Cum de a desena fără a lua cursuri

Desenul este o abilitate artistică plăcută de a învăța și face un mare hobby. Când începeți mai întâi, calitatea desenelor dvs. se poate simți ca un obstacol major. S-ar putea să vă gândiți că aveți nevoie de lecții profesionale pentru a face ceva bun, dar acest lucru nu este adevărat. Prin simpla desen pentru distracție, puteți economisi bani și vă puteți îmbunătăți abilitățile. Pentru a desena fără clase, schiță în linii scurte, umbra în umbre, desenează figuri din forme și practică cât mai mult posibil.

Pași

Partea 1 din 3:
Începând de a schița
  1. Imagine intitulată Draw fără a lua clase Pasul 1
1. Alegeți un subiect pe care îl vedeți. Alegeți ceva semnificativ dacă este posibil, cum ar fi floarea dvs. preferată sau câinele dvs. Probabil că va fi mai ușor pentru dvs. la început să trageți de la o referință decât de la imaginație, așa că desenați ceva ce vă place vă va ajuta să vă concentrați.
  • Când începeți, nu aveți nevoie de furnizorii de artă de specialitate. Orice stilou, creion sau hârtie pe mână va face.
  • Imagine intitulată Draw fără a lua clase Pasul 2
    2. Desenați linii scurte. Apăsați creionul ușor împotriva hârtiei. Concentrați-vă pe linia pe care o veți desena, uitați ce este subiectul. Nu te gândi la câinele tău. În schimb, începeți cu o schiță. Marginea câinelui dvs. este o linie între câine și mediul înconjurător. Faceți-vă linia cu curse scurte.
  • Cea mai scurtă vă faceți cursele de linie, va apărea desenul dvs. constant.
  • Nu vă criticați munca. Mișcați repede și perfecționați accidentul.
  • Imagine intitulată Draw fără a lua clase Pasul 3
    3. Completați detaliile. Odată ce aveți o schiță de bază a subiectului dvs., începeți să trageți interiorul. Căutați repere pe această temă, distingeri de mărci cum ar fi o dent într-o ceașcă sau un trunchi de păr pe un câine care vă va oferi o idee de unde să plasați liniile din apropiere.
  • Imagine intitulată Draw fără a lua clase Pasul 4
    4. Umbra în umbre. Umbrirea este puțin mai dificilă, dar dă desenele tale un sentiment de lumină și adâncime. Observați ce fel de soare strălucește pe subiectul dvs. Începeți cu un creion curat și ascuțit și faceți chiar note pe zone parțial întunecate. Pe măsură ce vârful de plumb se îndepărtează, treceți spre zonele umbrite. Apăsați mai greu pentru a lăsa mărci mai întunecate.
  • Acest lucru poate fi practicat făcând un bar de umbrire. Începeți la un capăt al hârtiei. Mișcați-vă creionul înainte și înapoi pe măsură ce vă deplasați pe hârtie. Aplicați mai multă presiune pentru a trece la marcaje mai întunecate.
  • Barele de valoare sunt, de asemenea, bune practici. Împărțiți un dreptunghi în cinci secțiuni. Lăsați un capăt alb. Întunecați celălalt capăt cât mai mult posibil. Stratificați liniile în pătrate între ele pentru a face diferite nuanțe de gri.
  • Partea 2 din 3:
    Desenarea subiecților din forme
    1. Imagine intitulată Draw fără a lua clase Pasul 5
    1. Practicați forme de desen. Liniile de copiere vă pot obține doar până acum. Dacă puteți stăpâni forme, puteți începe să trageți din imaginație și să îmbunătățiți simțul perspectivelor în toate desenele dvs. Începeți prin încercarea de a desena forme 3D. Adăugând o linie brută într-un cerc, de exemplu, vă oferă sfere văzute din diferite perspective, în funcție de locul în care plasați linia.
  • Imagine intitulată Draw fără a lua clase Pasul 6
    2. Combinați blocurile în cifre. Conectați blocurile pentru a forma contururile obiectelor. La început, începeți cu obiecte simple sau imaginare. S-ar putea să faceți o masă dintr-o serie de dreptunghiuri și cilindri sau un șarpe dintr-o serie de cercuri. Odată ce vă puteți imagina blocurile care alcătuiesc un obiect, veți avea creativitatea să le deseneze fără a avea un model.
  • Petreceți timp observând subiecți, imaginându-vă cum le puteți potrivi în formularele dvs.
  • Imagine intitulată Draw fără a lua clase Pasul 7
    3. Face o foaie de referință. Aranjați formularele pentru a face forma subiectului. Pe măsură ce mergeți, ștergeți și perfecționați liniile, astfel încât subiectul să se formeze. După ce ați terminat, încercați să trageți subiectul din diferite unghiuri. De exemplu, un nas pătrat cu un obraz de cerc și urechi de triunghi poate forma o vedere laterală a unui cal, dar există multe alte perspective.
  • Se referă la aceste schițe pentru a vă îmbunătăți celelalte desene.
  • Imagine intitulată Draw fără a lua clase Pasul 8
    4. Redraw subiectul. În timpul unei sesiuni diferite după corectarea oricăror greșeli pe referință, redresați-vă subiectul. La început, puteți utiliza foaia de referință. Utilizați forme pentru a crea o schiță de bază a subiectului, apoi perfecționați detaliile și clarificați greșelile. Cu mai multă practică, veți putea desena posesiuni din memorie.
  • Simplificările sunt în regulă și pot duce la propriul stil. De exemplu, ar fi prea consumatoare de timp pentru a memora fiecare mușchi într-un corp.
  • Partea 3 din 3:
    Studierea desenului
    1. Imagine intitulată Draw fără a lua clase Pasul 9
    1. Tehnicile de desenare a cercetării. Biblioteca dvs. locală poate avea cărți pe diferite stiluri de desen de la realism la manga japoneză. De asemenea, puteți cumpăra aceste la magazinele cu amănuntul. Căutați pe site-urile Web YouTube sau pe site-urile de artă, cum ar fi cum să-l deseneze sau desenate pentru idei și demonstrații gratuite.
    • Cărțile anatomice sunt, de asemenea, o opțiune pentru învățarea desenelor realiste. Schelete schelete și diagrame musculare.
  • Imagine intitulată Draw fără a lua clase Pasul 10
    2. Practicați cu mai multe echipamente. De obicei, este mai bine să rămâi la un mediu, cum ar fi creionul pe hârtie, până când te simți confortabil. Odată ce ați pornit, puteți găsi alternative vă place mai bine și să duceți la propriul stil, cum ar fi creioane colorate sau cărbune. În plus, creioanele vin în multe soiuri care vă pot ajuta să vă extindeți intervalul atunci când umbriți.
  • Pentru creioane, HB (# 2) este standard. Creioanele din gama H sunt mai greu și fac linii mai moi. Creioanele din gama B sunt mai moi și fac linii mai întunecate.
  • Creioanele merg de la HB-9. În creionul H, 9 este duritatea maximă. În creioane B, 9 este delicată maximă.
  • Ediri de vinil și gumă sunt mai blânde pe hârtie decât radiatoarele din cauciuc, dar nu se lasă de culoare. Ștergătorii frământați sunt formați pentru îndepărtarea detaliilor individuale.
  • Imagine intitulată Draw fără a lua clase Pasul 11
    3. Imaginați-vă cum ați desena obiecte. Când nu sunteți ocupat, observați ce este în jurul vostru. Imaginați cum ați transforma această scenă într-un desen creion. Imaginați-vă că umbli în jurul ochilor cuiva și schițând în iris și elev, de exemplu. Această imaginație este modul în care obțineți o perspectivă asupra modului în care să vă faceți liniile și să vă compuneți stilul.
  • Scopul este de a vedea detaliile în loc de etichete. În loc să vă gândiți la ochi, gândiți-vă la liniile și culorile pe care le veți completa pentru a forma ochiul.
  • Imagine intitulată Draw fără a lua clase Pasul 12
    4. Practică. Desenul este foarte mult o abilitate cum ar fi un instrument sau de a călări o bicicletă. Ori de câte ori aveți timp liber, așezați-vă și schițați. Practicați umbrirea și alte tehnici. Lucrați la fabricarea foilor de referință. Spațiu timpul dvs. între sesiuni cu subiecți, astfel încât să puteți afla mai multe fără a vă arde. Încercați să renunțați la timp în fiecare zi pentru a face un desen rapid.
  • sfaturi

    Obțineți obiceiul de a desena zilnic. Când vă dezvoltați un obicei, vă va lua mai puțin efort pentru a vă face practică și veți îmbunătăți mai repede.
  • Nu vă frământați peste greșelile percepute. Percepția oprește mulți artiști aspiranți. Amintiți-vă că și artiștii cu experiență sunt încă învățați.
  • Coordonarea mâinilor necesită timp pentru a stăpâni. Păstrați practicarea de a face linii mici pe forme de bază și veți obține treptat mai bine.
  • Nu aveți nevoie să cumpărați materiale scumpe. Notebook-urile și creioanele obișnuite sunt suficiente pentru învățare.
  • De asemenea, va dura ceva timp pentru a vă învăța să vedeți detalii în loc de obiecte, dar acest lucru vă va îmbunătăți
  • Beneficiul excelent al desenului, pentru un începător, este că este nevoie de mai puține materiale pe care le credeți că există. Așa că utilizați, un creion și un sketchbook (sau un notebook căptușit), pe care îl aveți.
  • Când schițează, nu intrați în obiceiul de a desena linii scurte și nu încercați să obțineți linia perfectă pe primul accident vascular cerebral, în schimb, faceți mai multe linii unul peste celălalt.
  • Avertizări

    Tu sau alții ar putea încerca să te descurajezi. Nu ascultați pe nimeni care spune că nu sunteți talentat. Desenul este un proces de învățare și dacă vă place să faceți acest lucru, continuați să faceți progrese.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar