorificați puterea internetului pentru a atrage atenția asupra afacerii dvs. Web-ul este plin de ieșiri libere care pot ajunge la sute de mii de consumatori .O modalitate bună de a face acest lucru este cu un site Wix gratuit.
  • Poti Faceți un site gratuit Pentru a oferi informații despre afacerea dvs. și comercializarea produselor și serviciilor dvs.
  • O adresă de e-mail de afaceri este importantă. Poti Faceți o adresă de e-mail gratuit. Pe fiecare e-mail pe care îl trimiteți pentru afacerea dvs., aveți o semnătură mică de 3-4 linii în partea de jos (adăugați acest lucru în setări). Includeți link-uri către site-ul dvs. de afaceri, pagina Facebook, contul Twitter sau orice altă prezență online pe care o aveți.
  • Imagine intitulată Publicitate afacerea dvs. pentru pasul liber 2
    2. Utilizare Stare de nervozitate. Configurarea unui cont Twitter este gratuită și vă permite să interacționați cu clienții la nivel imediat și personal. Vedea Twitter pentru afaceri pentru mai multe informatii.
  • Alegeți un mâner sau un nume de utilizator care este cât mai aproape de numele afacerii dvs. posibil și conectați-vă e-mailul de afaceri în cont.
  • Utilizați logo-ul dvs. ca avatar. Văzând logo-ul dvs. de afaceri cu fiecare Tweet pe care îl publicați vă poate ajuta să vă consolideze marca.
  • Urmăriți clienții actuali, membrii familiei, prietenii și alte întreprinderi pe care le admirați sau ale căror produse utilizează afacerea dvs.
  • Promovați-vă afacerea în tweet-urile dvs., dar păstrați-o distractivă, prea - găzduiesc Givediaways sau da strigătorii unor clienți loiali. Dați oamenilor un motiv să vă urmați afacerea.
  • Imagine intitulată Publicați-vă afacerea pentru Free Pasul 3
    3. Creeaza o Facebook pagină. Configurarea unei pagini de afaceri pe Facebook este gratuită și vă permite să interacționați cu clienții dvs. și cu alte întreprinderi. Vedea Facebook pentru afaceri pentru mai multe informatii.
  • Givedia gazdă se limitează la persoanele care "ca" profilul dvs. sau împărtășiți unul dintre mesajele dvs. și oferiți oferte speciale numai pe Facebook prin mesaje către clienții care urmează activitatea dvs.
  • Multe întreprinderi își creează propriul site web și își listați pur și simplu paginile Facebook ca site-uri de afaceri. Luați în considerare dacă acest lucru ar putea fi modul corect de acțiune pentru afacerea dvs.
  • Imagine intitulată Publicitate afacerea dvs. pentru Free Pasul 4
    4. Urca Scheunat. Yelp este un site web în care consumatorii pot revizui și recomanda întreprinderi. Aflați mai multe la adresa Yelp pentru proprietarii de afaceri.
  • Puteți utiliza pagina dvs. Yelp pentru a posta informații și oferte speciale, precum și pentru a măsura cât de bine vă serviți clienții.
  • Unii proprietari de afaceri răspund la recenzii rele despre Yelp prin contactarea direct utilizatorului Yelp sau postarea unui răspuns la remedierea situației. Acest lucru vă permite să lăsați clienții potențiali să vă cunoască în serios preocupările.
  • Imagine intitulată Publicitate afacerea dvs. pentru pasul liber 5
    5. Stați pe Google cu listarea dvs. de afaceri Google. Găsiți pe căutarea și hărțile Google Optimizând listarea dvs. Google. Verificați-vă afacerea pentru a vă asigura că toate informațiile dvs. de afaceri, inclusiv orele, numărul de telefon și site-ul web sunt corecte. Încărcați fotografii, răspundeți la recenzii și actualizări și oferte speciale chiar pe listarea dvs. Google. Puteți chiar să lăsați clienții dvs. să vă mențină direct pe Google și să construiți un site web gratuit, optimizat în 10 minute de informațiile de pe listă.
  • Imagine intitulată Publicitate afacerea dvs. pentru pasul liber 6
    6. Creați un cont cu un director gratuit online. Cele mai multe directoare online vă permit să încărcați produse, întreprinderi și servicii nelimitate cu informații detaliate despre acest produs și oferă, de asemenea, un formular de contact pentru un produs individual în care clienții potențiali pot contacta proprietarul produsului unu-la-unu.
  • Creați-vă înregistrările. Listările sunt produsele, afacerile sau serviciile pe care le oferă sau compania dvs. Un director bun online vă permite să încărcați cât mai multe înregistrări posibile, astfel încât să vă stimulați atingerea pieței țintă.
  • Produsele dvs. vor fi stocate în baza de date și vor fi afișate pe pagina din față. Toate produsele încărcate sunt, de asemenea, motor de căutare optimizat după 24 de ore.
  • Imagine intitulată Publicitate afacerea dvs. pentru pasul liber 7
    7. Alăturați-vă comunităților online corespunzătoare. Multe industrii, în special cele cu nișe speciale, au comunități online în care oamenii discută și împărtășesc informații. Alăturați-vă și contribuția la aceste comunități online poate fi un instrument de marketing valoros.
  • Este important să fiți activi în aceste comunități online pentru a construi raportul cu alți membri. Dacă participați doar intermitent, puteți pierde mai mulți clienți decât câștigați.
  • De asemenea, nu ar trebui să faceți publicitate în mod flagrant pentru afacerea dvs. în aceste comunități. Asigurați-vă că contribuțiile dvs. sunt valoroase pentru ceilalți membri, dar întotdeauna puneți numele dvs. de companie, logo-ul și link-urile către alte prezențe web în semnătura dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind mass-media locală
    1. Imagine intitulată Publicați-vă afacerea pentru Pasul liber 8
    1. Scrieți comunicate de presă. Ți-ai deschis afacerea? Susțineți o unitate de caritate în jurul sezonului de vacanță? Tocmai ați încheiat un proiect special? Puneți povestea dvs. la mass-media locală și vedeți dacă sunt interesați să vă acopere.
    • Încercați ziare, știri de difuzare și emisiuni radio. Prin utilizarea mai multor surse media, puteți ajunge la mai mulți clienți potențiali.
    • Puteți scrie comunicate de presă pentru aproape orice eveniment din afacerea dvs. Cu toate acestea, dacă trimiteți prea multe comunicări de presă care sunt de interes mic, mass-media poate pierde interesul.
  • Imagine intitulată Publicitate afacerea dvs. pentru gratuit pasul 9
    2. Contactați coloanele. Este bine să construiți relații cu cât mai mulți cronicari posibil. Uneori, ei pot căuta povestiri și pot ajunge la tine.
  • Unele ziare au un cronicar care se specializează în scris despre oferte bune și noi afaceri. Încercați-le ca primul punct de contact.
  • Căutați coloane care ajung la audiența dvs. de nișă - de exemplu, dacă executați un magazin de pescuit Tackle, contactați-vă cu cronicarul în aer liber al ziarului local.
  • Imagine intitulată Publicitate afacerea dvs. pentru gratuit pasul 10
    3. Lucrați pentru caritate. Multe ziare vor imprima acoperirea specială a eforturilor de caritate, în special în timpul sezonului de vacanță. Aceste evenimente de caritate sunt adesea acoperite în mass-media locală.
  • Ați putea găzdui o mică unitate de caritate în timpul căreia acceptați alimente conservate sau donații bune pentru a oferi adăposturilor locale sau organizațiilor de asistență.
  • Asigurați-vă că contactați ziarul și alte mass-media cu privire la eveniment și menționați-vă că afacerea dvs. este sponsorizată.
  • Afișați logo-ul dvs. de afaceri cât mai vizibil posibil, fără a umbri evenimentul. Puteți avea semne, bannere sau chiar articole de îmbrăcăminte cu numele și logo-ul companiei dvs.
  • Pentru o publicitate chiar mai bună, oferiți o reducere pentru clienții care aduc un articol de donat. Acest lucru va crește veniturile atât pentru caritate, cât și pentru afacerea dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Rețele
    1. Imagine intitulată Publicitate afacerea dvs. pentru Pasul liber 11
    1. Implementați un program de recomandare. Cuvântul de gură poate fi o modalitate excelentă de a vă dezvolta afacerea și puteți crește cuvântul gurii, căutând recomandări de la clienții existenți.
    • Oferiți o reducere sau o liberă clienților actuali care vă trimit recomandări. Ați putea realiza cărți de recomandare specializate pentru a le oferi clienților noi.
    • Asigurați-vă că faceți publicitate programului dvs. de recomandare, astfel încât clienții existenți să știe despre program și ce pot câștiga de la furnizarea de recomandări.
  • Imagine intitulată Publicitate afacerea dvs. pentru Free Pasul 12
    2. Construiți parteneriate și alianțe. Echipa cu alte întreprinderi care oferă servicii complementare și se referă la clienți unul altuia. De exemplu, dacă vindeți sere, rețea cu furnizori de îngrășăminte și magazine florale.
  • Asigurați-vă că negociați o afacere care este benefică pentru ambele organizații. Aceasta va crește buy-in pentru toți cei implicați, sporind succesul Alianței.
  • Va trebui să vă formalizați parteneriatele și alianțele cu acordurile contractuale. Căutați consultanță juridică după cum este necesar.
  • Imagine intitulată Publicitate afacerea dvs. pentru Free Pas 13
    3. Alăturați-vă organizațiilor comunitare. Camerele de comerț, organizațiile de servicii și alte grupuri reprezintă o modalitate excelentă de a ne conecta cu alți proprietari de afaceri și potențialii clienți.
  • Este important să fii membru activ al organizațiilor pe care le-ai alăturat. Doar fiind un membru nu va fi la fel de eficient ca fiind un membru participant. Să participe la întâlniri și evenimente ale acestor organizații și să vorbească cu cât mai mulți oameni posibil.
  • Asigurați-vă că căutați relații reciproc avantajoase. Oamenii sunt mai predispuși să trimită clienților dvs. ca să vă întoarceți favoarea.
  • Asigurați-vă că nu sunteți publicitate flagrantă pentru afacerea dvs. Ar trebui să contribuiți la valoarea acestor organizații, schimbul de informații despre afacerea dvs. și expertiza dvs. atunci când este cazul.
  • Imagine intitulată Publicitate afacerea dvs. pentru Free Pasul 14
    4. Seminarii gazdă, ateliere și alte evenimente educaționale. Dacă dețineți un spațiu care poate găzdui mai multe persoane simultan, luați în considerare găzduirea unui eveniment pentru a ajuta la familiarizarea persoanelor cu produsul dvs. De exemplu, Magazine de vinuri pot găzdui degustări și magazine de artizanat pot găzdui ateliere de lucru pe orice număr de tehnici de crafting.
  • sfaturi

    Pentru SUA: Contactați rețeaua clasificată a statului de stat (fiecare stat din SUA are unul). Plasați un anunț cu ei. Ei vor conduce anunțurile dvs. pentru dvs. în unele sau toate ziarele statului dvs. fără costuri.
  • Alegeți un număr de telefon memorabil. Chiar dacă nu aveți o linie de 800, puteți alege un simplu număr local de 7 cifre sau unul care scrie un cuvânt legat de afacerea dvs.
  • Oferind informații și sfaturi bune prin intermediul mediilor sociale, tipărire sau seminarii, fără a promova în mod constant marca dvs., este o modalitate excelentă de a construi încredere cu baza dvs. de clienți. De exemplu, dacă vindeți flori, oferta de a ajuta oamenii să decodheze sensurile simbolice ale anumitor flori gratuit în jurul unei vacanțe ca Ziua Îndrăgostiților.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar