Poți să trișezi un test de scantron? 7 mituri înșelătoare dezbrăcate

Dacă aveți un test de alegere multiplă și nu ați studiat destul de tare cum ați vrut să vă simțiți, ați putea fi tentați să înșelăm. Deși există o mulțime de zvonuri despre modul în care puteți înșela un test scantron, majoritatea nu sunt adevărate, iar unele pot chiar să vă aducă un scor mai mic decât ați fi ajuns în primul rând. Am abordat unele dintre cele mai frecvente trucuri de înșelăciune pe care le-ați auzit de acest lucru puteți evita sabotând gradul dvs.

Pași

Metoda 1 din 7:
Mit: Folosirea balsamului de buze pe un scantron vă face un scor perfect.
  1. Imagine intitulată Cheat pe un test de scantron Pasul 1
1. Fapt: Freca Chapstick pe scantronul ta doar o face gras. Deși a existat un zvon care merge în jur pentru o vreme, natura slick a balsamului de buze ar împiedica mașina de clasificare, că nu este cazul. De fapt, poate provoca chiar și răspunsurile dvs. corecte să fie marcate ca fiind incorecte, oferindu-vă un scor chiar mai scăzut decât ați fi ajuns în primul rând.
  • În plus, profesorul tău ar putea să vadă semnele de grăsime pe scantronul tău și să-ți dai seama ce ai încercat să faci.
Metoda 2 din 7:
Mitul: Folosirea creionului greșit vă face un scor mai bun.
  1. Imagine intitulată Cheat pe un test de scantron Pasul 2
1. Fapt: Te-ar putea face să eșuezi testul. Dacă nu utilizați un creion # 2 pe scantronul dvs., mașina de clasificare ar putea să nu o poată citi. Dacă acesta este cazul, ați putea ajunge să obțineți un 0 pe test. Este mai bine să utilizați creionul drept și să obțineți un scor real decât să riscați pentru un grad eșuat.
Metoda 3 din 7:
Mitul: Îmbrățișarea răspunsurilor vă face un scor mai bun.
  1. Imagine intitulată cheat pe un test de scantron Pasul 3
1. Fapt: Ar putea determina mașina să renunțe la răspunsurile dvs. În timp ce este adevărat că nu umple complet balonul ar putea confunda mașina de clasificare, ar putea duce, de asemenea, la un scor incomplet sau o clasă chiar mai mică. În plus, dacă mașina nu poate citi deloc testul, ați putea eșua complet.
  • Același lucru este adevărat dacă încercați să vă completați răspunsurile în parțial sau la jumătate.
Metoda 4 din 7:
Mitul: umbrirea ușoară Răspunsurile vă atrage un scor perfect.
  1. Imagine intitulată cheat pe un test de scantron Pasul 4
1. Fapt: Această metodă provine dintr-un zvon din anii 1990. Scantronii au parcurs un drum lung de atunci și există măsuri de protecție care împiedică mașina să se împiedice de acest lucru. Dacă scantronul dvs. confundă senzorii, ați putea eșua testul.
  • Profesorul dvs. probabil nu va fi fericit că nu ați urmat instrucțiunile și să vă completați răspunsurile în tot drumul.
Metoda 5 din 7:
Mitul: desenarea liniilor de pe scantronul vă face o clasă bună.
  1. Imagine intitulată cheat pe un test de scantron Pasul 5
1. Fapt: Completarea incorectă a scantronului dvs. ar putea să nu reușească. Este adevărat că liniile zig zagging ar putea confunda senzorii. Cu toate acestea, dacă vă completați incorect scantronul, profesorul dvs. poate să-l arunce. Desenate linii pentru a conecta bulele dvs. de răspuns este destul de evident, iar persoana care clasifică Stantronul dvs. va fi capabilă să o spună imediat.
Metoda 6 din 7:
Mit: Marcajele părților vă vor obține un scor perfect.
  1. Imagine intitulată Cheat pe un test de scantron Pasul 6
1. Fapt: Efectuarea unor mărci suplimentare vor provoca o eroare în mașină. Dacă trageți pe liniile negre de pe părțile laterale ale scanttronului dvs., ați putea eșua testul. Scantronii care nu pot trece prin mașină, de obicei, nu sunt clasificați.
  • Unii oameni încearcă, de asemenea, să scrie pe liniile negre și apoi să le ștergă, ceea ce are același efect.
Metoda 7 din 7:
Myth: Scrierea cheii de răspuns pe testul dvs. Resetează mașina.
  1. Imagine intitulată Cheat pe un test de scantron Pasul 7
1. Fapt: Toate testele după dvs. vor eșua, făcându-l evident ceea ce ați făcut. Dacă comutați de la cheia răspunsului profesorului la propria dvs., nu există nici un fel nu vor observa. În plus, tot ce trebuie să facă este să privească la scantronul dvs. pentru a vedea că ați scris ceva în plus pe partea de sus.
  • Aceasta este poate cea mai riscantă metodă de înșelăciune a tuturor, deoarece este instantaneu vizibil și nu poate fi scris ca o greșeală.

sfaturi

Cea mai bună modalitate de a lua un test de alegere multiplă este să vă restrângeți răspunsurile și să alegeți de cele mai bune.

Avertizări

Există adesea consecințe grave care se pot întâmpla atunci când trișezi un test de scantron. Dacă sunteți în colegiu sau universitate, ați putea chiar să fie expulzat.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar