Cum să descoperiți stilul dvs. De luptă

Dacă vă întrebați cum vă puteți apăra sau dacă sunteți interesat să învățați de auto-apărare pentru distracție, trebuie să învățați despre dvs. și despre diferitele stiluri de luptă disponibile pentru dvs. Unele tipuri de lupte vin mai ușor pentru anumiți oameni decât pentru alții. De asemenea, veți dori să vă gândiți la motivația dvs. primară pentru combaterea: auto-apărare, auto-disciplină, obținerea în formă sau concurență.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsindu-vă ca un luptător (orice disciplină)
  1. Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 1
1. Luați stocul onest al punctelor forte. Indiferent dacă sunteți un boxer sau un artist marțial mixt (MMA), primul pas spre dezvoltarea unui stil este imaginând cu ce lucrați cu. Trăsăturile fizice vă pot ajuta să intrați în mod natural într-un stil de luptă sau să faceți o pregătire pentru o anumită disciplină mai naturală. Cei mai buni luptători își dezvoltă propriul stil, una care reprezintă propriile corpuri în loc să copieze pe altcineva.
  • Corpurile lungi, au o mare acoperire, permițându-le adversarilor de pe o distanță.
  • Corpurile musculare scurte trebuie să se apropie și să se concentreze asupra aterizării unor lovituri puternice și puternice.
  • Este înclinația dvs. naturală de a vă folosi picioarele și genunchii? Păstrați-vă blocurile ridicate și practicați obținerea atât de mult în afara loviturilor de lovituri.
  • Poți să fugi de zile fără a obosi? Apoi țineți picioarele în mișcare și obosiți adversarul, mutați-vă pentru KO când începe să devină obosit.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 2
    2. Rețineți punctele slabe și găsiți modalități de a le acoperi. Nici un luptător nu este perfect. Dar cei mai buni luptători iau timp pentru a-și găsi slăbiciunile și pentru a împiedica adversarul lor să le folosească împotriva lor. Bruce Lee, de exemplu, este rapidă, puternică și inteligentă. Dar nu a fost niciodată înalt. Știa foarte bine că un adversar de lungă durată ar încerca să-l țină la distanță, astfel încât Bruce nu ar putea ateriza niciodată o lovitură. Răspunsul său - Dezvoltați tipul de viteză aprinsă și contra-atacuri care la lăsat să se închidă repede adversarii săi.
  • Te lupți să dictați o luptă și să fiți agresivi? Apoi lucrați la contraatacurile și blocurile dvs., forțând luptători agresivi să depășească și să facă o greșeală.
  • Ești mare și voluminos, dar lent? Intrați în apropierea cu granulele și apucați-vă, negând viteza adversarului sau stați înapoi și blocați jabii mici în timp ce intensificați 1-2 hit-uri mari.
  • Imaginea intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 3
    3. Spar în mod regulat. Cea mai bună modalitate de a vă determina stilul de luptă este de a lupta. Nu există nicio altă modalitate de a determina ce va funcționa pentru dvs. și ce strategii se încadrează. Acestea fiind spuse, există un mod corect și greșit de a sparge dacă doriți să obțineți mai bine:
  • Se încălzește la jumătate. Nimeni nu va fi rănit și puteți începe să simțiți ce mișcări sunt lichide și ușor de retras.
  • Lupta cu o varietate de oameni. Rețineți cum trebuie să vă schimbați ușor stilul sau strategia față de stilurile altora. Ce puteți învăța de la ei?
  • Aveți un antrenor sau o persoană terță care urmărește să dea sfaturi și feedback - nu puteți vedea totul.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 4
    4. Urmăriți alți luptători pentru inspirație, dar nu pentru a copia. Amintiți-vă - cel mai bun stil de luptă este complet unic pentru dvs. și încercând să copiați stilul altcuiva va duce doar la înfrângere. Asta a spus că poți, și ar trebui, să împrumute tehnici care vă plac de la alți luptători, încorporarea muncii maeștrilor în propriul stil personal. Când este posibil, urmăriți și luptătorii în alte discipline - ce puteți afla despre picioarele de box, de exemplu, urmărind luptători MMA talentați?
  • Urmăriți luptătorii cu clădiri similare și tipuri de corp, deoarece veți avea mai multe șanse să replicați mișcările și strategia lor.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 5
    5. Tă-te lupta. Vizionarea luptei este cea mai bună modalitate de a-ți observa propriile greșeli și de a ridica noi tehnici. Când discutați lupta, rupeți imaginile în părți mai mici. Urmăriți o dată să acordați atenție la picioare, o dată la lovituri și infracțiuni și o dată pentru a urmări strategia adversarului. Când vedeți o greșeală sau o oportunitate ratată, apăsați pauză și gândiți-vă la ceea ce puteți face mai bine data viitoare.
  • Imaginea intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 6
    6. Studiați alte discipline pentru a deveni un luptător bine rotunjit. Stil, în multe feluri, este de a adapta. Cum vă conferiți sau reacționați la o situație într-o luptă? Care este înclinația dvs. naturală atunci când este atacat? Care sunt adversarii tăi? Cu cât știi mai mult, cu atât veți descoperi mai mult despre stilul dvs. Gândiți-vă la alt mod - dacă sunteți un bruisitor natural (o mulțime de hituri mari, grele), dar întotdeauna se antrenează pentru a fi un contra-atacator, nu veți putea niciodată să vă deblocați stilul de luptă natural. Expuneți-vă la o gamă largă de lupte, lupte și stiluri și alegeți ce funcționează pentru dvs.
  • Un boxer poate învăța foarte mult de la Muay Tai, iar un luptător MMA poate învăța foarte mult de la Judo. Toate aceste discipline sunt legate și vă dau avantajul competitiv asupra adversarilor dvs.
  • Dacă sunteți pierdut, cercetați lista de discipline populare de luptă mai jos pentru a găsi noi stiluri noi.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 7
    7. Fie ca stilul tău să evolueze organic în loc să te forțezi să lupți cu un anumit mod. Un stil de luptător este de fapt destul de ușor de definit. Este pur și simplu modul în care un luptător maximizează propriile lor puncte forte și puncte slabe. Nu există nici un stil care să fie mai bun decât altul, la fel ca cel luptător nu este ca orice alt luptător. Ca atare, cel mai bun mod de a obține mai bine este să continuați să studiați, să continuăm să practicați și să continuați să luptați. Veți învăța rapid ce funcționează pentru dvs. când câștigați. Și veți afla cu siguranță ceea ce nu funcționează când pierdeți. Nu există un stil potrivit, nu există doar stilul tău.
  • Nu-ți face griji "un stil." Veți fi ușor să preziceți și să bateți. Dar dacă îl puteți schimba pe adversar cu ceva unic, veți fi mult mai puternic.
  • "Nu au nicio modalitate ca nici o limitare ca limitare." - Bruce Lee
  • Metoda 2 din 3:
    Instruire eficient
    1. Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 8
    1. Luați o clasă gratuită pentru a vedea ce vă place. Multe studiouri de arte marțiale și alte facilități sportive vor oferi o clasa gratuită, care este o modalitate excelentă de a determina dacă un stil se simte drept pentru tine. Cele mai bune stiluri, în special pentru începători, sunt pur și simplu cele care se simt cele mai naturale de efectuat.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 9
    2. Angajați un antrenor pentru a evidenția puncte slabe și pentru a îmbunătăți punctele forte. Uneori tot ce aveți nevoie pentru a descoperi stilul dvs. este un alt set de ochi. Un antrenor, care a văzut și a lucrat cu multe stiluri, este de neprețuit dacă intenționați să vă împingeți luptele mai departe decât un hobby casual.
  • Un antrenor bun este unul cu care vă simțiți confortabil, dar care vă împinge încă să vă îmbunătățiți și să lucrați mai mult.
  • Dacă sunteți intimidat despre lucrul la unu-la-unul, alăturați-vă o sală de gimnastică în disciplina dvs. aleasă (box, MMA, Karate, etc.). Setarea grupului este un loc minunat pentru a începe să lucrați cu mai puțină presiune.
  • Imaginea intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 10
    3. Concentrați-vă pe tehnica mai presus de toate, indiferent de stilul tău. Tehnica este arta de a obține cea mai mare viteză și putere din corpul dvs. cu cel mai mic efort. Este nevoie de ore de lovitură mai lentă, concentrată de practică, lovind și evitând astfel că mișcarea este complet naturală atunci când aveți nevoie de ea într-o luptă. Deși sparring-ul este crucial pentru a dezvolta un stil, sunt necesare exerciții tehnice pentru a face stilul dvs. să cânte. Încearcă:
  • Suprafață de viteză
  • Punching antrenamente sac
  • Umbra-box (acționând o luptă, în viteză maximă, de tine).
  • Practica țintă (când un antrenor sau un prieten deține tampoane pentru a lovi).
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 11
    4. Concentrați-vă pe antrenamentele cu corpul întreg pentru a fi un luptător mai bun. Tipul de antrenament va schimba în mod evident în funcție de disciplina de luptă. Cu toate acestea, luptele sunt întotdeauna un sport întreg corpul. O bază fizică puternică este necesară pentru a vă construi stilul - nu veți descoperi niciodată stilul dvs. dacă sunteți prea obosit sau slab pentru a lupta eficient. Indiferent de modul în care vă luptați, următoarele exerciții sunt un loc minunat pentru a începe:
  • 3-4 zile pe săptămână de cardio (alergare, ciclism, înot, etc.)
  • Push-up-uri zilnice, pull-up-uri și trunchiuri.
  • Întinderea zilnică pentru flexibilitate (Yoga și aerobic sunt opțiuni bune)
  • Plyometrics și coardă de salt pentru agilitate
  • Instruirea intervalului pentru rezistență și explozivitate.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 12
    5. Lucrați la ceea ce se simte natural, nu ceea ce pare rău, pentru a descoperi stilul. Stilul dvs. ar trebui să se simtă fluid și ușor. Acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să practici mișcări dificile. Înseamnă că corpul tău știe cel mai bine. Dacă vă luptați în fiecare zi pentru a obține o lovitură lungă, mare pentru a ateriza, atunci nu sunteți neapărat un kicker de lungă durată. Dar dacă puteți lovi o pungă de viteză toată ziua și dansați în inel timp de ore, atunci ați găsit un drum care merită să călătorească în jos.
  • Dacă continuați să practici, veți găsi modalități de a face lucrurile naturale. Amintiți-vă că, într-o luptă, aveți doar o secundă secundă pentru a reacționa. Bineînțeles, veți reacționa cu ceea ce corpul vostru găsește cea mai ușoară. Antrenează faptul că instinctul este cel mai bun pe care îl poate fi.
  • Metoda 3 din 3:
    Alegerea unui stil de studiu
    1. Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 13
    1
    Înțelegeți fundamentele karate pentru luptătorii mai tineri sau de început. Există multe forme de karate, dar toate se concentrează pe elementele de bază ale blocurilor, loviturilor și loviturilor, combinându-le în formă de fluide și aplicații. Karate este o introducere solidă a artelor marțiale pentru adulții neexperimentați și copiii mici, precum și practicanții de autoapărare cu experiență.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 14
    2
    Utilizați arte marțiale mixte pentru a afla simultan mai multe stiluri de luptă. Mulți luptători consideră arte marțiale mixte un fluid, disciplină ideală pentru a începe cu. După cum sugerează și numele său, MMA este o combinație de diferite stiluri și discipline. Variațiile lui Judo, Jiu-Jitsu și Muay Thai sunt stiluri de luptă utilizate adesea în MMA, dar nu trebuie să rămâi la doar unul dintre aceste stiluri. O combinație poate fi eficientă, iar modul de atac al adversarului vă poate dicta propria metodă de apărare.
  • MMA este una dintre cele mai rapide sportive din America și poate fi găsită la sălile de gimnastică și cluburi în majoritatea orașelor și orașelor.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 15
    Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 15
    3
    Utilizați judo pentru a învăța scăpuri, apucare și deține. Dacă sunteți greu și Stocky, studiați judo, un stil larg răspândit și un sport olimpic. Judo este cunoscut pentru aruncările și prelevarea adversarilor. Tehnica Judo poate fi foarte eficientă la neutralizarea unui adversar și obținerea mâinii superioare. Aruncările și alte forme de luptă apropiată sunt esențiale în multe situații de luptă, în special de autoapărare.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 16
    4
    Aflați Jiu-Jitsu pentru a practica tehnicile eficiente de grappling. Aceasta este o opțiune excelentă pentru luptători sau mai mici, dar toate pot beneficia. Jiu-Jitsu este foarte popular în MMA astăzi și este adesea angajat într-o luptă la sol sau defensivă. Unele forme de lupte sau lupte ar trebui să fie încorporate în orice regim de autoapărare, iar Jiu-Jitsu poate oferi cadrul fundamental.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 17
    5
    Tren în Muay Thai pentru a învăța o lovitură și condiționare eficientă. Muay thai arată similar cu kickboxing-ul și, uneori, Jiu-Jitsu, dar este diferit de ambele. Muay Thai se concentrează în primul rând pe greve de la pumnii, coatele, genunchii și picioarele și implică un tip de luptă cunoscută sub numele de Clinch care este menit să înființeze aceste greve.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 18
    6. Angajați Krav Maga pentru autoapărare și lupte pe stradă. Krav Mag, ebraică pentru "Combaterea de contact", este în prezent foarte populară, în special în formarea militară și de auto-apărare. Scopul principal al Krav Maga este de a se apăra și de a încheia o confruntare rapidă și definitivă. Accentul său se pune pe contraatack-uri rapide, iar acesta reprezintă foarte mult pentru apărarea împotriva armelor.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 19
    7. Utilizați Ninjutsu pentru autoapărare și instruire. Ninjutsu este stilul feudal de luptă japoneză de lupte a ninja sau shinobi. În Ninjutsu, veți studia puncte de presiune și mișcări surprinzătoare, în timp ce instruirea pentru fitness și agilitate. Din punct de vedere istoric, antrenamentul ninjutsu este secret, iar învățăturile variază de către instructor.
  • Ninjutsu este o formă de luptă foarte complexă, nuanțată, care durează decenii pentru a învăța. Acestea fiind spuse, elementele de bază ale acestuia va beneficia de orice luptător.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 20
    8
    Tren pentru box pentru a construi picioarele și perforarea și blocarea solidă. Elementele de bază ale boxului pot veni la îndemână în aproape orice situație de luptă. Boxul învață viteza, izbitoare cu acuratețe, dodging pumni, picioare și cum să citească loviturile adversarului tău. Acestea sunt toate abilitățile valoroase. Plus, boxul este bun pentru un antrenament cardiovascular și pentru a construi rezistență la bază, rezistență superioară a corpului și rezistență.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 21
    9
    Aflați Kung Fu pentru viteză, agilitate și putere. Dacă sunteți rapid și rapid, luați în considerare Kung Fu. Kung Fu este, de asemenea, o modalitate bună de a rămâne în formă în general sau de a instrui în orice alt tip de stil de luptă. Instruirea Kung Fu implică atât "corpul de fier", cât și "corpul luminos" condiționarea. Primul este menit să întărească corpul într-o armă. Acesta din urmă, la fel ca Parkour, învață viteza și agilitatea prin exerciții cum ar fi alergarea pereților.
  • Imagine intitulată Descoperiți stilul dvs. de luptă Pasul 22
    10. Tren în Taekwondo pentru optimizarea generală / condiționarea corpului. Taekwondo este cunoscută pentru disciplina, auto-controlul și condiționarea. Folosește exerciții izometrice și dinamice de tensiune la ton și pentru a pune rezistența în mușchi. Instruirea în Taekwondo ajută reflexele și coordonarea perfectă, precum și stima de sine.
  • Avertizări

    Luptele pot fi o afacere serioasă. Daca esti a acuzat pe stradă, Poate fi o chestiune de viață și de moarte. Utilizați bunul simț și aveți grijă.
  • Amintiți-vă, este mai bine să nu trebuie să intrați într-o confruntare fizică. Dacă puteți, vorbiți din nou din situație. Dar dacă acest lucru nu este posibil, stați la sol și lăsați-vă instinctul să vă ghideze.
  • Dacă știți că aveți un avantaj față de adversarul dvs., asigurați-vă că utilizați cu înțelepciune tot ceea ce obțineți. Fiți eficienți cu lovirea dvs. și asigurați-vă că nu uită cine sunteți când vă vede în viitor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar