Cum se depune gratuit cu turbotax

Conform unui acord cu IRS, Turbotax și alte companii de software fiscale oferă un program de fișiere gratuite care vă permite să utilizați software-ul lor pentru a depune gratuit taxele federale. Cu toate acestea, programul de fișiere gratuite poate fi dificil pentru dvs. să găsiți pe cont propriu. Dacă vă depuneți impozitele pe pagina regulată TurboTax, este posibil să fiți perceput o taxă pentru a utiliza serviciul. Asigurați-vă că vă calificați, apoi mergeți direct la site-ul web al programului TurboTax Free File. În acest fel, puteți fi sigur că nu veți fi acuzați de Turbotax pentru a vă depune taxele federale.

Pași

Metoda 1 din 2:
Calificarea fișierului gratuitSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată Fișier gratuit cu TurboTax Pasul 1
1. Determinați ce fel de formular de returnare a impozitului trebuie să depuneți. Programul de fișiere gratuite Turbotax acceptă cele mai multe formulare de returnare fiscală. Cu toate acestea, puteți utiliza numai programul pentru impozite individuale, nu taxe de afaceri sau corporative.
  • Dacă sunteți angajat pe cont propriu, probabil că puteți utiliza în continuare programul dacă nu ați organizat afacerea dvs. ca o LLC sau o corporație.
  • Imagine intitulată Fișier gratuit cu TurboTax Pasul 2
    2. Verificați venitul brut ajustat (AGI). Programul de fișiere gratuite Turbotax este disponibil pentru contribuabilii care au un venit brut ajustat de 34.000 de dolari sau mai puțin, indiferent de vârsta dvs. Dacă venitul dvs. nu a crescut substanțial de anul trecut, puteți verifica AGI la declarația fiscală de anul trecut.
  • Dacă nu ați înregistrat taxe anul trecut sau nu puteți accesa întoarcerea de anul trecut, puteți face un calcul dur al AGI. Aflați-vă venitul total pentru anul, disponibil în mod obișnuit pe W2 sau ultimul stub de plată pentru anul. Scade orice plăți și contribuții alimentabile la conturile de pensionare pentru a obține AGI.
  • Dacă sunteți angajat pe cont propriu, puteți deduce, de asemenea, jumătate din impozitele pe cont propriu pe care le-ați plătit pe parcursul anului.
  • Bacsis: Dacă sunteți militari activi, puteți utiliza programul de fișiere gratuite TurboTax dacă aveți un venit familial de până la 66.000 $ pentru anul.

  • Imagine intitulată Fișier gratuit cu TurboTax Pasul 3
    3. Figurați dacă vă calificați pentru creditul impozitului pe venit (EITC). Chiar dacă nu îndepliniți cerințele de venit, este posibil să puteți utiliza în continuare programul de fișiere gratuite TurboTax dacă sunteți eligibil să primiți EITC.
  • Puteți utiliza asistentul EITC al IRS la https: // IRS.Gov / Credite-deduceri / Persoane fizice / Creed-Venit-Tax-credit / Utilizare-the-EITC-asistent Pentru a afla dacă vă calificați pentru acest credit fiscal. Dacă ați primit creditul anul trecut, probabil că veți continua să vă calificați atât timp cât nu au existat modificări semnificative ale venitului sau dimensiunii gospodăriei.
  • Bacsis: De asemenea, puteți utiliza instrumentul furnizat de TurboTax la https: // turbotax.intui.COM / TAXFREEDOM / Pentru a afla dacă vă calificați pentru a vă depune gratuit impozitele federale utilizând programul de fișiere gratuite TurboTax.

    Metoda 2 din 2:
    Utilizarea programului Free FileSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată Fișier gratuit cu TurboTax Pasul 4
    1. Strângeți documentele de care aveți nevoie pentru a vă depune taxele. Înainte de a vă pregăti să faceți impozitele dvs., continuați și obțineți toate documentele pe care le aveți legate de venituri, plăți și orice deduceri pe care ați putea să le puteți lua. Păstrați aceste documente la îndemână, astfel încât să puteți furniza informațiile către Turbotax atunci când sunt întrebat. Unele documente de care aveți nevoie includ:
    • O copie a declarației fiscale de anul trecut
    • W2S afișează salariile dvs. anuale
    • 1099S care prezintă venituri pe cont propriu, venituri din dividende sau venituri din dobânzi
    • A 1095a Dacă aveți asigurarea dvs. de sănătate pe piața guvernamentală
    • Toate chitanțele pentru cheltuieli deductibile legate de afacerile dvs. mici sau de auto-angajare
  • Imagine intitulată Fișier gratuit cu TurboTax Pasul 5
    2. Navigați direct la site-ul web al programului TurboTax Free File. Dacă căutați pur și simplu online pentru TurboTax, probabil că veți ajunge la pagina obișnuită, ceea ce înseamnă că ați putea ajunge la plata pentru a vă depune taxele. În schimb, mergeți direct la https: // turbotax.intui.COM / TAXFREEDOM /.
  • Există, de asemenea, o legătură cu programul de fișiere gratuite TurboTax de pe site-ul IRS la HTTPS: // Aplicații.IRS.Gov / App / Freefile /.
  • Imagine intitulată Fișier gratuit cu TurboTax Pasul 6
    3. Creați un cont intuit sau un semn într-un cont existent. Dacă ați folosit TurboTax în trecut, puteți utiliza același cont pentru programul de fișiere gratuite. Nu este nevoie să creați un cont separat. Dacă nu ați mai utilizat niciodată Turbotax, introduceți o adresă de e-mail validă și veniți cu un nume de utilizator și parola pentru contul dvs.
  • Conectați-vă la contul dvs. de e-mail, astfel încât să puteți verifica rapid e-mailul. Nu veți putea începe declarațiile dvs. fiscale până când nu ați verificat e-mailul.
  • Bacsis: Chiar dacă nu ați folosit niciodată Turbotax înainte, puteți avea în continuare un cont existent dacă ați folosit un alt produs Intuit, cum ar fi Quicken sau QuickBooks.

  • Imagine intitulată Fișier gratuit cu TurboTax Pasul 7
    4. Răspundeți la întrebări pentru a finaliza formularele fiscale. Site-ul Turbotax vă va pune o serie de întrebări despre munca și venitul dvs. în ultimul an. Răspunsurile pe care le furnizați vor fi folosite pentru a completa declarațiile dvs. fiscale pentru dvs.
  • Dacă ați folosit orice ediție a TurboTaxului în trecut, o mulțime de informații dvs. vor fi completate automat de către site. Verificați cu două informații și asigurați-vă că este corect, mai ales dacă ați mutat sau ați schimbat lucrările.
  • Imagine intitulată Fișier gratuit cu TurboTax Pasul 8
    5. Alegeți modul în care doriți să primiți rambursarea. Dacă v-ați plătit taxele pe parcursul anului, aveți dreptul la o rambursare a sumei pe care le-ați plătit. În timp ce puteți alege să aveți poștă electronică IRS un cec, puteți avea, de asemenea, restituirea directă în contul dvs. de verificare sau economii.
  • Dacă alegeți depozit direct, va trebui să furnizați numărul de rutare și numărul contului dvs. pentru contul dvs. bancar.
  • Bacsis: Chiar dacă vă puteți depune gratuit, TurboTax poate percepe o taxă pentru a procesa depunerea directă a rambursării dvs. Această sumă ar fi scoasă din rambursarea totală.

  • Imagine intitulată Fișier gratuit cu TurboTax Pasul 9
    6. Completați revenirea dvs. de stat dacă este necesar. Dacă statul dvs. are impozite pe venit, puteți utiliza TurboTax pentru a vă depune gratuit declarația de stat. Dacă v-ați calificat pentru a vă depune gratuit întoarcerea federală, vă calificați automat pentru a vă depune gratuit declarația de stat.
  • O mare parte din informațiile despre returnarea statului vor fi populate automat de Turbotax pe baza informațiilor pe care le-ați furnizat pentru întoarcerea federală.
  • Dacă sunteți eligibil pentru o rambursare a impozitelor dvs. de stat, acesta va fi procesat utilizând aceeași metodă pe care ați ales-o pentru restituirea federală.
  • sfaturi

    Dacă ați făcut sub 34.000 de dolari și ați plătit pentru a utiliza Turbotax, este posibil să puteți obține o rambursare. Contactați compania la 888-777-3066 și cereți-vă banii înapoi. Puteți afirma pur și simplu că ați fost acuzat pentru ediția greșită a TurboTaxului când ați fost eligibil pentru ediția gratuită de fișiere.
  • Dacă nu vă calificați să utilizați programul Turbotax, vă puteți califica sub un alt program de fișiere gratuite. Companiile de software fiscale au stabilit diferite calificări. Mergi la HTTPS: // Aplicații.IRS.Gov / App / Freefile / Pentru a compara cerințele pentru fiecare program de fișier gratuit.
  • Dacă venitul dvs. este mai presus de prag pentru a utiliza un program de fișiere gratuite pentru software-ul fiscal, puteți să vă depuneți gratuit întoarcerea federală utilizând formularele filable ale IRS disponibile la https: // IRS.Gov / Depunere / Free-Do-Do-Your-Federal-Taxe-gratis. Cu toate acestea, trebuie să vă puteți impune taxele dvs. pentru a utiliza aceste formulare. Ele fac automat orice calcule matematice, dar dincolo de aceasta, formele oferă doar îndrumări de bază.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar