Cum să cereți cuiva să fie domnișoara dvs. De onoare

Alegerea unei domnișoare de onoare este o parte importantă a procesului de planificare a nunții. Este posibil să nu doriți să le întrebați în persoană, dar întrebați-i într-un mod distractiv, creativ. Puteți cere cuiva să fie domnișoara dvs. de onoare în orice mod creativ pe care îl puteți gândi. Pentru a întreba pe cineva, începeți să alegeți cu atenție domnișoarele dvs. de onoare, faceți un cadou ciudat, apărând întrebarea sau țineți-vă o întâlnire specială pentru a cere tuturor simultan.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea domnișoarei dvs. de onoare
  1. Imagine intitulată cereți-i pe cineva să fie stațiunea dvs. de onoare 1
1. Faceți o listă de opțiuni posibile. Înainte de a merge și întreba primii oameni care pop în capul tău, îți iau timp să te gândești la cine vrei să întrebi. Discutați cu logodnica despre alegerile dvs. Gândiți-vă unde va avea loc nunta și dacă toată lumea poate participa, mai ales dacă este o nuntă de destinație. Apoi, faceți o listă de persoane pe care doriți să le întrebați. Aflați dacă fiecare persoană se va potrivi bine în nunta dvs.
  • Vorbiți cu logodnicul dvs. despre câți oameni vor fi în petrecerea lor de nuntă. Apoi decideți dacă doriți ca numărul să se potrivească.
  • Imaginea intitulată cereți cineva să fie Pasul dvs. de onoare de onoare 2
    2. Evitați capcana obligației. Unii oameni se simt obligați să solicite anumitor oameni din mai multe motive atunci când se căsătoresc. Acest lucru poate provoca stres pentru mireasa, mirele și petrecerea de nuntă. Nu vă simțiți ca și cum trebuie să întrebați pe cineva. Este nunta ta, la urma urmei.
  • De exemplu, nu trebuie să întrebați pe cineva a cărui nuntă ați fost acum de ani. Nu trebuie să întrebați frații oamenilor sau colegi de colegiu vechi. Cereți oamenilor pe care doriți cu adevărat să fiți domnișoara dvs. de onoare.
  • Imaginea intitulată cereți cineva să fie Pasul dvs. de onoare de onoare 3
    3. Pauză cu stereotipurile de gen. Doar pentru că ești o mireasă, nu înseamnă că partidul dvs. de mireasă trebuie să fie toate femeile. Dacă sunteți mai aproape de bărbații din viața voastră, aveți bridesmenți în loc de domnișoare de onoare. Aceasta este nunta ta, așa că vrei să-ți faci petrecerea de mireasă cum o vrei.
  • De exemplu, dacă doriți ca fratele tău în partidul dvs. de mireasă sau cel mai bun prieten al tău, este un om, întreabă-i.
  • Nu vă faceți griji cu privire la potrivirea aceluiași număr de bărbați și femei în partidele de mireasă și mirelui. Au oamenii pe care îi pasă cu adevărat cu dvs. la modificări, indiferent dacă orice urmează regulilor tradiționale.
  • Imaginea intitulată cereți cineva să fie Pasul dvs. de onoare de onoare 4
    4. Adresați-vă prietenilor că puteți avea încredere. Fiind o domnișoară de onoare este o mare responsabilitate și vor trebui să fie acolo pentru tine când lucrurile devin stresante. Alegeți prieteni care au rămas de mult timp, care au fost întotdeauna loiali sau cine știți că puteți avea încredere.
  • Fiți atenți cu prietenii mai noi, mai ales dacă nu ați fost prieteni foarte mult timp. Este posibil să nu știți dacă aveți încredere în ei încă.
  • Imaginea intitulată cere cineva să fie domnișoara dvs. de onoare Pasul 5
    5. Cereți oamenilor care vă sprijină căsnicia. Deși s-ar putea să fiți aproape de cineva, dacă nu vă place logodnicul dvs. sau să vă sprijine căsătoria, să nu le cereți să fie în partidul dvs. de nuntă. În schimb, întrebați prietenii care vă vor sprijini și vă vor fi fericiți pentru ziua dvs. mare.
  • Imaginea intitulată cereți ca cineva să fie domnișoara dvs. de onoare Pasul 6
    6. Abțineți de la a fi supărat dacă cineva spune că nu. Unii oameni ar putea să nu aibă timp sau bani să fie o domnișoară de onoare sau nu vor dori această atenție. Oricare ar fi motivul, nu vă supărați dacă cineva refuză să fie în nunta dvs.
  • Dacă cineva refuză, puteți spune, "Înțeleg complet. Multumesc ca m-ai anuntat! Sper că veți veni în continuare la nuntă!"
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând meșteșuguri pentru a vă întreba domnișoarele de onoare
    1. Imaginea intitulată cereți ca cineva să fie pasul dvs. de onoare de onoare 7
    1. Creați o modalitate greșită de a întreba. Există multe modalități de a cere pe cineva să fie domnișoara dvs. de onoare. Dacă sunteți buni la fabricarea meșteșugurilor sau doriți doar să creați o modalitate specială, unică de a vă adresa domnișoarelor dvs., încercați să creați o propunere artistică.
    • De exemplu, puteți plasa întrebarea sau fraza într-un cookie de avere. Decorați cookie-ul averii cu ciocolată albă și sprinkle metalice.
    • Luați sticle de vin, șampanie sau cidru spumant și atașați etichete întrebându-vă dacă ar fi domnișoara dvs. de onoare. De asemenea, puteți plasa etichete pe lumanari în culorile nunții sau în mirosuri care vă reamintesc de domnișoarele de onoare.
    Sfat de experți
    MINOTI MEHTA

    MINOTI MEHTA

    Eveniment & Nunta Plannerminoti Mehta este fondatorul vermilion nunti si evenimente, un eveniment si o afacere de planificare nunta cu sediul in San Francisco, California. MINOTI a crescut în eveniment și spațiu de planificare a nunții și are peste cinci ani de experiență de planificare a evenimentelor. Ea a fost invitată să participe ca delegat la cinci conferințe exclusive de planificare a evenimentelor, inclusiv Congresul și planificatorii de planificatori de destinație, Xtraordinaire și a devenit cunoscut ca unul dintre planificatorii de nunți și evenimente din zona San Francisco Bay. Lucrarea lui Minoti a fost prezentată pe NDTV India, povestile de dragoste TV, nunțile Maharani și India în Momentan. Vermilion nunti si evenimente au fost, de asemenea, acordate premiul pentru alegerea cuplului de la Neddingwire in 2018. Minoti are un BS în Managementul și contabilitatea ospitalității de la Universitatea din San Francisco.
    MINOTI MEHTA
    MINOTI MEHTA
    Eveniment și planificator de nuntă

    Expertul nostru este de acord: Există atât de multe modalități distractive pe care le puteți pune prietenii dvs. să fie o domnișoară de onoare în nunta voastră. De obicei, sunt terminate ca o casetă dezvăluită, așa că vă propuneți în mod esențial domnișoarelor dvs. de onoare. De exemplu, este posibil să includeți articole de auto-îngrijire de lux ca o haină frumoasă, lumânări, șampanie și măști de ochi.

  • Imagine intitulată cere cuiva să fie stațiunea dvs. de onoare de onoare 8
    2. Trimiteți-le o carte frumoasă. S-ar putea să doriți să vă surprindeți viitoarele domnișoare de onoare cu o carte în căsuța poștală sau trimise la munca lor. Exteriorul cardului poate pune întrebarea, în timp ce interiorul poate conține o notă personalizată de la dvs.
  • Puteți alege să faceți cărțile proprii de la cardstock. Puteți tipări designul dintr-un program de calculator sau puteți decora cardul cu mâna cu panglică, sclipici, petale de flori sau alte decorațiuni.
  • Unele companii vinde cărți special orientate spre a cere ca cineva să fie domnișoi ​​de onoare.
  • Imaginea intitulată cereți cineva să fie pasul dvs. de onoare de onoare 9
    3. Creați un scrapbook. Puneți împreună un album de fotografii cu vremuri de distracție pe care le-ați avut cu potențialii dvs. domnișoare de onoare în timpul prieteniei dvs. Dacă nu doriți să faceți un album întreg, faceți doar un album foto. În ultima pagină, puteți pune întrebarea.
  • Dacă aveți memento, puteți adăuga copii la fiecare album. Acest lucru ar putea include bilete de film sau concerte, chitanțe sau note.
  • Imaginea intitulată cereți-i pe cineva să fie Domnitorul dvs. Pasul 10
    4. Faceți-le cadre de imagine. Mergeți la un magazin de artizanat și cumpărați cadre pentru fiecare domnișoară de onoare. Decorați cadrul cu numele lor. De asemenea, puteți atrage ceva pe cadru dacă sunteți artistice, vopsiți ceva folosind un șablon sau adăugați accente decorative. De-a lungul vârfului, scrie "domnișoarele de onoare."
  • Nu uitați să adăugați imaginea din interior.
  • Imaginea intitulată cereți cineva să fie Pasul dvs. de onoare de onoare 11
    5. Cumpărați bijuterii. Bijuterii nu este niciodată o modalitate proastă de a cere pe cineva să fie domnișoara dvs. de onoare. Puteți să le cumpărați inele, brățări sau coliere care prezintă arcuri de când legați nodul. Dacă știți deja tema pentru nunta dvs., puteți alege bijuterii în designul temei dvs. de nuntă.
  • Mulți vânzători online vând bijuterii tematice de onoare pe site-uri precum Etsy.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea modalităților de a întreba în persoană
    1. Imaginea intitulată cere cineva să fie un pas de onoare de onoare 12
    1. Organizați o zi specială. În loc să vă dați propriile domnișoare de onoare, să le luați un loc frumos și să le întrebați acolo. Puteți să planificați o surpriză sau un cadou tematică specială sau doar să folosiți ocazia de a avea toată lumea împreună pentru a întreba.
    • De exemplu, ați putea merge pentru o zi spa și tratați pe toți la un cadou special, ca o pedichiură și întrebați-le atunci. Le-ai putea da toate hainele potrivite care spun "domnișoarele de onoare" pe ele.
  • Imagine intitulată cereți ca cineva să fie pasul dvs. de onoare 13
    2. Tratați pe toți la o masă. Invitați toate domnișoarele dvs. de onoare să se întâlnească pentru brunch, prânz sau cină, tratamentul dvs. În timp ce toată lumea este împreună, le puteți cere să fie domnișoarele dvs. de onoare.
  • Luați în considerare plasele de plasare care spun "domnișoarele de onoare" pe ele că puteți sta la scaunul fiecărei persoane înainte de a ajunge.
  • Imagine intitulată cereți-i pe cineva să fie Pasul dvs. de onoare de onoare 14
    3. Au o cafea, ceai sau o petrecere de înghețată. Invitați toată lumea la casa dvs. pentru o petrecere de distracție. În funcție de gusturile dvs., puteți avea un bar de cafea, o petrecere de ceai sau o bară de înghețată. Fie ca toți să-și facă propriile gusturi gustoase și să mănânce deserturi special făcute înainte de a le întreba.
  • Imaginea intitulată cere cineva să fie domnișoara dvs. de onoare Pasul 15
    4. Decorați cookie-urile sau cupcakes. Dacă vă place să gătiți, este posibil să doriți să întrebați dispozitivele de onoare potențiale cu alimente. Arunca o petrecere de logodna sau doar să le inviți și să pregătiți un cookie sau cupcake pentru fiecare femeie.
  • Puteți decora cookie-urile cu cuvântul "oniremid" sau întrebarea.
  • Luați în considerare punerea steagurilor în cupcakes care spun "domnișoarele de onoare" sau întrebarea întrebării.
  • Imaginea intitulată cereți-i pe cineva să fie Pasul dvs. de onoare de onoare 16
    5. Întreabă-le în mod individual. Dacă doriți să o păstrați simplu, luați în considerare cererea de la Doamna norocoasă în persoană. Le puteți invita la domiciliu, să le vizitați sau să vă întâlniți pentru cină sau cafea. Prindeți-vă și bucurați-vă de petrecerea timpului cu ceilalți înainte de a vă întreba.
  • Păstrați-o simplu spunând ceva de genul: "Am ceva foarte important să vă întreb. Doriți să fiți domnișoi ​​de onoare?"
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar