Cum se îmbracă ca amelia earhart

Deși vă puteți gândi la un costum de zbor fără formă atunci când fotografiați Amelia Earhart, ea a avut de fapt un sens foarte dornic de modă. Ea este chiar citată spunând: "Întotdeauna am crezut că hainele sunt extrem de importante în viața fiecărei femei."Amelia Earhart și-a lansat propria linie de îmbrăcăminte pentru femei în 1934, iar designerii de modă din America au numit-o ca fiind una dintre cele mai bune femei din America! Puteți să-i recreați aspectul pilot cu salopete, o căști din piele și ochelari de protecție a aviatorului. Sau puteți opta pentru aspectul clar și curat pe care la favorizat atunci când nu zboară prin împerecherea bluzei de culoare albă cu pantaloni sau un costum de fustă din două piese cu o eșarfă și pompe.

Pași

Metoda 1 din 3:
Recreând aspectul pilot
  1. Imagine intitulată Rochie Emo (pentru fete) Pasul 2
1. Ridica o pereche de salopete. Earhart a trebuit să poarte un costum de zbor conceput pentru bărbați, așa că a fost mai degrabă baggii și nefolositor. Pentru a păstra cu această estetică, alegeți o pereche de salvare cu mâneci lungi, cu o umbră întunecată de bronz. Dacă este posibil, obțineți o pereche care are o închidere a butonului off-to-lateral.
  • Imagine intitulată arata Boho Chic Pasul 2
    2. Alegeți pantofi utili și utilitori. Pentru a recrea pe aspectul pilot al lui Amelia Earhart, optați pentru o portbagaj din piele plat, loafers sau un oxford plat cu laces. Stick cu o culoare neutră, cum ar fi maro sau bronz.
  • Imagine intitulată purta o etapă Fedora 13
    3. Purtați o casca din piele. Nici un costum Amelia Earhart este completat fără casca de piele de semnătură! Comandați unul online sau răsfoiți prin îmbrăcăminte de vintage sau magazine de costume. Alegeți o casca în alb sau maro închis, ca Earhart purta atât.
  • Imagine intitulată arata Boho Chic Pasul 17
    4. Adăugați ochelari de protecție a aviatorului. Ridicați o pereche de ochelari de protecție a aviatorului dintr-un magazin de costume sau magazin de vintage care vinde accesorii. De asemenea, le puteți găsi online. Optați pentru o pereche maro mică, maro închis fără multe detalii metalice.
  • Alternativ, rock o pereche de ochelari de soare aviator cu acest aspect.
  • Metoda 2 din 3:
    Alegerea hainelor de zi cu zi
    1. Imagine intitulată Alegeți o rochie de seară cu culoarea Pasul 11
    1. Purtați îmbrăcăminte liberă, conservatoare. Amelia Earhart a favorizat articole de îmbrăcăminte cu îmbrăcăminte strânsă. Alegeți pantaloni, fuste sau rochii care curg mai degrabă decât a se agăța de corp. De asemenea, trebuie să vă asigurați că îmbrăcămintea dvs. nu este prea revelatoare, deoarece stilul anilor 1930 a dictat că femeile au rămas destul de acoperite. Evitați scuturile și fustele scurte.
  • Imagine intitulată rochie într-un salwar Kameez din India Pasul 11
    2. Selectați culori neutre. Alegeți culori cum ar fi marina, maro, bronz, alb, cremă și verde de măsline. Puteți chiar să amestecați și să potriviți aceste neutre. Evitați culorile strălucitoare cum ar fi galben, portocaliu, roșu sau magenta, precum și pasteluri, care erau culori Amelia Earhart nu purta adesea.
  • Imagine intitulată rochie într-un salwar Kameez din India Pasul 12
    3. Alegeți țesături cum ar fi mătase și bumbac. Earhart preferat să poarte țesături, inclusiv bumbacul Grenfell și mătase de parașută. Aceste țesături sunt lavabile, spre deosebire de multe dintre celelalte țesături utilizate la acel moment. Evitați fibrele sintetice dacă sunteți setat la recrearea stilului lui Amelia.
  • Imaginea intitulată arata bine la un concert pas 3
    4. Selectați elemente cu detalii aviatice. Earhart a favorizat detalii interesante pe hainele ei, inclusiv butoanele în formă de propulsoare! Păstrați-vă ochii pentru detalii unice sau aviatice pe piesele de bază, cum ar fi bluze și pantaloni.
  • Imagine intitulată rochie ca o șaisprezece fată hippie pas 2
    5. Alegeți un costum de fusta din două piese. Un costum din două piese, cu o bluză sub o jachetă și o fustă lungă, dreaptă, a fost un aspect popular pentru Amelia Earhart. Fusta ar trebui lovită chiar sub genunchi. Împerecheați-o cu o pompă cu toc înalt, într-o culoare neutră.
  • Imagine intitulată rochie într-un salwar Kameez din India Pasul 2
    6. Încercați pantaloni personalizați dacă preferați pantaloni. Amelia a optat adesea să poarte pantaloni, deși majoritatea femeilor purtau fuste sau rochii la acea vreme. Alegeți pantaloni personalizați, mai degrabă decât cei care sunt baggii sau se aprind. Pereche o bluză albă și o eșarfă cu o pereche frumoasă de pantaloni în marină sau maro.
  • Imagine intitulată rochie ca un tocan ca o fată Pasul 5
    7. Stock pe bluze de culoare albă. Earhart purta multe bluze albe asociate cu fuste și pantaloni. Asigurați-vă că vă puneți bluza în! Linia de îmbrăcăminte a lui Earhart a inclus bluze albe cu cămașă lungă pentru a preveni expunerea pielii femeilor atunci când cămașa lor a venit neterminată - care sa întâmplat aproape de fiecare dată când au ajuns la ceva.
  • Imagine intitulată rochie ca un model pas 5
    8. Layer Oxford Tricouri sub pulovere Pulovere. Aspectul stratificat a fost unul dintre favoritele lui Amelia Earhart. Ea este fotografiată purtând pulovere tricot peste tricourile Oxford în mai multe rânduri. Se amestecă culorile neutre prin alegerea unui pulover marine pe un bronz oxford sau un Oxford maro sub pulover de cremă. Adăugați pantaloni personalizați și loafers pentru a vă completa costumul.
  • Imagine intitulată purta o rochie de maxi Pasul 12
    9. Selectați o rochie modelată pentru o privire mai feminină. Earhart proiectat și ocazional purta rochii. Alegeți o imprimare florală sau rochie polka-dot în culori neutre, cum ar fi alb-negru sau cremă și marină. Rochia trebuie să fie fie cu lungime întreagă, fie lovită sub genunchi. Cinch o centură la talia dvs. naturală și terminați aspectul cu o pereche de pompe și o pălărie de lână Cloche.
  • O rochie de talie de picătură a fost favorizată de Earhart, deci luați în considerare încercarea acelui stil.
  • Metoda 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii
    1. Imaginea intitulată arata ca un rocker Pasul 4
    1. Strat un sacou bombardier peste partea de sus. Amelia Earhart a fost deseori fotografiată în jachete de bombardiere și a fost un mare fan de strat peste bluză și pulovere. Alegeți o jachetă cu bombardier într-o culoare neutră, cum ar fi maro sau bronz, astfel încât să îl puteți asocia cu mai multe aspecte. Un strat de acoperire cu forfecare este deosebit de amintesc de Earhart.
  • Imagine intitulată rochie retro (pentru fete) Pasul 8
    2. Adăugați un pop de culoare cu o eșarfă. Eșarfele ar fi putut fi accesoriu preferat al lui Amelia Earhart. Alegeți unul într-o culoare distractivă sau imprimare care este relativ scurtă. Creați un nod la câțiva centimetri sub capul gâtului, apoi puneți eșarfa sub gulerul cămășii.
  • Imagine intitulată rochie ca o șaisprezece fete Hippie Pasul 9
    3. Purtați o centură din piele. Earhart a fost un fan al adăugării unei centuri din piele la costumele ei din două piese. Să-și recreeze stilul, scutește centura la talia dvs. naturală, mai degrabă decât la șolduri. Alternativ, trageți o centură de piele prin buclele cu centură pe o pereche de pantaloni.
  • Imaginea intitulată arata ca Shakira Pasul 14
    4. Îndrăzniți-vă aspectul cu o pălărie. Linia de îmbrăcăminte a lui Amelia a inclus pălăriile, iar pălăria de lână Cloche a fost un stil foarte popular pentru femei în anii 1930. Alegeți unul în Brown sau Burgundy și perecheți-l cu un costum de fustă din două piese sau cu pantaloni și o bluză colară.
  • Imagine intitulată rochie în mod corespunzător pentru un dans școlar pas 15
    5. Finalizați-vă aspectul cu Loafers sau Oxfords. Loafers au fost una dintre pantofii Amelia purta cel mai mult. Alegeți un Smart Loafer sau Oxford într-o culoare neutră, cum ar fi negru sau maro și împerecheați-le cu pantaloni și un sacou de bombardier.
  • Imagine intitulată rochie în mod corespunzător pentru un dans școlar Pasul 11
    6. Alegeți pompe sau cizme din piele pentru un stil mai feminin. Dacă doriți un pantof de ladyike, optați pentru o pompă neutră, pentru a merge cu costumul sau rochia de fustă din două piese. Căutați unul cu un călcâi cu două tonuri sub 2 inci (5.1 cm). De asemenea, puteți alege o cizmă de piele cu un călcâi scăzut. Evitați cizmele cu fermoare sau o mulțime de detalii metalice.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar