Cum de a alege o servitoare de onoare

Alegerea unei servitoare de onoare poate fi o sarcină dificilă, mai ales atunci când aveți un grup mare de prieteni și familii care sunt aproape de dvs. sau când nu știți ce trăsături să caute. Luați în considerare mai întâi cea mai apropiată familie și prieteni, și se dizolvă cine poate echilibra angajamentul rolului în viața lor. Dacă este încă dificil de a decide, căutați trăsături precum abilitățile bune de conducere și organizaționale și fiind un mediator eficient și delegator. Asigurați-vă că vă simțiți încrezători și fericiți în alegerea dvs. de o servitoare de onoare este cea mai importantă parte!

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea cea mai bună persoană
  1. Imagine intitulată Alegeți o servitoare de onoare Pasul 1
1. Alegeți o persoană pe care o simți este o alegere evidentă. Surorile, cei mai buni prieteni din copilărie și verișorii sunt toate alegerile populare pentru rolul de onoare de onoare. Persoana pe care o gândiți mai întâi și pe cine vă simțiți atrași este de obicei o opțiune excelentă.
  • Nu vă faceți griji dacă nu vă simțiți atrași de nimeni în special sau dacă nimeni nu vă va ieși. Există multe alte criterii care vă pot ajuta să vă restrângeți alegerea.
  • Nu trebuie să rămâi cu oameni care sunt aproape de tine în vârstă. Dacă simțiți că sunteți foarte aproape de mama, mătușa sau bunica dvs., apoi ajungeți la ei pentru a vedea cum ar simți despre rolul.
  • Imagine intitulată Alegeți o servitoare de onoare Pasul 2
    2. Scrieți o listă cu ceea ce doriți de la o servitoare de onoare. Rolul unei servitoare de onoare poate fi diferit în mod semnificativ pe nunți și depinde doar de cuplul individual. Unele cupluri doresc ca servitoarele de onoare să aibă un rol foarte activ în organizarea nunții, în timp ce pentru alte cupluri, servitoarele de rol de onoare este mai mult despre titlu și vor avea un rol mult mai mic în planificare.
  • Fiind clar despre ceea ce înseamnă rolul atât pentru tine, cât și de servitoare de onoare este o parte foarte importantă a alegerii persoanei potrivite. Unii oameni vor fi mai potriviți pentru un rol foarte activ, organizatoriu, în timp ce alți oameni se vor potrivi mai bine într-un rol cu ​​mai puține obligații și vă vor sprijini doar în ziua nunții.
  • Imagine intitulată Alegeți o servitoare de onoare Pasul 3
    3. Discutați cu servitoarele dvs. potențiale de onoare despre angajament. O slujbă de rol de onoare este o mulțime de muncă și trebuie să fie capabilă să echilibreze și cu alte angajamente de viață. Dacă aveți pe cineva pe care doriți să-l cereți să fie servitoare de onoare, să discutați mai întâi cu ei pentru a verifica dacă acest astfel de angajament ar fi în formă în viața lor la acea vreme.
  • Unii oameni pe care îl considerați pot începe doar un nou loc de muncă stresant sau ar putea încerca să se deplaseze în întreaga țară, ceea ce înseamnă că angajamentul nu va funcționa la acel moment. Cu toate acestea, alte persoane pot avea mai mult timp în timpul perioadei de planificare a nunții, ceea ce înseamnă că ar putea echilibra mai ușor rolul cu propria lor viață.
  • Imagine intitulată Alegeți o servitoare de onoare Pasul 4
    4. Exclude pe oricine are prea multe alte angajamente care se desfășoară. Comunicați cu potențialul dvs. servitoare de onoare despre orice preocupare pe care ați putea avea de-a face cu angajamentele cu privire la rolul și jonglează viața în jurul acestuia. În mod similar, ascultați cu atenție gândurile ei și înțelegeți dacă nu are timp pentru rolul.
  • De exemplu, poate doriți să cereți cel mai bun prieten al tău să fie servitoare de onoare, totuși tocmai a avut un copil. Discutați cu ea despre faptul că rolul ar fi plauzibil. Dacă există cineva special care are prea multe alte angajamente, asigurați-vă că știu că sunt încă o parte specială și valoroasă a nunții voastre.
  • Imagine intitulată Alegeți o servitoare de onoare Pasul 5
    5. Asigurați-vă că servitoarele dvs. de onoare este suficient de mare pentru a face față îndatoririlor. Deși o sora mai mică sau un văr ar putea fi perfectă pentru rolul în toate privințele, dacă acestea sunt mai mici de 21, acest lucru poate crea unele bariere atunci când vine vorba de organizarea de evenimente, în special dacă implică alcool. Cu toate acestea, dacă o domnișoară mai veche este disponibilă pentru ao ajuta, atunci acest lucru ar trebui să ajute la atenuarea oricăror probleme.
  • De asemenea, asigurați-vă că responsabilitatea rolului de onoare nu este prea mult de întrebat de ei. Ele pot juca în continuare un rol important în petrecerea dvs. de nuntă, în ciuda faptului că nu are servitoare de titlu de onoare.
  • Imagine intitulată Alegeți o servitoare de onoare Pasul 6
    6. Spargeți servitoarele tradiționale de rol de onoare dacă nu funcționează pentru dvs. Deși o servitoare de onoare este în mod tradițional o rudă de sex feminin apropiată, în cele din urmă ceea ce contează este că sunteți fericit și mulțumit cu petrecerea de nuntă. Gândește-te să ai 2 servitoare de onoare, nici o servitoare de onoare sau chiar fratele tău sau un prieten cel mai bun bărbat ca om de onoare! Există multe posibilități, deci nu vă simțiți limitate de tradițiile de nuntă.
  • De exemplu, ai putea avea cel mai bun prieten și mama ta ca servitoare de onoare dacă vrei să le includeți pe amândouă. Alternativ, dacă fratele tău este cel mai bun prieten al tău, de ce să nu ai un om de onoare în schimb?
  • Partea 2 din 2:
    Căutați trăsăturile potrivite
    1. Imagine intitulată Alegeți o servitoare de onoare Pasul 7
    1. Căutați abilități de conducere. Găsiți o persoană care are abilități bune de comunicare, poate motiva alții și cine este un bun ascultător. Aceste trăsături sunt esențiale pentru a vă aduce împreună petrecerea de nuntă și pentru a vă asigura că toate organizațiile merge fără probleme.
    • Abilitățile de conducere nu înseamnă neapărat să fie președintele unui club sau să conducă un grup de oameni la locul de muncă. Este mai mult despre trăsăturile pe care persoana o are.
  • Imagine intitulată Alegeți o servitoare de onoare Pasul 8
    2. Alegeți pe cineva cu abilități organizaționale bune. Alegeți pe cineva care poate jongla mai multe sarcini simultan, indiferent dacă acestea sunt mari sau mici. Termenele limită sunt foarte importante în planificarea unei nunți, iar servitoarele de onoare va fi un fel de persoană care înțelege acest lucru.
  • Servitoarele de onoare va fi în mod inevitabil să echilibreze o mulțime de responsabilități, inclusiv cele din viața ei, alături de sarcinile nunții.
  • Imagine intitulată Alegeți o servitoare de onoare Pasul 9
    3. Căutați pe cineva care este un mediator eficient. O slujbă ideală de onoare nu va fi tipul de a începe drama și care poate comunica eficient cu o serie de oameni diferiți. Mediatorii buni sunt în mod obișnuit cei care sunt pacii și care sunt asertivi în cuvintele și acțiunile lor.
  • O servitoare de onoare care este un mediator eficient va face ca întregul proces de nuntă să fie mult mai fină și mai puțin stresant. Ea va putea să se ocupe de situații în care acestea apar, să comunice clar și să ajute la rezolvarea conflictelor.
  • Imagine intitulată Alegeți o servitoare de onoare Pasul 10
    4. Alegeți pe cineva care poate delega efectiv. Există multe de făcut pentru a organiza o nuntă și este mai mult de o persoană care se poate ocupa singur. Alegeți o slujbă de onoare care este capabilă să lase pe alții să ajute și cu munca, în timp ce le îndrumă prin procesul pentru a se asigura că totul se face la timp.
  • Va fi foarte greu să ai o slujbă de onoare care se luptă să delege. Există atât de multe sarcini care trebuie să fie făcute pentru ca nunta să aibă loc și să găsească pe cineva care să-i permită celorlalți să iasă la bord și să ajute să fie cheia.
  • Imagine intitulată Alegeți o servitoare de onoare Pasul 11
    5. Căutați pe cineva care are capacitatea de a planifica petreceri. Evenimentele de nuntă, cum ar fi dușurile de mireasă sau petrecerile de bjelhelorette, reprezintă o mare parte a procesului de nuntă, iar servitoarele dvs. de onoare trebuie să se simtă confortabilă cu un rol de conducere în aceste evenimente. Căutați pe cineva care este încrezător în a face un buget, creând o listă de oaspeți, trimiterea de invitații și angajarea vânzătorilor.
  • Este bine dacă servitoarele dvs. de onoare nu a fost niciodată în acest rol înainte sau chiar dacă nu a planificat niciodată o petrecere. Atâta timp cât are o înțelegere generală a ceea ce implică o petrecere, și nu se tem să-i ceară pe alții pentru ajutor, atunci va fi bine.
  • sfaturi

    Cea mai importantă parte a alegerii unei servitoare de onoare este că sunteți confortabil și mulțumit de alegerea dvs.
  • Servitoarele dvs. de onoare nu trebuie să fie o persoană care are toate aceste trăsături, deși poate fi de ajutor. Alegerea pe cineva pe care sunteți aproape și cine vă susține, este cel mai important aspect.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar