Cum să fii cel mai bun om

Dacă ați fost selectat ca cel mai bun om, ar trebui să fiți onorați foarte mult.Poziția nu este fără anumite responsabilități, totuși, trebuie să faceți tot posibilul pentru a vă asigura că festivitățile de nuntă se declanșează fără nici o legătură.Dați-vă timp să închiriați un tux, să organizați o petrecere de burlac și să pregătiți un discurs memorabil pentru recepția de nuntă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Organizarea partidului de burlac
  1. Imaginea intitulată Fii cel mai bun pas 1
1. Alegeți activitățile și locația pentru petrecerea de burlac.Partidul Bachelor este o oportunitate de a petrece timp cu prietenul tău și cu restul prietenilor din cercul tău apropiat.Alegeți o activitate și o locație care sunt informați de interesele și personalitatea acestuia.De exemplu, dacă prietenul tău iubește paintball, organizează partidul ca o bătălie masivă de paintball.Între rundele de paintball vă puteți bucura de niște pizza și amintiți-vă despre prietenul dvs.
  • Indiferent de ce alegeți să faceți, gândiți-vă la activitățile și hobby-urile pe care prietenul și alții le pot bucura împreună.Camping, golf sau obținerea unei suite la un joc de baschet sau baseball sunt toate opțiunile distractive.
  • Nu invitați personaje rasonale cum ar fi strippers la petrecerea de burlac.Nu găzduiți partidul dvs. de burlac la site-uri morale discutabile, cum ar fi cazinourile sau cluburile de benzi.Din moment ce prietenul tău se căsătorește, a ajuns la o scenă de maturitate, unde astfel de lucruri au încetat de mult să dețină interesul pentru el.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun pas 2
    2. Setați data.Ar trebui să selectați o dată care nu este nici prea apropiată, nici prea departe de data nunții.Dacă este prea departe, nu va fi relevantă.Dacă este prea aproape, mirele ar putea să nu aibă timp să se pregătească pentru nuntă.Cu două săptămâni înainte de data nunții este de obicei o alegere bună.Dacă mirele are mulți prieteni care călătoresc din afara statului, este posibil să trebuiască să mutați data înapoi, astfel încât prietenii care călătoresc nu trebuie să facă călătoria de prea multe ori într-o perioadă scurtă de timp.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun pas 3
    3. Trimiteți invitațiile.Să decidă cine ar trebui să fie la petrecerea de burlac și să lase pe toți să știe.Nu reușesc să inviți pe cineva doar pentru că personal nu vă place sau nu vă întâlniți cu ei.Partidul de burlac este despre înconjurarea prietenului tău, nu tu, cu oameni de susținere care contează pentru ei.
  • Dacă partidul de licență va fi un eveniment casual, puteți să o organizați pur și simplu cu un e-mail sau un apel telefonic în loc de o invitație formală.
  • Permiteți oaspeților să știe politicos că sunt responsabili pentru propriile cheltuieli și că ați aprecia dacă ar fi aruncat într-un pic suplimentar pentru a acoperi costurile pentru mireasă.
  • Metoda 2 din 4:
    Pregătirea pentru nuntă
    1. Imaginea intitulată Fii cel mai bun pas cu pasul 4
    1. Fi montat pentru un costum.Dacă nunta este foarte formală, ați putea avea nevoie de un tuxedo.Dacă aveți nevoie de un costum sau tux depinde de preferințele mirelui și de mireasa lui.Unele nunți nu necesită ca toți groomii să corespundă îmbrăcămintei lor.Dacă este cazul, mirele va furniza, de obicei, unele orientări brute precum "costume gri și marine."Dacă mirele nu oferă nici un sfat, întrebați-vă cu mirele cu privire la ceea ce ar dori să purtați.Contactați-vă specialistul de îmbrăcăminte de nuntă locală sau magazin de îmbrăcăminte pentru bărbați pentru recomandări despre ceea ce aspect și stil vă va potrivi cel mai bine.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun pas cu pasul 5
    2. Participați la repetiția de nuntă.Repetiția și cina de nuntă sunt esențiale pentru a lucra exact cum vor funcționa lucrurile în ziua mare.În timp ce responsabilitățile organizaționale reale ale repetiției vor fi mirele, el ar putea să vă delege anumite lucruri.De exemplu, dacă anumiți groomsmen nu au putut participa la repetiție, mirele vă poate cere să le completați în cazul în care acestea ar trebui să stea și să stea în timpul nunții.
  • Aflați cât de mult puteți despre planul de nuntă în timpul repetiției.Dacă vreun groomsmen își uită locurile, le puteți reaminti unde să stea.
  • Orice ceremonie care implică o mulțime de mișcări sau ceremonii în care anumiți oameni cum ar fi părinții, domnișoarele sau îngrijirea mirelui sunt menite să stea în anumite locații, necesită o funcționare de practică.Repetiția asigură că în timpul nunții reale nu există nici un Snafus și totul merge conform planului.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun pas cu pasul 6
    3. Participa la cina de repetiție.Cina de repetiție, în mod similar, este proiectată astfel încât oaspeții cheie să știe unde sunt locurile lor.De asemenea, îi ajută să se cunoască unul pe altul înainte de nunta reală.Oferiți un discurs gratuit la cină în onoarea mirelui și a mirelui.Sărbătoriți viața și viitorul împreună.Exprimați-vă fericirea pentru ambele.
  • Păstrați scurgerea.Veți dori să livrați un discurs mai profund și mai îndepărtat la recepția reală de nuntă.
  • Păstrați un stilou și notepad la îndemână în timpul repetiției și cina.Dacă mireasa și mirele doresc să schimbe nimic despre locul de desfășurare, aranjamentele de așezare sau iluminatul, acestea vă pot cere să faceți aceste aranjamente.
  • Presupunând că cina de repetiție se află în același loc ca recepția reală de nuntă, planificați cum și unde intenționați să faceți fotografii la recepția de nuntă în timpul cina de repetiție.
  • Metoda 3 din 4:
    Îndeplinirea îndatoririlor dvs. la nuntă
    1. Imaginea intitulată Fii cel mai bun pas cu pasul 7
    1. Păstrați calmul mirelui.Căsătoria este un eveniment de viață serios.Mirele ar putea fi în mod evident nervos.Calmează nunta lui jitters în orice fel puteți.Spune-i, de exemplu, "nu ai nimic de îngrijorat.Veți face bine."Dacă v-ați căsătorit, explicați mirelui", este normal să fiți nervos.M-am simțit la fel înainte să mă căsătoresc."
    • Nu lăsați mirele să consume alcool sau droguri să se calmeze.
  • Imaginea intitulată Fiți cel mai bun pas 8
    2. Cereți mirelui dacă are nevoie de ceva.Să fie disponibil pentru depanarea ultimului minut.De exemplu, poate că oaspeții din afara orașului au nevoie de indicații de orientare către sala de nuntă.Poate că fotograful trebuie să fie plătit.Indiferent ce vine, fii gata să-l iei.
  • Împachetați un kit de cusut portabil.Dacă mirele, dvs. sau oricine altcineva implicată în nuntă are o defecțiune a dulapului, ajută la a avea niște fire și ac la îndemână pentru a salva situația.
  • Dacă sunteți însărcinat cu ținerea inelului miresei, păstrați inelul în buzunarul de sân sau buzunarul lateral al costumului dvs.Verificați dublu buzunarul pentru a vă asigura că nu are găuri.Apoi verificați din nou buzunarul.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun pas cu pasul 9
    3. Umblați pe slujba de onoare pe culoar. Dacă, în timpul repetiției de nuntă, vi sa cerut să umblați pe slujba de onoare pe culoar, ar trebui să faceți acest lucru la momentul desemnat.Acest lucru apare de obicei după mireasa și mirele urcând pe culoar, urmată de fetița de flori și purtătoare de inel.Nu mergeți prea repede când mergeți pe culoar.Ține pasul cu servitoarele de onoare.Zâmbet pe măsură ce umblați.
  • După tine și cu servitoarele de onoare, mergeți pe culoar, veți fi urmați de restul de mireștini și domnișoare de onoare.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun pas cu pasul 10
    4. Faceți fotografii ale nunții.O taxă comună cea mai bună este de a face fotografii cu ceremonia de nuntă.Asigurați-vă că ați capturat domnișoarele, mirele, mireasa, mirele și oaspeții asamblați.Utilizați o cameră digitală, astfel încât să puteți distribui cu ușurință imagini după administrarea acestora și puteți corecta setările camerei dacă expunerile dvs. inițiale nu sunt la fel de bune cum doriți să fie.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil să fotografiați nunta, deoarece nu sunteți buni cu fotografia, spuneți mirelui.El ar putea alege să aibă pe altcineva să facă fotografii sau să obțină ajutor de la un fotograf suplimentar.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun Pasul 11
    5. Semnați licența de căsătorie.Pentru a finaliza licența de căsătorie, sunt necesare două semnături de martor.Mirele se va baza probabil pe tine pentru a oferi unul dintre semnături.Nu vă grăbiți la recepția de nuntă prea curând.Localizați oficiația care sa căsătorit cu cuplul (care trebuie, de asemenea, să semneze licența) și să semneze licența.
  • Verificați dublu cu mirele înainte de căsătorie pentru a vă asigura că au adus licența cu ei.
  • Metoda 4 din 4:
    Bucurându-se de recepție
    1. Imaginea intitulată Fii cel mai bun pas cu pasul 12
    1. Decora vehiculul de căsătorie.După recepție, multe cupluri aleg să iasă într-un vehicul special.Poate că este o mașină nouă, un cadou de la părinți sau o închiriere fantezie rezervată pentru ocazie.Oricare ar fi cazul, furișați cu ceilalți groomsmen chiar înainte ca nunta să înceapă și să decoreze mașina.
    • Scrieți o declarație simplă a căsniciei cuplului pe goota sau spatele ferestrei mașinii cu o bar de săpun alb sau cremă de ras."Doar căsătorit" sau "doar lovit", sunt opțiuni acceptabile.
    • Nu atașați cutii de staniu la Fenderul din spate al mașinii.Este ilegal în unele locuri.În schimb, legați streamele roz și albe în jurul ei.
    • Nu utilizați materiale care vor deteriora mașina ca vopsea de pulverizare, frisca sau bandă.
    • Nu scrieți sau trageți nimic obscen sau ofensator pe vehicul.
  • Imaginea intitulată Fiți cel mai bun pas 13
    2. Livrați un toast în onoarea mirelui și a mirelui.Acest discurs ar trebui să fie o versiune mai robustă a discursului pe care l-ați dat la recepție.Păstrați-o sinceră și cinstită.Dacă nu știți bine mireasa, de exemplu, admiteți atât de mult.Dar apoi urmați faptul că impresia dvs. despre ea este că ea este o potrivire minunată pentru mireasă.Nu exagerează, dar împărtășiți cât de fericiți sunteți pentru nou-născuți.
  • Pregătiți-vă discursul cu bine înainte de ziua nunții.Practicați-l în fiecare zi timp de cel puțin două săptămâni.Citiți-o cu voce tare la o audiență de testare a câtorva prieteni și familii, cel puțin o dată, astfel încât să puteți măsura dacă ceva ce spuneți este confuz sau inexact.Solicitați feedback de la audiența dvs. de testare și încorporați-o în discursul final.
  • Dacă aveți nevoie de note în timp ce vă oferiți discursul, nu aveți libertatea de a le folosi.
  • Livrați-vă toastul devreme, astfel încât să nu fiți prea beți până când îl oferiți.
  • Începeți discursul mulțumindu-vă tuturor.Complimentați indivizi speciali ca mama mirelui care ar fi putut avea o mână în asistarea cu planificarea nunții.
  • Utilizați o poveste pentru a demonstra una dintre cele mai bune calități ale prietenului dvs.Dacă este o persoană grijuliu și generoasă, folosiți o poveste despre, de exemplu, când a adus toată lumea de prânz după clasă, pentru că ați fi nevoie de un test dur în acea zi.Ilustrează ceea ce este o persoană grozavă mirele și cum merită să aibă o viață minunată cu mireasa lui.
  • Evitați glumele, referințele la relațiile anterioare și subiectele controversate, cum ar fi problemele politice sau religioase.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun pas cu pasul 14
    3. Asigurați-vă că toată lumea are un moment bun.Lucrați mesele și amestecați cu oaspeții pentru cel puțin câteva minute fiecare.Verificați pentru a vă asigura că toată lumea are ceea ce au nevoie.Asigurați-vă că membrii familiei drunken sau alți oaspeți nu se comportă inadecvat.
  • De asemenea, este posibil să aveți nevoie să organizați oaspeții pentru fotografii.Identificați cine sau ce dorește fotograful sau nou-născutul în fotografiile lor.
  • Când evenimentul este terminat, ajută la încheierea.Colectați cadouri de nuntă și le puneți undeva în siguranță.Dacă mirele vrea ca tuxedo-ul să se întoarcă înainte de a se îndrepta în luna de miere, oferă să-l returneze pentru el.
  • Imaginea intitulată Fiți cel mai bun pas cu pasul 15
    4. Efectuați orice tradiții speciale așteptate de la dvs.De exemplu, este un obicei la multe nunți pe care cel mai bun om dansați cu mireasa.Dacă acest lucru este așteptat de la tine, ar trebui să faceți acest lucru.De obicei, veți dansa cu ea după ce a dansat cu mirele cel puțin o dată.Distrează-te în timp ce dansezi și întreabă mirele dacă te așteaptă să faci orice alte tradiții speciale.
  • Imaginea intitulată Fii cel mai bun Pasul 16
    5. Luați video și imagini ale petrecerii de nuntă.Asigurați-vă că obțineți membri ai ambelor părți ale familiei în fotografiile dvs.Întrebați întrebări de vârf cum ar fi: "Ce vrei să spui mirelui și mirelui?"Luați fotografii sincer ale mirelui și dansului mirelui, sărutați, tăiați tortul împreună, zâmbind și având un moment bun.Obțineți câteva fotografii exterioare ale locației de recepție înainte de sosirea oaspeților, dacă locația este demn de remarcat.
  • Includeți fotografii ale altor lucruri decât oamenii.De exemplu, meniurile, tortul, centrele, mesele stivuite cu cadouri de nuntă sunt toate lucrurile memorabile pentru a fotografia.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Obțineți un cap de pornire la responsabilitățile dvs. de nuntă.Nu lăsați să obțineți un costum sau să organizați petrecerea de burlac pentru ultimul minut.
  • Atenția la detalii este crucială.Nu uitați nimic important.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar