Cum de a alege îmbrăcămintea de onoare unică de onoare

În timp ce domnișoarele de domnișoare ar putea aduce rochii de tafta și chiffon în minte, nimeni nu spune că trebuie să o joci în siguranță în ziua nunții tale. Îmbrățișând un aspect unic de domnișoară poate face ca nunta ta să iasă din mulțime. Alegerea unei îmbrăcăminte neobișnuită, jucând cu culori și țesături și experimentarea cu accesorii, sunteți obligat să selectați îmbrăcămintea unică de onoare că oaspeții dvs. vă vor aminti mereu.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui stil neașteptat
  1. Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea de onoare unică de onoare Pasul 1
1. Verificați jumpsuits. Jumpsuits sunt un amestec neașteptat de funcție și stil. Domnișoarele dvs. de onoare vor aprecia ocazia de a purta pantaloni pe fund, dar cu ușurința unei îmbrăcăminte. Puteți opta pentru un salt cu picioarele de tăiere mai largi pentru efectul unei rochii la picioare, de asemenea. Aspectul dvs. va fi mult mai mult de tăiere și distracție pentru a dansa în rochia dvs. medie.
  • Jumpsuits permite o mulțime de versatilitate și vin în orice număr de lungimi și mâneci, astfel încât să puteți alege un stil care se potrivește oricărui sezon.
  • Dacă nunta dvs. este retro, Jumpsuits poate să-și apeleze la minte în anii 1970, o epocă în care s-au bucurat de o mulțime de popularitate.
  • Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea de onoare unică de onoare Pasul 2
    2. Se amestecă și se potrivesc fuste și topuri. Distrează-te de rochii tipice lungi și optează pentru o fustă și set de top. Acest lucru vă permite să faceți o singură culoare sau un model în partea de sus și pe altul în partea de jos, adăugând un interes neobișnuit pentru aspectul dvs. Dacă domnișoarele dvs. de onoare sunt aventuroase, ați putea încerca o recoltă la modă pentru o aspect unic de nuntă.
  • Un vârf de dantelă cu o fustă de mătase de mătase, de exemplu, ar fi o alternativă rafinată la o rochie pentru o nuntă din spate.
  • O fustă cu buzunare ar fi o alternativă îngrijită pentru o aventură casuală cu o recepție de picnic.
  • Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea de onoare unică de onoare Pasul 3
    3. Joacă cu pantaloni și topuri. La fel ca fustele și vârfurile, optând pentru pantaloni vă permite să faceți un model sau o textură în partea de jos a aspectului dvs. și altul în partea de sus. Pantalonii permit domnișoarelor dvs. de onoare să taie și un covor confortabil. Ele vin, de asemenea, într-o varietate de stiluri pentru a se potrivi cu estetica dvs., indiferent dacă alegeți pantaloni de harem pentru o afacere boemă sau pantaloni plisați pentru o ceremonie formală.
  • Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea de onoare unică de onoare Pasul 4
    4. Luați o întorsătură tematică pe rochia clasică de onoare. Rochii sunt uniformele standard pentru domnișoarele de onoare, dar asta nu înseamnă că nu vă puteți pune propria rotire asupra lucrurilor. Luați tema de nuntă într-un loc răcoros și neașteptat cu rochii.
  • Pentru o nuntă nautică, încercați să creați cu un efect de frânghie pentru a numi noduri de navigație în minte.
  • Pentru o nuntă Steampunk, îmbrățișează corserea și accentele cu bucată pentru un aspect unic.
  • Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea de onoare unică Pasul 5
    5. Joacă cu lungime pentru a face rochii de onoare unice. Rochia tipică de onoare este lungă pentru a se potrivi cu cea a mirelui. Acestea fiind spuse, o rochie de lungime diferită poate oferi o nouă preluare a uniformei de domnișoare normale. Puteți utiliza lungimea rochiei dvs. pentru a conduce acasă tema sau pentru ao folosi pentru a afișa un accesoriu rece care este unic pentru aspectul dvs.
  • Încercați rochii scurte de încrucișare pentru o bash de 20 de ani.
  • Pentru o nuntă de fermă, rochii de înaltă crăpături ar putea arăta cizme de cowboy înalte.
  • Partea 2 din 3:
    Jucând cu culori și țesături
    1. Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea de onoare unică Pasul 6
    1. Alegeți o paletă de culori, mai degrabă decât o culoare. Pentru o răsucire neașteptată pe îmbrăcămintea tradițională de onoare monotonă, alegeți o paletă de culori. Acest lucru poate însemna că alegeți hainele într-o combinație de culori de nuntă sau mai multe nuanțe de o singură culoare pentru un efect de ombre. Această strategie sparge matrița de la îmbrăcămintea standard de onoare, unde toată lumea arată exact la fel.
    • Pentru o nuntă de plajă, ați putea încerca îmbrăcămintea de onoare în nuanțe de albastru pentru a numi mintea la minte.
    • Pentru o nuntă de toamnă, ai putea alege tonuri bogate de bijuterii în Burgundia, Gold, Green Forest și Navy.
  • Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea unică de onoare Pasul 7
    2. Încercați un model funky. Dacă doriți rochii tradiționale, amestecați aspectul prin alegerea unui model neobișnuit. Printurile florale ar putea accentua o nuntă romantică - Chevrons ar putea spori o afacere modernă și dungi ar putea adăuga unele panache la o nuntă nautică. Căutați un model care întărește tema nunții dvs., dar este încă destul de subtilă să nu distragă atenția de la efectul mai mare.
  • Pentru o nuntă de 50 de ani, încercați puncte polka sau alte imprimări retro.
  • Pentru o nuntă tropicală, îmbrățișați peisajul cu o imprimare de frunze de palmier, de exemplu.
  • Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea de onoare unică Pasul 8
    3. Adăugați texturi cu diferite țesături. Indiferent dacă optați pentru dantelă, lenjerie sau chiar o țesătură preluată, alegeți bucăți cu țesături și texturi diferite pentru a adăuga interesul vizual pentru îmbrăcămintea dvs. de onoare. Aceasta este o strategie deosebit de ușoară dacă alegeți separate. Puteți face o treaptă pe partea de sus, de exemplu, și un solid mai amuzat pe fund pentru un aspect echilibrat, care pare încă proaspăt.
  • Mai degrabă decât să se aleagă rochii de onoare care toate arată la fel, ați putea să vă îmbrăcați jumătate din domnișoarele de onoare într-o culoare solidă și jumătate din domnișoarele de onoare într-o versiune preluată a aceleiași culori pentru mai multe culori pentru un interes mai vizual.
  • Un aspect casual pe partea de sus, ca un buton în sus, cu un aspect mai formal în partea de jos, ca o fustă de mătase, poate adăuga niște chic răcoros în aspectul tău.
  • Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea de onoare unică de onoare Pasul 9
    4. Alegeți o temă mai degrabă decât un costum specific. Dacă sunteți o mireasă de curgere care dorește să lase lucrurile deschise la domiciliul dvs., selectați o temă pentru îmbrăcămintea lor, mai degrabă decât o anumită costum. Domnurile dvs. de onoare Diverse preiau Bohemian, Romantic și Modern, de exemplu, sunt sigur că sunt pline de culori diferite, modele și texturi care sunt toate diferite, dar aderă la aceeași idee. Asigurați-vă că ați schițat orice neckine sau mâneci care nu sunt în regulă cu tine în prealabil.
  • Pentru o nuntă de Anul Nou, ai putea să-ți dai libertatea de onoare liberă să aleagă din rochii lungi în nuanțe metalice.
  • Pentru o nuntă boemă, ați putea lăsa domiciliul dvs. de onoare să aleagă de la Lacy se uită în culorile lor preferate.
  • Dacă domnișoarele dvs. de onoare selesc propriile costume, poate fi utilă să le trimiteți idei de aspect de neegalat online pe care doriți să le emândiți.
  • Partea 3 din 3:
    Experimentând cu accesorii
    1. Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea unică de onoare Pasul 10
    1. Selectați pantofi îndrăzneți. Dacă doriți o privire care se evidențiază fără a merge prea mult, pantofii îndrăzneți pot fi o modalitate subevaluată, dar unică de a vă exprima. Încercați o culoare vibrantă, cum ar fi albastru sau roșu sau un stil distractiv, ca un espadril pentru o nuntă de plajă, pentru a lega nunta împreună. Pantofii patterned sunt, de asemenea, o modalitate distractivă de a jazja un costum într-un mod care este unic, dar nu ciudat. Deoarece pantofii sunt accesorii relativ mici, chiar dacă modelul lor este îndrăzneț, efectul general este încă purtat.
  • Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea unică de onoare de onoare Pasul 11
    2. Încercați declarația de bijuterii. Dacă perlele standard se simt suprasolicitare, de ce nu oferiți domnișoarelor dvs. o bucată de bijuterii de declarație să poarte în ziua cea mare? Indiferent dacă elementul este un colier chunky într-o culoare contrastantă sau cercei cu un slogan amuzant, utilizați accesorii ca o modalitate de a personaliza nunta.
  • Turcoazul ar putea oferi un contrast binevenit și destul de bine cu un costum colorat roșu sau coral.
  • Stratificarea mai multor coliere ar putea adăuga un interes eclectic pentru o nuntă hippie.
  • Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea de onoare de onoare unică Pasul 12
    3. Ia eșarfe. Hainele de stratificare tinde să adauge interesul vizual pentru un costum, iar îmbrăcămintea de onoare de onoare nu este o excepție. Pentru a adăuga o adâncime la aspect, încorporați o eșarfă formată sau colorată pentru a vă diferenția domnișoarele de onoare de pe restul ambalajului. Domnișoarele dvs. de onoare pot folosi pentru a se încălzi în timpul unei ceremonii răcoritoare sau pur și simplu purtați cu un alt costum după ziua cea mare.
  • Dacă te căsătorești în timpul iernii, blana de lux sau faux-blănuri pot conferi un aspect opulent, netradițional.
  • Imagine intitulată Alegeți îmbrăcămintea unică de onoare de onoare Pasul 13
    4. Îmbrățișează o pălărie. Pentru o mireasă care caută cu adevărat ceva diferit, o pălărie, fie că un fascinator, pălărie de cowboy sau o pălărie de sus, poate conduce într-adevăr o temă și adăugați o distracție neașteptată la costumul tău. Alegeți ceva care completează stilul hainei de onoare de onoare, mai degrabă decât contrastează cu ei, deoarece pălăriile sunt neobișnuite la nunți deja.
  • Fedoras ar putea adăuga o margine autentică la o nuntă de gangster de 40 de ani.
  • Pălării de paie ar putea oferi o umbră și distracție la o afacere de la jumătatea verii în tropice.
  • sfaturi

    Nu faceți prea multe tendințe neobișnuite la o dată. Jucați cu unul sau două pentru a găsi o privire care este cea mai mare. În timp ce un jumpsuit subevaluat este o răsucire rece, un salt cu o pălărie de cowboy, paiete și imprimare tare este prea mult.
  • Dacă nu sunteți sigur cum să îmbrățișați un aspect unic, explorați dulapul dvs. pentru inspirație. Există o pereche preferată de cercei într-o culoare pe care nu v-ați considerat că vă iubiți? A avea o minte deschisa.
  • Distrează-te clar de clasic. Dacă sunteți în căutarea unui lucru neobișnuit, selectați o rochie lungă de sifon într-o culoare pastel, probabil că nu va ieși afară. Încercați să evitați domiciliul tipic de onoare - se pare că doriți să obțineți ceva diferit cu îmbrăcămintea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar