Cum de a crea o temă de epocă pentru nunta ta

Dacă vă place toate lucrurile vechi de modă, o nuntă tematică de vintage este o idee minunată pentru tine. Puteți încorpora modele de epocă în rochia, costum sau alte aspecte ale costumelor dvs. Decoreaza cu centrele si buchetele inspirate inspirat de vintage. Optați pentru o recepție tematică de epocă care oferă nunta dvs. un aspect de modă veche.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea îmbrăcămintei
  1. Imaginea intitulată Creați o temă de epocă pentru nunta dvs. Pasul 1
1. Alegeți un costum de epocă pentru mireasă. Dacă doriți mirele să arate vintage, optați pentru un costum de modă veche. Un strat de tăietură Tuxedo cu un guler fluture are o senzație de modă veche. Puteți încerca, de asemenea, un simplu tuxedo doar un strat de talie cu o cravată de arc.
  • Pentru a accesa, adăugați un ceas de mână. Ceasurile au fost o capsă de modă în trecut și pot da cu adevărat o tinuta unui aspect de vintage.
  • Imagine intitulată Creați o temă de vintage pentru pasul dvs. de nuntă 2
    2. Căutați rochii de mireasă cu mâneci lungi care încorporează dantelă. Mai multe nunți de modă mai vechi îmbrăcată să aibă mâneci mai lungi, deci căutați rochii cu mâneci mai lungi sau de trei sferturi. Lace a fost, de asemenea, o țesătură foarte populară de nunți mai în vârstă, deci optați pentru o rochie care include o mulțime de dantelă.
  • De asemenea, puteți căuta vechile voaluri de modă. Rochia de păr Juliet, de exemplu, a fost un voal popular în anii `20.
  • Imagine intitulată Creați o temă de epocă pentru stațiunea dvs. de nuntă 3
    3. Păstrați-vă încălțămintea de modă veche. În plus față de rochii de modă veche și tuxedos, țineți-vă încălțămintea în minte. Ar trebui să optați pentru stiluri clasice de încălțăminte care ar fi fost populare în deceniile anterioare.
  • Pantofii de epocă tind să aibă trupuri cum ar fi laces și arcuri, deci alegeți o pereche de pantofi decorative pentru a merge cu rochia ta de mireasă. Țineți minte că veți face o mulțime de mers pe jos în ziua nunții dvs., deci alegeți o pereche de pantofi care sunt confortabili pentru dvs.
  • Pentru grooms și groomsmeni, încercați o pereche de broghes. Acestea au fost inițial pantofi de mers pe jos în secolul al XX-lea și mulți oameni le asociază cu un aspect de vintage, de modă veche.
  • Imagine intitulată Creați o temă de vintage pentru pasul dvs. de nuntă 4
    4. Selectați Lumina, culorile nunții nud. Pentru o nuntă de vintage, doriți să păstrați culorile potrivite pentru timp. Culorile luminoase, gaudy nu erau tipice în nunțile mai vechi. În schimb, optați pentru nuanțe nude sau ușoare pentru o senzație de epocă.
  • Du-te pentru nuanțe nud, cum ar fi creme, maro și boia. De asemenea, puteți încerca nuanțe luminoase, cum ar fi blues lumina, roz sau verdeață.
  • Când vine vorba de costumele reale de la groomsmen și domnișoare de onoare, alegeți costume simple și rochii în culorile alese. Pentru cele mai vechi nunți, îmbrăcămintea a fost destul de simplistă.
  • Imagine intitulată Creează o temă de epocă pentru nunta ta Pasul 5
    5. Includeți coafuri de epocă. Pentru bărbați, coafurile de epocă au fost destul de simple, deci nu aveți nevoie să faceți nimic prea fantezist. Stick la un păr gelat care se despărți de o parte. Femeile au, în general, mai multe opțiuni.
  • A "BOB-ul stilului de 20 de ani sau o updo de stil Wavy" sunt opțiuni excelente pentru mireasă.
  • Intrebările florale au fost, de asemenea, comune în nuntele mai vechi, așa că încercați să adăugați niște flori sau aranjamente florale la părul dvs. Domnișunile de onoare pot purta și flori în părul lor.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea decorațiilor
    1. Imagine intitulată Creați o temă de vintage pentru nunta dvs. Pasul 6
    1. Du-te pentru pernele de aruncare de epocă. Acoperiți scaunele și canapelele din zona de recepție cu perne de aruncare de epocă. Aruncarea pernelor dau senzația de salon de modă veche și poate fi un mijloc mare pentru a da decorului dvs. de nuntă un stil de epocă.
    • Puteți opri un magazin de antichități locale pentru a găsi perne de aruncare de epocă. Puteți, de asemenea, să discutați cu prietenii și rudele mai vechi pentru a vedea dacă au vreun perne de aruncare pe care le-ar fi dispuși să doneze.
    • Păstrați-vă schema de culori în minte atunci când selectați pernele de aruncare. Alegeți pernele care se potrivesc cu culorile dvs. de nuntă.
  • Imagine intitulată Creează o temă de epocă pentru nunta ta Pasul 7
    2. Includeți perdele, draperii și satin. Draperii și perdelele, de obicei ale soiului satin, au fost populare în casele mai vechi. Încercați să împingeți ferestrele cu perdele de satin sau draperii. Dacă utilizați un arc de nuntă, încercați să atârnați niște draperii de satin sau perdele în jurul arcului pentru a sublinia simțul de epocă.
  • Imagine intitulată Creați o temă de epocă pentru stațiunea dvs. de nuntă 8
    3. Înfrumusețând buchetul cu decorațiuni de epocă. Orice buchete folosite în nunta dvs. ar trebui să aibă un aspect de epocă. Vrei să rămâi la flori clasice, cum ar fi trandafiri și bujori, dar ar trebui să atașați, de asemenea, închizări de vintage în orice buchete.
  • Au perle și broșe încorporate în flori. De asemenea, puteți avea o broșă atașată la orice este legată de buchet, cum ar fi pânza sau panglica.
  • Bijuterii Heirloom este un accesoriu popular de epocă. Acest lucru poate fi ușor atașat la legarea unui buchet.
  • Imagine intitulată Creați o temă de epocă pentru nunta dvs. Pasul 9
    4. Alegeți un alergător de nunta vintage. Runnerul va fi o piesă decorativă majoră în ziua nunții tale. Alegeți un runner de epocă pentru a vă accentua tema. Optați pentru un alergător lung, burlap cu petale de flori care o acoperă.
  • Partea 3 din 3:
    Încorporarea stilului de epocă în recepție
    1. Imagine intitulată Creați o temă de vintage pentru nunta dvs. Pasul 10
    1. Au centrele de epocă pe mese. La recepția dvs., vă puteți aștepta că vor fi elemente centrale la fiecare masă. Vrei ca centrele tale să aibă o senzație de vintage. Încercați să alegeți centrele care reflectă gusturile de modă veche.
    • Lucruri cum ar fi birkcages, lămpi cu ulei. și trofeele de argint funcționează excelent.
    • Dacă doriți ceva mai creativ, optați pentru vasele de epocă sau borcane de zidare pline cu aranjamente de flori.
    Sfat de experți
    Ivy vara

    Ivy vara

    Certificat Nunta & Event PlanNeivy Summer este un planificator de nunta certificat si proprietarul evenimentelor Voulez. Ivy are peste 10 ani de experiență de experiență, planificare și coordonare a nunților din întreaga lume. Ea a creat, de asemenea, un atelier de planificare a nunții online DIY pentru cupluri, numit "Planificați-vă nunta ca un pro." În prezent, locuiește în Grecia, unde continuă să lucreze cu o rețea mondială de planificatori și profesioniști de nuntă.
    Ivy vara
    Ivy vara
    Planificator de nunta certificat si eveniment

    Păstrați-vă decorațiunile simple să uniți aspectul de epocă. Simplitatea este una dintre cele mai înalte forme de sofisticare și poate transforma cu ușurință o nuntă modernă într-o nuntă tematică de vintage.

  • Imagine intitulată Creați o temă de vintage pentru pasul dvs. de nuntă 11
    2. Optați pentru mesele de luat masa inspirate de vintage. Asigurați-vă că tabelele de la recepția dvs. sunt decorate cu o senzație de vintage. Modelul și trupurile sunt importante aici. Fiecare tabel ar trebui să aibă o masă de masă cu un model care să reflecte culorile de nuntă. De exemplu, dacă aveți albastru de gheață ca una dintre culorile dvs. de nuntă, optați pentru fețele de masă de gheață albastră.
  • De asemenea, trebuie să păstrați vintagele se simt în concordanță cu alte opțiuni de mobilier. De exemplu, un suport de tort în stil de epocă este important.
  • Imagine intitulată Creați o temă de epocă pentru nunta dvs. Pasul 12
    3. Bea din ochelari de epocă. A lovit magazine antice, vânzări de garaj și vânzări junk pentru a găsi ochelari de epocă. Ochelari de modă veche sunt o necesitate pentru o nuntă tematică de vintage.
  • Paharele de epocă sunt rareori simple. Căutați ochelari din materiale de cristal sau similare care au un design elaborat. Nici două pahare ar trebui să fie la fel la recepție.
  • Imagine intitulată Creați o temă de epocă pentru nunta dvs. Pasul 13
    4. Utilizați un dulap de stil de vintage ca un dulap de băuturi alcoolice. Dacă aveți un dulap antic situat undeva, sau cunoașteți pe cineva care face, folosiți acest lucru pentru a servi băuturi. Un dresser de modă veche se poate asemăna cu un cabinet clasic de băuturi pe care oamenii l-ar fi păstrat în casele lor din anii `20.
  • De asemenea, puteți utiliza un cărucior vechi pentru un dulap de băuturi alcoolice.
  • Imagine intitulată Creați o temă de epocă pentru nunta dvs. Pasul 14
    5. Plasați flori strategic. Aranjamentele florale și decorațiile au fost populare pentru nunți mai în vârstă, deci nu uitați să includeți flori. Cu toate acestea, este ușor să mergi peste bord cu flori, așa că asigurați-vă că doar plasați flori unde sunt necesare.
  • Un pic merge mult când vine vorba de flori, așa că rămâneți la câteva aranjamente mari. De exemplu, aveți o mare parte din tabelul în care petrecerea de nuntă se află și câteva aranjamente de flori mai mici pentru mese.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar