Cum de a alege o rochie modestă de nuntă

Găsirea unei rochii de nuntă poate fi o distracție, ocazional stresantă, experiență. Dacă doriți o rochie de nuntă modestă, decideți despre elementele de bază. Determinați-vă bugetul și tăierea dorită. Nu toate magazinele de nuntă vinde rochii modeste, astfel încât este posibil să fie nevoit să faceți cumpărături online sau la magazinele afiliate cu o anumită religie. Asigurați-vă că începeți cumpărăturile dvs. mai devreme și păstrați lucrurile ca obiceiurile religioase atunci când selectați o rochie pentru nunta dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Decizia de bază
  1. Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă modestă Pasul 1
1. Setați bugetul. Înainte de a cumpăra orice rochie de mireasă, este important să vă determinați bugetul. Ar trebui să vă dați seama de costul total al tuturor celor implicați în nuntă și să vă dați seama cât de mult puteți lăsa o rochie. Dacă părinții sau părinții soțului dvs. plătesc pentru nuntă, discutați despre un buget rezonabil cu ei.
  • Rețineți că puteți închiria întotdeauna o rochie dacă achiziționarea este în afara bugetului dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă modestă Pasul 2
    2. Decideți cu mânecile. În general, cele mai modeste rochii de nunta includ un fel de maneci. Există multe opțiuni diferite pentru o rochie de nuntă, deci gândiți-vă la ce fel de mâneci doriți.
  • Dacă doriți mai puțin în ceea ce privește mânecile, du-te pentru mâneci de cap. Aceste mâneci vă acoperă umerii, dar nu și axul.
  • Dacă doriți mai mult decât mâneci de cap, dar nu mâneci pline, o rochie cu mâneci scurte poate fi grozavă. Poate, de asemenea, să-ți dau o atmosferă de lumină romantică ușoară. Cu mâneci scurte este considerată orice manșon care este tăiată deasupra coatelor.
  • Dacă doriți un manșon foarte lung, du-te pentru un manșon lungime cotului sau un manșon complet.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă modestă Pasul 3
    3. Gândiți-vă la textură. Rochii de nunți modeste vin într-o varietate de texturi. Selectați o textură care îndeplinește nevoile dvs. ca mireasă.
  • Lace este textura cea mai comună pentru o rochie de mireasă. Se potrivește bine cu mâneci de cap și pot da rochia dvs. un aspect de epocă.
  • Dacă căutați o rochie care curge ușor, mergeți la sifon. Este, de asemenea, ușor, care poate ajuta cu confortul în ziua nunții.
  • Dacă doriți o rochie de nunta bouncy sau pufos, tulle funcționează bine.
  • Mătase este o tăietură populară, dar este folosită în general pentru rochii care sunt mai potrivite. Dacă doriți o rochie modestă de nuntă, este posibil să nu doriți o tăietură care este aglomerată.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie modestă de nuntă Pasul 4
    4. Selectați o potrivire modestă. Dacă doriți o rochie modestă, probabil că nu doriți ca ceva să fie tăiat scăzut, scurt sau foarte montat. Există multe opțiuni pentru o tăietură excelentă pentru o rochie modestă de nuntă.
  • Mergeți la o rochie mai lungă. Ceva care este cel puțin sub genunchi este grozav pentru o rochie modestă de nuntă.
  • O rochie de bile dă o vibrație de basm la nunta ta și, în general, nu prea revelatoare. Dacă doriți ceva care evidențiază-ți figura mai mult, fără a fi preaviz, încercați o tăietură de sirenă.
  • Dacă o rochie de sirenă se simte prea dezvăluitoare, o rochie potrivită și flare poate fi o mare între. Acesta arată o parte din figura dvs. fără a fi ca agățată ca o tăietură de sirenă.
  • Metoda 2 din 3:
    Căutarea în locurile potrivite
    1. Imagine intitulată Alegeți o rochie modestă de nuntă Pasul 5
    1. Porniți căutarea devreme. Pentru orice rochie de mireasă, este bine să începeți căutarea mai devreme. Poate fi dificil să găsiți tipul exact de rochie care se potrivește cu viziunea dvs. pentru nunta dvs. și aproape toate tipurile de rochii necesită anumite modificări. Croitoria durează de obicei șase până la opt luni, deci începeți căutarea cu aproximativ un an înainte de data nunții.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă modestă Pasul 6
    2. Încercați norocul dvs. cumpărături la nivel local. Dacă aveți noroc, puteți găsi o rochie la nivel local. În acest fel, puteți obține sfaturi din partea lucrătorilor din magazin și încercați rochia dvs. înainte de ao cumpăra pentru a vă asigura că se potrivește.
  • Faceți întâlniri cu o varietate de furnizori locali din zona dvs. Faceți o după-amiază pentru a vizita o varietate de magazine pentru a explora opțiunile de îmbrăcăminte.
  • Rețineți că uneori este greu să găsiți tăieturi modeste de la vânzătorii locali.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă modestă Pasul 7
    3. Căutați vânzătorii online. Poate fi dificil să găsiți o rochie modestă la nivel local, așa că nu ignorați comercianții cu amănuntul online. Există multe magazine online care au o secțiune special pentru rochii modeste. De asemenea, puteți găsi o rochie la un magazin online care vinde în mod specific rochii modeste.
  • Va trebui să trimiteți măsurătorile dvs. pentru a vă asigura că rochia dvs. aleasă se potrivește. Luați-vă măsurătorile dvs. sau aveți altcineva să le ia pentru dvs. pentru dvs.
  • Aproape toate rochii de nuntă au nevoie de modificări. Chiar dacă trimiteți măsurătorile corecte, probabil că va trebui să obțineți rochia modificată. Amintiți-vă să faceți cumpărături mai devreme.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă modestă Pasul 8
    4. Uită-te în magazinele religioase. Dacă există magazine în zona dvs. care vinde rochii pentru nunți religioși, acest lucru poate fi un loc bun pentru a găsi o rochie mai modestă. Anumite religii, cum ar fi Mormonismul, au cerințe specifice pentru rochii de nuntă în ceea ce privește modestia. Chiar dacă nu sunteți religioși, este posibil să meritați să se oprească printr-un magazin de rochie afiliat cu o anumită biserică. Este posibil să găsiți o rochie de nuntă mai modestă în acest fel.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă modestă Pasul 9
    5. Încercați să aveți o rochie mai puțin modestă modificată. Dacă nu găsiți o rochie modestă de nuntă care se potrivește nevoilor dvs., puteți modifica întotdeauna unul mai puțin modest. Dacă, de exemplu, găsiți o rochie cu mânecile potrivite și stilul potrivit, dar simțiți că este prea scăzut, puteți plăti pentru a fi modificat. Nu stresați prea mult despre găsirea rochiei perfecte.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând greșelile comune
    1. Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă modestă Pasul 10
    1. Gândiți-vă la confort în plus față de aspect. Vrei o rochie confortabilă. În plus față de aspect, încercați pe o varietate de rochii și găsiți unul care se simte bine. Nimic nu poate fi o zi de nuntă mai mult decât o rochie prea strânsă, mâncărime sau caldă.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă modestă Pasul 11
    2. Luați în considerare orice vamă religioasă. Dacă căutați o rochie modestă din motive religioase, asigurați-vă că cunoașteți orice regulă specifică a religiei dvs. De exemplu, unele secte de mormonism necesită acoperirea claviculei dvs. în templu. Înainte de a vă selecta rochia, asigurați-vă că cunoașteți toate obiceiurile religioase.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă modestă Pasul 12
    3. Cumpărați o rochie care se potrivește acum. S-ar putea să plănuiți să pierdeți câteva kilograme înainte de ziua nunții. Acesta este un obiectiv valoros, dar este posibil să nu vă atingeți obiectivul exact în timp pentru nunta dvs. Este mult mai ușor să ai o rochie prea mare decât să încerci să stoarce într-o rochie prea mică în ziua nunții tale.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar