Cum de a alege o rochie colorată de nuntă

Nu trebuie să purtați albul în ziua nunții dacă ați prefera să nu. În schimb, du-te pentru o rochie colorată de nuntă. Mulți oameni preferă culori mai ușoare, mai subtile, deoarece acest lucru nu se îndepărtează prea departe de albul tradițional. De asemenea, puteți merge pentru ceva mai îndrăzneț, ca o rochie de culoare neagră sau florală. Gândiți-vă la atmosfera generală a nunții când alegeți rochia. Alegeți o rochie de mireasă care se potrivește cu starea de spirit pe care încercați să o transmiteți.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind culorile luminoase
  1. Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă colorată Pasul 1
1. Încercați blush. Un umbra roz roz sau piersic de piersici poate fi grozav pentru a adăuga o stropire subtilă de culoare în ziua nunții. Un ton de blush este măgulitor pe cele mai multe tonuri de piele și funcționează excelent pentru o culoare deschisă care nu se îndepărtează prea departe de albul tradițional.
  • Un ton de blush dă un aspect oarecum visător. Poate merge bine cu o temă de nuntă romantică, de basm.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă colorată Pasul 2
    2. Optați pentru o nuanță de aur. O rochie de aur dă o senzație de reglare la o nuntă. Nu este prea luminos sau gaudit, dar este o nuanță frumoasă subtilă care adaugă ceva unic pentru rochia de nuntă. Mulți oameni găsesc aur care amintește de zeițele antice, deci aurul poate lucra minunat pentru o senzație foarte arhaică. Puteți merge la o rochie albă cu margele de aur sau o rochie din țesături de aur.
  • Dacă nu vă place modul în care Aurul arată pe tonul pielii, puteți obține un efect similar utilizând o altă culoare metalică. Încercați argint sau cupru în loc dacă Gold nu funcționează pentru dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă colorată Pasul 3
    3. Gândiți-vă la culori nud. Culorile nud sunt deosebit de subtile. Ei nu se rătăcesc departe de un alb tradițional. Dacă doriți o nuntă tradițională, dar nu vă place ideea unei rochii strălucitoare, albe, gândiți-vă să mergeți cu o culoare nudă. Ceva de genul bejului sau a cremei poate fi un stil minunat pentru ziua nunții tale.
  • Pentru un aspect senzual, încercați să împerecheați o rochie bej cu un ochi de fum.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă colorată Pasul 4
    4. Încercați un albastru de gheață. Dacă doriți tradiționalul "ceva albastru" Pentru ziua nunții tale, de ce să nu încorporezi în rochia ta? Un albastru subțire de gheață oferă o culoare moale care nu este copleșitoare. O rochie de gheață are un efect frumos, jucat.
  • Ice Blue nu este singura dvs. opțiune pentru un albastru moale. De asemenea, puteți încerca bebelușul albastru sau o umbră pastelă de albastru.
  • Metoda 2 din 3:
    Mergând pentru ceva îndrăzneț
    1. Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă colorată Pasul 5
    1. Adăugați o bordură de broderie sau model colorat. Nu trebuie să aveți culorile tale îndrăznețe de nuntă să fie complet solide. Multe rochii albe sau de cremă vin cu broderie decorativă în nuanțe mai îndrăznețe. Gândiți-vă la ceva ca o rochie albă cu broderie roșie strălucitoare. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a avea o rochie colorată care încă onorează tradiția prin încorporarea unor alburi.
    • Puteți coordona cu domiciliul dvs. de onoare cu culorile dvs. de broderie. De exemplu, dacă domnișoarele dvs. de onoare purtă purpuriu, mergeți pentru o rochie cu broderie purpurie.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă colorată Pasul 6
    2. Du-te foarte îndrăzneț cu o rochie neagră. Dacă vrei să sfideze cu adevărat tradiția, du-te pentru o rochie neagră. Dacă doriți o nuntă foarte non-tradițională, oarecunică, o rochie neagră solidă poate funcționa minunat. Cu toate acestea, dacă preferați negru, dar doriți un efect mai subtil, broderia neagră sau modelele negre pot, de asemenea, să funcționeze excelent.
  • Black este o alegere excelentă dacă doriți o rochie de slăbire. Mulți oameni găsesc cele mai multe figuri negre.
  • Amintiți-vă, Black este o alegere foarte îndrăzneață care stă la fața tradiției. Mergeți doar pentru o rochie neagră dacă sunteți pregătiți să faceți o declarație mare.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă colorată Pasul 7
    3. Utilizați imprimare florală pentru a adăuga culori îndrăznețe. Rochii cu modele florale pot fi clasice pentru un aspect ușor netradițional. Ele pot fi folosite pentru a adăuga culori mari, îndrăznețe la o rochie. Ca un model floral este citit ca foarte feminin, poate fi asociat excelent cu o rochie de stil de rochie cu bile.
  • Puteți avea modele florale cu culori cum ar fi roz, purpuri, verdeață și roșii împotriva unui fundal alb. Cu toate acestea, puteți avea și o rochie colorată cu o imprimare florală. De exemplu, încercați un model floral împotriva unui fundal roz.
  • Metoda 3 din 3:
    Având în vedere atmosfera nunții
    1. Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă colorată Pasul 8
    1. Gândiți-vă la setare. Unde te căsătorești? Anumite culori pot merge mai bine cu anumite setări decât altele. Când selectați culoarea rochiei de nuntă, uitați-vă la culorile naturale din locul dvs. de desfășurare.
    • Pentru o nuntă în aer liber, uitați-vă la culorile naturale din jurul vostru. Dacă vă căsătoriți lângă un corp de apă, de exemplu, luați în considerare o rochie albastră.
    • Dacă vă căsătoriți într-un cadru interior, uitați-vă la decorațiuni. O biserică cu o schemă de culoare galbenă poate arăta grozavă cu o rochie de nuntă galbenă.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă colorată Pasul 9
    2. Alegeți o culoare bazată pe sezon. Dacă vă luptați să vă așezați pe o rochie de culoare, gândiți-vă la sezonul că legați nodul. Pentru o nuntă de primăvară, ia în considerare corali sau nuanțe pastelate. Pentru o nuntă de vară, gândiți-vă la Rosier, nuanțe mai luminoase. Pentru o nuntă de toamnă, încorporați culori de toamnă ca niște roșii adânci, violete și portocale.
  • Cu toate acestea, nu este nevoie să lăsați sezonul să vă definească în întregime aspectul. Dacă vă îndrăgostiți de o anumită culoare, ar trebui să o purtați chiar dacă nu este în sezon.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă colorată Pasul 10
    3. Decideți despre tipul de dispoziție pe care doriți să o transmiteți. Culoarea poate seta starea de spirit a nuntii. Gândiți-vă la starea generală pe care doriți să o alegeți culoarea pentru rochia de nuntă. Vrei o dispoziție profundă, serioasă sau o nuntă ușoară, distractivă?
  • Tonurile mai întunecate funcționează mai bine pentru o temă mai gravă. Gândiți-vă la roșii adânci, smaralde sau alte tonuri de bijuterii.
  • Culorile mai luminoase, mai ușoare pot funcționa excelent pentru o nuntă mai asemănătoare. Gândiți-vă la rozurile, roșu sau galben.
  • Imagine intitulată Alegeți o rochie de nuntă colorată Pasul 11
    4. Creați contrastul. O parte din motivul Multe mirese optează pentru rochii albe este că ele se remarcă printre domnișoarele de onoare. Dacă mergeți la o altă culoare decât alb, discutați cu domiciliul dvs. de onoare despre cum să vă asigurați că vă aflați în fotografii.
  • Dacă te duci la o umbră ușoară, ca un jucat în jos albastru, mai vibrante rochii de domnișoare de onoare vă pot ajuta să ieșiți în evidență. De exemplu, rochii întunecate sau luminoase de domnișoare de onoare se pot împerechea bine cu o rochie albastră pentru copii.
  • Dacă mergeți la o culoare mai îndrăzneț, ca roșu, domnișoarele de onoare ar putea merge pentru ceva mai ușor. De exemplu, ați putea purta o rochie roșie îndrăzneață, în timp ce domnișoarele de onoare au purtat o umbră mai pară, lumină roșie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar