Cum de a alege rochii de domnișoare versatile

Când luați rochii de domnișoare de onoare, doriți să vă potriviți esteticul. Cu toate acestea, pentru a le face mai versatil pentru domnișoarele dvs. de onoare, acesta vă poate ajuta să oferiți domnișoarelor dvs. câteva opțiuni de personalizare atunci când vine vorba de rochie, mai ales dacă aveți o mare varietate de tipuri de corp în partidul dvs. de nuntă. În plus, poate ajuta la realizarea unor opțiuni practice bazate pe vreme și tipul de nuntă pe care îl aveți.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui aspect bun pentru mai multe tipuri de corpuri
  1. Imagine intitulată Alegeți rochii de domnișoare versatile Pasul 1
1. Nu uitați că fiecare persoană va arăta bine în același tip de rochie. Este dificil să alegeți o rochie care să se potrivească mai multor tipuri de corpuri. Puteți găsi una care se potrivește mai multor oameni bine și nu altora. Păstrați-vă în minte în timp ce căutați un universal "bun" rochie.
  • De exemplu, o rochie cu o talie bine definită arată bine pe o persoană cu o figură de hârtie, în timp ce o persoană în formă de par arată mai bine într-o rochie cu un vârf montat și o fustă ușor mai plină. Oamenii care sunt în formă de mere arată cel mai bine cu ceva care atrage ochiul în sus, în timp ce oamenii care sunt mai mari în sus au nevoie de un volum în jurul șoldurilor pentru echilibru.
  • Imagine intitulată Alegeți rochii de domnișoare versatile Pasul 2
    2. Du-te pentru un stil clasic. O modalitate de a vă asigura că rochiile de la domiciliu sunt mai versatile este să alegeți un stil clasic, sofisticat. Adică tendințele sunt distractive, dar ele pot fi în afara stilului într-un an. Dacă alegeți ceva clasic, această rochie va fi ceva ce domnișoarele de onoare pot purta de ani de zile.
  • De exemplu, rochii minimaliste cu câteva lovituri inteligente, ca un hem interesant, stați în stil. Alternativ, du-te pentru un aspect ușor retro, ca o rochie în stil de anii 1950, cu o talie înaltă, de sus montat și fustă.
  • Modelul de la modă din acest an poate părea o idee bună acum, dar puteți privi înapoi pe acel imprimare florală în 10 ani și vă întrebați ce credeți. Culorile solide rămân întotdeauna în stil.
  • Imagine intitulată Alegeți rochii de domnișoare versatile Pasul 3
    3. Alegeți o culoare adecvată sau un grup de culori. Când alegeți o culoare, încercați să vă gândiți la ceea ce va arăta cel mai bine pe cei mai mulți oameni. De exemplu, culorile mai întunecate tind să fie mai măgulitoare decât culorile mai ușoare. În plus, o culoare ca Marina va face rochia mai portabilă mai târziu.
  • Imagine intitulată Alegeți rochii de domnișoare versatile Pasul 4
    4. Nu vă fie frică să vă schimbați mintea. Este posibil să aveți în minte un anumit stil, dar după mai multe domnișoare de onoare încercați, vă puteți da seama că nu este aspectul potrivit pentru toată lumea. Nu vă fie frică să faceți o schimbare și să vă ajutați pe domnișoarele dvs. de onoare să se simtă mai confortabile.
  • Cu toate acestea, nu țineți pentru sprijinul universal. Adică, domnișoarele de onoare care urăsc rochiile sunt un cliche pentru un motiv.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea rochiei pentru practică
    1. Imagine intitulată Alegeți rochii de domnișoare versatile Pasul 5
    1. Alegeți o țesătură ușoară pentru vară. Dacă plănuiți o nuntă de vară în aer liber, trebuie să alegeți o țesătură care nu va fi umflată. Organza este o alegere bună, deoarece este lumină și aerisită, așa cum este sifon. Aceste țesături respiră, permițând domnișoarelor dvs. de onoare să fie mai confortabile.
  • Imagine intitulată Alegeți rochii de domnișoare versatile Pasul 6
    2. Alegeți țesături mai calde pentru lunile mai cooler. Chiar dacă aveți nunta în interior, probabil că veți dori unele imagini externe cu petrecerea de nuntă. Asigurați-vă că vă gândiți la asta atunci când luați o țesătură pentru rochii. Țesături mai grele, cum ar fi mătase sau satin, sunt o alegere mai bună pentru iarnă.
  • Dacă nu sunteți sigur de vreme, gândiți-vă la adăugarea în șaluri coordonate sau Pashmina ca parte a costumului partidului de nuntă.
  • Imagine intitulată Alegeți rochii de domnișoare versatile Pasul 7
    3. Gândiți-vă la modul în care domiciliul dvs. de onoare vor putea să se miște. În timp ce rochii foarte formale arată destul de bine, gândiți-vă la domiciliul dvs. de onoare fiind în ele pentru o perioadă lungă de timp. Dacă intenționați să aveți o petrecere uriașă de dans la recepție, ați putea dori să alegeți ceva care este puțin mai ușor, cum ar fi o rochie de cocktail.
  • Imagine intitulată Alegeți rochii de domnișoare versatile Pasul 8
    4. Luați în considerare modul în care rochia se va transfera la recepție. Asigurați-vă că ați ales un stil de rochie care este distractiv și suficient de confortabil pentru a obține și domnișoarele dvs. prin recepție. Desigur, puteți permite domnișoarelor dvs. de onoare să se schimbe, dar dacă doriți ca un aspect coeziv prin recepție, este posibil să aveți nevoie să alegeți o rochie care va funcționa atât la nuntă, cât și la recepție.
  • De exemplu, o rochie de stil victorian cu o agitație mare poate părea distractivă pentru o nuntă tematică, dar veți face ca domnii de onoare să poarte și la recepție?
  • Dacă doriți să faceți o nuntă cu tematică victoriană, poate că ați putea include stilul victorian în designul rochiei (cum ar fi o jachetă montată pe o fustă completă), în timp ce părăsiți agitația și partea din urmă a ecuației.
  • Partea 3 din 3:
    Oferind opțiunile de personalizare de onoare de onoare
    1. Imagine intitulată Alegeți rochii de domnișoare versatile Pasul 9
    1. Lăsați-i să aleagă gâtul. O modalitate de a lăsa domnișoarele dvs. de onoare să aibă un cuvânt de spus în rochiile lor este de a alege un tip de rochie, apoi lăsați domnișoarele dvs. de onoare să aleagă gâtul. Petrecerea dvs. de nuntă va arăta în continuare coezivă, atâta timp cât aveți aceeași lungime și culoarea rochiei.
    • De exemplu, unele domnișoare de onoare pot ca un gât de plonjare, în timp ce altele pot prefera o barcă mai demnă, bijuterie sau gât de scoop.
  • Imagine intitulată Alegeți rochii de domnișoare versatile Pasul 10
    2. Dați-le gama liberă pe designul rochiei. O altă opțiune este de a alege culoarea și un brand / designer, apoi lăsați domnișoarele de onoare să aleagă rochia în sine. În acest fel, ei pot alege ceva care se simt confortabil și găsesc mai mult măgulitoare. De asemenea, ei vor fi mai probabil să se piardă mai mult din ea.
  • Cu toate acestea, poate doriți să setați câțiva parametri pe design pentru a face aspectul mai coeziv. De exemplu, este posibil să doriți doar o lungime de genunchi la rochii de lungă durată și puteți specifica acest lucru.
  • De asemenea, puteți seta țesătura. De exemplu, puteți dori doar țesături ușoare, de summerie, care îngustă alegerile.
  • Cu toate acestea, dacă rămâneți la un designer, ar trebui să obțineți un set destul de coeziv de rochii.
  • Imagine intitulată Alegeți rochii de domnișoare versatile Pasul 11
    3. Lăsați-i să aleagă de mai multe culori specifice. O altă modalitate de a crea un aspect coeziv în timp ce lăsați domiciliul de onoare să aibă unele opțiuni este să mergeți cu un set de trei culori. Culorile pot fi complementare sau pot fi aceeasi culoare in tonuri diferite, cum ar fi albastru deschis, albastru regal si marina.
  • În acest stil, puteți merge la rochii care sunt toate aceleași stil pentru un aspect mai coeziv sau să fie un pic mai ușor debitat cu rochii în diferite stiluri.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar