Cum să deveniți un scriitor de televiziune

Dacă sunteți pasionat de povestea și televiziunea, atunci devenirea unui scriitor de televiziune poate fi pentru dvs. Scriitorii de televiziune iau ideea unei povesti bune și o formează într-un spectacol în curs de desfășurare care poate atrage în milioane de spectatori și poate alerga pentru numeroase sezoane. Scrierea pentru televiziune poate fi recompensată și interesantă, dar ruperea rolului unui scriitor de televiziune poate dura ceva timp. Prin efectuarea de conexiuni, educarea dvs. și crearea unui eșantion de scriere, devenind un scriitor de televiziune este un obiectiv realizabil.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea unei educații și a unei experiențe
  1. Imaginea intitulată Deveniți un scriitor TV Pasul 1
1. Major în scrisul de divertisment. Căutați colegii care oferă diplome de scriere în scenariile, filmul și televiziunea sau producția de cinema și media. Scrierea TV este un tip specific de scriere și majorarea în limba engleză sau creativă poate fi prea largă. Să fie specific atunci când alegeți un program de scriere și asigurați-vă că include clase specifice producției de televiziune.
  • Clasele de film vă vor ajuta să înțelegeți caracterele, complot și ceea ce se traduce bine de pe pagină la ecran. Aceste clase vă vor oferi, de asemenea, o înțelegere a modului în care sunt făcute filmele.
  • Clasele de teatru vă vor oferi o privire în profunzime de a lucra cu actorii pe un scenariu. Aceste clase necesită adesea să lucrați cu ceilalți și să vă învățați cum să lucrați într-o echipă. Acest lucru vă va ajuta să vă pregătiți pentru proiectul mai mare al scrisului TV.
  • Clasele de scriere și producție de televiziune vor fi unele dintre cele mai benefice pe care le puteți lua. Aceste clase vor acoperi modul de a crea scripturi, ce așteptați în căutarea dvs. de locuri de muncă și opțiunile de carieră.
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor de televiziune Pasul 2
    2. Luați scris pentru clase de televiziune. Nu trebuie să căutați o diplomă de a lua aceste clase. Clasele sunt oferite online sau în persoană, în funcție de locul în care vă aflați. Uită-te în zona dvs. pentru clasele de scris TV sponsorizate de colegii, grupuri de scrisori sau companii media. Dacă locuiți într-o zonă fără acces la clase de persoane, clasele online sunt la fel de benefice. Oricare vă va permite să întâlniți oameni noi care vă împărtășesc interesul și să faceți legături pentru viitor.
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor de televiziune Pasul 3
    3. Citiți cărți despre scrierea TV. Cărțile de referință vă vor ajuta să înțelegeți formatarea, precum și aspectul creativ al scrisului TV. Biblia scenariului de David Trottier sau Craft TV: gândirea în interiorul casetei de Alex Epstein sunt cărți bune pentru a începe cu. Scripturile TV nu sunt formatate în același mod ca și cărțile sau eseurile, astfel încât cercetarea este esențială.
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor TV Pasul 4
    4. Studii de televiziune de studiu. Urmăriți emisiunile TV curente cu scopul de a vă educa. Întrebați-vă ce în scris face spectacolul de lucru.
  • Cum transmite dialogul (sau nu) ceea ce personajele încearcă să comunice?
  • Ce rol se joacă comunicarea non-verbală în spectacol?
  • Cum se deplasează complotul în acest spectacol specific, precum și restul sezonului?
  • Cum se dezvoltă caracterul de dezvoltare a caracterelor?
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor TV Pasul 5
    5. Cheltuieli de cercetare pe care le admirați. Utilizați Internetul pentru a afla cine scrie spectacolele pe care le bucurați și le cercetați. Vizionați sau citiți interviuri cu scenarii pentru a afla cum a început cariera lor și a crescut.
  • Dacă comedia este o zonă care vă interesează, Carol Leifer a scris Noaptea de sâmbătă în direct, Seinfeld, și Slujbe ciudate printre alte spectacole. Ea descrie experiențele ei în memoriile ei Cum să reușești în afaceri fără a plânge cu adevărat: lecții de la o viață în comedie precum și în numeroase interviuri.
  • Dacă sunteți un fan al Anatomia lui Gray, Scandal, sau Cum să scapi de crimă, Shonda Rhines a dat mai multe interviuri care discută despre cariera ei. Ea discută tranziția de la film la televizor și are adesea sfaturi pentru scriitorii aspiranți.
  • Partea 2 din 3:
    Scrierea scripturilor
    1. Imaginea intitulată Deveniți un scriitor TV Pasul 6
    1. Alegeți un spectacol de televiziune de rețea pe care îl iubiți să vizionați. Scrierea pentru un spectacol și caractere la care sunteți conectat (ă), veți găsi mai autentice decât scrierea pentru un spectacol doar pentru că este popular. Nu scrieți o idee de spectacol original. Afișați directorii care doresc să știe dacă puteți scrie într-o lume preexistentă fără a schimba drastic dinamica spectacolului sau pierderea vocii dvs. unice. Un spectacol stabilit este mai bun decât un brand nou, deoarece probabil că va fi în aer atunci când scriptul dvs. este gata să trimită.
    Sfat de experți
    Lucy V. Hay

    Lucy V. Fân

    Writerlucy profesionist V. Hay este un autor, editor de script și blogger care îi ajută pe alți scriitori prin scrierea atelierelor, cursuri și blog-ul ei Bang2Write. Lucy este producătorul celor două thrilleri britanici și romanul ei de crimă de debut, celălalt gemene, este în prezent adaptat pentru ecran prin GRATUIT @ Ultimul TV, producătorii de la Agatha Raisin Nominalizat Emmy.
    Lucy V. Hay
    Lucy V. Fân
    Scriitor profesionist

    Scrieți un script original pentru a deveni un scenarist în Marea Britanie. Scenaristul și autorul Lucy Hay spune: "În Marea Britanie, nu ne uităm la scripturile de încercare pentru emisiunile existente. Trebuie să scrieți un script original, apoi să obțineți asta în fața producătorilor sau a rețelelor. Rețelele pot accepta scripturi în orice moment sau pot avea vremuri specifice în care solicită depuneri. Sala de scriitori BBC, de exemplu, acceptă script-uri la anumite momente pe tot parcursul anului, iar dacă scenariul dvs. are promite, vă invită la diferitele zile de atelier de lucru."

  • Imaginea intitulată Deveniți un scriitor TV Pasul 7
    2. Scrieți un episod tipic. Acesta nu este momentul să schimbați drastic calea spectacolului sau să vă prezentați noile idei. Stați adevărat la personaje și povestea pentru a dovedi că puteți lucra în lumea stabilită a spectacolului.
  • Gândiți-vă la povestea spectacolului se învârte în jur. Dacă este un mister, nu rezolvă misterul în episodul tău. În mod similar, nu scrieți un episod în care două caractere devin în cele din urmă un cuplu dacă spectacolul se învârte în jurul tensiunii lor romantice. Este, de asemenea, cel mai bine să nu ucizi niciun personaj din scriptul dvs. spec.
  • Nu revizuiți sau rescrie istoria spectacolului. Ar trebui să vă păstrați scriptul în limitele zilei de spectacol. Scriptul dvs. ar trebui să fie liber de flashback-uri și de mitologie.
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor de televiziune Pasul 8
    3. Rafinați-vă scrisul. Editați scriptul dvs., apoi editați-l din nou. Urmăriți emisiunea TV pe care o scrieți un episod și apoi reveniți la scriptul dvs. pentru a vă asigura că scrisul rămâne adevărat la spectacol. Este dialogul credibil pentru spectacol? Sunt direcțiile dvs. de scenă realiste în limitele seriei?
  • Imaginea intitulată Deveniți un scriitor de televiziune Pasul 9
    4. Căutați editori. Familia și prietenii nu sunt ideali, deoarece sunt adesea prea aproape de tine pentru a fi cinstiți. Căutați grupurile scriitorului, fie online, fie în persoană, pentru a face schimb de idei și servicii de editare cu. Aceste grupuri vă vor ajuta să vă perfecționați ambarcațiunile. De asemenea, vă vor ajuta să învățați să acceptați respingerea grațios.
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor de televiziune Pasul 10
    5. Începeți un al doilea script. Veți avea nevoie de cel puțin două scripturi speculative (spec) pentru a intra în afacerea de scriere a divertismentului. Pentru televiziune acest lucru va fi două scenarii episodice ale unui spectacol TV. Acesta este modul în care veți arăta directori și spectatori abilități de scriere și este, în esență, CV-ul dvs. De asemenea, doriți să vă asigurați că aveți unul gata să trimiteți imediat dacă este solicitat.
  • Partea 3 din 3:
    Aterizarea unui loc de muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un scriitor de televiziune Pasul 11
    1. Obțineți un agent. Un agent vă poate ajuta să obțineți scriptul în mâinile potrivite. Agenții vor lista pe site-ul lor instrucțiuni specifice despre cum să vă prezentați scrisul. Guild-ul scriitorului american este o resursă de renume pentru găsirea agențiilor.
    • Aproape toți agenții vor necesita o scrisoare de interogare. Aceasta este o scrisoare în care vă vindeți scrisul și dvs. către agentul. Unele necesită un format specific, astfel încât să verifice site-ul lor. Toți caută ceva care se evidențiază, așa că asigurați-vă că scrisoarea dvs. evidențiază cele mai bune părți ale dvs. și a scrisului dvs.
    • Un agent nu ar trebui să perceapă în avans pentru a vă reprezenta. Taxele celor mai mulți agenți sunt de 10-12% după ce au făcut-o afacerea. Dacă un agent vă cere să plătiți o taxă doar pentru reprezentare, treceți la o altă agenție.
  • Imaginea intitulată deveni un scriitor de televiziune Pasul 12
    2. Trimiteți scriptul dvs. la ShowRunners TV și la producătorii executivi. Puteți căuta informații online despre cum să le trimiteți scriptul dvs., deoarece acestea au instrucțiuni specifice, individuale. Mulți nu acceptă scripturi, în funcție de problemele legale cu spectacolele actuale. Cele care le vor accepta de obicei au instrucțiuni pe site-ul companiei lor pentru trimiterea manuscriselor episode.
  • Imaginea intitulată Deveniți un scriitor de televiziune Pasul 13
    3. Aplicați pentru un loc de muncă ca asistent. A deveni asistentul unui scriitor sau producător este o modalitate excelentă de a vă face piciorul în ușa scrisului TV. Nu veți face prea mulți bani, dar veți fi expuși la un spectacol TV din punctul de vedere al camerei de oprire. Acest lucru vă va permite să citiți script-uri, să consultați modul în care scriitorii și producătorii lucrează în timp real și să facă numeroase conexiuni în industrie. Consultați secțiunea Oportunități de angajare pe pagina de pornire a companiei de producție care vă interesează să se alăture.
    Sfat de experți
    Lucy V. Hay

    Lucy V. Fân

    Writerlucy profesionist V. Hay este un autor, editor de script și blogger care îi ajută pe alți scriitori prin scrierea atelierelor, cursuri și blog-ul ei Bang2Write. Lucy este producătorul celor două thrilleri britanici și romanul ei de crimă de debut, celălalt gemene, este în prezent adaptat pentru ecran prin GRATUIT @ Ultimul TV, producătorii de la Agatha Raisin Nominalizat Emmy.
    Lucy V. Hay
    Lucy V. Fân
    Scriitor profesionist

    Dacă doriți să scrieți pentru televiziune în America, aplicați pentru un loc de muncă ca scriitor de personal într-o cameră a scriitorului. Autorul și scenaristul Lucy Hay spune: "În America, de obicei, există un spectacol de spectacol, iar toți scriitorii de personal lucrează sub acea persoană. De obicei, obțineți aceste locuri de muncă prin scrierea de scripturi de încercare pentru diferite spectacole și le trimiteți în diferitele rețele."

  • Imaginea intitulată deveni un scriitor de televiziune Pasul 14
    4. Rețeaua cât mai des posibilă. Căutați online pentru ateliere, convenții sau întâlniri și întâmpinați în câmpul dvs. Alăturați-vă grupurilor media online și urmați-le pe social media. Cu cât faceți mai multe conexiuni, cu atât mai bine șansa ta de a obține un picior în ușă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar