Cum se îmbracă ca oaspete de nuntă de iarnă

Este întotdeauna important să se îmbrace în mod corespunzător ca oaspete de nuntă, iar în multe cazuri, totul se reduce la capacitatea de a descifra codul de îmbrăcăminte al evenimentului pe baza invitației sau dacă este o recepție în timpul zilei sau de seară. Cu toate acestea, atunci când participați la o nuntă de iarnă, trebuie să vă confruntați cu vremea rece, zăpadă și gheață. Având în vedere sezonul, poate fi necesar să vă modificați îmbrăcămintea obișnuită de nuntă pentru a include țesături mai grele, culori mai bogate și stiluri de îmbrăcăminte care oferă o acoperire mai mică pentru căldura adăugată.

Pași

Partea 1 din 3:
În urma codurilor generale de îmbrăcăminte
  1. Imagine intitulată rochie ca oaspete de nuntă de iarnă Pasul 1
1. Luați în considerare codul de îmbrăcăminte. Înainte de a decide modul în care sezonul vă va afecta alegerile de îmbrăcăminte, ar trebui să vă asigurați că înțelegeți codul de îmbrăcăminte al nunții. Consultați invitația, care va clarifica, de obicei, modul în care oaspeții se așteaptă să se îmbrace. În acest fel, nu vă veți îmbraci prea mult sau ocazional pentru eveniment.
  • Dacă invitația spune "Tie White", nunta are un cod de îmbrăcăminte extrem de formal. Femeile ar trebui să poarte rochii de seară a podelei, în timp ce bărbații sunt de așteptat să poarte un tuxedo cu cozi lungi, o vestă albă și un bowtie neagră.
  • În cazul în care invitația spune "cravată neagră", femeile pot purta o rochie de egalitate de etaj sau o rochie de cocktail dress. Bărbații ar trebui să poarte un tux tradițional cu o cravată cummerbund și arc.
  • Dacă invitația spune "formală" sau "cravată neagră opțională", femeile pot purta o rochie de lungime de podea, o rochie formală de cocktail sau se separă. Bărbații pot purta un Tuxedo tradițional sau un costum întunecat, cămașă albă și cravată.
  • Dacă invitația spune "Dressy Casual" sau "Semiformal", femeile ar trebui să poarte o rochie de cocktail sau o fustă de dress și de sus. Bărbații ar trebui să poarte un costum.
  • Dacă invitația spune "îmbrăcăminte festivă", puteți avea mai multă distracție cu costumul tău. Femeile pot purta o rochie de cocktail într-o culoare îndrăzneață și o pereche cu accesorii distractive, cum ar fi o pălărie drăguță. Oamenii ar trebui să poarte un costum, dar o pereche cu o cravată distractivă într-o culoare îndrăzneață sau un model.
  • Imagine intitulată rochie ca un oaspete de nuntă de iarnă Pasul 2
    2. Urmați o paletă de culoare profundă și bogată. În timp ce puteți purta cu siguranță orice culoare pe care vă place, indiferent de sezonul, o nuntă de iarnă este ocazia perfectă de a purta culori bogate și întunecate care se potrivesc sezonului. Negru și marină adecvate pentru nunți de iarnă, dar sunt și tonuri de bijuterii, cum ar fi safir, rubin, granat, smarald, citrină sau ametist.
  • Tonuri metalice, cum ar fi aur, argint și bronz, de asemenea, funcționează bine pentru nunțile de iarnă.
  • Pro Tip de la planificatorul de nunta, Karen Brown: "Dacă participați la o nuntă de iarnă, rochie în culori calde cum ar fi Burgundia, Brown, Purpuriu, Gri și Green."
  • Imagine intitulată rochie ca un oaspete de nuntă de iarnă Pasul 3
    3. Alegeți țesături texturate. În timp ce țesăturile ușoare, cum ar fi sifonul și lenjeria, sunt ideale pentru primăvară și vară, nu sunt cea mai bună opțiune pentru nunțile de iarnă. În schimb, optați pentru țesături grele, texturate, care nu numai că vă vor păstra calde, dar adăugați un interes vizual și pentru costumele dvs.
  • Țesături cum ar fi catifea, brocada, cașmirul și lâna sunt toate opțiunile bune pentru o nuntă de iarnă.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea unui costum pentru o femeie
    1. Imagine intitulată rochie ca un oaspete de nuntă de iarnă Pasul 4
    1. Optați pentru o fustă sau o rochie mai lungă. Chiar dacă codul de îmbrăcăminte pentru nunta nu necesită o uzură extrem de formală, poate doriți să optați pentru o rochie sau o fustă mai lungă pentru a vă ajuta să rămâneți cald. Asta nu înseamnă că trebuie să alegeți o opțiune de lungime a podelei, deși - o rochie sau o fustă MIDI, care de obicei hit-uri la mijlocul vițelului, poate fi o opțiune elegantă.
    • Lungimea de ceai Rochii și fuste, care sunt, de obicei, puțin mai lungi decât stilurile MIDI, dar nu și lungimea podelei, sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru nunțile de iarnă.
    • Dacă nu sunteți sigur că ați purtat o rochie de lungime MIDI sau de ceai, luați în considerare purtarea unui stil ridicat. Sunt, de obicei, mai mult în spate și mai scurți în față, astfel încât veți obține o căldură adăugată în timp ce nu vă angajați să o lungime mai lungă până la capăt.
  • Imagine intitulată rochie ca un oaspete de nuntă de iarnă Pasul 5
    2. Colanți pereche cu o rochie mai scurtă. Dacă doriți să purtați o rochie mai scurtă care se termină la genunchi sau mai sus, picioarele dvs. pot fi puțină frig la ceremonie și recepție. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la rochie - doar să-ți schimbi picioarele goale sau o căsuță mare pentru o pereche de ciorapi opac care vă vor ajuta să vă păstrați puțin mai cald.
  • Err pe partea de prudență, alegând ciorapi într-o culoare neutră, cum ar fi negru sau gri. Purtând o culoare care coordonează cu rochia ta uneori ca un pic prea costum-y.
  • În funcție de tipul de rochie sau fusta pe care o purtați, poate doriți să optați pentru o pereche texturată de ciorapi. De exemplu, puteți completa o rochie de teacă simplă cu o pereche de ciorapi cu o textura lactate. Dacă purtați o rochie cu un model îndrăzneț sau o textură, este mai bine să purtați colanți netede.
  • Imagine intitulată rochie ca oaspete de nuntă de iarnă Pasul 6
    3. Ia în considerare purtarea pantalonilor. Poate că nu pare tradițional, dar pantalonii pot fi de fapt o opțiune elegantă pentru o nuntă de iarnă. Doar optați pentru o pereche personalizată care are un aspect elegant și se împerechează cu o declarație de sus.
  • Pentru o nuntă de iarnă, pantalonii într-o culoare întunecată, cum ar fi negru, sunt o opțiune ideală. Cu toate acestea, puteți merge, de asemenea, pentru un aspect sofisticat, elegant, alegând o pereche în iarnă alb sau cremă.
  • Dacă purtați pantaloni la o nuntă de iarnă, purtați-le cu o bluză de sequin îndrăzneț sau o bluză elegantă de satin pentru a vă asigura că arătați destul de des.
  • În plus față de pantaloni, puteți purta un salt elegant adaptat la o nuntă de iarnă.
  • Imagine intitulată rochie ca un oaspete de iarnă de nuntă 7
    4. Adăugați un blazer pe o rochie scurtă cu maneci. Dacă aveți o rochie ideală pentru a purta la o nuntă de iarnă, dar vă îngrijorați că veți fi răciți în mânecile sale scurte, stratificați un blazer peste el. O blazer sofisticată de catifea sau brocade vă poate ține cald și adăugați stilul în aspectul dvs.
  • Dacă purtați o rochie simplă, solidă colorată, luați în considerare împerecherea cu un blazer în model floral care oferă tonuri bogate de bijuterii pentru a vă oferi costumele mai multe fler.
  • Imagine intitulată rochie ca un oaspete de nuntă de iarnă Pasul 8
    5. Alegeți pantofi stabili. La o nuntă de iarnă, este posibil să trebuiască să vă ocupați de trotuarele înghețate sau cu parcări de zăpadă - care poate fi dificil de navigat în tocuri de stiletto. În loc de pompe de zgârie-nori, optați pentru pantofi care sunt mai ușor de mers pe jos, cum ar fi pene de catifea sau tocuri de pisoi Peep Toe.
  • Apartamentele de balet care sunt împodobite cu pietre sau acoperite cu satin sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru nunțile de iarnă.
  • Dacă sunteți preocupat de picioarele dvs. de frig, împerecheați rochia, fusta sau pantalonii personalizați cu cizme elegante de gleznă pentru căldură adăugată.
  • Partea 3 din 3:
    Selectarea îmbrăcămintei pentru un bărbat
    1. Imagine intitulată rochie ca un oaspete de nuntă de iarnă Pasul 9
    1. Optați pentru un costum de lână. Când aveți îndoieli, cel mai bun pariu pentru o nuntă de iarnă este un costum clasic de lână. Vei fi mai cald decât dacă purtați un costum de bumbac de bază și aveți un aspect mai elegant într-o opțiune de montare subțire. Adăugați o cravată pentru o privire mai îmbrăcată, sau o pereți cu un buton simplu pentru o nuntă mai casuală.
    • Un costum de cașmir este o altă opțiune pentru o nuntă de iarnă. Fabricul vă va păstra cald și are o ușoară strălucire care ar putea face prea mult pentru birou, dar va arăta potrivit la un eveniment special, cum ar fi o nuntă.
  • Imagine intitulată rochie ca oaspete de nuntă de iarnă Pasul 10
    2. Rochie în straturi. Dacă sunteți îngrijorat de a fi rece la ceremonie și / sau recepție, îmbrăcămintea în straturi vă poate ajuta să vă păstrați cald. Puteți purta un pulover zip-up peste cămașa și legați-vă, dar sub sacou pentru a evita răcitorul. Alegerea unui stil cu fermoar face mai ușor să se elimine dacă sunteți prea cald.
  • Imagine intitulată rochie ca un oaspete de nuntă de iarnă Pasul 11
    3. Încorporați modelele. La o nuntă de iarnă, puteți adăuga fler în privința dvs. prin încorporarea modelelor. S-ar putea să purtați o cămașă dungată cu un costum solid sau adăugați un patrat de buzunar elegant în buzunarul unei jachete solide. Purtând o cravată modelată, poate ajuta, de asemenea, să vă condimenteze costumul.
  • Puteți amesteca modele, dar aveți grijă să vă păstrați costumul de a privi prea ocupat. De exemplu, dacă purtați o cămașă dungată, ați putea să o asociați cu un costum cu un model subtil de herringbone, dar nu un model clar.
  • Imagine intitulată rochie ca un oaspete de nuntă de iarnă Pasul 12
    4. Alegeți cizme de îmbrăcăminte în loc de pantofi. Pantofii de îmbrăcăminte pot funcționa bine pentru o nuntă de iarnă, dar picioarele tale pot fi reci. În schimb, luați în considerare schimbarea pantofilor de îmbrăcăminte obișnuită pentru o pereche de cizme de rochie. Ei vor păstra mai cald picioarele fără a lua nimic de la aspectul tău finit.
  • De exemplu, puteți găsi cizme Wingtip. Ei vor arăta doar ca pantofii de îmbrăcăminte cu costumul sau pantalonii, dar vor oferi căldură suplimentară.
  • sfaturi

    Dacă nu sunteți sigur ce să purtați la o nuntă sau dacă un anumit articol de vreme rece este potrivit, întrebați mireasa, mirele sau partidul de nuntă. Acestea ar trebui să poată răspunde la întrebările dvs. despre codul de îmbrăcăminte.
  • Nu treceți cu vederea importanța îmbrăcămintei exterioare. Cel mai bine este să purtați o haină de rochie la o nuntă de iarnă, mai degrabă decât jachetă de schi sau alt stil casual.
  • Dacă au existat o mulțime de zăpadă în jurul nunții, este bine să purtați cizme de zăpadă pe drumul spre ceremonie și / sau recepție din motive de siguranță. Cu toate acestea, asigurați-vă că aduceți o pereche de pantofi potriviți pentru echipamentul dvs. pentru a vă schimba când ajungeți la locul de desfășurare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar