Cum sa faci judo

Judo este o artă marțială relativ modernă, creată de profesorul Jigoro Kano în 1882. Rădăcinile sale se află în Jiu Jitsu, care a fost arta originală folosită de samurai. Kano a vrut să creeze o formă de Ju-Jitsu pe care ar putea să o practice fără teama de vătămare gravă, așa că Judo sa născut. Este un sistem de luptă neînarmată, unde scopul este de a lupta cu adversarul tău și de a câștiga prin aruncarea lor pe podea pe spate, fixându-le pe podea timp de 20 de secunde sau de a efectua o strangulare sau o sometlock până când se supun. Obținerea de bază a lui Judo în jos vă va deschide mai multe tehnici de distracție pe care le puteți practica singur sau cu alții pentru un antrenament complet al corpului care predă și auto-apărare!

Pași

  1. Imagine denumită Judo Pasul 1
1. Găsiți un studio local care oferă lecții de judo. Uită-te pentru a te asigura că există oameni de acolo de mărime și greutate. Puteți învăța cel mai mult prin antrenament cu oameni care sunt o dimensiune similară cu dvs. Dar asigurați-vă că antrenorul este o centură neagră (sau roșu) (cel mai înalt rang, în funcție de țara dvs.), în special mai mare de gradul 1. Având un instructor experimentat este important nu doar pentru calitatea învățării, ci și pentru siguranța dvs!
  • Imagine denumită Judo Pasul 2
    2. Obțineți kit-ul. Ia judo-ul "Gi" (Ghee pronunțate, în mod obișnuit și incorect numit a "chimono"), uniforma judo. Topul GI este ca o jachetă robustă pentru antrenamentul cu grip și pantalonii spațiului și bun pentru mișcare. Acest lucru poate fi achiziționat online, la magazinele sportive sau prin clubul dvs. Cereți-vă să vă ajutați să vă găsiți dimensiunea, deoarece acestea vă vor permite să încercați în jachetele altor membri pentru comparație. Întotdeauna țineți cont de faptul că GI-ul dvs. este probabil să se micșoreze când este spălat.
  • Imagine denumită Judo Pasul 3
    3. Aflați despărțirea. Ukemi (Breakfalls) sunt ceea ce oprește căderea de a răni și, fără ei, veți fi negru și albastru foarte repede. Căderea modului greșit poate, de asemenea, să bată vântul de la dvs., care este inconfortabil și tăiat în timpul dvs. de practică. Făcut în mod corespunzător, a fi aruncat nu ar trebui să rănească deloc. Protejați-vă capul. Dacă știți că cineva se va lăsa în genunchi în timpul unei aruncări, atunci puneți-l pentru a împiedica lovirea covorului.
  • Imagine denumită Judo Pasul 4
    4. Lucrați la învățarea câteva mișcări și perfecționarea acestora. Adăugați cele noi, extinderea mișcărilor. Învățarea tehnicilor de judo cool Cool vă va ține motivat, dar nu uitați niciodată să aderați la elementele de bază. Urmăriți comandanții judo: adesea au un arsenal de turneu nu mai mare de 4-6 aruncări. Este mai bine să faci câteva mutări de judo, decât multe mișcări rău.
  • Imagine denumită Judo Pasul 5
    5. Burghiu! Condiționarea nu poate părea distractivă, dar veți simți de zece ori mai bine pe covor dacă practicați câteva burghie de curățare și echilibrare în mod regulat în timpul liber. Forarea va crește capacitatea dvs. fizică, puterea și rezistența dvs. în timp, ceea ce vă va îmbunătăți performanța. De asemenea, vă va construi "Memoria musculară" de mișcări diferite care vor crește fluența și ușurința pe care le puteți îndeplini - în special în timpul unei lupte. "Memoria musculară" se referă la faptul că mușchii "tine minte" ceea ce au făcut înainte și pot replica mișcarea mai ușor.
  • Imagine denumită Judo Pasul 6
    6. Învățați tehnicile de bază. Aceasta include hold-downs, și pentru adulți, strangles și armate. Strangulele și armatele vă pot câștiga o luptă instantaneu dacă ați făcut corect. Amintiți-vă, cele mai multe (reale) lupte sunt câștigate pe teren. Formarea Braziliană Jiu-Jitsu este o modalitate excelentă de a vă completa judo-ul cu tehnicile de la sol!
  • Imagine denumită Judo Pasul 7
    7. Aflați câteva nume japoneze. Atunci când coechipierii tăi strigă "Face ippon-seoi-nage!!" Veți ști ce înseamnă ei. Terminologia japoneză poate fi, de asemenea, necesară pentru clasificare și folosită în competiții - nu doriți să pierdeți curajul unui judecător într-o luptă pentru că nu înțelegeți ce spun ei!
  • Imagine denumită Judo Pasul 8
    8. Aflați regulile. La gradinguri, acest lucru va funcționa în favoarea ta favorabilă, dacă înțelegeți piciorul adversarului cu picioarele în timp ce sunteți ținut în jos, ținerea este spartă.
  • Imagine denumită Judo Pasul 9
    9. Tren în mod regulat. Nu există nici un substitut pentru practică și nici o cantitate de lectură despre Judo nu poate înlocui practica reală, astfel încât să nu mai fiți leneși și să vă blocați!!
  • Imagine denumită Judo Pasul 10
    10. Mâncați și beți sănătoși și aveți un stil de viață activ. Având un corp sănătos (inclusiv o greutate sănătoasă) are un număr mare de beneficii, inclusiv vă lăsându-vă cu o rezistență bună, făcând formarea mai ușoară și permițându-vă să luptați cu alte persoane fitness / dimensiune.
  • Imagine denumită Judo Pasul 11
    11. Nu vă fie frică să puneți întrebări. Nu există întrebări stupide. Acele centuri negre de carne proaspătă sunt doar oameni normali și vor fi prea fericiți să vă ajute să învățați sportul lor preferat.
  • Imagine denumită Judo Pasul 12
    12. Aflați contraatulck-urile de bază Judo aruncă, atunci când adversarul dvs. face o anumită aruncare, veți putea să o utilizați în avantajul dvs., mai ales dacă sunteți mici încadrate și adesea aveți o anumită mișcare folosită împotriva dvs.
  • Imagine denumită Judo Pasul 13
    13. Practicați atât tehnici stângaci și drepte. Majoritatea jucătorilor sunt obișnuiți doar pentru a lupta cu mâna dreaptă și sunt adesea incapabili să se apere împotriva aruncărilor stângi. (Dacă sunteți deja stângaci, aveți un început!)
  • Imagine denumită Judo Pasul 14
    14. Aflați combinații. Aceasta înseamnă că, chiar dacă prima mișcare încercați este anticipată, puteți trece rapid în altul. O schimbare rapidă în direcție poate ajuta la dezechilibru chiar mai mulți adversari cu experiență.
  • Imagine denumită Judo Pasul 15
    15. Practicați tranzițiile din tehnicile permanente (Tachi-Waza) la tehnicile de la sol (Ne-Waza). De exemplu, aterizarea într-o stare de suspendare, un strangle sau arme, direct de la o aruncare sau o trecere. Acest lucru îmbunătățește dramatic avantajul dvs. competitiv.
  • Imagine denumită Judo Pasul 16
    16. Aflați și înțelegeți eticheta și istoria judo. Deși aspectul sportiv al lui Judo este subliniat în practica modernă, învățarea istoriei artei marțiale și înțelegerea modului în care Judo a evoluat de-a lungul anilor vă va extinde orizonturile.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Tren în mod regulat cu o serie de oameni.
  • Diferitele țări și organizații pot avea ranguri diferite. Când învățați judo asigurați-vă că selectați un dojo cu un judo sensi bine clasificat (profesor). În Statele Unite, o centură neagră este de obicei cea mai înaltă rang din Judo.
  • Formarea cu oameni diferiți va mereu Creșteți-vă abilitățile.
  • Să înțeleagă atât aspectele de artă sportive și marțiale ale lui Judo.
  • Aflați felicitări diferite și cum să spuneți "imi pare rau," care se poate spune dacă există un mistrep accidental în timp ce practicarea.
  • Aflați spargerile (Ukemi), poate fi plictisitor, dar este foarte important pentru dvs. și pentru alții.
  • Judo este "calea blândă," prin urmare, fiind aruncat de un judecător experimentat (Practicantul Judo) este mult mai sigur decât să fie aruncat de un novice.Un obicei comun pentru un începător ar fi să-și folosească mai mult puterea, astfel o execuție slabă a unei leziuni ale riscurilor de aruncare.Concentrați-vă pe tehnica și Ukemi (Breakfalls) pentru a reduce riscul de rănire pe dvs. și partenerii dvs.
  • Introduceți concursuri și gradinguri ori de câte ori este posibil.
  • Avertizări

    Rezistă nevoia de a practica pe prietenii sau familia non-judo. Ei nu vor ști cum să se apere și să se răcească
  • Nu vă lăudați despre abilitățile dvs. - Modesty face parte din codul judo.... (În plus, poate fi cineva mai bun decât tine, doar așteptați să ștergeți acel zâmbet de pe față!)
  • Este posibil să aveți dureri / dureri / vânătăi după primele câteva sesiuni. Toți am fost acolo, dar veți fi mai bine repede, deci nu va fi întotdeauna așa.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar