Cum se adaugă ceva albastru la nunta ta

Este tradițional să ai ceva albastru în ziua nunții tale. Spune:, "Ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat, ceva albastru." Este important pentru multe mirese și mirele pentru a încorpora toate cele patru lucruri în ziua lor mare. Există o varietate de moduri distractive, creative de a încorpora albastru în ziua ta mare. Puteți adăuga albastru la costumul dvs. prin încălțăminte sau accesorii. Puteți folosi albastru în ceremonie cu buchete albastre sau machiaj. De asemenea, puteți adăuga albastru la recepție. Încercați un tort cu îngheț albastru sau predarea cadourilor albastre pentru cei care au participat la nunta ta.

Pași

Metoda 1 din 3:
Încorporând albastru în costume
  1. Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 1
1. Alegeți un costum albastru sau o rochie. Dacă inima nu este setată pe tema tradițională de nuntă alb-negru, puteți opta pentru o rochie albastră sau un costum. O rochie albastră palidă arată similară cu o rochie albă și multe costume sunt vândute în nuanțe atractive de albastru palid. Dacă nu vă deranjează să schimbați culorile de nuntă tradiționale, o rochie sau un costum albastru vă poate adăuga "ceva albastru" în ziua nunții tale.
  • Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 2
    2. Purtați pantofi albastri. O modalitate ușoară de a adăuga albastru la nunta dvs., fără a distrage prea mult de la costumul principal este pantofi albastru. O pereche frumoasă de pantofi albastre vă poate adăuga "ceva albastru" fără a depăși alte culori și decorațiuni.
  • Indiferent dacă purtați un costum sau o rochie, pantofii albastre sunt o opțiune excelentă. Pantofii de rochie albastră albastră pot merge bine cu un costum. Albastru Heins, apartamente sau cizme se pot împerechea excelent cu o rochie. Alegeți o pereche de pantofi pe care vă place că vă va ajuta să reflectați stilul dvs. în ziua voastră mare.
  • De asemenea, puteți cere ca domnișoarele sau mirelele să poarte pantofi Blues, deoarece acest lucru va ajuta totul să se potrivească.
  • Ca albastru vine într-o varietate de nuanțe, nu ar trebui să fie prea greu să găsești o culoare albastru care se potrivește cu alte culori de nuntă. Un albastru mai pastelar, de exemplu, se poate asocia bine cu o schemă de nuntă lavandă. Dacă rochii sunt deja o nuanță de cobalt de albastru, optați pentru pantofii albastri de cobalt pentru a se potrivi.
  • Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 3
    3. Încercați un jartiere albastră. Un alt mod de a adăuga albastru la costumul dvs. fără a supraviețui este un jartiere albastră. Ai putea purta un jarter albastru pe picior, ascuns sub rochia ta. Dacă doriți, puteți avea, de asemenea, domnișoare de onoare de onoare.
  • Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 4
    4. Poartă o batistă. Dacă aveți batistă în costum, sau dacă purtați unul cu buchetul, faceți-l albastru. Aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga o linie de albastru în costumul tău în timp ce mergeți în jos pe culoar. Dacă nu doriți o batistă albastră, puteți, de asemenea, să faceți ceva pe batistă cu fir albastru.
  • O modalitate excelentă de a personaliza batista este de a fi brodate. Te poți avea pe tine și inițialele soțului tău brodate pe batistă în albastru. În acest fel, veți avea un memento de nunta dvs. pentru a păstra de-a lungul anilor.
  • Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta ta Pasul 5
    5. Purtați o cravată albastră sau cravată. Legăturile și legăturile de arc sunt modalități excelente de a adăuga o stropire de albastru la echipamentul dvs. într-un mod subtil. Dacă doriți să rămâneți la un costum negru sau alb sau tux, există o varietate de tipuri de legături albastre și legături de arc de la care să alegeți.
  • Selectați o cravată sau cravată care merge cu costumul tău. Puteți vorbi cu lucrătorii de la magazin unde vă achiziționați costumul. În funcție de costumul dvs. global, este posibil să aveți nevoie de o cravată mai groasă sau mai subțire.
  • Luați în considerare și modelele. Puteți alege un model pe care îl iubiți în albastru. Dacă vă place legăturile dungate, o cravată dungată în diferite nuanțe de albastru poate fi o opțiune excelentă pentru nunta ta.
  • De asemenea, puteți face ceva de genul de domnișoare de onoare sau mirele în cazul în care legăturile albastre sau legăturile de arcuri.
  • Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 6
    6. Încercați șilice albastre. Dacă doriți un albastru foarte subtil, alegeți pantofi de îmbrăcăminte cu șirete albastre. Puteți avea, de asemenea, domnișoarele de onoare sau groomsmen să poarte pantofi cu laces albastru. Acest lucru poate face pentru o petrecere de nuntă potrivită care încorporează ceva albastru.
  • Dacă Blue tinde să se ciocnească cu alte culori de nuntă, șireturile albastre pot fi cea mai bună opțiune. Veți putea adăuga "ceva albastru" într-un mod foarte subtil.
  • Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 7
    7. Accesator în albastru. Nu există lipsă de accesorii albastre pe care le puteți încorpora în echipamentul dvs. Daca vrei "ceva albastru" acest lucru este simplu și nu umbrește alte aspecte ale costumului dvs., un accesoriu simplu poate fi atins pe rochie sau costum.
  • Încercați un inel albastru sau un element albastru de bijuterii. Cercei albastre, de exemplu, vă vor aduce ceva albastru fără a ieși prea mult.
  • Dacă domnișoarele dvs. de onoare transportă portofele sau ambreiaje, optați pentru cele albastre. De asemenea, ați putea adăuga coroane florale albastre la costumele lor dacă mergeți la o nuntă cu tematică naturală.
  • Adăugați ceva albastru în jurul gâtului. O eșarfă sau colier albastru este o modalitate subtilă de a adăuga ceva albastru la costumul tău.
  • Purtați o broșă albastră. O broșă pe costum sau rochie poate adăuga o atingere de albastru pe măsură ce mergeți în jos pe culoar. Pe măsură ce broșe sunt o formă oarecum mai veche de bijuterii, o rudă mai veche poate avea o broșă care se învârte în jur. În acest fel, puteți ajunge în dvs "ceva vechi" precum și dvs "ceva albastru."
  • Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 8
    8. Stilul de onoare de onoare în machiaj albastru. Atâta timp cât albastrul nu se confruntă prea mult cu hainele lor, o cantitate mică de machiaj albastru poate ajuta cu dvs "ceva albastru." O nuanță subtilă de umbră albastră, de exemplu, poate da o atingere de albastru la ceremonie.
  • În timp ce mulți oameni se simt albastru umbra ochilor ar putea părea peste-top sau gaudy, este puțin probabil ca o nuanță albastră palidă să arate prea acolo. Cu toate acestea, dacă mergeți la ceva un pic peste-top pentru nunta dvs., umbra albastră poate ajuta de fapt.
  • Mireasa poate purta, de asemenea, machiaj albastru în ziua ei mare. Gândiți-vă la adăugarea unei atingeri de ochi albaștri, dacă nu se confruntă prea mult cu restul costumului.
  • Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 9
    9. Utilizați poloneză de unghii albastre. Tu și petrecerea de nuntă pot purta poloneză de unghii albastre în ziua cea mare. Polish de unghii este puțin probabil să distragă prea mult de restul costumului tău și poate fi un mod subtil de a adăuga o mică stropire de albastru la ceremonia dvs.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind o temă albastră în ceremonie
    1. Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 10
    1. Purtați un buchet albastru. Dacă mergeți pe culoar cu un buchet, alegeți flori albastre. Există o varietate de tipuri de flori decât vin în nuanțe de albastru. Un buchet albastru poate fi un mare plus la nunta ta, adăugând "ceva albastru" Fără a afecta dulapul tău.
  • Imaginea intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 11
    2. Alege o "albastru" cântec. Dacă jucați o melodie sau melodii în timpul ceremoniei, alegeți o melodie care utilizează cuvântul "albastru" sau discuții despre imaginile albastre, cum ar fi lacurile sau cerul. Acest lucru poate fi un mod creativ de a încorpora albastru în ziua ta cea mare.
  • Obțineți creativi. Există o mulțime de melodii despre dragoste și dragoste care implică teme albastre. De exemplu, cântecul "Aproape de tine" de dulgheri vorbește despre cineva "ochii atât de albastru." Acesta poate fi un cântec albastru mare pentru a alege dacă tu sau soțul tău are ochi albaștri.
  • Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 12
    3. Scrieți jurămintele în cerneală albastră. Dacă vă scrieți propriile dvs., imprimați-le în cerneală albastră. În timp ce alți oaspeți nu pot observa, veți ști că tu "ceva albastru" În ziua nunții tale. Dacă este important pentru tine că alții văd acest lucru, puteți pune jurămintele albastre la display la recepție.
  • Dacă alegeți să scrieți jurămintele, acest lucru poate fi un gest deosebit de frumos. Veți avea jurăminte de nuntă albastră de mână pentru a păstra ca un memento al nunții tale.
  • Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 13
    4. Buchete de legătură în panglică albastră. Puteți adăuga o stropire albastră prin legarea tuturor buchetelor de la recepție în panglică albastră. Acest lucru va adăuga albastru la ceremonie, fără a supraviețui alte culori, deci poate fi o opțiune bună dacă albastru nu merge bine cu schema de culori de nuntă globală.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugând albastru la recepție
    1. Imaginea intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 14
    1. Utilizați fețe de masă albastră pentru recepție. Dacă nu puteți să vă potriviți albastru în principala ceremonie de nuntă, încercați să aveți "ceva albastru" ieșiți la recepție. Frumos de masă albastru poate adăuga "ceva albastru" la petrecerea după.
    • Dacă fețele de masă par prea mult pentru dvs., puteți opta pentru alergătorii de masă albastră sau chiar decorațiuni albastre la masă. Ați putea, de exemplu, alegeți o piesă centrală albastră.
  • Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 15
    2. Da cadouri albastre. Este obișnuit să aveți oaspeții să plece cu favoruri de partid. Încercați să aveți fiecare geantă de partid includ elemente albastre. De asemenea, puteți plasa aceste elemente într-o pungă albastră.
  • Puteți include un element albastru de bijuterii, cum ar fi buton albastru sau cercei.
  • Puteți încerca să adăugați alimente albastre, cum ar fi afinele, sau săpunurile decorative care sunt albastre.
  • Imagine intitulată Adăugați ceva albastru la nunta dvs. Pasul 16
    3. Utilizați înghețarea albastră pe tort. Un tort albastru de nuntă poate fi un mod drăguț și distractiv de a adăuga "ceva albastru" la nunta ta. Un strat de îngheț albastru deschis poate fi un mod drăguț, clasic de a adăuga ceva albastru la nunta ta.
  • Dacă nu iubiți ideea de îngheț albastru, puteți folosi înghețarea pentru a adăuga decorațiuni albastre la o înghețare albă sau de culoare deschisă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar