Cum să verificați înregistrarea dvs. De conducere online

Fiind capabil să acceseze înregistrarea dvs. de conducere online poate fi valoroasă din mai multe motive. Dacă aveți infracțiuni în înregistrarea dvs., puteți evita închisoarea prin aflarea dacă aveți o licență suspendată. Fiind conștienți de infracțiunile din înregistrarea dvs. vă poate ajuta, de asemenea, să stabiliți ce polițe de asigurare vor fi disponibile pentru dvs. și care ar putea fi cea mai bună potrivire. În cele din urmă, capacitatea de a verifica istoricul dvs. de conducere online vă va permite să verificați dacă nu există erori în înregistrarea dvs., ceea ce ar putea duce la rate de asigurare mai mari, bilete sau o licență suspendată.

Pași

Metoda 1 din 3:
Verificarea înregistrării dvs. pe un site web de stat
  1. Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 1
1. Găsiți departamentul de stat de licențiere de licențiere. Cu ajutorul oricărui motor de căutare, această pagină ar trebui să fie ușor de găsit. Căutați doar numele statului dvs. (e.G. "Washington") și "Departamentul de licențiere."
  • Statele diferite au nume diferite pentru instituția care gestionează licențele de conducere și de vehicule. De exemplu, în statul Washington, se numește Departamentul de Licențiere. În Ohio, această instituție se numește Biroul de autovehicule. În Pennsylvania, licențierea este tratată de Departamentul de Transport.
  • În consecință, este posibil să fie nevoie să încercați câteva căutări diferite pentru a găsi pagina pe care o căutați.
  • Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 2
    2. Verificați că aveți locul potrivit. Când credeți că ați găsit pagina potrivită, asigurați-vă că aparține efectiv agenției de stat corespunzătoare. În majoritatea cazurilor, ar trebui să se încheie ".gov, "nu".com, "".org, ".Biz, "sau orice altă desemnare.
  • A ".Gov "Website este o pagină oficială guvernamentală, deci dacă pagina nu se termină .Gov, există o șansă bună că această pagină nu este de fapt se conectează la Departamentul de Licențiere al statului dvs. Pentru câteva state, pagina se va termina .stat.xx.noi, cu "xx" în picioare pentru o abreviere a statului.
  • Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 3
    3. Confirmați că site-ul web oferă înregistrări de conducere. Departamentul de Licențiere a fiecărui stat oferă servicii ușor diferite.Astăzi, majoritatea oferă înregistrări de conducere prin intermediul site-ului lor, dar alții ar putea să vă solicite să vizitați birourile, să le sunați la telefon sau să solicitați aceste informații prin poștă.
  • Florida, de exemplu, nu are un serviciu de înregistrare online de conducere. În schimb, trebuie să achiziționați o copie a înregistrării dvs. online de la un furnizor privat. Dimpotrivă, Alabama cere să mergeți la un birou DMV pentru a obține înregistrări.
  • În plus, de obicei, nu puteți primi o copie "certificată" a înregistrării dvs. de conducere online, ci trebuie să intrați în biroul DMV.
  • Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 4
    4. Găsiți linkul. O dată pe pagina de pornire, veți mai fi nevoie să vânați un pic pentru a găsi un link pentru a accesa înregistrările dvs. de conducere. Pagina fiecărui stat este diferită, deci în cazul în care aceste informații ar putea fi localizate vor varia.
  • De exemplu, pagina web Ohio include o legătură pe pagina de pornire sub "Informații generale" numit "Copie a înregistrării de conducere (abstract)" care vă va duce la o pagină cu informații despre modul de accesare a înregistrărilor.
  • La Washington, aceste informații se găsesc sub "Drivere" dar nu este imediat evident din pagina de pornire.
  • Site-urile mai multe state au o funcție de căutare. Este de obicei localizată în partea de sus a paginii și adesea în colțul din dreapta sus. introduce "Recordul de condus" sau "Istoria șoferului" În această casetă de căutare și apăsați Enter.
  • Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 5
    5. Introduceți informații de identificare. Odată ce ați accesat partea site-ului unde statul dvs. oferă serviciile de istorie ale șoferului, va trebui să oferiți informații despre dvs.
  • Cel mai frecvent, vi se va cere numele dvs., numărul licenței șoferului și unele sau toate cifrele numărului dvs. de securitate socială.
  • Unele state vor cere să creați un cont în sistemul lor cu un nume de utilizator și o parolă. Dacă credeți că va trebui să revizuiți din nou pagina, să alegeți un nume de utilizator și o parolă pe care le veți aminti sau să le scrieți în jos.
  • Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 6
    6. Plătiți taxa. Majoritatea statelor vă solicită să plătiți o taxă pentru a accesa înregistrările prin sistemul lor. De exemplu, la Washington, taxa este de 13 USD. În mod obișnuit, această taxă nu este rambursabilă. În unele state, valoarea taxei variază în funcție de formatul în care doriți înregistrările dvs.
  • De exemplu, în Ohio, puteți vizualiza un "neoficial" Înregistrați pe un site web fără taxă, aveți informațiile trimise prin poștă pentru o mică taxă sau solicitați o copie oficială, certificată la un cost ușor mai mare.
  • Metoda 2 din 3:
    Verificarea înregistrării utilizând DMV.Org
    1. Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 7
    1. Vizitați site-ul web. DMV.Org este un site popular care vă permite să accesați înregistrări de conducere din majoritatea statelor. Accesați pagina de înregistrare a DMV.Org, Aici.
    • Acest site web nu este afiliat la departamentul de licențiere al oricărui stat, ci este în schimb o companie independentă, privată.
    • Avantajul principal al site-ului este comoditate. Puteți accesa informațiile rapid și ușor într-un format clar și ușor de înțeles. Dezavantajul este că de obicei costă un pic mai mult decât obținerea înregistrărilor direct de la stat.
    • Înregistrarea de conducere de la DMV.Org nu este un record oficial, deci dacă aveți nevoie de un record certificat, trebuie să treceți prin DMV-ul dvs. de stat (de obicei, mergând direct la un birou DMV).
  • Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 8
    2. Alegeți starea dvs. Trageți mouse-ul peste stat pe hartă și faceți clic pe acesta pentru a selecta starea în care locuiți. De asemenea, puteți efectua selecția printr-un meniu derulant în colțul din dreapta sus și o listă de state puteți face clic pe partea de jos a paginii.
  • Nu toate înregistrările de conducere ale fiecărui stat sunt disponibile prin intermediul acestui site web.
  • În special, partea de nord-est a Statelor Unite este în mare parte exclusă. În astfel de cazuri, DMV.org oferă legături către serviciile oficiale ale acelor state.
  • Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 9
    3. Introduceți informațiile dvs. personale. În pagina următoare, introduceți numele, adresa și numărul de licență al șoferului. Dacă nu ați trăit la adresa dvs. curentă timp de cel puțin doi ani, faceți clic pe caseta corespunzătoare și introduceți adresa dvs. anterioară.
  • Dacă sunteți vreodată confuzi sau aveți nevoie de asistență, atunci puteți face clic pe "Contactați DMV.org "spre partea de jos a paginii. Această legătură vă va duce la o pagină unde puteți pune o întrebare.
  • Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 10
    4. Revedeți taxele. Asigurați-vă că informațiile arată corect și decideți dacă doriți ca o copie a raportului să fie trimis prin e-mail.
  • Există o taxă suplimentară pentru acest serviciu, care vă oferă istoricul de conducere într-un format pe care îl puteți păstra cu înregistrările dvs. electronice.
  • Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 11
    5. Examinați politicile. După ce ați avansat la următorul ecran, va trebui să examinați și să acceptați politicile de confidențialitate înainte de furnizarea înregistrărilor dvs. Furnizați adresa dvs. de e-mail după cum este necesar și avansați la ecranul de plată pentru a finaliza achiziția.
  • Metoda 3 din 3:
    Verificarea înregistrărilor de conducere ale angajaților
    1. Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 12
    1. Aflați legea. Legea privind protecția vieții private a conducătorului auto din 1994 prezintă drepturile angajatorilor, cât și ale angajaților cu privire la accesarea înregistrărilor de conducere. Printre alte aspecte, această lege interzice departamentul de licențiere al oricărei stații să furnizeze informații personale de identificare despre orice șofer fără consimțământul lor.
    • Statutul de stat pot guverna aceste practici în care îți operezi afacerea. Este o idee bună să aflați înainte de a solicita înregistrări. Aceste informații ar trebui să fie disponibile de pe site-ul guvernului statului dvs.
  • Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 13
    2. Obțineți consimțământul. Obținerea de consimțământ vă va proteja de răspunderea juridică potențială dacă un angajat încearcă vreodată să vă dau în judecată pentru a vă încălca confidențialitatea.Documentația poate fi necesară pentru a obține de fapt înregistrările, iar consimțământul scris este o garanție legală mai puternică decât consimțământul oral.
  • O modalitate ușoară de a face acest lucru este să specificați pur și simplu aplicația care vă permite să verificați înregistrările de conducere ale angajaților potențiali este o condiție de angajare.
  • De asemenea, puteți utiliza un formular de eliberare a înregistrărilor de conducere. Formularul ar trebui să includă informații precum următoarele: "Înțeleg că conducerea unui vehicul al companiei (sau propriul meu vehicul) este necesar pentru această poziție. În plus, recunosc că având și menținerea unei înregistrări de conducere satisfăcătoare este o condiție a ocupării forței de muncă și va rămâne una. Prin urmare, sunt de acord să permit [Inserați numele companiei] să verifice înregistrarea mea de conducere, atât înainte de a face o decizie de angajare, cât și periodic ulterior. Înțeleg că compania va folosi aceste informații în scopuri de angajare și nu va furniza informații terților fără consimțământul meu scris prealabil. În plus, sunt de acord să eliberez [Introduceți numele companiei] și angajații și agenții săi din orice răspundere pentru daune care pot rezulta din furnizarea informațiilor solicitate."Apoi includeți un bloc de semnătură pentru angajat pentru a imprima numele și data nașterii, numărul de licență al șoferului și semnătura și data și data.
  • Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 14
    3. Colectați informațiile personale ale angajaților. La fel ca și cazul vizualizării propriilor înregistrări de conducere, va trebui să cunoașteți numele complet al angajaților, numărul licenței șoferului și, eventual, o varietate de alte informații, inclusiv numerele lor de securitate socială, adresele, datele de naștere etc.
  • Din nou, folosind aplicația de locuri de muncă pentru a colecta aceste informații este o modalitate eficientă de a vă asigura că aveți toate informațiile de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Verificați înregistrarea dvs. de conducere online Pasul 15
    4. Solicitați înregistrările angajaților. Puteți solicita înregistrările de conducere ale angajaților prin starea dvs., așa cum este descris în metoda 1, de mai sus. Cu toate acestea, acest lucru poate fi un proces lent, mai ales dacă aveți nevoie de un număr mare de înregistrări. Dacă timpul este o problemă, este posibil să doriți să utilizați o companie privată pentru a obține înregistrările de care aveți nevoie.
  • DMV.Org sugerează utilizarea DriveRecords.COM Pentru a verifica înregistrările angajaților, dar există și multe alte servicii disponibile.
  • De exemplu, http: // Recordul de condus.net/ Specializată în conducerea serviciilor de înregistrare pentru întreprinderi.Dacă desfășurați o afacere care efectuează 7 sau mai puține verificări de înregistrare pe lună, acest site vă va permite accesul la aceeași zi la informațiile de care aveți nevoie pentru screening-ul ocupării forței de muncă.
  • Un alt site care vă permite să verificați atât înregistrările proprii, cât și cele ale angajaților dvs http: // 4SAFEDRivers.COM /. Acest site oferă, de asemenea, informații despre documentele suplimentare solicitate de unele state pentru a accesa înregistrările altora. Aceste informații sunt disponibile Aici.
  • sfaturi

    Fiind conștient de înregistrarea dvs. de conducere vă poate ajuta când achiziționați asigurare, care este cerută de lege în toate statele pentru a obține permisul de conducere.
  • Fiecare companie de asigurări va rula o căutare de înregistrare de conducere pentru a vă determina eligibilitatea și rata pe care o veți plăti.
  • Fiecare infracțiune a înregistrării dvs. va afecta cât de mult va costa asigurarea, iar încălcările majore vă pot descalifica de la asigurarea standard.
  • Dacă nu sunteți într-o grămadă și aveți nevoie doar de propriile dvs. înregistrări, obținându-le direct prin intermediul agenției oficiale de licențiere a vehiculului dvs. este cea mai ieftină și cea mai sigură abordare a acestei sarcini.
  • Avertizări

    Majoritatea statelor necesită să plătiți cel puțin o mică taxă pentru înregistrările dvs. de conducere. Fiți atenți la orice site care nu este afiliat cu statul dvs. (e.G. unul care nu are a .Desemnarea GOV) care oferă acest serviciu gratuit. Aceste site-uri au adesea taxe ascunse. Chiar și mai rău, ei pot încerca să-ți adune informațiile personale în scopul furtului de identitate.
  • În multe state, este ilegal să acceseze înregistrările de conducere ale unei alte persoane fără consimțământul lor, cu excepția scopurilor specifice. Asigurați-vă că știți care este legată de acest lucru în statul dvs. înainte de a accesa înregistrările unei alte persoane.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar