Cum se îmbracă pentru o nuntă în aer liber

Nunțile sunt evenimente uriașe împărtășite de cupluri cu familiile și prietenii lor. Participarea la o astfel de mare parte din viața unui cuplu solicită îmbrăcăminte specială de nuntă. Nunțile bisericii și sinagogii sunt adesea ușor de ales îmbrăcăminte, cu oaspeții care poartă costume inteligente cu legături sau rochii. Regulile par să se schimbe drastic atunci când se îmbracă pentru o nuntă în aer liber. Dacă sunteți invitat să participați la o nuntă în aer liber, puteți alege un costum formal bazat pe condițiile meteorologice, stilul sau tema nunții și locația de nuntă specifică.

Pași

Metoda 1 din 3:
Analizând vremea
  1. Imagine intitulată rochie pentru o nuntă în aer liber Pasul 1
1. Purtați haine răcoroase pentru nunți de primăvară și vară în climă caldă. Selectarea unui costum pe care nu vă veți simți incomod de fierbinte este cheia. Nu vă veți bucura de nuntă dacă sunteți preocupat de transpirație sau prindeți-vă în mod constant. Asigurați-vă că vă păstrați alegerea dvs. și potrivită pentru această ocazie. O nuntă este o ocazie formală, chiar dacă nu are loc într-un cadru formal.
  • Puteți purta adesea rochii de nunta fără mâneci, fără bretele și halter pentru o nuntă de vară în aer liber și poate alege să poarte o jachetă potrivită pe timp de noapte când soarele coboară.
  • Ar trebui, pe de altă parte, să vă simțiți în mod corespunzător formal în pantaloni de îmbrăcăminte și o cămașă buton-jos cu un sacou de costum peste el. Pantofi de îmbrăcăminte care pot fi dansați confortabil sunt o necesitate. Optați pentru un tuxedo dacă nunta este foarte formală sau dacă sunteți membru al partidului de nuntă.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă în aer liber Pasul 2
    2. Purtați haine mai calde pentru nunți de toamnă și de iarnă. O rochie cu mâneci lungi sau un costum din material mai cald poate fi mai potrivită pentru o nuntă în timpul unei părți mai reci ale anului. Dacă intenționezi să dansezi, poate poți purta o jachetă, cardigan, ridică din umeri sau şal că puteți decola în timp ce dansezi. Du-te pentru confort peste stil, ca mai confortabil sunteți, cu atât mai încrezători veți apărea.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă în aer liber Pasul 3
    3. Plan pentru vremea rea. Dacă există o șansă de ploaie, de exemplu, veți dori să fiți pregătiți cu o haină de ploaie și umbrelă. Purtați pantofi care sunt impermeabile și luați o pungă securizată pentru a depozita orice lucruri suplimentare pe care le puteți avea nevoie, cum ar fi deodorant sau machiaj. Dacă purtați o rochie, asigurați-vă că nu va trage pe pământ pentru a împiedica să se murdărească.
  • Metoda 2 din 3:
    Având în vedere timpul de nuntă și locația
    1. Imagine intitulată rochie pentru o nuntă în aer liber Pasul 5
    1. Verificați invitația de nuntă pentru detalii. O plajă în aer liber sau o nuntă de grădină are o atmosferă mai relaxată și, astfel, îmbrăcămintea poate fi mai puțin formală. Dacă sunteți deloc nesigur în legătură cu codul de îmbrăcăminte, întrebați unul dintre oaspeți sau gazde. Ultimul lucru pe care îl doriți este să arătați în îmbrăcăminte necorespunzătoare.
    • O nuntă de plajă este probabil să fie vântoasă și umedă, astfel încât să doriți ca îmbrăcămintea dvs. să suporte aceste condiții. Luați în considerare evitarea unei rochii scurte care ar putea deveni dezvăluitoare într-un vânt puternic și purta o cămașă ușoară sub o jachetă de costum pentru a reduce transpirația. Ambalați deodorant într-o pungă, doar pentru a fi în siguranță.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă în aer liber Pasul 6
    2. Cercetați locația în prealabil. Nunțile în aer liber la locurile de nuntă de prestigiu necesită adesea îmbrăcăminte formală. Determinați cât de upscale se află locul și modul în care clientele lor de obicei rochii.
  • O nuntă la o podgorie ar necesita haine de departe decât o nuntă din spate. Dacă aveți vreo îndoială, întrebați-vă gazdele pentru sfatul lor cinstit cu privire la îmbrăcămintea corespunzătoare.
  • Sfat de experți
    MINOTI MEHTA

    MINOTI MEHTA

    Eveniment & Nunta Plannerminoti Mehta este fondatorul vermilion nunti si evenimente, un eveniment si o afacere de planificare nunta cu sediul in San Francisco, California. MINOTI a crescut în eveniment și spațiu de planificare a nunții și are peste cinci ani de experiență de planificare a evenimentelor. Ea a fost invitată să participe ca delegat la cinci conferințe exclusive de planificare a evenimentelor, inclusiv Congresul și planificatorii de planificatori de destinație, Xtraordinaire și a devenit cunoscut ca unul dintre planificatorii de nunți și evenimente din zona San Francisco Bay. Lucrarea lui Minoti a fost prezentată pe NDTV India, povestile de dragoste TV, nunțile Maharani și India în Momentan. Vermilion nunti si evenimente au fost, de asemenea, acordate premiul pentru alegerea cuplului de la Neddingwire in 2018. Minoti are un BS în Managementul și contabilitatea ospitalității de la Universitatea din San Francisco.
    MINOTI MEHTA
    MINOTI MEHTA
    Eveniment și planificator de nuntă

    Expertul nostru este de acord: Este important să înțelegeți ce este sau nu este potrivit pentru zona pe care o veți vizita - vă îmbrăcați foarte diferit pentru o nuntă în Dubai decât o nuntă în Austin. Cu toate acestea, ar trebui, de asemenea, să verificați liniile directoare pentru locația pentru a afla despre orice restricții, cum ar fi să nu purtați îmbrăcăminte cu logo-uri corporative sau ce fel de rochie este de așteptat.

  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă în aer liber Pasul 10
    3. Luați în considerare timpul de nuntă. Nuntele de noapte cheamă adesea mai multă îmbrăcăminte formală decât nunțile de zi. Determinați-vă aspectul verificând timpul evenimentului. Căutați, de asemenea, cuvinte cheie, cum ar fi "cravată neagră," care indică îmbrăcămintei oficiale.
  • O nuntă de noapte ar putea fi rece, deci luați de-a lungul unei ridicări, cardigan, învelitoare sau jachetă pentru aerul seara rece. O nuntă de la amiază într-o zi fără acoperire de nori deasupra capului se poate încălzi incomod, deci considerați că și ia blocul de soare. O pălărie este o opțiune, o pălărie de paie de îmbrăcăminte, o pălărie clasică Panama sau chiar un stetson în funcție de tema de nuntă.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând îmbrăcămintea informală
    1. Imagine intitulată rochie pentru o nuntă în aer liber Pasul 7
    1. Rochie în loc de jos. Doar pentru că o nuntă este în aer liber, rețineți că este încă un eveniment foarte important. Este mai bine să fii suprasolicitat decât să-l subdreziți pentru o astfel de ocazie, mai ales că probabil va fi fotografiat.
    • Dacă alegeți între o rochie de lungime de genunchi sau rochie de lungime, mergeți la rochie. Dacă sunteți sfâșiat între loafe și pantofi de îmbrăcăminte, mergeți la pantofi de îmbrăcăminte și mai formali.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă în aer liber Pasul 8
    2. Evitați alegerile de îmbrăcăminte inadecvată. Nu arătați purtând blugi, adidași, pantaloni scurți sau un tricou. Amintiți-vă că acesta este un eveniment familial, deci alegeți un aspect clasic și demn în loc de un scandalos. Nu purtați niciodată alb la o nuntă, deoarece nu doriți să furați show-ul mirelui sau mirelui.
  • Imagine intitulată rochie pentru o nuntă în aer liber Pasul 11
    3. Du-te la lumină pe accesoriile pentru nunți în aer liber. Nu numai că acest lucru vă va oferi o vibrație mai relaxată și mai sofisticată, dar va face, de asemenea, dansul mult mai ușor.
  • Nu este nevoie să vă exagerați aspectul cu o pălărie sau o armă de brățări. Du-te pentru cele mai simple, deoarece acest lucru vă va permite mai multă libertate și confort.
  • sfaturi

    Dacă nu cunoașteți codul de îmbrăcăminte, nu ezitați să întrebați.
  • Alegeți țesături de răcire, cum ar fi lenjeria, bumbacul și mătase, decât materiale artificiale, cum ar fi poliester, dacă sunteți preocupat de faptul că sunteți prea cald.
  • Nuntele în aer liber sunt perfecte pentru a arăta de o haină de îmbrăcăminte sau clasic Macintosh, îmbrăcămintea exterioară poate fi de asemenea inteligentă, dacă aveți un strat inteligent, luați în considerare purtarea la o vreme mai răcită de nuntă în aer liber.
  • Avertizări

    Stați departe de hainele flashy care atrage atenția de la mireasă și mirele.
  • Cele mai multe cupluri doresc oaspeții să se "îmbogățească" și să poarte îmbrăcăminte formală pentru nunta lor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar