Cum de a alege un cadou pentru servitoare de onoare

Alegerea unei servitoare de onoare pentru petrecerea dvs. de nuntă poate fi destul de dificilă - acum sunteți blocat de ce cadou pentru a obține servitoare de onoare ca o mulțumire pentru a fi în petrecerea de nuntă. S-ar putea să nu fiți sigur ce tip de cadou pentru a obține servitoarele de onoare, precum și cât de mult de petrecut la cadou. Pentru a alege darul perfect, luați în considerare bugetul dvs. și servitoarele dvs. de gusturi de onoare. De asemenea, puteți cere altora pentru sfaturi despre obținerea cadoului ideal pentru a vă mulțumi pentru servitoarele de onoare.

Pași

Metoda 1 din 3:
Alegerea unui cadou bazat pe buget
  1. Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru servitoarele dvs. de onoare Pasul 1
1. Determinați gama de prețuri. Înainte de a ajunge la a decide pe un cadou, ar trebui să luați în considerare cât de mulți bani intenționați să cheltuiți la darul pentru servitoarele de onoare. Dacă intenționați să obțineți cadouri pentru întreaga petrecere de mireasă, puteți păstra gama de preț pentru toate darurile de la capătul scăzut. Sau dacă intenționați să dați doar un cadou servitoarei dvs. de onoare, puteți merge la o gamă mai mare de prețuri pentru cadou. Stick la ceea ce vă puteți permite și determina un preț clar a variat înainte de a merge la cumpărături.
  • De exemplu, poate decideți să cheltuiți mai mulți bani pe servitoarele dvs. de cadou de onoare decât pe cadouri pentru domnișoarele dvs. de onoare. Dacă gama de preț pentru cadouri de onoare de onoare este de 40- $ 50, gama de preț pentru servitoare de onoare cadou poate fi de $ 50- $ 75.
  • Sau dacă obțineți doar un cadou pentru servitoarele dvs. de onoare, puteți decide să cheltuiți 75 de dolari pe $ 100 la cadou.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru servitoarele dvs. de onoare Pasul 2
    2. Factor de cadou în bugetul dvs. de nuntă globală. De asemenea, ar trebui să vă gândiți cât de mult vă puteți permite să cheltuiți pe cadou pe baza bugetului dvs. global de nuntă. Dacă planificați o nuntă accesibilă, mică, de exemplu, puteți încerca să reduceți costurile prin păstrarea gamei de preț pentru servitoarele dvs. de onoare cadou în jos. Sau dacă aveți un buget mare pentru a lucra, puteți ajunge să cheltuiți o sumă mare pe servitoarele de cadou de onoare.
  • Tu și partenerul dvs. pot discuta despre ce planificați fiecare să cheltuiți pe cadouri pentru partidul de nuntă. Poate că amândoi sunteți de acord să cheltuiți aceeași sumă de bani pe servitoarele de cadou de onoare și de cel mai bun cadou om.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru servitoarele dvs. de onoare Pasul 3
    3. Faceți un cadou de casă dacă bugetul dvs. este strâns. Dacă bugetul dvs. este mai strict decât v-ați așteptat, puteți opta pentru a face un cadou de casă pentru servitoarele dvs. de onoare. Ai putea să-ți faci servitoarele de produse de onoare, cum ar fi Bombe de baie de casă sau a Homemade Facial Scrub. Sau ai putea să-l croșesc sau să tricot servitoarele de onoare o eșarfă sau o pălărie. Obțineți creativi și veniți cu un cadou de casă pe care îl puteți permite.
  • De asemenea, puteți face un cadou sentimental pentru servitoarele dvs. de onoare, cum ar fi a colaj foto sau un desen al celor doi împreună. Un cadou sentimental poate fi un mod frumos și accesibil de a-ți aduce un omagiu prieteniei cu servitoarele de onoare.
  • Metoda 2 din 3:
    Selectarea unui cadou pe baza servitoarei dvs. de gusturi de onoare
    1. Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru servitoarele dvs. de onoare Pasul 4
    1. Du-te pentru un cadou legate de auto-îngrijire. Dacă servitoarele dvs. de onoare tinde să se bucure de o bună sesiune de auto-îngrijire, puteți opta pentru un cadou care reflectă această preferință. Dați-le un set personalizat de uleiuri esențiale pe care le pot folosi în baie sau ca un miros de purtat pe pielea lor. Sau cadou cu un pachet de spa de visele lor, astfel încât să se poată răci și să se trateze ori de câte ori doresc.
    • Puteți, de asemenea, să puneți împreună sejurul final în coș complet cu o sticlă de vin, bomboane bune, filme DVD rău și măști de față. Sau ai putea să-ți dai servitoarei de onoare un certificat la o masseuse, astfel încât să se poată bucura de câteva ore de relaxare.
    Sfat de experți

    "Indiferent de ceea ce obțineți servitoarele de onoare, fie că este bijuterii, parfum sau orice altceva, este important să găsiți o modalitate de ao personaliza."

    Jenny Yi

    Jenny Yi

    Professional Nunta PlannerJenny Yi este fondatorul companiei Chloe + Mint, o companie de planificare completă a evenimentelor cu servicii complete, care este specializată în planificarea nunții, designul și designul floral. Jenny a fost în industrie de peste 5 ani, și lucrează îndeaproape cu mărcile și celebritățile notabile despre branding și evenimente.
    Jenny Yi
    Jenny Yi
    Planificator de nunta profesionala
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru servitoarele dvs. de onoare Pasul 5
    2. Obțineți servitoarele de onoare un cadou legate de călătorie. Dacă servitoarele dvs. de onoare pare întotdeauna să călătorească sau are o pasiune pentru călătorie, dați-le un cadou care va reflecta acest interes. Puteți găsi un cadou de hartă, cum ar fi o hartă mondială, un poster de hartă mondială, unde pot să renunțe la toate locurile pe care le-au fost și intenționează să meargă sau chiar și Bijuterii Tematice Mondiale. Puteți face cadou personal prin includerea imaginilor locurilor pe care le-ați călătorit împreună ca parte a cadoului.
  • De asemenea, puteți obține elemente pe care le pot avea nevoie în următoarea călătorie, cum ar fi uneltele de fotografiere, îmbrăcămintea de călătorie sau un set de toaletă de călătorie.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru servitoarele dvs. de onoare Pasul 6
    3. Dați servitoarei de bijuterii de onoare pentru a comemora nunta. Un alt cadou popular de onoare este un articol de bijuterii care le va reaminti de rolul lor important în nuntă. Puteți obține un colier cu un pandantiv care are inițialele lor pe ea sau o imagine reprezentativă pentru prietenia dvs. Le puteți obține, de asemenea, o brățară sau cercei pe care le simți că ar dori ca o amintire dulce a rolului lor în nunta voastră.
  • Dacă primiți restul de cadouri de partid de nuntă, cum ar fi bijuterii, puteți face servitoarele de bijuterii de onoare un pic mai speciale. De exemplu, puteți adăuga o piatră prețioasă pentru servitoarele de bijuterii de onoare pentru a face un pic mai distinctă de celelalte cadouri de nuntă.
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru servitoarele dvs. de onoare Pasul 7
    4. Tratați servitoarele de onoare unui cadou experimental. Dacă servitoarele dvs. de onoare este mai mult în gesturi iubitoare decât articolele materiale, le puteți da un cadou pe care îl pot experimenta. De exemplu, dacă servitoarele dvs. de onoare iubește să urce pe rock, puteți obține o oră de alpinism liber la centrul lor local de alpinism. Sau dacă servitoarele dvs. de onoare se bucură să facă yoga, puteți obține o trecere nelimitată timp de o lună la un studio local Yoga.
  • O altă opțiune este de a obține servitoarele de onoare un cadou experimental pe care îl pot împărtăși cu altcineva. De exemplu, poate că există un restaurant local pe care-l iubesc pe amândoi să meargă. Puteți obține apoi servitoarele de onoare un certificat de cadouri la restaurantul pe care îl pot folosi pentru a-și lua partenerul sau prietenul.
  • Metoda 3 din 3:
    Cerându-i pe alții pentru sfaturi
    1. Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru servitoarele dvs. de onoare Pasul 8
    1. Ajungeți la mirele dvs. pentru sfaturi. Dacă te lupți cu ce să-ți aduci slujba de onoare, poți vorbi cu mirele voastre despre decizie. Întreabă-i ce cred că slujba de onoare ar putea dori și să discute ideile de cadou cu ei. Puteți să vă întrebați partenerului dvs. ceea ce primesc pentru petrecerea lor de nuntă și cel mai bun om al lor. Ați putea apoi să încercați să obțineți un cadou comparabil pentru petrecerea de nuntă și servitoare de onoare.
    • De exemplu, puteți spune partenerului dvs.: "Ce primești cel mai bun om? Nu sunt sigur ce să-mi iau slujba de onoare și mi-ar plăcea contribuția."
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru servitoarele dvs. de onoare Pasul 9
    2. Adresați-vă prietenilor apropiați sau familiei. De asemenea, puteți solicita prieteni apropiați sau familiei pentru sfaturi despre ce să obțineți servitoarele de onoare. Aceasta poate fi o idee bună dacă familia și prietenii dvs. sunt aproape de servitoarele de onoare și cunoaște gustul lor. Puteți prezenta mai multe opțiuni prietenilor și familiei care sunt în bugetul dvs. și apoi vedeți ce spun ei.
  • De exemplu, puteți spune familiei și prietenilor dvs. ", sunt blocat de ce să-mi iau slujba de onoare. Am câteva opțiuni. Care credeți că ar dori cel mai bine?"
  • Imagine intitulată Alegeți un cadou pentru servitoarele dvs. de onoare Pasul 10
    3. Discutați cu alți prieteni căsătoriți sau angajați. Puteți să vă dați seama, de asemenea, o servitoare bună de un cadou de onoare, cerând altora care își pot planifica în prezent nunta sau care au planificat o nuntă în trecut. Întreabă-i ce au primit pentru slujba lor de onoare și cum determină cadoul ideal pentru acea persoană.
  • De exemplu, puteți să întrebați un prieten căsătorit sau angajat, "Cum ați decis ce cadou să vă aduceți slujba de onoare? Poți să mă sfătuiești?"
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar