Cum se îmbracă pentru vreme caldă

Unele zile, se poate obține atât de fierbinte în afara că vă simțiți ca să vă topiți sub strălucirea soarelui. Pansamentul pentru vreme caldă poate fi o provocare, mai ales atunci când nu doriți să transpirați ca nebun, dar apar încă la modă și pus împreună. Puteți să vă îmbrăcați pentru vreme caldă, căutând îmbrăcăminte din țesături și materiale care vă vor menține răcire, precum și stiluri și tăieturi făcute pentru vreme caldă. Ar trebui să terminați orice costum prin accesarea cu elemente care vă vor ajuta să bateți căldura și să rămâneți în mod obișnuit.

Pași

Partea 1 din 3:
Selectarea țesăturilor și materialelor rece
  1. Imagine intitulată rochie pentru vremea caldă Pasul 1
1. Du-te pentru îmbrăcăminte din bumbac, lenjerie sau tricou. Optați pentru îmbrăcăminte din materiale respirabile, cum ar fi bumbacul, lenjeria sau tricoul. Aceste țesături nu vor constrânge corpul sau nu vă vor determina transpirația în căldură. Ele sunt, de asemenea, minunate pentru a rămâne rece și a pune împreună, chiar și într-o zi vreme caldă.
  • Poți căuta rochii, vârfuri și fuste din bumbac sau lenjerie. Sau puteți opta pentru o rochie de jersey într-o tăietură simplă pe care o puteți purta într-o zi fierbinte.
  • Shorts fabricate din bumbac sau lenjerie sunt, de asemenea, opțiuni bune pentru a rămâne rece într-o zi fierbinte. Tricourile și cămășile colorate din lenjerie sau tricoul sunt, de asemenea, ideale.
  • Imagine intitulată rochie pentru vremea caldă Pasul 2
    2. Evitați îmbrăcămintea din poliester, nailon sau mătase. Țesături cum ar fi poliester, nailon și mătase pot arăta frumos, dar nu sunt materiale respirabile. Ei vă vor face să transpirați și veți păstra mirosurile corporale, făcând ziua ta fierbinte, mult mai inconfortabilă.
  • De asemenea, ar trebui să evitați îmbrăcămintea din ras sau lână, deoarece nu sunt respirabile și vă vor face să transpirați mai mult decât sunteți deja în vreme caldă.
  • Mătase este, de asemenea, o țesătură care respinge apa, care va crea un efect de rupere asupra țesăturii când îl purtați într-o zi fierbinte, transpirată. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie să vă îmbraciți pentru un eveniment, puteți să optați pentru mătase peste materiale mai constricnte cum ar fi poliester sau nailon.
  • Imagine intitulată rochie pentru vremea caldă Pasul 3
    3. Stick la țesături de culoare deschisă. Când alegeți îmbrăcăminte pentru o zi fierbinte, ar trebui să mergeți la țesături care sunt luminoase în culori. Pasteluri și culori pe capătul mai ușor al spectrului, cum ar fi alb, bej și gri, sunt toate opțiunile bune, deoarece vor absorbi mai puțin soare decât culori mai întunecate.
  • Evitați îmbrăcămintea în culori închise sau tonuri de bijuterie, cum ar fi smarald, purpuriu sau albastru. De asemenea, ar trebui să evitați îmbrăcămintea neagră, deoarece va prinde lumina și vă va face să vă simțiți mai cald în vremea fierbinte.
  • Dacă purtați haine albe, asigurați-vă că țesătura este o greutate destul de mare încât nu este vegheată.
  • Imagine intitulată rochie pentru vremea caldă Pasul 4
    4. Luați în considerare munca de îmbrăcăminte ca o opțiune. Dacă lucrați afară de multe ori sau mergeți în afara exterioară pe o bază zilnică în vreme caldă, puteți opta pentru confortul și respirația îmbrăcămintei de lucru. O mulțime de îmbrăcăminte de lucru este fabricată din materiale care absorb sudoarea și vă împiedică să vă răcoriți în timp ce transpirați. Adesea, îmbrăcămintea este de asemenea făcută pentru a fi confortabilă și ușor de mutat în timp ce mergeți despre ziua dvs.
  • Dacă lucrați într-un cadru de birou sau într-un alt cadru profesional, nu pot fi adecvate îmbrăcămintea. Dar dacă executați comisioane pe tot parcursul zilei sau având o zi obișnuită, puteți să vă îndepărtați de îmbrăcămintea dvs. de lucru. Imbracamintele sportive au devenit mai la moda cu cresterea imbracamintei de "atletism", unde purtați haine elegante de lucru ca parte a unui costum.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea stilurilor și tăierilor cool
    1. Imagine intitulată rochie pentru vremea caldă Pasul 5
    1. Du-te pentru tăieturi și stiluri mai slabe. Evitați îmbrăcămintea și îmbrăcămintea strânsă a pielii care vă vor constrânge corpul pe măsură ce vă deplasați într-o zi fierbinte. În general, Looser este mai rece în vremea caldă. Acest lucru vă va ajuta să creați un strat de aer între piele și îmbrăcămintea dvs.
    • Căutați rochii care sunt tăiate de linie, cu o potrivire liberă pe brațe, piept și talie. Alegeți vârfurile care sunt tăiate, astfel încât să nu vă îmbrățișeze stomacul sau trunchiul. Du-te la fuste și pantaloni scurți care au o potrivire liberă în jurul taliei și picioarelor.
  • Imagine intitulată rochie pentru vremea caldă Pasul 6
    2. Optați pentru pantaloni scurți sau fuste peste pantaloni. Du-te pentru fund care nu va acoperi picioarele cu material, mai ales dacă doriți să vă simțiți rece într-o zi fierbinte. Căutați pantaloni scurți sau fuste în țesături și tăieturi respirabile care nu vă restrâng picioarele.
  • Ar trebui să evitați purtarea pantalonilor, dacă nu trebuie să le purtați din cauza unui cod de îmbrăcăminte profesional sau a unui cod de îmbrăcăminte formal. Dacă trebuie să purtați pantaloni, optați pentru pantaloni din bumbac sau lenjerie într-o tăietură liberă. Puteți purta, de asemenea, pantaloni că vă puteți rostogoli la tivul, astfel încât să nu stoarceți sau să vă constrângeți picioarele.
  • Încercați să purtați pantaloni scurți cu o insemă de 5 în (13 cm) sau mai mult pentru a rămâne rece. În timp ce s-ar părea că pantaloni scurți super-scurți vă va ajuta să rămâneți mai răciți, puteți fi mai inconfortabil în acestea, deoarece picioarele se vor freca unul împotriva celuilalt, creând frecare și căldură.
  • Imagine intitulată rochie pentru vremea caldă Pasul 7
    3. Purtați cu maneci scurte sau topuri fără mâneci. De asemenea, ar trebui să căutați vârfuri care au mâneci scurte sau care sunt fără mâneci. Dacă aveți tendința de a avea linii de transpirație, puteți opta pentru topurile fără mâneci, astfel încât liniile de transpirație să nu fie afișate. Asigurați-vă că vârfurile sunt realizate din material respirabil, cum ar fi lenjeria sau bumbacul, astfel încât să puteți rămâne rece și să vă arătați brațele ucigașe.
  • Oamenii nu pot avea opțiunea de a merge fără mâneci în birou. În schimb, puteți opta pentru a purta butonul cu maneci lungi, într-un material respirabil, cum ar fi Chambray, o alternativă ușoară la denim.
  • Imagine intitulată rochie pentru vremea caldă Pasul 8
    4. Nu vă acoperiți îmbrăcămintea. Dacă încercați să vă îmbrăcați modest, dar încă rămâneți răciți în căldură, este posibil să fiți tentați să vă acoperiți îmbrăcămintea și să vărsați fiecare strat când vă veți încălzi. Cu toate acestea, stratificarea va crea doar mai multe îmbrăcăminte pentru a vă ocupa în timp ce mergeți despre ziua dvs. și probabil că nu vă va răci. În schimb, ar trebui să alegeți articole de îmbrăcăminte care nu vă cer la strat. În acest fel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la vărsarea îmbrăcămintei pe tot parcursul zilei.
  • Un bun articol de vreme fierbinte este o rochie de maxi, care vă permite să vă acoperiți picioarele fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la vărsarea unui strat. Rochii maxi sunt, de asemenea, bune pentru evenimentele formale atunci când sunt asociate cu tocuri sau sandale de îmbrăcăminte, deoarece păstrează picioarele acoperite, dar încă se simt summerie și adecvate pentru vreme caldă. De asemenea, puteți purta rochii mini sau midi dacă sunteți în căutarea pentru ceva mai casual și mai tânăr ", astfel încât să puteți păstra mai ușor și să nu vă împiedicați, pentru că cine vrea să treacă printr-o încărcătură de jenă inutilă?
  • De asemenea, ați putea purta o cămașă cu mânecă lungă, cu pantaloni scurți pentru a rămâne modest și încă răciți în căldură. Sau, pereche un cardigan de bumbac cu o rochie lungă de bumbac.
  • Partea 3 din 3:
    Picking Accesorii la cald
    1. Imagine intitulată rochie pentru vremea caldă Pasul 9
    1. Purtați ochelari de soare pentru a vă proteja ochii de strălucirea soarelui. Accesorii la vreme cald pot fi, de asemenea, o modalitate excelentă de a arăta la modă în timp ce bateți căldura. Mergeți la ochelari de soare care au protecție împotriva protecției UV și protecție. Căutați ochelari de soare în cadre colorate, cum ar fi piersic, albastru strălucitor sau roz. Acest lucru poate adăuga un alt nivel de vară în aspectul dvs.
  • Imagine intitulată rochie pentru vremea caldă Pasul 10
    2. Du-te pentru o pălărie cu o brimă. Pălării bruște sunt minunate pentru a rămâne rece în vreme caldă, deoarece vă protejează fața de soare și vă protejează corpul răcoros în căldură. Căutați pălării din bumbac sau materiale țesute. Pălării cu o margine largă tot drumul, stilul de pălărie Sun, sau pălării de baseball sunt ideale pentru a rămâne rece în vreme caldă.
  • Imagine intitulată rochie pentru vremea caldă Pasul 11
    3. Alegeți pantofi confortabili, respirabili. Mulți oameni suferă de picioare umflate, transpirați în vreme caldă. Puteți preveni acest lucru prin purtarea de pantofi care sunt confortabili și nu constrângeresc. Căutați pantofi cu tălpi confortabile din materiale respirabile, cum ar fi panza sau bumbac. Evitați pantofii care sunt realizați din material ne-respirabil, cum ar fi piele, cauciuc sau alte materiale făcute.
  • De asemenea, trebuie să vă asigurați că pantofii dvs. se potrivesc perfect picioarelor, astfel încât acestea să nu fie iritate de pantofii dvs. Picioarele se umflă adesea în căldură, astfel încât să puteți opta pentru stiluri deschise de la picioare, cum ar fi sandalele pentru a vă asigura că vă simțiți să respirați.
  • Dacă purtați pantofi de la picioare închise, ar trebui să purtați șosete, astfel încât să nu existe nici o frecare sau să vă bucurați de picioarele în pantofii dvs.
  • Imagine intitulată rochie pentru vremea caldă Pasul 12
    4. Nu uitați să puneți protecția solară pentru a vă proteja pielea. Poate că unul dintre cele mai importante accesorii din vreme caldă este protecția solară. Ar trebui să aplicați protecția solară la orice piele goală care va fi expusă la soare înainte de a ieși afară. Acest lucru vă va proteja de razele UV dăunătoare și vă va asigura că nu sunteți în pericol de cancer de piele sau de alte probleme legate de piele.
  • Pentru o zi fierbinte, fierbinte, puteți opta pentru protecția solară care este impermeabilă și durabilă, așa că va rămâne pe piele. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să reaplicați periodic protecția de protecție solară, astfel încât pielea dvs. să fie întotdeauna protejată atunci când ieșiți în afara.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar