Cum să retrageți pe sweatcoin pe android

Sweatcoin este o aplicație de fitness care urmărește pașii și exercițiile fizice, apoi plătește în recompense. În timp ce nu există nici o modalitate directă de a vă retrage monede pe sudatecoaină, puteți încheia cu ajutorul recompenselor. Cu toate acestea, recompensele care vă oferă bani reali prin PayPal sau Amazon sunt rare.

Pași

  1. Imagine intitulată de numerar pe Sweatcoin pe Android Pasul 1
1. Sweatcoin deschis. Această pictogramă de aplicație arată ca o literă ruptă pe un fundal albastru. Puteți găsi această aplicație pe ecranul dvs. de pornire, în sertarul de aplicații, fie prin căutarea.
  • Imagine intitulată de numerar pe Sweatcoin pe Android Pasul 2
    2. Atingeți pictograma sacului de cumpărături. Aceasta se află în colțul din dreapta sus al ecranului. O pagină cu toate ofertele dvs. de cumpărături va apărea.
  • Imagine intitulată de numerar pe Sweatcoin pe Android Pasul 3
    3. Atingeți recompensa PayPal sau Amazon. Acest lucru va deschide această ofertă specifică și instrucțiuni de cumpărare.
  • Imagine intitulată de numerar pe Sweatcoin pe Android Pasul 4
    4. Citiți "Cum să revendicați". Toate ofertele vor avea această secțiune, iar toate ofertele vor avea modalități diferite de revendicare.
  • Urmați instrucțiunile enumerate în secțiunea dvs. "Cum să revendicați" din ofertă.
  • Va trebui să accesați e-mailul dvs. pentru a continua.
  • Imagine intitulată de numerar pe Sweatcoin pe Android Pasul 5
    5. Atingeți Cumpără. Aceasta este situată sub imaginea ofertei în partea de sus a ecranului și enumeră prețul de transpirație.Acest lucru va răscumpăra transpirațiile și vă va trimite bani după ce urmați pașii enumerați în "Cum să revendicați".
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar